janstyle Objavljeno Avgust 23, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2009 Meni je en tip s Slapa nalagou, de ma njegov brat Husqvarno SM 125, da ma Akrapoviča originalnega in de mu leti 190 km/h. Js skor umru od smeha. Tu je blu tisti dan na Slapi, K si mi povedu de si kupu. Poznaš koga s Slapa z Husqvarno de se mu grem smejat u fris? In ti, bodi pametn in furi SM. Pomoje se ti ne splača Honde za makadam, k ti bo skozi kazalo 100 km/h na števci. S slapa pravis js ne poznam nobenga s slapa k bi meu huso 125 sploh pa ne z akrapotom xD
lulik Objavljeno Avgust 23, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2009 S slapa pravis js ne poznam nobenga s slapa k bi meu huso 125 sploh pa ne z akrapotom xD Sej neupa met Akrapoviča. Sam nalaga pač. Aja še eno uprašanje...kolk vam kej realno pije Honda in kolk kilometrov naredite povprečno z enim tankom?
janstyle Objavljeno Avgust 23, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2009 Sej neupa met Akrapoviča. Sam nalaga pač. Aja še eno uprašanje...kolk vam kej realno pije Honda in kolk kilometrov naredite povprečno z enim tankom? ja lol vem da ne more met akrapovica ce je 2t sam se zmer mi ne gre u glavo da bi lagal da ma huso ce je nima :headbang:kr vem za use k so s Slapa in kake motorje majo...
Miha27 Objavljeno September 13, 2009 Opozori Objavljeno September 13, 2009 budacki tvoja bivša se spet prodaja
xhunter6x Objavljeno September 13, 2009 Opozori Objavljeno September 13, 2009 Budacki, a ga nisi imel ti za 2900€? Drugače pa ga sedaj ne bi več kupil, glede na to, da lahko že po slikah vidiš kje vse se je tip vozu pa kako ga čuva (še z na sliko se mu ga ne da spucat lepo)
budacki Objavljeno September 13, 2009 Opozori Objavljeno September 13, 2009 Budacki, a ga nisi imel ti za 2900€? Drugače pa ga sedaj ne bi več kupil, glede na to, da lahko že po slikah vidiš kje vse se je tip vozu pa kako ga čuva (še z na sliko se mu ga ne da spucat lepo) Huh cena pa je prevelika nimas kaj. Za kok sm ga pa jst dau, naj pa skrivnost ostane Sicer pa no ... nevem ... stevca za kilometre nima, tako da nevem kako on ve da ima samo 6000km. Pa jst sm naredu ena 20 ur po generalki, tako da no nevem. Razen ce se res ni cisto nic peljal xD bawbaw 1
Noiser69 Objavljeno September 15, 2009 Opozori Objavljeno September 15, 2009 piše: "prodajam zato ker nimam več garaže" spoda mo pa piše: " ali pa menjam za 4t motor višje kubikaže" ... kk če nima več garaže ?! bawbaw, mafiozo21 in Ervin93 1 2
budacki Objavljeno September 15, 2009 Opozori Objavljeno September 15, 2009 piše: "prodajam zato ker nimam več garaže" spoda mo pa piše: " ali pa menjam za 4t motor višje kubikaže" ... kk če nima več garaže ?! Bo pa veni stal mafiozo21 in bawbaw 2
rejaster Objavljeno Januar 24, 2010 Opozori Objavljeno Januar 24, 2010 Pozdravljeni! Kupim Motor od Honde cr 125, če bi se dalo da bi bil letnik tam okoli 1996. Mora bit v delujočem stanju!! Če imate mi pišite na zs! Prosim da se po 5 dneh ta tema zbriše! HVALA!
mafiozo21 Objavljeno Marec 26, 2010 Opozori Objavljeno Marec 26, 2010 lp, vidim da zdaj ste mene najdli za ogovarjat xD hehe ma jazt za razliko od drugih se ne sekiram ;D emm... glede garaže... je res... ampak nima veze, pač moje zadeve glede honde pa se res nisem peljau skoraj nič... nisem še porabil 1l olja od kadar jo imam to pravim olje za mešanico.... ( da se nebi kašen pametnjakovič najdu in reku da nedelam mešanice...) kje sem se pa peljal pa ni nič posebnega.... je blo samo izven asvalta... tko da xhunter6x tvoje ideje so zgrešene... prodajam pa ker ga ne rabim oz za moje vožnje ni primeren motor ( predolge zanj) poraba: meni je ratalo da je spilo v 32 kilometrih niti 2l benza.... brez ga terat seveda lp
Stirkac Objavljeno Marec 26, 2010 Opozori Objavljeno Marec 26, 2010 lp, vidim da zdaj ste mene najdli za ogovarjat xD hehe ma jazt za razliko od drugih se ne sekiram ;D emm... glede garaže... je res... ampak nima veze, pač moje zadeve glede honde pa se res nisem peljau skoraj nič... nisem še porabil 1l olja od kadar jo imam to pravim olje za mešanico.... ( da se nebi kašen pametnjakovič najdu in reku da nedelam mešanice...) kje sem se pa peljal pa ni nič posebnega.... je blo samo izven asvalta... tko da xhunter6x tvoje ideje so zgrešene... prodajam pa ker ga ne rabim oz za moje vožnje ni primeren motor ( predolge zanj) poraba: meni je ratalo da je spilo v 32 kilometrih niti 2l benza.... brez ga terat seveda lp Ej js bi te pa neki sm tak Informatiuno vprašau...zka maš ti res tk visoko ceno? Sj res da je motor redek pa use sm useeno mislim da si ga malo preceno!
NjeeC Objavljeno November 18, 2010 Opozori Objavljeno November 18, 2010 Mene pa zanima kako preveriš letnik Honde CR 125 R?
Roky994 Objavljeno November 18, 2010 Opozori Objavljeno November 18, 2010 Mene pa zanima kako preveriš letnik Honde CR 125 R? A ni tko da ma na geštelu letnco ?
NjeeC Objavljeno November 18, 2010 Opozori Objavljeno November 18, 2010 A ni tko da ma na geštelu letnco ? ja to je cifra ja sam ne vem kako razbereš letnco vn...k kle mam številko šasije *5550127405 069*
norc 16 Objavljeno November 18, 2010 Opozori Objavljeno November 18, 2010 Mene pa zanima kako preveriš letnik Honde CR 125 R? Na felnah je ponavadi na obroč vpisana letnica izdelave, tudi na vilivah se najdejo letnice. Ponavadi je tak če piše na felnah 2000 je potem 2001 letnik.
slash7 Objavljeno April 21, 2012 Opozori Objavljeno April 21, 2012 (popravljeno) Imam en čuden problem s svečkami. Danes sem se z novo svečko vozil kakih 10-15 minut na pol obratov (einfahral) in je motor kar naenkrat začel trokirat, potem pa crknil in mi ni več vžgal. Potem sem dal staro svečko nazaj (če bi slučajno nova zatajila), je kresnil na prvo, sem se spet šel peljat za kakih 10-15 minut in mi je spet začel trokirat, crknil in ni hotel več vžgati. Potem sem šel testirat s svečko od apn 6 toliko, da sem probal če so svečke krivec in ja motor je vžgal na prvo. Zdaj pa me zanima kaj bi lahko bil vzrok za to, da sta se mi obe svečki uničili. Svečki pa sta oznake NGK BR9EG. Zanimivo pa je tudi to, da obedve svečki data iskro, samo motor noče vžgati. Sem dal testirat to svečko NGK BR9EG v apn 6 in tudi ni hotel vžgati Tak, da nekaj na motorju mora uničiti svečko. Pred menjavo bata pa nisem nikdar imel takega problema. lp Popravljeno April 21, 2012. Popravil slash7
slash7 Objavljeno April 21, 2012 Opozori Objavljeno April 21, 2012 "Zanimivo pa je tudi to, da obedve svečki data iskro, samo motor noče vžgati." Malo sem narobe napisal, svečki data samo na maso iskro, med vmes pa ni iskre na svečki, zato je logično, da motor ne vžge. Samo nevem kaj je krivo, da mi je uničilo obe svečki, novo in ta staro.
slash7 Objavljeno April 29, 2012 Opozori Objavljeno April 29, 2012 Pozdravljeni! Zanima me naslednja stvar. Imam cross motor Hondo cr 125, na kateri sem pred kratkim menjal bat. Motor deluje super, ampak na začetku vožnje, ko je še mrzel, pa imam problem. Prvi 2 minuti, ko se peljem in ga šibam v visoke obrate mi začne močno trokirat in sploh nima nobene moči. Nato ga parkrat stisnem iz nizkih v visoke obrate, potem pa motor začne delovati brezhibno. Pred vožnjo pa ga segrevam nekje 3 minute. Kaj bi lahko to po vašem bilo? Lp, Uroš
slash7 Objavljeno April 29, 2012 Opozori Objavljeno April 29, 2012 Svečka je nova. Olja pa mislim, da tudi ni preveč 2 deci olja na 10 litrov bencina.
budacki Objavljeno April 29, 2012 Opozori Objavljeno April 29, 2012 Svečka je nova. Olja pa mislim, da tudi ni preveč 2 deci olja na 10 litrov bencina. Pa sicer...tako je bilo pri meni na Husqvarni, s tem, da je v času trokiranja motor MOČNO kadil. Vendar, ko je prebil preko teh obratov je deloval popolnoma normalno. Zakaj? Po mojem to niti google ne ve Mogoče pa ni pravilna svečka?
slash7 Objavljeno April 29, 2012 Opozori Objavljeno April 29, 2012 Ja saj meni v času trokiranja tudi močno kadi. Ko pa si skadi svoje, potem pa deluje normalno. Svečko pa imam predpisano NGK BR9EG.
budacki Objavljeno April 29, 2012 Opozori Objavljeno April 29, 2012 Ja saj meni v času trokiranja tudi močno kadi. Ko pa si skadi svoje, potem pa deluje normalno. Svečko pa imam predpisano NGK BR9EG. BR9EG na crossu? To je serijska na RS 125, za krosa ne vem. Poskušaj za eno toplotno vrednost več, torej BR 10 EG. Itq pa po mojem to ni nič škodljivega. Mogoče bo kak strokovnjak kaj pametnega rekel.
LoloMen Objavljeno April 30, 2012 Opozori Objavljeno April 30, 2012 a niso tele svečke taprave: NGK BR10EG NGK BR10EGV NGK BR10EV NGK BR10EIX NGK R7376-10
budacki Objavljeno Maj 1, 2012 Opozori Objavljeno Maj 1, 2012 a niso tele svečke taprave: NGK BR10EG NGK BR10EGV NGK BR10EV NGK BR10EIX NGK R7376-10 Bi kr znalo bit, ja. 9 je še za Aprilijo tu pa tam prešvoh, menda. Meni je kr kul delala na 06, na 08 sploh ne vem kaj sem imel.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se