typeR Objavljeno Julij 14, 2002 Deli Objavljeno Julij 14, 2002 TypeR, a se ti ne zdi rahlo potratno plačevat miku mekaniku 7400 SIT na uro? Računaj da on dela 23 dni na mesec, 8 ur na dan - to je 1'361'600 SIT na mesec plus vsa marža ki jo poberejo če pri njih kupiš kakšen del za mašino. Hm! Za nastavitev motorja sem plačal 22500 SIT, v ceno je všteto: nov polinijev jermen, valjčki, diza in delo...Ampak motor pa laufa zdej k urca... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dunker Objavljeno Julij 14, 2002 Avtor Deli Objavljeno Julij 14, 2002 Grillz, a pa ima še vedno lep zvok al je že bl čudn? Kolk pene si dal pa stran? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Julij 14, 2002 Deli Objavljeno Julij 14, 2002 Nič več vate :twisted: Se je zapacala zarad TTS-a pa jo je blo treba vn vzet :D Dokler je meu še tist pimpek na konc auspuha je mel isti zvok kot drugi skuterji samo za 100 decibelov (no ja mal pretiravam) glasnejši, pol sm pa mal prehitr čez tračnice pelu pa je pimpek not padu s tem se je pa luknja na konc za 5mm v premeru povečala tko da je dobu precej globje in odmevajoče renčanje (da ne boš mislu da sm Ducatija naredu!). Sicer se pa zvoka hmal naveličaš k pogosteje dobiš glavobole, pa še vsi te debel gledajo ko se mim peleš. Morm se pa pohvalt, da me naši dragi miličniki niti enkrat niso niti enkrat ustavl zarad preglasnega motorja. Če hočes da ti skuter "zamuka", ko priviješ gas mu odstran al pa zamenji filter. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dunker Objavljeno Julij 14, 2002 Avtor Deli Objavljeno Julij 14, 2002 Zamuka :lol: Sam je prav posrečen izraz. :) Kaj pa če bi fliknil stran 1/5 vate? Kolk bi se poznalo??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Julij 14, 2002 Deli Objavljeno Julij 14, 2002 Nebi vedu! Frendu je raznesl denfr od ZX-a na SR s polini 70 pa da zdej iz sebe isti zvok samo mal bolj para ušesa. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dunker Objavljeno Julij 17, 2002 Avtor Deli Objavljeno Julij 17, 2002 Chebi, kolega se je (90%) odločil za nakup Leovinceja ZX za Yamaho Aerox. A mi lahko poveš koliko stane in če mogoče res lahko zrihtaš kaj popusta... Lep podzrav, Anže Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x8r-x Objavljeno Julij 17, 2002 Deli Objavljeno Julij 17, 2002 Mene pa bi zanimal S (ne ZX) za hondo x8r. :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x8r-x Objavljeno Julij 21, 2002 Deli Objavljeno Julij 21, 2002 No, kaj smo se odločli zdaj? Kateri auspuh je najboljši za 70ccm skuter? Ne za dirke, ampak za "cestno" vožnjo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Julij 21, 2002 Deli Objavljeno Julij 21, 2002 Samo krivina na konc pa piksna od kokakole. :D Pa ma da gre 300. :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x8r-x Objavljeno Julij 21, 2002 Deli Objavljeno Julij 21, 2002 Grillz, kadar boš proval mi povej kakšne bodo spremembe :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x8r-x Objavljeno Julij 22, 2002 Deli Objavljeno Julij 22, 2002 Katerega med temi tremi naj izberem: Leovince S, Leovince ZX ali Gianelli Sport 6?? Aja, pa še zakaj ravno tega? :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x8r-x Objavljeno Julij 22, 2002 Deli Objavljeno Julij 22, 2002 Ve kdo za kakšen link kjer bi se dalo dobit kakšne teste auspuhov?? :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hors3 Objavljeno Julij 22, 2002 Deli Objavljeno Julij 22, 2002 Tukaj je nekaj malo testov... http://www.geocities.com/uitlaattestenonline/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x8r-x Objavljeno Julij 22, 2002 Deli Objavljeno Julij 22, 2002 Hors3, kateri auspuh bi mi ti priporočil za 70ccm?? Izbiram med Leo ZX in Gianelli sport 6. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno September 29, 2002 Deli Objavljeno September 29, 2002 Hors3, kateri auspuh bi mi ti priporočil za 70ccm?? Izbiram med Leo ZX in Gianelli sport 6. Nabav Leo ZX brez obotavlanja. Iz izkušenj vem da je leovince veliko bolsi od gianellija. Za gianellija sem slisal ze veliko kritik, za leoviceja se nobene :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hors3 Objavljeno September 29, 2002 Deli Objavljeno September 29, 2002 ja jaz mam tud giannellija sam ne sport 6, mal bolj zmoglivejsega, pa je cool. Sicer se treba nekaj zamenjat, drugac pa je ok. Ja leo je seveda dobra izbira, v MS ga ima zlo dosti pa so vsi zadovoljni. Za giannellije pa je znano, da jih je tezko nastavit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mazek26 Objavljeno Oktober 2, 2002 Deli Objavljeno Oktober 2, 2002 za powerco sm slišu za na skutera za lipnika pa nikol bi mi lohk povedal če je na netu stran od izpuhov lipnik pa powerc tut Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speedbostjan Objavljeno Oktober 2, 2002 Deli Objavljeno Oktober 2, 2002 Meni je ful zal zakaj sem si nabavil giannelli-ja sport pro6. raje bi mel leovicija zx pa se nebi tolko jeb.l kot se zdaj jeb.em z giannelli-jem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dunker Objavljeno Oktober 2, 2002 Avtor Deli Objavljeno Oktober 2, 2002 Lipnikov avspuh za skuterje drugač rullz - sploh, če ti ga Lipnik še naštela. Kolega z Lipnikom na Runnerci 50 ma pospeške full hude - zelo blizu 70cc zadevam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speedbostjan Objavljeno Oktober 2, 2002 Deli Objavljeno Oktober 2, 2002 koliko pa stane Lipnikov avspuh pa nastavljanje avspuha???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Oktober 2, 2002 Deli Objavljeno Oktober 2, 2002 19.500 je avspuh kuk so pa nastavitve pa ne vet točn :? k so tut različne nastavitve an ... loh se z nastavitmam velik zamdiš al pa zlo mal an :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dunker Objavljeno Oktober 2, 2002 Avtor Deli Objavljeno Oktober 2, 2002 A je avspuh primeren tud za 70cc? Tole je zdej nepreverjeno, sam sem slišu da ima Leo ZX probleme z 70cc mašinami.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x8r-x Objavljeno Oktober 2, 2002 Deli Objavljeno Oktober 2, 2002 Kje si to slišal? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x8r-x Objavljeno Oktober 3, 2002 Deli Objavljeno Oktober 3, 2002 Kaj bi pa izbrali med temi tremi: Leovince ZX, Polini Funky ali Arrow performer? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Oktober 3, 2002 Deli Objavljeno Oktober 3, 2002 Kaj bi pa izbrali med temi tremi: Leovince ZX, Polini Funky ali Arrow performer? leovince zx Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se