Skoči na vsebino

Varanje ...

Priporočene objave

Objavljeno

Maš prav. Ne moreš se prenažirat svojih breskev. Je treba tudi sosedove hruške in jabolka probat. Malo za spremembo in popestritev življenja.

Če ostane samo pri degustaciji, še gre. Če pa moraš začeti s kuhanjem kompotov, je zgodba ponavadi hudo neugodna.

Objavljeno

Če ostane samo pri degustaciji, še gre. Če pa moraš začeti s kuhanjem kompotov, je zgodba ponavadi hudo neugodna.

Sveže je boljše. Kompoti so preveč osladni.

Objavljeno

Sveže je boljše. Kompoti so preveč osladni.

Vsako varanje se lahko konča z vilami v hrbutu. Pa če so te osladne ali ne.

Objavljeno

Se pravi, da če hočem imet zvestega tipa, moram najt kakega brez denarja? :hmm:

Samo....če sem tudi jaz brez denarja, bova bolj jebeno živela, če ga pa imam, kako naj potem vem ali me ima rad zaradi denarja ali zaradi mene?

Ena mega velika traparija je tole posploševanje varanja in ugotavljanja kdo s kom paše skupaj in kdo ne.

neke je treba nakladat

pazit je treba da ne gre čez rob

Objavljeno

Vsako varanje se lahko konča z vilami v hrbutu. Pa če so te osladne ali ne.

Mešaš spravilo sena in sex. Sex se ponavadi konča z orgazmom. Če bi bilo po tvojem, bi Slovenci že zdavnaj izumrli. Zaradi vil, palčkov in čarovnic.

Objavljeno

Na senu mora biti super... :naughty:

Objavljeno

:naughty: s kakšno dobro pa še bolj super ... :OK:

Objavljeno

:grrr

Dobim senen nahod, vse me pika in srbi. Pa še premehko je.

Objavljeno

nope, vse pika in srbi, pa še kaka žuželka se sprehodi mimo. nimaš nobene opore in na kihanje ti gre. edina pozitiva je če ona kiha ker "fajn stisne" :devil:

se sliši romantično, a ni je preko koce v travi :OK:

Objavljeno

:lol1: pa je ja kakšen tram, da se upreš.... :yea1: ali ona na tebe... :kva2:

Objavljeno

... ni je preko koce v travi :OK:

o .. je, je ..

:blush:

Objavljeno

:grrr

Dobim senen nahod, vse me pika in srbi. Pa še premehko je.

rdžavom qrcu i dlaka smeta :OK:

Objavljeno

rdžavom qrcu i dlaka smeta :OK:

Ti z veseljem prepuščam spravilo sena.

Po možnosti na roke, da ti bo od sile tič stal.

Objavljeno

Ti z veseljem prepuščam spravilo sena.

Po možnosti na roke, da ti bo od sile tič stal.

ko boš rabil pomoč pri spravilu sena pošlji pm

kar se na roke naredi to drži :P

Objavljeno

ko boš rabil pomoč pri spravilu sena pošlji pm

kar se na roke naredi to drži :P

Te držim za besedo. Če se nas nabere nekaj motoristov, lahko pol še eno furo dol vdarimo.

Objavljeno

Sem bil prevaran v zakonu :angry: .

Trajalo je devet let, da sem se spet pobral :( .

Lahko oprostim, a pozabil ne bom nikoli !

Fantje in dekleta, če imate svoje partnerje vsaj malo radi, jih ne prevarajte. Jih bo preveč bolelo, ko bodo zvedeli. In zvedeli bodo slej ko prej!

Objavljeno

....lahko pol še eno furo dol vdarimo....

do ranč ina na kurbarijo.

Objavljeno

do ranč ina na kurbarijo.

To itak. Lahko pol pri Alki naredimo piknik, postavimo šotore, "prespimo" in naslednji dan še njej pospravimo seno. Pa mamo pravo vikend fešto.

Ti pa ker ne smeš delat, boš pa piti okoli nosil. Z gasmasko na buči. Drugače nam boš vse požrl.

Objavljeno

To itak. Lahko pol pri Alki naredimo piknik, postavimo šotore, "prespimo" in naslednji dan še njej pospravimo seno. Pa mamo pravo vikend fešto.

Ti pa ker ne smeš delat, boš pa piti okoli nosil. Z gasmasko na buči. Drugače nam boš vse požrl.

:yes: :OK:

Objavljeno

Sem bil prevaran v zakonu :angry: .

Trajalo je devet let, da sem se spet pobral :( .

Lahko oprostim, a pozabil ne bom nikoli !

Fantje in dekleta, če imate svoje partnerje vsaj malo radi, jih ne prevarajte. Jih bo preveč bolelo, ko bodo zvedeli. In zvedeli bodo slej ko prej!

Andi! Preveč motoristov poznam, da lahko z gotovostjo rečem, da večini kaj takšnega ne pade niti na pamet. Pa tu ne govorim o plačljivih variantah, ampak o pravem varanju. Večina med njimi ima pred ženo tak rešpekt, da jim že iz tega razloga ni do varanja. Tisto o "imeti rad", tisto pa je v većini primerov bolj tako tako....

Objavljeno

Andi! Preveč motoristov poznam, da lahko z gotovostjo rečem, da večini kaj takšnega ne pade niti na pamet. Pa tu ne govorim o plačljivih variantah, ampak o pravem varanju. Večina med njimi ima pred ženo tak rešpekt, da jim že iz tega razloga ni do varanja. Tisto o "imeti rad", tisto pa je v većini primerov bolj tako tako....

Če imaš doma dovolj razgibano sexualno življenje v katerega znata oba vnesti dovolj raznolikosti in strasti, res ne rabiš drugam hodit. Če pa prideš domov nažgan kot aksa in nesposoben za bilo kakšno dejavnost ali če cel dan tečnariš in se prepiraš ali ležiš pred TV kot prase medtem, ko žena dela kot črnc po bajti, pol verjetno hitro pride do razkola. Ali pa ti ženska leži bolj pri miru kot Ančka in sexata samo na prestopno leto, pol jo boš tudi verjetno zamenjal za bolj asmatično in z osami v riti.

Za večino ljudi se zakonski mir začne in konča v postelji.

Objavljeno

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Al zato, ker ne uporabljajo pameti?

Objavljeno

Če imaš doma dovolj razgibano sexualno življenje v katerega znata oba vnesti dovolj raznolikosti in strasti, res ne rabiš drugam hodit. Če pa prideš domov nažgan kot aksa in nesposoben za bilo kakšno dejavnost ali če cel dan tečnariš in se prepiraš ali ležiš pred TV kot prase medtem, ko žena dela kot črnc po bajti, pol verjetno hitro pride do razkola. Ali pa ti ženska leži bolj pri miru kot Ančka in sexata samo na prestopno leto, pol jo boš tudi verjetno zamenjal za bolj asmatično in z osami v riti.

Po moje se začne že dolgo pred sklenitvijo zakonske zveze. Če si "slep od ljubezni", potem nikoli ne boš videl družinske idile, ker ne boš znal prepoznati signalov ki te bodo opozarjali, da je z zvezo nekaj narobe. Tu starši odigrajo mnogo premajhno vlogo, saj niti ne poiskušajo otroka opozoriti na nekatera negativna dejstva. Ko se zakon začne je ponavadi prepozno. In ko ljudje zaživijo skupaj ugotovijo, da to ni to. Potem se začne. Varanje, žaljenje, razbijanje, pretepi....in na koncu ločitev.

Objavljeno

A tako...torej če v nesreči nekdo ostane hrom...pomeni to DOKONČNI padec zakona......potem, ko sta stara in slo po seksu upada je na vrsti ločitev?....

Dej dej dej.......če je sex temelj veze...pol res ne vidim razloga zakaj bi bil samo z eno osebo?.....

Objavljeno

A tako...torej če v nesreči nekdo ostane hrom...pomeni to DOKONČNI padec zakona......potem, ko sta stara in slo po seksu upada je na vrsti ločitev?....

Dej dej dej.......če je sex temelj veze...pol res ne vidim razloga zakaj bi bil samo z eno osebo?.....

Bravo, Lina. Lepo si to napisala. Zdaj te bodo fantje obdolžili podpihovanje prešuštništva in promiskuitete...Ha, ha, ha...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!