Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Yep, Pilot road 4 trail.

Kilometrov 1000, proti tisti plastiki ki sem jo prej mel gor zakon. One prej so ble stare 4 leta, od tega sem jih jaz vozu pol leta. Kolk so bile dejansko v uporabi nebi vedel.

Kašne so tele v dežju še ne vem.

Objavljeno (popravljeno)
.... in glede na to kaj mi bratranec pove glede dogajanj z motorji na poteh, toplo odsvetujem nakup....

Povej malo več prosim.

Drugace jaz vse v italiji , webshopi iz sicilije in napolija neverjetne cene, free shipping do GLS trsta, kjer osebno prevzamem

Lahko še linke deliš?

Popravljeno . Popravil Belaglava
Objavljeno

Povej malo več prosim.

Lahko še linke deliš?

ciao - glede prve točke, ne tukaj, komot ob pijači

druga

pri temu sem veliko kupil z zastonj prevozom do trsta

http://www.ebay.it/itm/VALIGIA-BAULETTO-KAPPA-52-KGR52-KGR-52-GARDA-52-litri-COME-TREKKER-TRK52-/400542198594?pt=LH_DefaultDomain_101&hash=item5d422ceb42

pri temu tudi

http://www.ebay.it/itm/VALIGIE-LATERALI-KAPPA-KGR33-GARDA-33-PL528-PER-SUZUKI-V-STROM-1000-2002-/201298991003?pt=LH_DefaultDomain_101&hash=item2ede5ad79b

vsekakor pa pojdi za stvar ki jo iščeš na ebay.it, potem pa izven ebaya dogovoriš za res nizke cene, ker jim ebay veliko vzame. Plačaš pa z paypalom, pa si zaščiten, če je kaj narobe

Pri webmoto-it sem pa tele dodatke za novega stroma dobil po naslednjih cenah

YOU:

I have paypal ready just send me request for 310,55€ for this:

D3105ST ........ € 59.70

SR3105 ........ € 75.60

PLR3105 ........ € 148.11

ES3105 ........ € 27.14

Objavljeno (popravljeno)

Ima kdo kaj izkušenj z MRA X-Creen touring spojler montiran na original šipo za strom 650 C7?

Sem malo večje rasti in mi pri 100km/h + veter ravno piha na zgornjem koncu čelade, toliko da postane na daljši vožnji že kar moteče

Popravljeno . Popravil blindek
Objavljeno

Ima kdo kaj izkušenj z MRA X-Creen touring spojler montiran na original šipo za strom 650 C7?

Sem malo večje rasti in mi pri 100km/h + veter ravno piha na zgornjem koncu čelade, toliko da postane na daljši vožnji že kar moteče

Na K7 se obnese na 187 višine.

Objavljeno

sem danes kupil v Louisu v Grazu in še dodatno klipse, da ni potrebno vrtati original "stekla". Pri 130km/h mam lahko odprt vizir na čeladi  :smoke:

Sicer ne optično izgleda malo čudno, efekt pa je fenomenalen in tudi nastavitev je dokaj hitra. Bom ob priliki prilepil sliko kako izgleda.

Objavljeno

sem danes kupil v Louisu v Grazu in še dodatno klipse, da ni potrebno vrtati original "stekla". Pri 130km/h mam lahko odprt vizir na čeladi  :smoke:

Sicer ne optično izgleda malo čudno, efekt pa je fenomenalen in tudi nastavitev je dokaj hitra. Bom ob priliki prilepil sliko kako izgleda.

jaz se z givijem do 200 vozim z odprto, strom rabi cisto malo ker ma ze tako dobro zaščito, problem smo mi nad 180cm :)

Objavljeno

pri vožnji gledaš preko stekla ali skoz steklo? Ker sam imam trenutno nastavljeno teko, da gledam prek, ker skoz steklo gledati mi je čudno  :sleep2:

Objavljeno (popravljeno)

pri vožnji gledaš preko stekla ali skoz steklo? Ker sam imam trenutno nastavljeno teko, da gledam prek, ker skoz steklo gledati mi je čudno  :sleep2:

prek, je pa res da od 130 naprej ni več pametno, ker malo pozabiš se dvigneš in zajame veter čelado,.....ko jadro

Popravljeno . Popravil juress
Objavljeno

no to pa že :) 

če se sam sklonim pod steklo gre tudi z odprto čelado nad 130km/h brez problema :)

Objavljeno

Ninse treba sklanjat, mislil sem ko vstanes - dvignes na tacke drugace ni panike z odprto celado. Jaz velikokrat stojim na motorju ( zato imam tud zamenjane tacke za touratechove)

Objavljeno

a tako

bi blo zanimivo slisat mnenje kako se kaj givi sipa obnese na 650 L2 stormu

Objavljeno

Jaz imam givijev airflow na L2, vendar me še skoz "tipa" po čeladi*, možno, da tebe nebi ... Priznam nisem si še vzel dosti časa za študiranje aerodinamike na mojem motorju, vendar za tisto tipanje sumim ogledala.

*moja višina je 198cm :010

Objavljeno

Jaz sem si prejšni teden nabavil airflow na stromu L2 in sem prav razočaran , ker se skoraj ne zazna nobene razlike med orginalom. Probal sem se peljati tudi brez ogledal in dobil potrditev da ogledala niso kriva za nabijanje vetra v čelado. visok sem 179cm.

Objavljeno (popravljeno)

nabijanja vetra v čelado jaz več nimam, to sem odpravil z MRA X-Creen tour, vendar trenutno še nekje ob strani "piha" oz. mi majnka par centimetrov širše steklo.

Nisem pa še probal kako je z ogledali, to sledi tekom tedna.

sam imam 182cm

Popravljeno . Popravil blindek
Objavljeno

Jaz sem menjal ogledala preden sem dal MRA X-screen (nekaj podobnega kot ima aprilia), pa sem takrat dobival turbulenco namesto v glavo v ramena. Sem dal nazaj original gor, tudi zato ker so večja. Z X-screenom jih še nisem menjal, morda probam potem ko pridem iz Italije.

Objavljeno (popravljeno)

jaz sem 180-181cm odvisno od metra :), original vizir na 2014 dl1000 Stromu je bil piece of shit, vrh je bil nekje pod mojo brado in pri 60 sem kasiral že preveč. Nato sem ga zamenjal z Givi D3105ST. Ne moreš verjeti kaka razlika, res da je ene 20 cm višji. Manjka mu samo da bi bil ukrivljen tako kot original - da bi še bolj usmerjal veter na gor in bil bolj aerodinamičen, a se pri 150 - 160 nič kaj dosti ne čuti upora, nenazadnje pa ima možnost treh nagibov. Šumi samo malo po vrhu čelade, ampak imam gor BT, kamero...itd to vse vpliva, mal pa tud mora imet feelinga, saj nisi v avtu.

Zaščita je tako dobra, da ga moram v dežju dati na zadnjo pozicijo - naklon, da mi veter piha v čelado in sploh vizir čisti

Probajte se igrati tudi z nastavitvami zadnjega fedra, veliki kot smo, nismo tudi lahki - in se zelo pozna če imaš trd feder ali mehek, za avtocesto ga dam na najnižjega in se zelo pozna tudi pri pihanju, ker si nižji

Givi_D3105ST.jpg

Popravljeno . Popravil juress
Objavljeno

bom probal glede nastavitve, mogoce bo res kaj razlike

je pa pri L2 nekako tako, da veter ravno pride nekje na sredini celade in ustvarja cudne turbulence in se celada kar trosi, sedja z MRA X-Creen pa je veter na vrhu celade, trosi je ne vec nic. Je pa tako, da ko imam vizir odprt in pri 100kmh+ nekako od strani piha v celado. Ce se samo malo nagnem v levo ali desno, potem takoj neha na tisti strani kjer vizir prekriva pihat.

Mogoce je to res od ogledal

Objavljeno

bom probal glede nastavitve, mogoce bo res kaj razlike

je pa pri L2 nekako tako, da veter ravno pride nekje na sredini celade in ustvarja cudne turbulence in se celada kar trosi, sedja z MRA X-Creen pa je veter na vrhu celade, trosi je ne vec nic. Je pa tako, da ko imam vizir odprt in pri 100kmh+ nekako od strani piha v celado. Ce se samo malo nagnem v levo ali desno, potem takoj neha na tisti strani kjer vizir prekriva pihat.

Mogoce je to res od ogledal

tudi odprta čelada ali vizir zajame zrak....:)

Objavljeno

logicno :)

raziskujem kake so se kaj opcije oz. ce se se da kaj izboljsati

mi je pa prav cudno proti prej (FZ6 naked), da imam obleko in vizir po voznji tak cisto, brez ene same musice gor :)

Objavljeno

Evo, pred parimi dnevi, postal ponosen lastnik novega DL650, pri vožnji takoj ugotovil močne turbolence okoli čelade, prodajalec v TC Motoshop-u mi je dejal, da obstaja originalni povečan vetrobran za 12 cm v višino in nekaj v širino. Mogoče bi to lahko nadomestilo Mra-xscreen? Baje da stane isto kot Mra-xcreen. Ve kaj kdo o tem, kakšna izkušnja.

lp vsem stromovcem

• Všeč mi je 2
Objavljeno

saj ima original touring šipa tudi tak spojler gor kolko vem 

pa je originalna 12cm višja? Ker kolko gledam slike je višina tam tam z navadno, samo da ima spojler še gor

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Ve kdo za kakega dobrega Vstroma 650, tam do 4k€? Namreč nekako sem se zapalil za ta motor, sedaj pa iščem kakega lepega, dobrega, poceni,... :)

Objavljeno (popravljeno)

Samo po avtonetu sodeč sta tadva (ena in dva) best buy tudi glede na opremo, ki jo dobiš zraven in po kilometraži, komaj na začetku življenskega cikla ... še ~10 gotovinskih % si priboriš in gasa :bike:

Popravljeno . Popravil Belaglava
Objavljeno

Tadva sem videl, ja.
Jih mam namen it pogledat, da vidim, kaj in kako je z motorji.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!