djeZo Objavljeno Marec 28, 2005 Deli Objavljeno Marec 28, 2005 pa je ziher da bo keri drugi izpuh pomagal pa keri bi naj bil to,s kerim bi skor ziher moglo 100% delovat? ← ne bi vedo. to mas AC hlajen skut an? no, jaz bi iskal cim krajsi izpuh. saj ZXi so ok za 50cc, samo tega ko mam jaz je malo predolg, ker je za ditech orginal pa mi zato ne nudi najboljse resonance. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
socked Objavljeno Marec 28, 2005 Deli Objavljeno Marec 28, 2005 ne bi vedo. to mas AC hlajen skut an? no, jaz bi iskal cim krajsi izpuh. saj ZXi so ok za 50cc, samo tega ko mam jaz je malo predolg, ker je za ditech orginal pa mi zato ne nudi najboljse resonance. ← Ce kok jas opazam noben zracno hlajen skuter nena gre vreji,najbolje na vodno predelat,pa menda nebo teh problemov... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Marec 28, 2005 Deli Objavljeno Marec 28, 2005 Ce kok jas opazam noben zracno hlajen skuter nena gre vreji ← Lalalalalalalalalalala :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
socked Objavljeno Marec 28, 2005 Deli Objavljeno Marec 28, 2005 Lalalalalalalalalalala :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: ← kaj _Roba_,kaj si te pojes povej ce drži to al ne? ti mas neke iskusnje,itak najbolse da menjam skuta ne al pa vodno not? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
djeZo Objavljeno Marec 28, 2005 Deli Objavljeno Marec 28, 2005 kaj _Roba_,kaj si te pojes povej ce drži to al ne? ti mas neke iskusnje,itak najbolse da menjam skuta ne al pa vodno not? ← ja samo verjemi da bi mel s tem take stroske in pizdarije da je boljse da kupis vodno hlajen skut al pa ce dobis celo vodno masino za tvoj skut. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Marec 29, 2005 Deli Objavljeno Marec 29, 2005 Ce bi imel Piaggio/Gilera bi si ga lahko za 5k predelal na vodno :) Potem pa se cilinder kupil in bi imel ravno 20k stroskov .) Gilera pac :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno Marec 29, 2005 Deli Objavljeno Marec 29, 2005 Pa kaj vi sanjate AC slabse ko LC idite malo pogledat NL forume ZIP AC nese zip LC kdaj hoce itd... tak da ne zdaj rect da je LC bolsi PS. Najmocnejsi avto od Porshe je bil AC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lenc Objavljeno Marec 29, 2005 Deli Objavljeno Marec 29, 2005 Ce kok jas opazam noben zracno hlajen skuter nena gre vreji,najbolje na vodno predelat,pa menda nebo teh problemov... ← Meni gre vrei :P :afro1: ... oz. vedno bolše :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
socked Objavljeno Marec 29, 2005 Deli Objavljeno Marec 29, 2005 ja samo verjemi da bi mel s tem take stroske in pizdarije da je boljse da kupis vodno hlajen skut al pa ce dobis celo vodno masino za tvoj skut. ← kok sem gledal ma aerox cisto isti blok kot moj skut torej bi potreboval od aeroxa le pumpo,kiler,vodno hlajen celinder pa cevi... lenc: Pa ti si od vebra sosolec ne? Mi je reko ja da mas zaj nanovo skup narjeno masino,nisi se probal kok gre koncna ne? ko bos mi povej da vidim ce se splaca predelovat AC,pa kaj mas vse predelano? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nitro freek Objavljeno Marec 29, 2005 Deli Objavljeno Marec 29, 2005 kok sem gledal ma aerox cisto isti blok kot moj skut torej bi potreboval od aeroxa le pumpo,kiler,vodno hlajen celinder pa cevi... lenc: Pa ti si od vebra sosolec ne? Mi je reko ja da mas zaj nanovo skup narjeno masino,nisi se probal kok gre koncna ne? ko bos mi povej da vidim ce se splaca predelovat AC,pa kaj mas vse predelano? ← Velik pa še mal zraven. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nitro freek Objavljeno Marec 29, 2005 Deli Objavljeno Marec 29, 2005 (popravljeno) kok sem gledal ma aerox cisto isti blok kot moj skut torej bi potreboval od aeroxa le pumpo,kiler,vodno hlajen celinder pa cevi... lenc: Pa ti si od vebra sosolec ne? Mi je reko ja da mas zaj nanovo skup narjeno masino,nisi se probal kok gre koncna ne? ko bos mi povej da vidim ce se splaca predelovat AC,pa kaj mas vse predelano? ← Splača se ti dat na LC pa še drasgo nebo če se znaš znajdit. Popravljeno Marec 29, 2005. Popravil nitro freek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lenc Objavljeno Marec 30, 2005 Deli Objavljeno Marec 30, 2005 lenc: Pa ti si od vebra sosolec ne? Mi je reko ja da mas zaj nanovo skup narjeno masino,nisi se probal kok gre koncna ne? ko bos mi povej da vidim ce se splaca predelovat AC,pa kaj mas vse predelano? ← Sosolca sva ja :) Drugače pa je za 1x nekja takega : -Malossi MHR replica (ac) -RMS racing gred -Dellorto 19 PHBG (spuliran) -SKF ležaji & semeringi -Polini forrace -Malossi Multivar -Malossi Fly clutch -Red sponge & Malossi E14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Marec 30, 2005 Deli Objavljeno Marec 30, 2005 Sosolca sva ja :) Drugače pa je za 1x nekja takega : -Malossi MHR replica (ac) -RMS racing gred -Dellorto 19 PHBG (spuliran) -SKF ležaji & semeringi -Polini forrace -Malossi Multivar -Malossi Fly clutch -Red sponge & Malossi E14 ← Prenosi še, pa se boš tak dvigno :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lenc Objavljeno Marec 30, 2005 Deli Objavljeno Marec 30, 2005 Prenosi še, pa se boš tak dvigno :) ← To se zdaj :unsure: :) upam da se bo s prenosi kaj stanje izbolšalo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KEBO Objavljeno April 16, 2005 Deli Objavljeno April 16, 2005 Evo dons sm montiro Gianellia sm pustil kr originalne valčke not (od onga ko sm ga kupo je reko da morjo bit čim težji :slap: ) grem probat in :SS od 0-10 nikamer pol do 40 gre ko nor naprej do 70 glih ka da gre nima pravih obratov , od 70 naprej pa mal bolš do 90. Kakšne valke bi mogo dat noter lahke al teške tak ko mi je on reko od kerga sm ga kupo?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c00L3r Objavljeno April 16, 2005 Deli Objavljeno April 16, 2005 (popravljeno) Pa kaj vi sanjate AC slabse ko LC idite malo pogledat NL forume ZIP AC nese zip LC kdaj hoce itd... tak da ne zdaj rect da je LC bolsi PS. Najmocnejsi avto od Porshe je bil AC ← No, no... Mislim da več ali manj vsi vemo da vodno hlajeni motoriji zmorejo proizvest večjo moč, zaradi tega ker se lažje ohranjajo delovno temparaturo. Zračno hlajeni se pač vedno "rahlo" pregrevajo in zaradi tega izgubljajo na moči. Zato pa so že v osnovi dražji in tudi 70ccm kiti so dražji za vodne... :BUA: Se da marskidaj nadoknadit predelavami, ampak v končni fazi, če vzameš Runnerja (NRG-a) in Typhoon-a (Zip-a) z enakimi predalavam,i bo vodni hlajeni dosegel večjo končno hitrost, pospeški pa bodo nekje primerljivi. :friend1: Popravljeno April 16, 2005. Popravil c00L3r Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno April 16, 2005 Deli Objavljeno April 16, 2005 ce ze ciljas na predelane zipe.. AC bi mislim da kmalu izdahnil na kaki dirki :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno April 16, 2005 Deli Objavljeno April 16, 2005 Je pa AC lazji od LCja ze zaradi hladilnika,raztezne posode in vode.....Ceprav ni to dosti je pa vseno tezje :) Am.....tud kaki AC se najde na dirki v nl... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bloody Objavljeno April 4, 2006 Deli Objavljeno April 4, 2006 Ti, ne bi vedu. Če pa se bo odloču za LeoVinci, mu lahko zrihtam kak popust. chebi a pa loh zrihtas ksnga leovicija zx-a z valcki pa fedrci js bi ga nujn rabu dej povej c loh :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kranjc Objavljeno April 4, 2006 Deli Objavljeno April 4, 2006 jst imam scoter Keeway Focus 50 (korejska znamka) zanima me če ima še kdo tak motor in ali kdo ve kako naj ga predelam in kateri avspuh naj kupim da bo sploh gor pašal ??????? če kdo od tega ve veliko naj me doda na msn kranjc.alan@hotmail.com Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno April 4, 2006 Deli Objavljeno April 4, 2006 jst imam scoter Keeway Focus 50 (korejska znamka) zanima me če ima še kdo tak motor in ali kdo ve kako naj ga predelam in kateri avspuh naj kupim da bo sploh gor pašal ??????? če kdo od tega ve veliko naj me doda na msn kranjc.alan@hotmail.com če bi rad tunal daj drugo mašino gor ali pa prodaj pa kupi neke piaggio/gilera ali minarelli Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kranjc Objavljeno April 6, 2006 Deli Objavljeno April 6, 2006 kej ti misles de j moj skuter slab al kej ???? moj je prow uredi in ga nebom prodal!!!! in prosim da mi tisti ki mislijo kritizirat moj skuter niti ne pošiljajo odgovorol!!!! če pa ima kdo kaj pametnega za povedat naj napise ali pa me doda na man ki je kranjc>alan@hotmail.com 008.bmp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bugi Objavljeno April 6, 2006 Deli Objavljeno April 6, 2006 Nihče ni reku da je tvoj skuter slab nwm ket si to prebrav. Lepo na kratko in jedrnato ti je povedou de za tunat ta skuter ni primern in ti priporoča nakup drugega, ki je primern za tunat. Ker ta mašina je popolnoma drgačna od piaggio, minarelli mašin s katerimi tut dirkajo. Tvoj motor je azijskega izvora nwm točno že kera država jih izdeluje za te se pa ve de so zelo zablokirani (s tem bl mislm na to kako je motor zgrajen in je za menjavo npr. fergazarja potrebna 5x več dela kokr pa že pri prej omenjenih mašinah in tut kakšna je kvaliteta materiala ki ga ima tvoj skuter je ključnega pomena pri tunanju). Mislim pa de se tut kej velik delov ne dobi za ta motor, mal poglej na straneh scooter attack, scooter center...če je kej delov. Teh motorjov pa tut ni velik, če pa so že jih pa ljudje v večini ne kupujejo zarad tuninga, ampak za omirjeno vožno. Pa še to, ljudje ti bojo kle povedal svoje izkušne kaj se splača, kaj ne in boš v večini dobu realne informacije o tvojih vprašanjih in žal so kdaj tudi take, ki jih ne prčakuješ. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno April 10, 2006 Deli Objavljeno April 10, 2006 to se pa s teboj popolnoma strinjam bugi... frend ma sym eurojet in je bil ful potrt, ko je zvedu, da ni njegov motor to kar je on pričakoval, čak mal, tut cene se razlikujejo če gledaš iz te smeri (novo) ampak če kupš rablenga, dobiš tut za 200k neko gilerco, k jo potem lohk spedenaš al pa bolš...ZIP. no, in frendu gre 65, pa je zaenkrat čist hepi, auspuha pa ne dobi nikjer, se ga lohk kup za drug motor, sam boš mogu nastavk za na cilinder spedenat, to pa ni lih najlažja stvar... razmisl, če maš novga ga čimprej prodaj in če hočš tunat si nabav enga runnerja, na frgazar (ker so predelave na vbrizgih drage) in se špili z njem...ž lohk pa tut cel agregat menjaš in daš mašino gor od runnerja, če bi pasu, sam dvomm, :D joke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bjondo Objavljeno Oktober 28, 2006 Deli Objavljeno Oktober 28, 2006 torej jst mam gianelli silencer...na nrg 3......glas ma zelo lep....in cukne ful dobro.....samo me neki zanima...kaj mogoce obstajajo dve razlicici tega auspuha? koa za 50 kubov in za 70?........alla... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se