Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Nisi preveč prekril hladilnik olja?

Zgleda pa lepo (oboje).

Objavljeno

Za ta denar se mi ni splačalo skupaj pacat ;)

Kolk dnarja je to, pa kam si dal delat?

Objavljeno

Je kar fanj zračna zadevca, tako da ni za skrbet :)

post-38082-0-44562500-1427290275_thumb.jpg

post-38082-0-06985200-1427290318_thumb.jpg

Vse skupaj je nabavljeno v cosmo-accessories. Dela to en Grk.

Skupaj je prišlo slabih €143. Od tega €95 za skid plate in €10,50 za nosilec 12 V vtičnice. Poštnina znaša €33 preko UPSa (paket do 7 kg, moj je imel 6,5 kg :D ). Za moje pojme izredno ugodno.

Sprva sem bil malo skeptičen, ker ni nikjer napisano (vsaj nisem toliko iskal o njem) kako je narejeno in seveda kvaliteta. Ko sem montiral (navodil ni priloženih, ampak je zelo enostavno. Bolj je problem odviti vijake zaradi lepila - ni to italjan :P ), pa sem opazil, da možakar ne špara z materialom. Prednji del je obešen na cevne zaščite (Givi), zadnji del pa je privijačen na priložen (mislim, da bo blizu 5 mm debel) nosilec, ki se ga fiksira na nosilec izpuha (zraven desne stopalke) in stransko tačko. Vijaki so vsi priloženi.

Če koga zanima še kako je s prostorom in kako je montirano, lahko poslikam.

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Dobra zaščita, se mi zdi... Kot kondom za v'nga...  :O  Se bolj varnega počutiš! :yes:

Objavljeno

Lepo uštiman. Iz strani je bilo videt kot da ni rež za pretok zraka.

Objavljeno

Vse skupaj je nabavljeno v cosmo-accessories. Dela to en Grk.

Včeri sem pr temu tipu naroču centralno stojalo...

Objavljeno

sporoči, kako zgleda in deluje :)

Pa slikce so zaželjene.

Aja, dokler ne dobiš pošte od UPSa ni oddal na pošto. Pošta pa rabi točno en teden.

Objavljeno

Dobu tracking number, v torek bo tle.

Objavljeno

A pozna kdo kakšno pametno rešitev za tačke od sopotnika? Kupil sem Givi E360N bočne kufre, zdaj ma pa MojaNajdražja problem. Tace so zeeeloooo blizu kovčkov, tako da ni udobno niti gor plezat niti se vozit, ker celo pot lahko sloni samo na petah.

Našel sem ene MFW vario passenger footpeg mounts, ampak koštajo levo oko + ledvico. Našel sem tudi en video kjer je nek avstaralec? nekaj doma scopral ampak tisto je grdo ko 300kg američanka v pajkicah...

Se je kdo že ukvarjal s tem?

Nobene nogice ne pomagajo ker ti bodo se vedno na isti osi, torej isti razdalji od kufra, ce pa das adapter naprej je nevarno za voznika ker se ze sedaj s peto zatika v sovoznikove prste.

Malo bo na O sedela :)

To je nekaj kar je Suzuki zrihtal pri novem sem z veseljem poudaril pri opisu nove 1000. Na sploh glede sopotnika.

Objavljeno

A pozna kdo kakšno pametno rešitev za tačke od sopotnika? Kupil sem Givi E360N bočne kufre, zdaj ma pa MojaNajdražja problem. Tace so zeeeloooo blizu kovčkov, tako da ni udobno niti gor plezat niti se vozit, ker celo pot lahko sloni samo na petah.

Našel sem ene MFW vario passenger footpeg mounts, ampak koštajo levo oko + ledvico. Našel sem tudi en video kjer je nek avstaralec? nekaj doma scopral ampak tisto je grdo ko 300kg američanka v pajkicah...

Se je kdo že ukvarjal s tem?

Jaz sem se in sicer na FZS 1000. V rdečem krogcu je še ena stopalka, ki jo je žena uporabljala takrat, ko so bili kovčki gor in sicer samo za na motor. Potem jo je zaprla in dala nogo na original stopalko

post-21984-0-26035900-1427749766_thumb.jpg

Objavljeno

Jaz sem se in sicer na FZS 1000. V rdečem krogcu je še ena stopalka, ki jo je žena uporabljala takrat, ko so bili kovčki gor in sicer samo za na motor. Potem jo je zaprla in dala nogo na original stopalko

tu se še bolje vidi...upam, a dobiš ikakšno idejo

post-21984-0-24181800-1427750350_thumb.jpg

Objavljeno

Sem šel iskat kako to zgleda....ni mi jasno, kao ima premalo prostora. Tole je ena od možnosti, da ji montiraš še ene stopalke. Nosilec stopalke narediš, da se bo prilegal on namontiraš samo stopalni del na narejen nosilec

post-21984-0-91383800-1427750656_thumb.jpg

Objavljeno

Moja ma zelo majhne nogice, tako da se ne zatikava en v drugega, pa še njene tačke so bolj zunaj kot moje, jaz imam pa navado met noge ob motorju.

Sem naroču nekaj s kitajske, bomo čez en mesec vidli kako se bo izšlo.

Da bi dal še ene tačke na nosilec pa pridejo previsoko. Čeprav ma stopala res majhna ma pa noge dolge ko ponedeljek. (me like!)

Objavljeno

Ja ce ma male nogice potem pa res ne vem zakaj ni placa. Moja ma 39-40 pa se 6000km vozi konfortno

Objavljeno

GIVI E36 so bolj naprej. Od kufra do tačk je sam ene 5 cm.

Objavljeno (popravljeno)

GIVI E36 so bolj naprej. Od kufra do tačk je sam ene 5 cm.

Takšni, kot so na sliki par postov nazaj? Popravljeno . Popravil lukabogo
Objavljeno

Takšni, kot so na sliki par postov nazaj?

ja to so e36 in ni mi jasno kakšni 5cm? A je možno da imaš ti kake fovš ali prirejene nosilce? 

Objavljeno (popravljeno)

ja to so e36 in ni mi jasno kakšni 5cm? A je možno da imaš ti kake fovš ali prirejene nosilce?

ja men tud ni jasno....a lahko kakšno sliko dobimo? Popravljeno . Popravil lukabogo
Objavljeno (popravljeno)

Slik kolikor hočeš, E46 imajo samo višje dno(spodnji del) imam komplet.

Popravljeno . Popravil MiNa
Objavljeno

Evo centralc od cosmo-accesories. Prišel danes tko kot je bilo predvideno.

Tole dobiš v škatli. Dvojni feder, to mi je všeč:

img20150331183920.jpg

Zmontiran:

img20150331191039.jpg

img20150331191046.jpg

img20150331191059.jpg

img20150331191106.jpg

Postavljen, guma je kašna 2 cm visok:

img20150331191200.jpg

Tale taca pride čisto do tal, mislim da jo bom mal pobrusil:

img20150331191249.jpg

img20150331191306.jpg

Na splošno, u redu narejen in pobarvan, ni kakšnega Kitajskega občutka.

Kovčki pa zgledajo takole, so takoj pri taci. Nosilci so original iz TC-ja

img0004.jpg

Objavljeno

sj štel je pa isti, kot pri tisočki...nisem še slišal za tak problem

Objavljeno

sj štel je pa isti, kot pri tisočki...nisem še slišal za tak problem

Ni čisto identičen.

Objavljeno

Tistole primerjavo sem jaz vceraj na hr forum prilepil ces, da saj je nemogoce boti zakonsko sirok do 1m.....tudi na tem stromu sem malo preko 1m v sirino

Objavljeno (popravljeno)

na stenc55ovi  sliki so Givi E360(N).

Givi E36 (VxDXG):410x560x270 (36 l)

Givi E360:423x567x280 (41 l)

BTW stenc55, kaj imaš to za ene pnevmatike? Če prav vidim Pilot road 4 trail? Zadovoljen? kilometrina?

Jaz sem bil z izdelkom cosmo-accessorier lepo presenečen :) Upam, da bo(do) šli še dlje in naredili tudi kaj za novega stroma (za v bodoče :D )

Popravljeno . Popravil Rokic

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!