ALJAZZ Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 (popravljeno) Klinkni na njegov ->profil<- in imaš tam spodaj poleg PMa možnost pošlji e-mail. to sem tudi ze naredil pa ni bilo odgovora sem pa še zdaj enkrat poslal mejl hvala Popravljeno September 19, 2008. Popravil ALJAZZ
ALJAZZ Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 ve mogoce kdo,ali je mozno homologirati izpuh ki je na sliki na spodnjem linku http://img512.imageshack.us/img512/8504/leovinceus9.jpg leovince- carbon hvala za odgovor
juryG Objavljeno September 21, 2008 Opozori Objavljeno September 21, 2008 Kokr vem je to tovarniska racing varianta in tezko da bos dobuhomologacijo za na cesto :glare: najbol pa da pr dilerju prasas...
ALJAZZ Objavljeno September 21, 2008 Opozori Objavljeno September 21, 2008 sem ga kontaktiral, in mi je rekel da lahko dobim homologacijo. ker je to evolution 2 in ne race. imas pa ta evolution 2 moznost v titan in karbon izvedbi. tako da s homologacijo je baje ok drugač pa :headbang:
juryG Objavljeno September 21, 2008 Opozori Objavljeno September 21, 2008 :huh: ja pa mu reč nej ti zrihta papir..
ALJAZZ Objavljeno September 21, 2008 Opozori Objavljeno September 21, 2008 sem ze kontaktiral mojstra :naughty:
westy Objavljeno November 5, 2008 Opozori Objavljeno November 5, 2008 Imam suzuki gsxr 1000 K6 danes sem dobil Leovince GPstyle E-approved Evolution II slip-on sem zmontiral zdej me pa neki zanima v navodilih je slika da moram se neko zicko na enmu konektorju odstrant pa me zanima zakaj pa kaj bi blo ce je nebi. Dere se pa k svina :evilgrin:
ninjafan Objavljeno Januar 12, 2009 Opozori Objavljeno Januar 12, 2009 A mi lahko kdo pove,če ima na 9-ki ninja izpuh leovince,oz. če je z njim zadovoljen? A je treba mogoče uplinjače kej nastaviti po namestitvi tega izpuha in filtra K&N?
AJ Objavljeno Januar 24, 2009 Opozori Objavljeno Januar 24, 2009 Pozdrav! Še rihta kdo kej bolj poceni Vincije?
lima Objavljeno Januar 24, 2009 Opozori Objavljeno Januar 24, 2009 ve mogoce kdo,ali je mozno homologirati izpuh ki je na sliki na spodnjem linku http://img512.imageshack.us/img512/8504/leovinceus9.jpg leovince- carbon hvala za odgovor a si kaj zrihtal glede tega auspuha in kje kok je cc cena
lima Objavljeno Januar 25, 2009 Opozori Objavljeno Januar 25, 2009 ve mogoce kdo,ali je mozno homologirati izpuh ki je na sliki na spodnjem linku http://img512.imageshack.us/img512/8504/leovinceus9.jpg leovince- carbon hvala za odgovor ALJAZZ si kaj uredil glede tega ..
ALJAZZ Objavljeno Januar 26, 2009 Opozori Objavljeno Januar 26, 2009 ve mogoce kdo,ali je mozno homologirati izpuh ki je na sliki na spodnjem linku http://img512.imageshack.us/img512/8504/leovinceus9.jpg leovince- carbon hvala za odgovor ALJAZZ si kaj uredil glede tega .. se orpavicujem za kasn odgovor,me ni bilo na forumu nekaj casa. mi je poslal papirje,imam vse,zdaj u kratkem grem pa homologirati,,se pa da,so mi tam rekli da je vs eok. tako da jupijeeeeeeeeeeeej :worship:
kreksimon Objavljeno Januar 28, 2009 Opozori Objavljeno Januar 28, 2009 Zdravo kontaktiraj tega. iztok166@siol.net On zrihta najceneje... Lp
joh1 Objavljeno Februar 4, 2009 Opozori Objavljeno Februar 4, 2009 Pozdravljeni! Če vas zanima o nakupu leovince,me lahko kontaktirate! LP
Thor Objavljeno Februar 4, 2009 Opozori Objavljeno Februar 4, 2009 Na nemškem ebayu sem pod uporabniškim imenom auspuffprofi našel dealerja, ki blazno poceni prodaja leo vince izpuhe. Ima slučajno kdo izkušnje z njim?
AJ Objavljeno Februar 4, 2009 Opozori Objavljeno Februar 4, 2009 Na nemškem ebayu sem pod uporabniškim imenom auspuffprofi našel dealerja, ki blazno poceni prodaja leo vince izpuhe. Ima slučajno kdo izkušnje z njim? Glede na feedback nebi smelo bit problema. LP
simonsi Objavljeno Februar 4, 2009 Opozori Objavljeno Februar 4, 2009 Na nemškem ebayu sem pod uporabniškim imenom auspuffprofi našel dealerja, ki blazno poceni prodaja leo vince izpuhe. Ima slučajno kdo izkušnje z njim? Kako pa to potem homologiraš?
lima Objavljeno Februar 4, 2009 Opozori Objavljeno Februar 4, 2009 Zdravo kontaktiraj tega. iztok166@siol.net On zrihta najceneje...Lp Jaz sem klical pa ni glih tok poceni.
LooLekSLO Objavljeno Februar 5, 2009 Opozori Objavljeno Februar 5, 2009 Kako pa to potem homologiraš? Saj so najbrž papirji zraven in potem le-to samo vpišeš notri.
simonsi Objavljeno Februar 5, 2009 Opozori Objavljeno Februar 5, 2009 Saj so najbrž papirji zraven in potem le-to samo vpišeš notri. Dokumenti so že zraven, ampak zanima me če je kdo že homologiral takole kupljen izpuh. Pri naših kljukcih nikol ne veš kaj si zmislijo zakomplicirat.
Thor Objavljeno Februar 5, 2009 Opozori Objavljeno Februar 5, 2009 Misliš, da bi znali kaj komplicirati? Pa saj je vse EU, papirji pridejo zraven. Potem bi ga srali tudi, če bi auspuh nabavil npr. v Italiji? Pomoje, da ne bi smelo biti nekih težkih komplikacij. Že tako papirna vojna za homologacijo smrdi do neba, da te kar mine.
joh1 Objavljeno Februar 5, 2009 Opozori Objavljeno Februar 5, 2009 Ojla! Lej jst uvažam izpuhe iz italije in nism mel se nobenih težav glede tega,niti noben se mi ni reku da je mel!!
FrigoFrops Objavljeno Februar 15, 2009 Opozori Objavljeno Februar 15, 2009 Kolega kopuje za fazerja leovince slip on pa ga zanima vaše mnenje glede tega modela in znamke nasploh, pa dobil je eno ponudbo 420 evrov skupaj z krivinami.
Thor Objavljeno Februar 15, 2009 Opozori Objavljeno Februar 15, 2009 V kolikor sem jaz gledal, so izpuhi dobri. Jaz sem se zanj odločil tudi zato ker je precej cenejši od Akrapoviča. Problem pri fazerju je da ima dva dušilca kar takoj dvigne ceno. Kupoval sem predvsem zaradi zvoka, ker ima serijski fazerjev auspuh precej tiho nadležno žvižganje. Ko bo denar nameravam kombinirati LeoViceta s Power Commanderjem in k&n zračnim filtrom, kar naj bi malo popravilo vleko v nizkem srednjem območju in izboljšalo odzivnost motorja.. Akrapovič ima za fz6 po mojem mnenju tudi malce zastarel dizajn.
FrigoFrops Objavljeno Februar 15, 2009 Opozori Objavljeno Februar 15, 2009 (popravljeno) Še eno vprašanje, na eni strani sem zasledil Leovince slip on pa dve različni obliki izpuha, v čem je razlika? Popravljeno Februar 15, 2009. Popravil FrigoFrops
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se