beno Objavljeno Oktober 3, 2002 Deli Objavljeno Oktober 3, 2002 A je avspuh primeren tud za 70cc? Tole je zdej nepreverjeno, sam sem slišu da ima Leo ZX probleme z 70cc mašinami.... Ja jes mam na stalkerju našga (lipnik) pa mi zlo dobr dela, mislm ... mam druge probleme sam z avspuhm pa ne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x8r-x Objavljeno Oktober 3, 2002 Deli Objavljeno Oktober 3, 2002 Beno, zakaj ZX? Kaj ima na primer ZX kar funky nima? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Oktober 3, 2002 Deli Objavljeno Oktober 3, 2002 Halo fantje!!! Mam yamaho aeroxa 50 letnik 2001, odstranjeno mam 1 blokado (na aufspuhi) tak da je končna tak neke 75 do 80 km/h, in zanima me keko bi mi moj ljubljenček šel če bi odstranil še druge(o) blodake (keko ji sploh je tam notri)????Ali pa če bi kupil kakšnega Giannelia al pa Leovincija al pa ke takega?!?!?! oziroma če ma kdo še kateri športen aufspuh odveč mogoče kupim!!!No prosim pomagajte, keko bi šla moja yamahica brez vse blokad???!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno Oktober 3, 2002 Deli Objavljeno Oktober 3, 2002 beno: mislis, da bi vas avspuh na mojmu speedfightu prinesel kaj vec ko mi zx? aerox: okrog 90 brez blokad. vidim, da si doma tam ko en moj prijatl:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Oktober 3, 2002 Deli Objavljeno Oktober 3, 2002 Beno, zakaj ZX? Kaj ima na primer ZX kar funky nima? Men osebno je leo zx velik lepsi k pa funky, tko točn pa ne vem ker je bol ker nism ne enga ne drugga probov, poznam pa dost ldi k leo zx hvalojo an ... nebi pa ne enga ne drugga kupu ker je predrago to :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Oktober 3, 2002 Deli Objavljeno Oktober 3, 2002 beno: mislis, da bi vas avspuh na mojmu speedfightu prinesel kaj vec ko mi zx? Mislm da ne ... je pa nekej: zx stane 31.000 sit , pr nm pa 35.000 sit stane čista špica avspuh ... tak k ga mam jes na eni mašini od dirkalnga skutrja (samo zej mam drugo mašino gor tko da malosijov avspuh gor paše an) zx je pa cist navadn skutrski avspuh an, mislm tko prblizn kukr je polini funky in polini evolution, funky je navadn evolution je pa špica. A me zastopš :?: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno Oktober 3, 2002 Deli Objavljeno Oktober 3, 2002 Razumem ja. :) funky je res malo bolj grd avspuh meni tudi:) zx je pa kar drag tudi glede na to, da je "navadn" avspuh:) saj tistega lipnika spica itak brezveze met na sport 70 cilindru, pol mors itak alu met verjetno, ne? tak kot more evo od polinija bit pac na racing cilindru ane:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x8r-x Objavljeno Oktober 3, 2002 Deli Objavljeno Oktober 3, 2002 Hehe, lep je res, ampak ZX-u manjka kvaliteta. Preizkušeno. :wink: Zato me je zanimalo za funky-a (polini) oz performerja (arrow). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speedbostjan Objavljeno Oktober 5, 2002 Deli Objavljeno Oktober 5, 2002 Je na internetu kaka stran o lipnik avspuhih če ve kdo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rooster Objavljeno Oktober 5, 2002 Deli Objavljeno Oktober 5, 2002 Najboljši so moji izpuhi!:) Oz. vsaj za svojo ceno. Sicer pa eden od habatov vozi z mojim izpuhom. hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Oktober 5, 2002 Deli Objavljeno Oktober 5, 2002 Je na internetu kaka stran o lipnik avspuhih če ve kdo. ni nobene strani :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rooster Objavljeno Oktober 5, 2002 Deli Objavljeno Oktober 5, 2002 Hej beno, a si ti Beno Lipnik? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dunker Objavljeno Oktober 5, 2002 Avtor Deli Objavljeno Oktober 5, 2002 Hej, Rooster, dobro jutro. :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speedbostjan Objavljeno Oktober 5, 2002 Deli Objavljeno Oktober 5, 2002 Čuj ti Beno Lipnik, kak si prišo do tekmovanja s skuterji. Pa kolko je pribljižno vreden tvoj skuter ZIP, pa koliko ima končno hitrost. Malo povej o tem ker me zanima pa misim da ne samo mene Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Oktober 6, 2002 Deli Objavljeno Oktober 6, 2002 Najprej je s skutrji pr nas bajt zacev ati. Po sm pa se jes zacev (najprej v 50ccm), takrt sm biv tko bl povprečn voznik, nism bohve kva dobr vozu k sm biv se ful mld (pr 11 leth sm zacev) u 50ccm sm biv pa skupno v drzavnmu prvenstvu 98 leta 3. Po sm pa začev 70ccm vozt. Najprej sm vozu avstrijsk prvenstvo in pol sm tut prvič zmagov na Madzarkem. Pa zej pomoje ( sej se sam nvm dobr ) drug let vozm 70ccm. Lansklet sm mu velik smole tko da sm končov ene 5. (nvm točn) skupno. No pa letos se je tut bl slabo začel, v celu sm na drugo mesto prpelov z polomlenmu gištelm, pol sm mu u portorozu tut zlo velik smole (tob zej loh cev spis napisov kva use je se blo ... :) ) no pa da nam prevec nakladov ... zej trenutno sm 2. v državnmu prvenstvu ( seveda ni se konc :) ) ja motor je pa vredn prblizn 15.000 mark, gre pa ene 160 km/h ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Oktober 6, 2002 Deli Objavljeno Oktober 6, 2002 Hej beno, a si ti Beno Lipnik? ja to sm jes :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speedbostjan Objavljeno Oktober 7, 2002 Deli Objavljeno Oktober 7, 2002 In kaj ima tvoj ZIP vse narejeno da leti okoli 160km/h. Jaz bi ful enkrat probal se peljat s takim skuterjem :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speedbostjan Objavljeno Oktober 7, 2002 Deli Objavljeno Oktober 7, 2002 Aja pa še to Beno. Kaj mi lahko malo svetuješ kak bi jaz nastavil valjčke namojem skuterju. Mam speedfighta zračno hlajenega pa giannelli sport pro 6 avspuh gor, pa težak sem nekje 68 kg. Mi lahko svetuješ pri tem prosim Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x8r-x Objavljeno Oktober 12, 2002 Deli Objavljeno Oktober 12, 2002 Težko je svetovat veš. To je tako relativna stvar. Za vsak skuter je drugače. Edina rešitev je da poskušaš, poskušaš, poskušaš in poskušaš... Tko btw, moj skuter gre najboljše z 7g valjčki, kar je za 70ccm kar veliko. Čudno! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno Oktober 12, 2002 Deli Objavljeno Oktober 12, 2002 Ja no...Jaz mam notri 8,5g valjcke:) oz. tam nekje:) torej tvojih 7 se meni zdi zlo malo:D na speedfightih so tezji valcki not navadno. Z giannelijem pa so navadno problemi;) Ne mores pa met z nekimi valjcki najboljsega pospesevanja in najboljse koncne...to enostavno ne gre, a ok da mores najt en kompromis. Pa mislim da pr gianneliju rabis ene bolj lahke valjcke, ker ce ne zacne prepozno vlect in malo bolj pac leti... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SmokeV8 Objavljeno Oktober 13, 2002 Deli Objavljeno Oktober 13, 2002 Js sicer nimam nix predelanga motorja, razn blokade, ki so vn pobrane... En cajt sm mel gor LeoVincija, pa nism kej prevec zadovoln z njim. Verjamem oz. vem, da bi prsu velik bol do izraza, ce bi mel 70 kit gor oz. kej druzga, edino kar je, koncna hitrost je bla bolsa ampak je pa majn vleku. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Oktober 25, 2002 Deli Objavljeno Oktober 25, 2002 Aja pa še to Beno. Kaj mi lahko malo svetuješ kak bi jaz nastavil valjčke namojem skuterju. Mam speedfighta zračno hlajenega pa giannelli sport pro 6 avspuh gor, pa težak sem nekje 68 kg. Mi lahko svetuješ pri tem prosim Hvala Sorry k ti nism nč napisov, ni mi označlo teme kot neprebrano. No ja sicer ti je pa x8rx kr uredu povedov. Valčki so zlo relativna stvar. Noben skutr ne dela isto tko da je o tem zlo težko govort. Probej čim več varjant pa pol izbereš tiste k najbol delajo, saj jes tko delam :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Februar 21, 2004 Deli Objavljeno Februar 21, 2004 OK, da mal obudim to temo. Zanima me, če je že kdo probu avspuh Tecnigas Next R pa kakšen se mu zdi? :) Pa še fotka :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PRJATU Objavljeno Februar 21, 2004 Deli Objavljeno Februar 21, 2004 BENO? kolk te pa prbližn ena sezona dirkanja stane??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Februar 21, 2004 Deli Objavljeno Februar 21, 2004 Next R je avspuh namenjen za 50ccm motorje...oz. za vse original... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se