Manu Objavljeno Marec 23, 2007 Opozori Objavljeno Marec 23, 2007 :D Kera debela mama sem :) :yes: :yea1: B) :zzz:
Anubis Objavljeno Marec 23, 2007 Opozori Objavljeno Marec 23, 2007 :D Kera debela mama sem :) :yes: :yea1: B) :zzz: Packa... :krneki: .)
Lobo Objavljeno Marec 23, 2007 Opozori Objavljeno Marec 23, 2007 ... samo da te je stiska prisilila v miganje, tako kot so recimo židovski lenuhi v Dachau med WW2 morali poprijeti za delo in se malce razmigati, če niso hoteli biti takoj hinrihtani. ... :eek: S kakšnimi se jaz družim. :headbang:
Manu Objavljeno Marec 23, 2007 Opozori Objavljeno Marec 23, 2007 Packa... :krneki: .) :grim Ti ti ti.... :kva2: :whistle: :afro1:
Anubis Objavljeno Marec 23, 2007 Opozori Objavljeno Marec 23, 2007 :grim Ti ti ti.... :kva2: :whistle: :afro1: jaz jaz jaz... :evilgrin:
andi1 Objavljeno Marec 23, 2007 Opozori Objavljeno Marec 23, 2007 Lenuhi so po moje vsi, ki bi radi shujšali z nekimi čudežnimi zadevami. Pa naj si bo to z mazili, ki jih namažeš na zadnjico, z napravami, ki si jih namontiraš na prej omenjeno mesto in bi ti naj le-to zmanjšali, ali pa z drastičnimi dietami. Nikjer pa nisem napisal, da so lenuhi vsi, ki so debeli. Kar pa se tiče raznih diet, pa je tako, da se po dieti večina ljudi začne spet rediti... In zato je treba čez nekaj mesecev spet začeti z novo dieto........ Se mi je zdelo, da tako nekako razmišljaš, kar si verjetno lahko prebral v mojem prejšnjem postu. Zato se tudi z vsem, kar si napisal na temo hujšanja, strinjam. Le to bi rad dodal, da ta 90-dnevna dieta ni DRASTIČNA (z stradanjem in nekim silnim odpovedovanjem). Je le priredba Montignacove metode, vseh nujno potrebnih snovi dobiš več kot zadosti. V bistvu je prepovedan le alkohol. Mislim, da sem to že nekje omenil, a naj ponovim: sedaj med dieto količinsko jem VEČ, kot sem jedel prej. In to zelo okusno, prehrana niti najmanj ni enolična (hvala bogu sem baje kar dober kuhar). Pa en lep pozdrav, Andi.
Provokator Objavljeno Marec 23, 2007 Opozori Objavljeno Marec 23, 2007 Za montignacovo metodo sem že slišal, oz. poznam nekoga, ki je s pomočjo tega res shujšal. Je res, da ti ni treba stradati, vendar moraš vseeno jesti tisto, kar ti predpišejo drugi in ne tisto, kar ti v tem trenutku paše. Poleg tega porabiš kar nekaj časa za pripravo vseh teh jedi. Ko pa je oseba nehala z dieto in se (verjetno) vrnila na normalno prehrano, je prišla na stare obline. Tak da je spet vprašanje, kako učinkovita je zadeva na dolgi rok. Prav gotovo pa dolgoročno ni dobra prehrana, ki jo uživa osebek, ki samega imenuje številka 1. Ne le, da vedno znova s svojimi izjavami preseneča ljudi, ki bi sami morali presenečati druge, ampak napada celo ljudi, ki so med drugo svetovno vojno umirali v koncentracijskih taboriščih in en cel narod označuje za lenuhe, kot je to pred več kot 60 leti naredil takratni številka ena nemškega naroda. Sicer bi ta izjava bila zrela za peto prijavo moderatorju. Ampak potem bi nam bilo dolgčas, če naše št. 1 nekaj dni ne bi bilo na forumu, ali ne??? Pa rajši te bom med tednom prijavil, si več na forumu in bo bolj bolelo, kot čez vikend. LOBO!!! tebe pa je res lahko sram, da se občasno družiš z mano. mislim, da bo najbolje, da prekineš diplomatske odnose.
motobaby Objavljeno Marec 23, 2007 Opozori Objavljeno Marec 23, 2007 Za montignacovo metodo sem že slišal, oz. poznam nekoga, ki je s pomočjo tega res shujšal. Je res, da ti ni treba stradati, vendar moraš vseeno jesti tisto, kar ti predpišejo drugi in ne tisto, kar ti v tem trenutku paše. Poleg tega porabiš kar nekaj časa za pripravo vseh teh jedi. Ko pa je oseba nehala z dieto in se (verjetno) vrnila na normalno prehrano, je prišla na stare obline. Tak da je spet vprašanje, kako učinkovita je zadeva na dolgi rok. Prav gotovo pa dolgoročno ni dobra prehrana, ki jo uživa osebek, ki samega imenuje številka 1. Ne le, da vedno znova s svojimi izjavami preseneča ljudi, ki bi sami morali presenečati druge, ampak napada celo ljudi, ki so med drugo svetovno vojno umirali v koncentracijskih taboriščih in en cel narod označuje za lenuhe, kot je to pred več kot 60 leti naredil takratni številka ena nemškega naroda. Sicer bi ta izjava bila zrela za peto prijavo moderatorju. Ampak potem bi nam bilo dolgčas, če naše št. 1 nekaj dni ne bi bilo na forumu, ali ne??? Pa rajši te bom med tednom prijavil, si več na forumu in bo bolj bolelo, kot čez vikend. LOBO!!! tebe pa je res lahko sram, da se občasno družiš z mano. mislim, da bo najbolje, da prekineš diplomatske odnose. Joj, nehite tok nakladat, kdo bo vse to bral. :slap: :P No, zdj se morm pa mal pohvalt B) ; drug teden bo 5 mesecev od mojega poroda; imam pa 18 kil manj in in veliko mišič in predvsem se počutim super :OK: . He he, vse se da, če se hoče. Prav oz. prevelike so mi vse prednosečniške cunje, prav mi je motoristični kombinezon, kondicije imam veliko več kot kdaj koli prej. Skratka - prav ponosna sem sama nase. :D Jem kar dosti, po sistemu ločevanja, še več pa telovadim, vozičkam ipd. Skratka, non stop nekaj dogaja. Najlepše pa je, ker je moja hči tak sonček :wub: . No tko; vsi tisti, ki bi radi shujšali, pa nimate prave volje oz. ne veste kako vam povem; šport, šport in še enkrat šport. :photo: Ja, ja. :P A sem že povedala, da me jutri moj dragi pelje v kitajsko na kosilo; mljask :kva2: Lahko noč :ninja: Mtb
Broj Jedan Objavljeno Marec 23, 2007 Opozori Objavljeno Marec 23, 2007 .... ampak napada celo ljudi, ki so med drugo svetovno vojno umirali v koncentracijskih taboriščih in en cel narod označuje za lenuhe, kot je to pred več kot 60 leti naredil takratni številka ena nemškega naroda... pp, :lol1: obvezno :lol1: skoči do svojega svetovalca za čitanje, da ti razloži pomen odstavka, kjer omenjam Žide, sy ti kot špeckahla in seveda s kahli primerno vsebino glave, nisi sposoben dojeti prow ničesar, kaj šele pisan txt. :naughty: pazi le, da ne boš pretiraval, sy ti bodo tikatak omogočili hiranje oz hujšanje na zaprtem oddelku svetovalne ustanove s kako elektro-kemoterapijo, katere si več kot potreben. :lol1: hej, a to bo za prijavo nr.5 al ne? Peesda, zdej dokazuješ, da si v resnici to za kar te imam stalno na sumu: prikrita lenoba najvišje kategorije. Še špecati se ti ne da več. Sram te bodi - gotovo se boš zrediw nazaj kot oni trije prašički z vowkom. Joj, nehite tok nakladat, .. me jutri moj dragi pelje v kitajsko na kosilo; mljask :kva2: Lahko noč :ninja: Mtb Ok, če ti tako praviš bom pa nehow .. pa dober tek :OK: Mi bomo pa doma jedli - pečenko, krompir pa solato :P
Provokator Objavljeno Marec 24, 2007 Opozori Objavljeno Marec 24, 2007 Hvala za nasvete številka ena. Si bom vzel čas in si nabavil svetovalca branje in seveda bom tudi šel k nekomu, ki bo me bo dal zaprti v ustanovo za hujšanje ob elekrtokemoterapiji. Daj mi samo naslov ustanove v kateri si se ti zdravil, da vem, da tja ne smem iti, ker se mi bo samo poslabšalo, tako, kot se je tebi.
Broj Jedan Objavljeno Marec 24, 2007 Opozori Objavljeno Marec 24, 2007 (popravljeno) Daj mi .... Na žalost ti ne morem pomagati, sy te je tvoja shizo spet zapeljala v fantaziranje, in mi pripisuješ svoja domišlijska doživetja. Veš kaj pp .. kakega soseda vprašaj, kako se pride v zdravstveni dom in tam ti bodo gotovo dali vse potrebne info, če že ne bodo poskrbeli za takojšnjo deportacijo na primerno zastraženo lokacijo. Da ne bo čisto :topic: Mogoče te tudi dajo na kak tekoči trak za veverice, da se ne zrediš preveč med bivanjem v tisti ustanovi. :yes: .................... BTW .. vprašanje takole izven tele zafrkancije. Ali je mogoče, da si ti iz Prekmurja? Samo tako me zanima .. prisegam, da tega ne bom izkoriščal za kako forumsko zezanje. :) Popravljeno Marec 24, 2007. Popravil Broj Jedan
Provokator Objavljeno Marec 25, 2007 Opozori Objavljeno Marec 25, 2007 Včeraj si napisal, da boš jedel pečenko in krompir. Zanima, me, če je jedla cela družina, ali samo ti. Ker počasi sumim, da ti doma kaj dajejo v hrano. Kar pa se tiče mojega porekla, pa bom, da ti bo bolj ustrezalo za nadaljni potek debate, rekel, da sem iz prekmurja. Recimo iz Kuzme.
Špilferderber Objavljeno April 12, 2007 Opozori Objavljeno April 12, 2007 špilfrderbr 1 :baa: špilfrderbr 2 :baa: špilfrderbr 3 :baa: začutil sem globoko strahospoštovanje, ko si na tipkovnico položil Njegovo ime.. :evilgrin:
Broj Jedan Objavljeno April 15, 2007 Opozori Objavljeno April 15, 2007 130 Symon, Symon, Symon dejmoooooooo drži seeeeeeee !!!! :grupni:
SiR Objavljeno April 16, 2007 Opozori Objavljeno April 16, 2007 Whey to go! .) stil plenty of whey left ;)
Broj Jedan Objavljeno April 16, 2007 Opozori Objavljeno April 16, 2007 stil plenty of whey left ;) japajade .. sy sem te zadnjič videw - prow lepo si napredovaw .. še malo pa bo idealka .. :OK:
andi1 Objavljeno April 17, 2007 Opozori Objavljeno April 17, 2007 130 Bravo. Po koliko dneh? Jaz sem včeraj imel 55. dan in je vaga pokazala 90 kg. Ko sem začel, sem jih imel 108.
SiR Objavljeno April 17, 2007 Opozori Objavljeno April 17, 2007 Bravo. Po koliko dneh? Jaz sem včeraj imel 55. dan in je vaga pokazala 90 kg. Ko sem začel, sem jih imel 108. kak mesec in pol... ampak nisem hard-core... malo kolesarim, malo s tistim ultra-light kvihtom maham po sobi...
GorazdH Objavljeno April 17, 2007 Opozori Objavljeno April 17, 2007 ultra...... .... light..... .. kviht . . . :lol1: drkaš? :lol1: se hecam no...
SiR Objavljeno April 17, 2007 Opozori Objavljeno April 17, 2007 ultra..........light.....kviht . drkaš? :lol1: se hecam no... 5 kg :devil:
renca Objavljeno April 17, 2007 Opozori Objavljeno April 17, 2007 :OK: Živjo, ker sem vas danes mal prebirala, ja, vas moške, sem kar vesela, da se trudite in imate rezultate. Hujšala sem že večkrat in najdlje sem obdržala postavo in kilce, ko sem imela dieto in ful športanja na Šmarno, tud 2x dnevno ( kt Lojzi), pa trimčkanje, jutranji tek in seveda, obvezno, MANJ ŽRI in veliko vode. 90dnevno sem imela 2x. Sem prišla brez muje in odrekanja na konf. 38, a nisem se dosledno držala novega načina prehranjevanja vsaj še 90 naslednjih dni. In sem dobila po pol leta gor vse in še več, kljub kolesarjenju, ki ga je bilo veliko. Tudi 2. je bilo isto. Zdaj se tega ne grem več. Poskušam bolj upoštevati Montija, se pravi, paziš, da pravilno kombiniraš. Noben ti ne vsiljuje pri MD, kaj boš jedel. Ni se potrebno držati knjige in danih jedilnikov, le da v glavi pošlihtaš, da ločuješ B od Š in OH. A pomembno je, da se držiš ločevanja še naprej, vse življenje. Pivo je strup! Saj če obrok pripraviš z ljubeznijo, potem lepo sedeš za mizo, si narediš obrok tudi na oko vabljiv, si že na dobri poti do zmage. Da sem banano (ta pravo, da ne bo pomote), ali jabolko in drugo sadje, pojedla počasi, sem jo narezala na koščke in zabadala z zobotrebcem ali vilico. Pomaga. Sadje ponavadi pojemo prehitro, Parkrat ugrizneš, pa si še vedno lačen. Pomembno je uživanje v prehranjevanju. Jesti počasi. Ampak bognedaj, da bi vam ženska ( jaz) solila pamet. Samo povedati sem vam želela, da je tudi 90 dnevna dieta ( čeprav to ni dieta, je le način prehranjevanja)z jo-jo efektom. Gato in ostali, le naprej za manj kilc.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se