nitro freek Objavljeno Februar 7, 2005 Deli Objavljeno Februar 7, 2005 No in kater izpuh je torej zdaj najbolsi cenovno ter v moci za 50ccm, torej od tecnigasa,yosuni,leovinci.... ZXe vas ma vecina vendar meni se dopade tecnigas next r, sam nvm ce se ga splaca kupit kr nvm ce je za taksen denar kateri izpuh bolsi??? nekje od 30 do 40k SIT ← Čuj če ne veš da s tecnigasom next r pridobiš 1,5 hp več kot z leovinciom. pol pa kup leovinčija am na scooterkit pejt pogledat teste od Leovince ZX RR vs Tecnigas Next R.Pol se pa odloč kirga boš kupu. Jst bi rajš tecnigasa next r uzeu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nitro freek Objavljeno Februar 7, 2005 Deli Objavljeno Februar 7, 2005 Ce mas Hyper 2 motor se splaca menjat izpuh.Tud variator se spalca ker so rezultati :kva2: :kva2: :D ← Sam to je pa čista resnica. Jst sm dau leovince RR pa Malossi Multivar 2000 pa je motor šou ko pras..a :kva2: :kva2: Sam je pa res da je biu Hyper 2 motor. :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Februar 7, 2005 Deli Objavljeno Februar 7, 2005 Sej hyper more bit in trga :kva2: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nitro freek Objavljeno Februar 7, 2005 Deli Objavljeno Februar 7, 2005 Sej hyper more bit in trga :kva2: :naughty: ← Tako tako to so besede. :D See that is what i like to hear. :grim :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
seemon Objavljeno Februar 8, 2005 Deli Objavljeno Februar 8, 2005 Men se tudi na minareli mašini pozna ZX, končna 10km/h in boljši pospeški. Kaj je boljše: 50ccm+ZX ali 70ccmGUS+navaden auspuh? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
scooter_17 Objavljeno Februar 8, 2005 Deli Objavljeno Februar 8, 2005 Men se tudi na minareli mašini pozna ZX, končna 10km/h in boljši pospeški. Kaj je boljše: 50ccm+ZX ali 70ccmGUS+navaden auspuh? ← Men se je tud na minnareli mašini na končni z ZXom poznalo za 10km/h pospeški pa so se zlo izbolšal! Najbolša kombinacija je vrjetno 70ccm + ZX :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
socked Objavljeno Februar 8, 2005 Deli Objavljeno Februar 8, 2005 Zaj pa spet nvm al tecnigas next r al leovince... a z leovincijem res pridobis 10km/h? na kerih skutih ste tok pridobli? pa ma skut zracno al vodno hlaj.? se mate oni ko ste pridobili 10km/h se kaj druga predelanega? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
scooter_17 Objavljeno Februar 8, 2005 Deli Objavljeno Februar 8, 2005 Zaj pa spet nvm al tecnigas next r al leovince... a z leovincijem res pridobis 10km/h? na kerih skutih ste tok pridobli? pa ma skut zracno al vodno hlaj.? se mate oni ko ste pridobili 10km/h se kaj druga predelanega? :? ← Na minnareli mašinah se pravi na aeroxih, firefoxih...to so vodno hlajeni!....jaz nisem mel nič druga predelanega samo pač nastavit ga je blo treba!meni ni žal da sem zx-a kupo(jaz sem še celo malo več kot 10km/h po števcu poleg dobo na pospeškah pa se je kar precej poznalo :eek: :) ) samo sam se odloči katerega boš vzel pomoje sta nekje približno ista...jaz več mojega zx-a ne menjam :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
seemon Objavljeno Februar 8, 2005 Deli Objavljeno Februar 8, 2005 Zamenjan imam samo auspuh valčke in fedre, po števcu pridobil 14km/h - realno kakih 10km/h. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[2fast4u] Objavljeno Februar 9, 2005 Deli Objavljeno Februar 9, 2005 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
djeZo Objavljeno Februar 9, 2005 Deli Objavljeno Februar 9, 2005 Men se je tud na minnareli mašini na končni z ZXom poznalo za 10km/h pospeški pa so se zlo izbolšal! Najbolša kombinacija je vrjetno 70ccm + ZX smile.gif gus + ZX sux!!!! res se mogoče zdi tistim ki so šli z orginala na to, da je nevam kaj! ampak sploh ni res! če daš na gusa kakega roosta DOSTI več kot pa z kakim ZX-om pridobiš na pospeških in na končni! ← se strinjam. morm cimprej tega ZXa prodat pa roosta nabavit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bassko Objavljeno Februar 9, 2005 Deli Objavljeno Februar 9, 2005 (popravljeno) Mam LeoVinchi Titanium in mi da kr dost gor pa se hud zvok da! :OK: Popravljeno Februar 9, 2005. Popravil bassko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno Februar 11, 2005 Deli Objavljeno Februar 11, 2005 pa tudi glede 70ccm+zx pa 70ccm pa navadn izpuh ni blo neke razlike mogoce malo v konci :BUA: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox_16 Objavljeno Februar 11, 2005 Deli Objavljeno Februar 11, 2005 Mene pa nekaj zanima: bral sem nekje da obstaja tudi nek lipnik izpuh za skuterje! Zanima kaki je kaj ta lipnik izpuh(v primerjavi z zx-om)? kaka je cena? in če se ga splača nabavit? pa če obstaja kaki lipnik izpuh za 70ccm(mam malossi gus)! pa če ma kdo kako sliko od izpuha naj prosim pove... hvala .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Februar 11, 2005 Deli Objavljeno Februar 11, 2005 Mene pa nekaj zanima: bral sem nekje da obstaja tudi nek lipnik izpuh za skuterje! Zanima kaki je kaj ta lipnik izpuh(v primerjavi z zx-om)? kaka je cena? in če se ga splača nabavit? pa če obstaja kaki lipnik izpuh za 70ccm(mam malossi gus)! pa če ma kdo kako sliko od izpuha naj prosim pove... hvala .) ← Vprasaj profi-a :) Ti bo vse povedal....Samo ti res neves kaj bi rad :) Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno Februar 12, 2005 Deli Objavljeno Februar 12, 2005 da mu gre navadn gus ko tvoj team :angry2: :angry2: :topic: :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox_16 Objavljeno Februar 12, 2005 Deli Objavljeno Februar 12, 2005 Ma saj ni za mene kolegi je zx razpado al nekaj....zaj bi pa rad poceni nek izpuh kupo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ticmantl Objavljeno Februar 12, 2005 Deli Objavljeno Februar 12, 2005 Jaz bi samo vprašal kateri izpuh (Leovinci) je boljši.ZX,TT,RR? Sam imam na speedfightu ZX in sem zelo zadovoljen in vidim da ima veliko speedfightov izpuh ZX? Je ZX res najboljši? :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno Februar 13, 2005 Deli Objavljeno Februar 13, 2005 toti 3 izpuhu so si vsi podobni po performance samo zvok majo drugacn :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
djeZo Objavljeno Februar 13, 2005 Deli Objavljeno Februar 13, 2005 ti izpuhi so kolko tolko ok za 50, na 70 pa suxajo ce ti tak povem :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno Februar 13, 2005 Deli Objavljeno Februar 13, 2005 za 50ccm je ZX najbolsi na vseh testih se je bolse odrezo do drugih izpuhov za 70ccm pa ma leovince novi model hand made 70 se mi zdi da je :) glede tistega izpuha pa nevem kak se odnese .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
djeZo Objavljeno Februar 18, 2005 Deli Objavljeno Februar 18, 2005 (popravljeno) a je ze komu razfukalo ZXa? meni ga je ravnokar. ga mam na dveh polovicah, glavni del posebej in dusilec posebej :eek: :lol1: Popravljeno Februar 18, 2005. Popravil djeZo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lenc Objavljeno Februar 18, 2005 Deli Objavljeno Februar 18, 2005 a je ze komu razfukalo ZXa? meni ga je ravnokar. ga mam na dveh polovicah, glavni del posebej in dusilec posebej :eek: :lol1: ← Te pa ju daj nazaj skupaj pa bo spet v enem kosu :) ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
djeZo Objavljeno Februar 18, 2005 Deli Objavljeno Februar 18, 2005 ja bo treba svasat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno Februar 18, 2005 Deli Objavljeno Februar 18, 2005 se je ze dostim to zgodilo <_< ni zx za 70ccm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se