Efendi Objavljeno Oktober 26, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2014 Aha, skratka gre za nekakšno filigransko delo... Ker dolga luč je enostavno dostopna, zasenčena pa...malo manj. Skratka, mi je "poču film".
Kmet2 Objavljeno Oktober 26, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2014 BMW kafetarji so že navalili pikolo 1
HyperJack Objavljeno Oktober 26, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2014 pa drobne tudi poskusi od spodaj navzgor, vsaj men tak uspe, mal tipaš, doker ne zašlataš, vse drugo je pa "spretni prstki" Od zgoraj navzdol gre . od spodaj navzgor jebeno DAMI34 1
HyperJack Objavljeno Oktober 26, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2014 Polizdelek :grim Res je, sam pelje se pa boljš ko BMW :grim Snečer, Efendi in DAMI34 3
Efendi Objavljeno Oktober 26, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2014 A pri Kawasakiju je potrebno tudi žarnice menjat? Si zmešan - absolutno ni treba menjat! Mirne duše se lahko voziš s pregorelo žarnico ali pa celo brez. Motor dela "ko šus". Pa sej to je Japon'c, ne pa kakšna EU jajca (kjerkoli že so dejansko sestavljena), ki gredo zaradi vsake pregorele žarnice v kakšen "recovery mode" ali pa celo sploh ne gredo več. Kmet2, DAMI34 in lajbn 3
Kmet2 Objavljeno Oktober 26, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2014 Od zgoraj navzdol gre . od spodaj navzgor jebeno A mi ki imamo malo debelejše prstke mormo pa prvi konec razstavit da zamenjaš pozicijsko žarnico Se pravi da je Versys bolj za tiste nežne fante z tenkimi in nežnimi ročicami Nearrain in Efendi 2
Kmet2 Objavljeno Oktober 26, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2014 Res je, sam pelje se pa boljš ko BMW :grim Kje najdete lastniki Versysov v vsaki temi BMW ....... :surrender:
vandrovec Objavljeno Oktober 26, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2014 Si zmešan - absolutno ni treba menjat! Mirne duše se lahko voziš s pregorelo žarnico ali pa celo brez. Motor dela "ko šus". Pa sej to je Japon'c, ne pa kakšna EU jajca (kjerkoli že so dejansko sestavljena), ki gredo zaradi vsake pregorele žarnice v kakšen "recovery mode" ali pa celo sploh ne gredo več. Pri dveh Yamahah mi ni bilo potrebno niti ene žarnice zamenjat, pa ne zato, ker sem se vozil brez...pri obeh skupaj nad 50 k km. Očitno sta Kawasaki in BMW bolj podobne izdelave, ker pri obeh crkujejo žarnice. igorkr 1
cikadina Objavljeno Oktober 26, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2014 ma sej ste že prou patetični TakeALookAround in Efendi 2
HyperJack Objavljeno Oktober 26, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2014 (popravljeno) A mi ki imamo malo debelejše prstke mormo pa prvi konec razstavit da zamenjaš pozicijsko žarnico Se pravi da je Versys bolj za tiste nežne fante z tenkimi in nežnimi ročicami Motiti se je človeško, ti bom jaz pokazal mojo medvedjo šapo, mam prou izučene modelarske prste, pridejo do batov čez izpuh če treba Popravljeno Oktober 26, 2014. Popravil HyperJack dondule, skalar36, Kmet2 in 3 others 6
corser Objavljeno Oktober 26, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2014 ...sami ginekologi... PURPLE in dondule 2
vandrovec Objavljeno Oktober 26, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2014 (popravljeno) ...vaja dela mojstra. Če jih pogosto menjaš jo še v temi lahko zamenjaš. :yes: Pri gs-u mi je dvakrat padla varovalka na tla in enkrat žarnica...ampak na koncu je le uspelo ...aja, pa še konektor mi je prej razpadel, kot sem ga snel iz kontaktov Popravljeno Oktober 26, 2014. Popravil vandrovec Efendi in igorkr 2
Efendi Objavljeno Oktober 26, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2014 Pri dveh Yamahah mi ni bilo potrebno niti ene žarnice zamenjat, pa ne zato, ker sem se vozil brez...pri obeh skupaj nad 50 k km. Očitno sta Kawasaki in BMW bolj podobne izdelave, ker pri obeh crkujejo žarnice. Mislim, da je pregorela žarnica posledica moje... ma nima veze... Kar pa se tiče podobnosti izdelave Kawe in BMWja - pogumna izjava , glede na to, da naj bi bil BMW nekako top-of.the-top v motociklizmu. Naj bi bil... Aja - če odmislim tomosovega avtomatika, ki sem ga imel kot mul'c, na motorju sedajle prvič v življenju menjam žarnico...
Snečer Objavljeno Oktober 26, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2014 Samo en dekl daš dol, dva vijakeca... Pa delaš kar hočeš, pa bilanco v eno stran obrneš, placa kolko hočeš
Efendi Objavljeno Oktober 26, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2014 Ja, saj to se mi je zdelo. Ampak sem si rekel, da bom prej preveril, če se morda ne motim.
Snečer Objavljeno Oktober 26, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2014 Da se ne zezaš odviješ pa sproti še kaj namažeš in obrišeš Efendi in DAMI34 2
Fantocci Objavljeno Oktober 26, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2014 (popravljeno) Meni to izgleda kar sexy (saj več ali manj vsi kruzerji izgledajo kot razvlečeni smrklji) le ne vem, kako gre zvok dotičnega paralel twina s tem konceptom. Verjetno so morali potem še auspuh precej spremenit, da je dobil bolj kruzerski prizvok. Sem upal, da se bo že dalo kaj na jutjubu slišat, pa še ni nič (ali pa nisem jaz našel) P.S.: Aja, saj nekaj malega se sliši na prvem videu med njenim besedičenjem, tam okoli 2:18 Popravljeno Oktober 26, 2014. Popravil Fantocci igorkr in Snečer 2
Snečer Objavljeno Oktober 26, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2014 Jaz sem pozicijsko menjaval za led, tam je bolje odviti, lepo vse ba dosegu. Na desni snemi, še hladilno pogledaš pa manj kablov je, se mi zdi. Zic odklenit, stransko plastiko dol in se sprednjo, rutina, če se karkoli dela... Filter, svečke...seveda tu še tank dol
Fantocci Objavljeno Oktober 26, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2014 Bo treba posebno temo naredit za njega. igorkr in Snečer 2
Snečer Objavljeno Oktober 26, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2014 Ja, da moderacija zazna... Sicer model bo v eu šele sedaj predstavljen
HyperJack Objavljeno Oktober 27, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2014 Plani za dodelave našeh polizdelkov za 2014/2015 zimo =)? jaz imam še: - nosilec za GPS iz karbon plate (že narejen) manjkajo še distančniki in vijaki - zadnji blatnik - sprednji podaljšek blatnika homemade To je pa to =) Efendi in DAMI34 2
Snečer Objavljeno Oktober 27, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2014 Jaz sem dosegel top nivo Efendi, HyperJack in DAMI34 3
Fantocci Objavljeno Oktober 27, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2014 (popravljeno) Plani za dodelave našeh polizdelkov za 2014/2015 zimo =)? jaz imam še: - nosilec za GPS iz karbon plate (že narejen) manjkajo še distančniki in vijaki - zadnji blatnik - sprednji podaljšek blatnika homemade To je pa to =) Se ti splača zajebavat homemade za podaljšek sprednjega blatnika, če to dobiš za malo iznad 20 ojra? Si potem dal dodatne lučke gor? Popravljeno Oktober 27, 2014. Popravil Fantocci
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se