Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

nimam original, original sem prodal ker 2 x 25L je pač nateg. Eto moj (sicer sem se razpisal malo več na hrvaškem forumu), ne bom ponavljal.

to je pa to ja, to je zgled, ne pa tisti mikro kufri. Če ni skrivnost , kolko si dal za komplet.

a mi daš link od te hrvaške strani, da preberem, please.

Objavljeno (popravljeno)

....

Popravljeno . Popravil juress
Objavljeno

Kje kupujete kaj original dodatno opremo?

Objavljeno

Ne kupujem original opreme....

Objavljeno

točno to me je zanimalo :)

sicer sem pa že našel, sicer iz tujine z kar lepim popustom, tako da je to to

Objavljeno

Drugace jaz vse v italiji , webshopi iz sicilije in napolija neverjetne cene, free shipping do GLS trsta, kjer osebno prevzamem

Objavljeno

Juress, lahko prosim razložiš kaj je to GLS. Hvala.

Objavljeno

Juress, lahko prosim razložiš kaj je to GLS. Hvala.

GLS je dostavna služba, kot DHL, UPS,...

Objavljeno

Tako je - znotraj italije je free, in grem iskat na najblizjo. Na primer komplet treh kufrov s stranskimi nosilci na sliki je blo 480€. Givi podaljsan vizir 50€, centralno stojalo 90€, ogrevane rocke 45€

Objavljeno

juress, pa kje to kupuješ? Lahko tudi na PM.

Če te prav razumem daš naslov na "poštno ležeče"?

Objavljeno

Najbolje da napises kaj isces je lazje, ker je ene par prodajalcev in vsakemu pisem za artikle, ki so ze tako cenejsi na ebayu - a ebay jim vzame se 10 posto

Ja enostavno oznacijo osebni dvig

Objavljeno

aha, imaš mogoče linke iz ebay-a.  Ker me zanimajo primerjave cen ali so res tolio cenejši.

No, še zadnji paket čakam, da pride iz grčije, potem pa je vse kar je nujnega montirano :)

Objavljeno

V history je sigurno se vse

Objavljeno

A pozna kdo kakšno pametno rešitev za tačke od sopotnika? Kupil sem Givi E360N bočne kufre, zdaj ma pa MojaNajdražja problem. Tace so zeeeloooo blizu kovčkov, tako da ni udobno niti gor plezat niti se vozit, ker celo pot lahko sloni samo na petah.

Našel sem ene MFW vario passenger footpeg mounts, ampak koštajo levo oko + ledvico. Našel sem tudi en video kjer je nek avstaralec? nekaj doma scopral ampak tisto je grdo ko 300kg američanka v pajkicah...

Se je kdo že ukvarjal s tem?

Objavljeno (popravljeno)

Ja ta je moj. Nov se drzi ceno, zato sem se s Francijem v panigazu dogovoril za njegovga (rabljenga). Medtem ko v tcju za belega brez opreme niso hoteli barantat...pa je se vedno tam.

pozdravljen "sosed"... ko se malo bolj pomlad razbohoti, pride tvojemu V-Stromu še Triumph delat družbo :D

Popravljeno . Popravil domina
Objavljeno

pozdravljen "sosed"... ko se malo bolj pomlad razbohoti, pride tvojemu V-Stromu še Triumph delat družbo :D

Odlično! en chopper je itak stalno poleg. Sosed(a) kje?

Objavljeno

predvidevam, da v kristalni? ali pač :?

Objavljeno

predvidevam, da v kristalni? ali pač :?

itak, ampak ker štuk (firma) - jaz se 16

Objavljeno

O juress a zdaj si tukaj bolj aktiven kot na Mazda forumu ;)....vidim da mas novo masinco....srecno voznjo, pa veliko lepih in srecnih km.....letos ce bo spet kaka fura kot lani (katere se zal nisem udelezil) sporoci, sem takoj za ;)

Objavljeno

O juress a zdaj si tukaj bolj aktiven kot na Mazda forumu ;)....vidim da mas novo masinco....srecno voznjo, pa veliko lepih in srecnih km.....letos ce bo spet kaka fura kot lani (katere se zal nisem udelezil) sporoci, sem takoj za ;)

19. objava.....:)

Fure so skozi, sam treba je zajahat....se vidimo

Objavljeno

Nekaj novega :)

Pleh 3mm, prašno barvano.

post-38082-0-56340900-1427218041_thumb.jpg

Nosilec za 12 V vtičnico. Sedaj je bližje tank torbi.

post-38082-0-34145400-1427218116_thumb.jpg

Objavljeno

Nekaj novega :)

Pleh 3mm, prašno barvano.

attachicon.gifWP_20150324_17_46_02_Pro.jpg

Nosilec za 12 V vtičnico. Sedaj je bližje tank torbi.

attachicon.gifWP_20150324_17_52_24_Pro.jpg

Je laser ena fajn stvar ane? :grim Lepo narejeno.

A si prašno barval z zunajo barvo? Meni je rolbare zaj.... pa je z notranjo barval in je po enem letu rja tam pa tam videt. Sem se že naročil za reklamacijo. :)

Objavljeno (popravljeno)

Sem sprva imel v planu, da bi delal sam, pa je manjkalo časa. Za ta denar se mi ni splačalo skupaj pacat ;)

S čim je barvano pojma nimam :D Recimo, da bo obstojno, drugače bom pa sam pobarval doma :)

Popravljeno . Popravil Rokic

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!