dlicen Objavljeno Julij 2, 2016 Opozori Objavljeno Julij 2, 2016 Če se prav spomnim, je to na sliki tam, kjer se privijači.
Greencaj Objavljeno Julij 3, 2016 Opozori Objavljeno Julij 3, 2016 Meni tudi tam poka ja. serviser je rekel, da je to normalno za ta model
Snečer Objavljeno Julij 3, 2016 Opozori Objavljeno Julij 3, 2016 pred 24 minutami, Greencaj pravi: Meni tudi tam poka ja. serviser je rekel, da je to normalno za ta model Na mk2 nič ne poka.
dlicen Objavljeno Julij 3, 2016 Opozori Objavljeno Julij 3, 2016 To zato, ker imaš karbonske ojačitve. Efendi, Kmet2 in Bmflar 3
Snečer Objavljeno Julij 3, 2016 Opozori Objavljeno Julij 3, 2016 iz izpuha pri spustu, a tudi to je rešeno sedaj z večjim onesnaževanjem pred 35 minutami, dlicen pravi: To zato, ker imaš karbonske ojačitve. tisto je nalepka, če nam torbo preko da plastike ne podrsa Efendi, Bmflar, dlicen in 1 other 4
Snečer Objavljeno Julij 8, 2016 Opozori Objavljeno Julij 8, 2016 Pripravljen na poletno sezono (romanje) Pepper, Efendi, Kmet2 in 5 others 8
Mitja99 Objavljeno Julij 29, 2016 Opozori Objavljeno Julij 29, 2016 Ali je že kdo razdiral ogledala, oziroma ali se jih sploh da. Pri mojem Versysu so v zglobu preveč mehka in se med vožnjo premikajo, V zglobu je vzmet in vijak s katerim se vzmet zategne in zglob postane trši. Vendar ne vem kako razdreti ogledalo da bi prišel do vijaka, razen seveda s kladivom .
Kmet2 Objavljeno Julij 29, 2016 Opozori Objavljeno Julij 29, 2016 pred 9 minutami, Mitja99 pravi: Ali je že kdo razdiral ogledala, oziroma ali se jih sploh da. Pri mojem Versysu so v zglobu preveč mehka in se med vožnjo premikajo, V zglobu je vzmet in vijak s katerim se vzmet zategne in zglob postane trši. Vendar ne vem kako razdreti ogledalo da bi prišel do vijaka, razen seveda s kladivom . Kladivo je prav način . NumLock, Bmflar, Efendi in 2 others 5
DAMI34 Objavljeno Julij 30, 2016 Opozori Objavljeno Julij 30, 2016 (popravljeno) pred 15 urami, Kmet2 pravi: Kladivo je prav način . jp, to tehniko rad uporabljaš, v nsprotnem pa po tleh mečeš pol gre lažje narazn... Popravljeno Julij 30, 2016. Popravil DAMI34 Kmet2, Efendi in Bmflar 3
Kmet2 Objavljeno Julij 30, 2016 Opozori Objavljeno Julij 30, 2016 pred 40 minutami, DAMI34 pravi: jp, to tehniko rad uporabljaš, v nsprotnem pa po tleh mečeš pol gre lažje narazn... Versys ni KTM in že ob rahlem padcu v rahel puhast sneg sem ostal brez šipe,ogledala itd .......pa KTM sem zagonu v ograjo pri 100kmh pa je bilo potrebno 600€ in je bil spet kot nov ,Kawo bi sam v vrečko zmetal in v smeti hajoktejn, skalar36, builder in 2 others 5
DAMI34 Objavljeno Julij 30, 2016 Opozori Objavljeno Julij 30, 2016 pred 38 minutami, Kmet2 pravi: Versys ni KTM in že ob rahlem padcu v rahel puhast sneg sem ostal brez šipe,ogledala itd .......pa KTM sem zagonu v ograjo pri 100kmh pa je bilo potrebno 600€ in je bil spet kot nov ,Kawo bi sam v vrečko zmetal in v smeti za 600€ celo novo kavo kupiš Kmet2, Bmflar in builder 3
builder Objavljeno Julij 30, 2016 Opozori Objavljeno Julij 30, 2016 pred 37 minutami, Kmet2 pravi: Versys ni KTM in že ob rahlem padcu v rahel puhast sneg sem ostal brez šipe,ogledala itd .......pa KTM sem zagonu v ograjo pri 100kmh pa je bilo potrebno 600€ in je bil spet kot nov ,Kawo bi sam v vrečko zmetal in v smeti DAMI34 ti ni laiku čustva so le čustva, pa čeprav globoko v sebi ve, da je to res Kmet2, Bmflar in Efendi 3
DAMI34 Objavljeno Julij 30, 2016 Opozori Objavljeno Julij 30, 2016 pred 16 minutami, builder pravi: DAMI34 ti ni laiku čustva so le čustva, pa čeprav globoko v sebi ve, da je to res tak ti bom povedal, vozim in mam ktm, ni slab, dalč od tega, če pa gledam razmerje cena/kvaliteta zmaga kava. O vrečkah za smeti pa nebi, ma Pik več za povedat, on je pobiral kose Bmflar, builder, Kmet2 in 1 other 4
builder Objavljeno Julij 30, 2016 Opozori Objavljeno Julij 30, 2016 pred 6 minutami, DAMI34 pravi: tak ti bom povedal, vozim in mam ktm, ni slab, dalč od tega, če pa gledam razmerje cena/kvaliteta zmaga kava. O vrečkah za smeti pa nebi, ma Pik več za povedat, on je pobiral kose glih danes je kolega vprašal, kaj mislim o SX-u, moram priznat, da sm zaradi tvojih izkušenj z njim rekel, da glede tega motorja nima kaj zajebat, če ga kupi DAMI34, Bmflar in Kmet2 3
DAMI34 Objavljeno Julij 30, 2016 Opozori Objavljeno Julij 30, 2016 Pravkar, builder pravi: glih danes je kolega vprašal, kaj mislim o SX-u, moram priznat, da sm zaradi tvojih izkušenj z njim rekel, da glede tega motorja nima kaj zajebat, če ga kupi sej nisem bil edini lastnik, so še drugi, da naum krive vere učil builder, Kmet2 in Bmflar 3
builder Objavljeno Julij 30, 2016 Opozori Objavljeno Julij 30, 2016 pred 2 minutami, DAMI34 pravi: sej nisem bil edini lastnik, so še drugi, da naum krive vere učil zdaj kar je, je vsak motor je OK, mora pa bit zdrava zajeb..., tega nikol nikomur ne bi zameru, al pa tut
DAMI34 Objavljeno Julij 30, 2016 Opozori Objavljeno Julij 30, 2016 pred 7 minutami, builder pravi: zdaj kar je, je vsak motor je OK, mora pa bit zdrava zajeb..., tega nikol nikomur ne bi zameru, al pa tut nenene, nisem zajebal, jz 100% uživam in lišpam, le razlike opažam. Mogoče je mal kritike tut ker je začetni model, pa nekaj porodnih težav, bi pa tole rekel, kar je rekel Tomaž (Elisa) zdej so vsi motorji že dobri, le vzdrževat je potrebno. Kmet2, Bmflar in builder 3
builder Objavljeno Julij 30, 2016 Opozori Objavljeno Julij 30, 2016 res je, samo Kitajca mal težje vzdržuješ, ostalo se mi zdi, da lahko DAMI34, Kmet2 in Bmflar 3
Kmet2 Objavljeno Julij 31, 2016 Opozori Objavljeno Julij 31, 2016 Tako nekak se mi zabliska ko pomislim na Kawasaki SX oz. sploh na Kawasaki ..... pred 20 urami, DAMI34 pravi: za 600€ celo novo kavo kupiš Sej to ti pravim ............koliko denarja toliko muzike pred 20 urami, builder pravi: DAMI34 ti ni laiku čustva so le čustva, pa čeprav globoko v sebi ve, da je to res Čim Kawasaki omenim je takoj konc ljubezni .......ni zajebancije z enimi verniki pred 19 urami, DAMI34 pravi: sej nisem bil edini lastnik, so še drugi, da naum krive vere učil Ja eno par jih je brcnilo v temo ..... Bmflar in builder 2
DAMI34 Objavljeno Julij 31, 2016 Opozori Objavljeno Julij 31, 2016 pred 2 urami, Kmet2 pravi: Tako nekak se mi zabliska ko pomislim na Kawasaki SX oz. sploh na Kawasaki ..... Sej to ti pravim ............koliko denarja toliko muzike Čim Kawasaki omenim je takoj konc ljubezni .......ni zajebancije z enimi verniki Ja eno par jih je brcnilo v temo ..... ti že veš Kmet2, Bmflar in builder 3
Kmet2 Objavljeno Julij 31, 2016 Opozori Objavljeno Julij 31, 2016 Si videl builder spet nč lajka ..................ni zajebancije z Kawasakijevci builder, DAMI34 in Bmflar 3
DAMI34 Objavljeno Julij 31, 2016 Opozori Objavljeno Julij 31, 2016 pred 1 minuto, Kmet2 pravi: Si videl builder spet nč lajka ..................ni zajebancije z Kawasakijevci ni zajebancij z auspuhi, sploh če se opečeš Bmflar, builder in Kmet2 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se