Snečer Objavljeno Marec 7, 2018 Opozori Objavljeno Marec 7, 2018 pred 2 minutami, zkalan pravi: ja za kufre sem tud težil da mi jih more dat zraven hehehe sem bil kar sitna stranka ampak jebiga ne kupuješ vsak dan motorja... Kakšnega imaš pa ti? Oz. imaš še kakšen nasvet za začetnika glede tega motorja? moj je rdeč, mk2 650cbf če si že tolko gnjavil na servisu, si vprašal če so ventile pregledali? ker pri tej kilometraži se po knjigi počekirajo drugo pa težko rečt, bi ga bilo v živo treba videt, kak so pakne spredaj zadaj, veriga (vidim da je zategnjena, vprašanje pa je stanje) zajla za sklopko, so bremze preluftane itd. da je šlo navitje, ok se dogaja, svetoval bi edino zadnji blatnik, ki prepreči metanje svinjarije na "regler", kar lahko vodi do težav (posledično tudi stator)
zkalan Objavljeno Marec 7, 2018 Opozori Objavljeno Marec 7, 2018 Za ventile nisem spraševal, pakne so spredaj in zadaj nove (račun avgust 2017), za ketno ne vem, kdaj je bila menjana, ampak videti še ni kritična. Bremze so preluftane, saj so jih v celoti servisirali ob menjavi paken. Hvala pa ti za nasvet glede blatnika-bom imel v mislih
Snečer Objavljeno Marec 7, 2018 Opozori Objavljeno Marec 7, 2018 Ti samo vozi boš že videl, če kaj ne štima zkalan 1
bajkr88 Objavljeno Marec 7, 2018 Opozori Objavljeno Marec 7, 2018 sprednji podalsek blatnika si nabavi, bo hladilnik vesel... drgac je pa lep vidt.. skoda k ni mk2 zkalan 1
HyperJack Objavljeno Marec 8, 2018 Opozori Objavljeno Marec 8, 2018 Ob 2. 3. 2018 ob 16:12, Kmet2 pravi: Versysa se splača kupit je, kot zlato cena samo raste Kupil sem ga za 3 ali 3300 ne vem točno , prodal za 2700 z novimi pnevmatikami , ki so še iste , kot sem jih imel , zdaj pa se prodaja za nevrjetnih .........pa to je boljša naložba kot kriptovalute https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=12895233&display=Kawasaki%20VERSYS%20650%20STORM%20GRETJE%20RO%C8K%20KO Lepe čase sva skupaj preživela .... Okroglih 3 k€ si dal za njega ;). Kmet2 1
Snečer Objavljeno Marec 8, 2018 Opozori Objavljeno Marec 8, 2018 še zdaj ga ne more pozabit, kak dobro se je vozil za mali denar Kmet2, skalar36, fazerčk in 2 others 1 4
HyperJack Objavljeno Marec 8, 2018 Opozori Objavljeno Marec 8, 2018 Pravkar, Snecer pravi: še zdaj ga ne more pozabit, kak dobro se je vozil za mali denar Jaz tud ne, kak sem se jaz dobro vozil :D...za tak mali dnar..
Snečer Objavljeno Marec 8, 2018 Opozori Objavljeno Marec 8, 2018 Pravkar, HyperJack pravi: Jaz tud ne, kak sem se jaz dobro vozil :D...za tak mali dnar.. Sedanji prodajalec ga zato dražje prodaja, ker ne more verjet, kak je dober in tak poceni Fantocci in bajkr88 2
HyperJack Objavljeno Marec 8, 2018 Opozori Objavljeno Marec 8, 2018 Pravkar, Snecer pravi: Sedanji prodajalec ga zato dražje prodaja, ker ne more verjet, kak je dober in tak poceni Ni dražji isto ceno ma...v osnovi... tale ma višjo ceno zato ker ima še stranske kufre
Snečer Objavljeno Marec 8, 2018 Opozori Objavljeno Marec 8, 2018 pred 6 minutami, HyperJack pravi: Ni dražji isto ceno ma...v osnovi... tale ma višjo ceno zato ker ima še stranske kufre še ko je padel ni bilo praktično nobene škode poceni padci
Snečer Objavljeno Marec 8, 2018 Opozori Objavljeno Marec 8, 2018 se že testira Rey, DAMI34, T 120 in 3 others 6
Snečer Objavljeno Marec 9, 2018 Opozori Objavljeno Marec 9, 2018 Še zadnji suhi test, jutri pa malo sprobat: USA ECU, DNA filter, Booster plug, da vidimo, kakšna je razlika. DAMI34 in Fantocci 2
Popularna objava Quest Objavljeno Marec 9, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 9, 2018 Tolk števcev kot na B52 J.a.m.e.s, fazerčk, Fantocci in 7 others 1 9
Snečer Objavljeno Marec 10, 2018 Opozori Objavljeno Marec 10, 2018 po Kawasakijevem modelu sem delal https://sl.wikipedia.org/wiki/Kawasaki_Ki-61_Hien Quest, maus, Efendi in 1 other 4
Snečer Objavljeno Marec 10, 2018 Opozori Objavljeno Marec 10, 2018 Danes sem testiral po zimskem remontu. Booster plug, DNA filter + USA ECU Motor se dejansko lepše pelje, bolj je odziven in manj cuka v nižjih obratih, tudi manj zavira. Pri porabi nisem zaznal razlike. DAMI34, Quest in fazerčk 3
sebar Objavljeno Marec 30, 2018 Opozori Objavljeno Marec 30, 2018 Trenutno se pripravljam za zamenjavo olja in me zanima kaj drugi ulivate? Jaz sem do sedaj uporabljal Motul in se bom načeloma tega držal tudi letos. Iščem tudi ideje za ketno in zobnike. Iz glave vem samo za DID
Snečer Objavljeno Marec 30, 2018 Opozori Objavljeno Marec 30, 2018 pred 6 minutami, sebar pravi: Trenutno se pripravljam za zamenjavo olja in me zanima kaj drugi ulivate? Jaz sem do sedaj uporabljal Motul in se bom načeloma tega držal tudi letos. Iščem tudi ideje za ketno in zobnike. Iz glave vem samo za DID mel sem not repsol, shell, nazadnje sintetiko castrol, sedaj pa spet motul 5100... sipaj motul 5100 pa je. ketensete od dida pa sem vedno kupoval tukaj http://kettenmax.de/650ccm-kettensatz-kettenkit-kawasaki-kle-650-versys-abs-bj07-c-16683_16684_90_102_11323.html osnovni vx2 set od 91 eur sa ptt do jaće ketne za 130 (to slednjo v zlati verziji sem nabavil lani). so pa seveda še druge firme... glede menjave olja, priporočam ogled YT posnetka, kako se ne dela
Snečer Objavljeno Marec 30, 2018 Opozori Objavljeno Marec 30, 2018 oziroma težave pri odtegovanju oljnega filtra
maus Objavljeno Marec 30, 2018 Opozori Objavljeno Marec 30, 2018 pred 1 minuto, Snecer pravi: oziroma težave pri odtegovanju oljnega filtra za marsikoga, ki ni ma prostora ali orodja, je ceneje mehanik Efendi 1
Snečer Objavljeno Marec 30, 2018 Opozori Objavljeno Marec 30, 2018 pred 1 minuto, maus pravi: za marsikoga, ki ni ma prostora ali orodja, je ceneje mehanik fajn je met stojalo spredaj, zadaj, da se lepše dozira, ker je poravnan če ne gre drugače odtegnit, vzameš malo jaće papagajke in kar hitro popusti, je dovolj placa, da prideš poleg (al pa orodje za odtegnit filter, tisto z "verižico" je 1a) in ko menjaš filter, je pametno tesnilo naoljit, da ne bo zapikalo gor in bodo spet težave pri odvijanju ampak na koncu je tudi majster na videu rešil zadevo
maus Objavljeno Marec 30, 2018 Opozori Objavljeno Marec 30, 2018 pred 7 minutami, Snecer pravi: fajn je met stojalo spredaj, zadaj, da se lepše dozira, ker je poravnan če ne gre drugače odtegnit, vzameš malo jaće papagajke in kar hitro popusti, je dovolj placa, da prideš poleg (al pa orodje za odtegnit filter, tisto z "verižico" je 1a) in ko menjaš filter, je pametno tesnilo naoljit, da ne bo zapikalo gor in bodo spet težave pri odvijanju ampak na koncu je tudi majster na videu rešil zadevo je rešu .... pa ni umes kave spiu pa verjetn je olje dal uradno razgradit če bi meu versaćeja, bi ga na servis odpelu in to nardijo .... za marsikoga cenej .. to je tko, ko pritožbo narest zna vsak, če želiš pa kvalitetno, se pa obrnema nate
Snečer Objavljeno Marec 30, 2018 Opozori Objavljeno Marec 30, 2018 Olje (nevarne odpadke) za gospodinjstva lahko pri nas brezplačno oddaš, ko je "pride" tisti keson, nekje 2x letno. Peljem barve, olje in še kaj, tak da ni treba vlivat v Dravo Na svojem sam menjavam, kvalitetno, še ni bilo pritožb... Quest, maus in gift 2 1
maus Objavljeno Marec 30, 2018 Opozori Objavljeno Marec 30, 2018 (popravljeno) pred 9 minutami, Snecer pravi: Na svojem sam menjavam, kvalitetno, še ni bilo pritožb... res je .. še nismo tok daleč, da bi člouk sebe tožu in zahtevu odškodnino za nekvalitetno opravljeno delo Popravljeno Marec 30, 2018. Popravil maus Efendi in Snečer 2
sesir Objavljeno Marec 30, 2018 Opozori Objavljeno Marec 30, 2018 Ob 7. 3. 2018 ob 19:31, zkalan pravi: ... Kakšnega imaš pa ti? Oz. imaš še kakšen nasvet za začetnika glede tega motorja? Glede versys si zapomni @Snecer ,če kdo kaj ve o njem in pripravljen povedati je to on! Tudi pošravfa sam s pomočjo youtube in res veliko ve! J.a.m.e.s 1
Snečer Objavljeno Marec 30, 2018 Opozori Objavljeno Marec 30, 2018 pred 27 minutami, sesir pravi: Glede versys si zapomni @Snecer ,če kdo kaj ve o njem in pripravljen povedati je to on! Tudi pošravfa sam s pomočjo youtube in res veliko ve! service manual dokaj točno opisuje posege z vsemi parametri zategovanja itd. sesir 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se