bikez Objavljeno Februar 15, 2009 Opozori Objavljeno Februar 15, 2009 (popravljeno) Kolega kopuje za fazerja leovince slip on pa ga zanima vaše mnenje glede tega modela in znamke nasploh, pa dobil je eno ponudbo 420 evrov skupaj z krivinami. Naj vzame karbonskega, ker zgleda res špica, veliko lepše kot aluminijast. Jaz ga imam in je bomba! Edit: Lahko pa tudi pride poslušat kako prede na FZ6. Popravljeno Februar 15, 2009. Popravil bikez
Thor Objavljeno Februar 15, 2009 Opozori Objavljeno Februar 15, 2009 Še eno vprašanje, na eni strani sem zasledil Leovince slip on pa dve različni obliki izpuha, v čem je razlika? Taprvi je starejši dizajn in ima štrleče anuse, ta novi ima lepo zaobljene. Kar se dizajna tiče je TwoBrothers zadel v polno. Pri soundu pa francoski Devil: :krneki:
dive Objavljeno Februar 16, 2009 Opozori Objavljeno Februar 16, 2009 Je že kdo razkopaval ta izpuh? Zamenjal bi peno, pa me zanima, kako je sestavljen. Je kaj zavarjeno ali samo kovice prevrtaš pa narazen pade? :hmm:
david46 Objavljeno Februar 18, 2009 Opozori Objavljeno Februar 18, 2009 pozdravljeni! namen imam kupiti leovincija iamam pa FZ6 04 pa me zanima če bo treba kaj nastavlat delovanje motorja ko bom zamenjal izpuh al samo zamenjam pa gasa!? hvala za odgovor :)
dive Objavljeno Februar 18, 2009 Opozori Objavljeno Februar 18, 2009 (popravljeno) pozdravljeni!namen imam kupiti leovincija iamam pa FZ6 04 pa me zanima če bo treba kaj nastavlat delovanje motorja ko bom zamenjal izpuh al samo zamenjam pa gasa!? hvala za odgovor :) Če boš menjal tudi krivino, se ti bo malenkost zaganjal brez DB-killerjev, ko bo mašina hladna. Lahko rešiš tako, da malce povišaš obrate pri prostem teku, vendar ne pretiravaj. Lahko pa se voziš z DB-killerji, :whistle: s katerimi bi motor moral laufat normalno. Popravljeno Februar 18, 2009. Popravil dive
T Objavljeno Februar 18, 2009 Opozori Objavljeno Februar 18, 2009 Ne rabiš niti vžgat na homologaciji, samo cifre prepisejo...
Thor Objavljeno Februar 18, 2009 Opozori Objavljeno Februar 18, 2009 Čak. Če sam cifre prepišejo, potem lahko neseš samo auspuh pa prometno tja?
LooLekSLO Objavljeno Februar 18, 2009 Opozori Objavljeno Februar 18, 2009 Čak. Če sam cifre prepišejo, potem lahko neseš samo auspuh pa prometno tja? Ne, ker poslikajo motor iz vseh strani z nameščenim izpuhom.
SCMC Objavljeno Februar 18, 2009 Opozori Objavljeno Februar 18, 2009 Čak. Če sam cifre prepišejo, potem lahko neseš samo auspuh pa prometno tja? Ne gre to tk z motorju morš prit. Ne, ker poslikajo motor iz vseh strani z nameščenim izpuhom. Js ko sm svoj izpuh šou homologirat je sam pogledu če mam dušilec, prepisu št. e xxxx, papirje pogledu ter na koncu zaželeu srečno vožnjo in to je to. Slikanja ni bilo, razen če je to ka po novem (avgusta 09 tega še ni bilo).
Fazer03 Objavljeno Februar 19, 2009 Opozori Objavljeno Februar 19, 2009 (avgusta 09 tega še ni bilo). To pa verjamem ... :whistle:
SCMC Objavljeno Februar 19, 2009 Opozori Objavljeno Februar 19, 2009 To pa verjamem ... :whistle: :P moja napaka se opravičujem, mislu sm avgusta 08
LooLekSLO Objavljeno Februar 19, 2009 Opozori Objavljeno Februar 19, 2009 Homologiral sem nekje oktobra pa je motor poslikal z vseh strani + tiste vgravirane številke! Si bil v MB ali LJ?
SCMC Objavljeno Februar 19, 2009 Opozori Objavljeno Februar 19, 2009 Homologiral sem nekje oktobra pa je motor poslikal z vseh strani + tiste vgravirane številke! Si bil v MB ali LJ? V LJ.
LooLekSLO Objavljeno Februar 19, 2009 Opozori Objavljeno Februar 19, 2009 V LJ. No saj to smo pa že v temi o homologacijah ugotovili, da so velike razlike med MB in LJ. Jaz sem bil v MB!
kreksimon Objavljeno Februar 19, 2009 Opozori Objavljeno Februar 19, 2009 Zdravo. Ko je lih govora o homologaciji...Zanima me samo kako se prijavim v LJ na LPP ali lahko to opravim preko telefona ali ne??In potrebne stvari, ki jih vzamem sabo... Hvala Lp
SCMC Objavljeno Februar 19, 2009 Opozori Objavljeno Februar 19, 2009 (popravljeno) Zdravo.Ko je lih govora o homologaciji...Zanima me samo kako se prijavim v LJ na LPP ali lahko to opravim preko telefona ali ne??In potrebne stvari, ki jih vzamem sabo... Hvala Lp No tu maš en obrazec ki ga sprintaš izpolniš in dodaš vse potrebne fotokopije v eno kuverto in pošlješ na naslo. Po pošti boš dobu datum in uro obiska na lpp-ju. Meni so rekli da ne gre preko tel. niti preko e pošte. http://www.jh-lj.si/upload/doc/1311_Vloga_...nega_vozila.pdf Lp Popravljeno Februar 19, 2009. Popravil stiven6
FrigoFrops Objavljeno Februar 19, 2009 Opozori Objavljeno Februar 19, 2009 Mogoče kdo ve če je kakšna težava da je motor blokiran na 25kw, pa je drug izpuh gor naprimer leovince carbon?
sesir Objavljeno Februar 19, 2009 Opozori Objavljeno Februar 19, 2009 Če imaš vpisanega v homologacijo kot bi ga naj imeli tudi ostali,potem ni težav-problemov!
FrigoFrops Objavljeno Februar 20, 2009 Opozori Objavljeno Februar 20, 2009 Če imaš vpisanega v homologacijo kot bi ga naj imeli tudi ostali,potem ni težav-problemov! Ja sem malo narobe napisal to se razume vse po zakonu. Mislil sem glede moči in to. Vpliv takšnega izpuha na moč motorja pri zaprti mašini.
Spider™ Objavljeno Februar 20, 2009 Opozori Objavljeno Februar 20, 2009 Ja sem malo narobe napisal to se razume vse po zakonu. Mislil sem glede moči in to. Vpliv takšnega izpuha na moč motorja pri zaprti mašini. Nima veze.
kreksimon Objavljeno Februar 21, 2009 Opozori Objavljeno Februar 21, 2009 No tu maš en obrazec ki ga sprintaš izpolniš in dodaš vse potrebne fotokopije v eno kuverto in pošlješ na naslo. Po pošti boš dobu datum in uro obiska na lpp-ju. Meni so rekli da ne gre preko tel. niti preko e pošte. http://www.jh-lj.si/upload/doc/1311_Vloga_...nega_vozila.pdf Lp A ne se j....!!!A to moreš poslat.So pa f......!!! Hvala Lp
Thor Objavljeno Februar 21, 2009 Opozori Objavljeno Februar 21, 2009 Sam res. :wacko: Če pa česa ne maram, je to izpolnjevanje obrazcev in igranje papirne vojne. Bedna država birokratska. :headbang:
MINY Objavljeno Marec 13, 2009 Opozori Objavljeno Marec 13, 2009 LP mogoče kdo od vas ve če bi se dal dobit GP PRO verzijo za CBR 600FS ??
bagio Objavljeno Marec 13, 2009 Opozori Objavljeno Marec 13, 2009 (popravljeno) LP mogoče kdo od vas ve če bi se dal dobit GP PRO verzijo za CBR 600FS ?? Na številko, pa vprašaj 031 333 287 sem ravno danes dobil factoryja (FZ1) po zelo ugodni ceni! :worship: Popravljeno Marec 13, 2009. Popravil bagio
MINY Objavljeno Marec 13, 2009 Opozori Objavljeno Marec 13, 2009 Na številko, pa vprašaj 031 333 287 sem ravno danes dobil factoryja (FZ1) po zelo ugodni ceni! :worship: aha to je od tega k ma na avto netu oglas, ja sm mu mail poslal pa je reku da za FS-ko dobim lahko samo navadnega ovalca karbon titan ali navadnega :( :( :( :( :(
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se