Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

Zdaj sem kupil še eno novo svečko iste oznake BR9EG in motor zdaj deluje popolnoma normalno in sploh več ne trokira, ko je mrzel. Tak, da je morala biti neka napaka v prejšnji novi svečki. Zdaj pa še me nekaj zanima. Včeraj sem jemal dol auspuh, ker mi je tesnilo oz. tisti obroček slabo tesnil (pojavljali so se oljni madeži) in sem noter stisnil malo silikonskega kita in tako odpravil težavo. In sem še seveda pogledal v kakem stanju je novi bat, ki ima nekje 6 ur in sem opazil, da ima rahle površinske rise. Pa me zdaj zanima, če je to normalno, da se naredijo na novem batu rahli površinski risi ?

lp

Popravljeno . Popravil slash7
Objavljeno

Zdaj sem kupil še eno novo svečko iste oznake BR9EG in motor zdaj deluje popolnoma normalno in sploh več ne trokira, ko je mrzel. Tak, da je morala biti neka napaka v prejšnji novi svečki. Zdaj pa še me nekaj zanima. Včeraj sem jemal dol auspuh, ker mi je tesnilo oz. tisti obroček slabo tesnil (pojavljali so se oljni madeži) in sem noter stisnil malo silikonskega kita. In sem še seveda pogledal v kakem stanju je novi bat, ki ima nekje 6 ur in sem opazil, da ima rahle površinske rise. Pa me zdaj zanima, če je to normalno, da se pojavijo na novem batu rahli površinski risi ?

lp

Nekje sem slišal de se pojavijo tudi neke rise zaradi tega ker motor ni pravilno segret pred vsako vožnjo.Mogoče je to , nebom pa trdil.

Objavljeno

Nekje sem slišal de se pojavijo tudi neke rise zaradi tega ker motor ni pravilno segret pred vsako vožnjo.Mogoče je to , nebom pa trdil.

Rise od česa? To pa je nateg. :) Pri teh CRkah je kritičen edin mostiček v izpušnem kanalu, ki zna velikokrat zapet. Nekateri ga pobrusijo, nekateri pustijo, pa jim dela...nekaterim pa vtrga. Vsaj kar vem za model 03/04.

• 9 mesecev pozneje...
Objavljeno

Živijo. zanima me ali kdo ve kje se sedaj nahaja ta honda in če gdo mogoče pozna lastnika? Se zanimam za nakup zato me zanima ali jo je pripravljen prodati :grim

lp

Objavljeno

veš mogoče še kaj več? kdo jo ima ali kdaj jo je kupil?

malo dvomim ker ga nikoli še nisem videl. Vsaka informacija še vedno dobrodošla :OK:

Objavljeno

veš mogoče še kaj več? kdo jo ima ali kdaj jo je kupil?

malo dvomim ker ga nikoli še nisem videl. Vsaka informacija še vedno dobrodošla :OK:

Seveda vem. Kok plačaš za podatke? Ti povedam še njegov naslov za dober denar :whistle:  :devil:  Imaš na ZSju podatke, ker ne vem, če je primerno, da ga javno na forum mečem.

• 8 mesecev pozneje...
Objavljeno

Jap, sam boš imel ogromno stroškov z uvozom.

Objavljeno

Jap, sam boš imel ogromno stroškov z uvozom.

A ti si pol kupo hondo

Objavljeno

Po mojem mnenju okoli +-500€ . Ne v sloveniji sta samo dve, tako da sem obupal nad iskanjem. Ena je na goriskem, ena se je pa zgubila.

Po mojem mnenju okoli +-500€ . Ne v sloveniji sta samo dve, tako da sem obupal nad iskanjem. Ena je na goriskem, ena se je pa zgubila.

Objavljeno

http://www.moto.it/moto-usate/honda/cr-125-r-motard/cr-125-r-motard/index.html?msg=4819895

Ali se splača ponj v italijo?

Na kaj naj bom pozoren pri nakupu?

KOLIKO porabi na 100 km

Tale je res draga, pismo. :) Ni nobene druge? Pa tisti TM v Sloveniji pride na koncu cenejše, je tudi novejši letnik in nimaš sitnosti z uvozom. Zdej edino če te ne moti, da je tisto TM, ki ga ne pozna 99.9% slovenskih najstnic in ne Honda, ki jo pozna vsaka druga najstnica v pajkicah  : )

Kot že rečeno...pa te pride cena uvoza odvisno od cene motorja. Homologacija je 100€, bencin do dol pa nazaj in pa Davek na motorna vozila (DMV), ki je za motorjem, se mi zdi, fiksen in znaša 7% na nabavno ceno. Se kar splača na pogodbo potem napisat manjšo ceno nakupa in navest pod razlog, da je motor podrsan ali pa ne dela, ker se da prišparat.

Objavljeno

ja sam honda je pač honda. Tudi meni je vseč tale hondica sam je kr delec stran

Objavljeno

Aja buda za kok si jo pa ti kupu

Cena motorja je kot starost pri ženskah...in ženske se nikoli ne vpraša koilko je stara. :) Porabi pa ta motor okrog 9-10 litrov, če dobiš kšn krč v desno roko.

Objavljeno

Dobr sej če tok popije pa da res leti je še kr kul

Gre tudi čez 12 litrov, računaj pa, da ima samo 7 litrski tank. :) Ni lih najbolše.

Objavljeno

Se ne da kupt večjega? S takim tankom je pa res kriza

Seveda se da dokupit večji tank, vendar je tisto tako grdo, dost pogosto uporabljajo to v hard enduru pri KTMih. Pa itq to ni motor, da se boš vozil po 300km v eno in je tistih 80km čisto dovolj, da si izpihaš dušo :)

Objavljeno (popravljeno)

Kok pa ma to KM na gredi pa zadnm kolesu?

Če se ne motim, največ med serijskimi 125 2 takti in sicer nekaj čez 40 na zadnjem kolesu, serijsko. :) Dost hitro se da tole spravit na 50 konjev, če imaš denar. :D

EDIT: 50 na zadnjem kolesu, da ne bo pomote.

Popravljeno . Popravil budacki
Objavljeno

Če se ne motim, največ med serijskimi 125 2 takti in sicer nekaj čez 40 na zadnjem kolesu, serijsko. :) Dost hitro se da tole spravit na 50 konjev, če imaš denar. :D

EDIT: 50 na zadnjem kolesu, da ne bo pomote.

a si zihr ?? prej kakšnih 35 na zadnjem kolesu

ktm sx 144 ma na zadnem kolesu okoli 40-42 konjev

na 50 konjev se pa bolj ne kot ja da spravit

Objavljeno (popravljeno)

a si zihr ?? prej kakšnih 35 na zadnjem kolesu

ktm sx 144 ma na zadnem kolesu okoli 40-42 konjev

na 50 konjev se pa bolj ne kot ja da spravit

A jebemti vidiš, me je zaneslo. Na gredi, ne na kolesu. :D Še poudarim na kolesu, v mislih sem imel pa gred. Posipavam se s pepelom in vsem, kar pride zraven, zaradi širjenja krive vere :D

Ja tam nekje 35 na zadnjem kolesu bi pa že lahko nanesla.

Evo ga, KTM.

40.9 pravi mojster.

Še CR 125 03

predelana do konca pa ni lih nekej vn porinla.

Tale Honda pa menda 33 na zadnjem s športnim izpuhom:

Podatki kar varirajo, če sem iskren. :) Okrog 50 na gredi pa po mojem ne bi smel bit tak problem, če imaš v rokavu 2.000€ viška. :D Je pa to nesmiselno za vsakdanjo uporabo.

Tam nekje do 30 konjev na gredi je za vsak dan, vse kar je več...trpi denarnica.

Popravljeno . Popravil budacki

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!