izibajker Objavljeno Maj 25, 2016 Opozori Objavljeno Maj 25, 2016 pred 9 urami, JezniPohorc pravi: Trenutno sem 10.000km od doma, tak da nisem... Tudi mototiral nisem zadnja dva meseca... Ej, da te še nekaj off topic vprašam. A si bil ti par let nazaj na prvem DGR v Lj, s tisto lepo tazeleno cx500. Kakšen je trenuten status tega bajka: v uporabi, nevozen, naprodaj, razstavni exponat, v delih, na mirovanju...
JezniPohorc Objavljeno Maj 25, 2016 Opozori Objavljeno Maj 25, 2016 Sem bil. Moped je vozen in v uporabi. Na spletni strani od kolega (7seven.si) je tudi pod rubriko "4sale", čeprav resno ga še nisem prodajal. izibajker 1
blindek Objavljeno Maj 25, 2016 Opozori Objavljeno Maj 25, 2016 Ima kdo na stromu 650 2012+ menjan izpuh? Če ja, katerega? Sam imam eno solidno ponudbo za MIVV, pa še nisem 100% če bi tega ali kaj drugo
JezniPohorc Objavljeno Maj 26, 2016 Opozori Objavljeno Maj 26, 2016 Naši južni bratje imajo dober video... Sam imam na 2007 letniku Leo Vince. Sem naredil hitro primerjavo na Youtubeu in mi ima Leo Vince lepši zvok, bolj polni - bas, medtem ko je Mivv bolj rezek... Moje mnenje... Če pa je ponudba dobra pa tak nimaš kaj za razmišljat...
blindek Objavljeno Maj 26, 2016 Opozori Objavljeno Maj 26, 2016 Naročil sem GPR Furore Nero, komplet črn, mislim da s tem ne morem zgrešiti. Kolega še mi bo predelal stranski nosilec kovčka da ne bo tako štrlel ven in bo bolj simetrično Belaglava 1
Belaglava Objavljeno Maj 26, 2016 Opozori Objavljeno Maj 26, 2016 (popravljeno) Tudi jaz sem imel ogledane GPRje vendar se na koncu nisem odločil za ta korak ... vsekakor se priporočam za video prej/potem. Je pa na teh izpuhih potrebno menjati neko volno, kajne? Popravljeno Maj 26, 2016. Popravil Belaglava
Ciko86 Objavljeno Maj 28, 2016 Opozori Objavljeno Maj 28, 2016 A se je komu že zvrnil v strom 1000 2014 na mestu pa da mu ni ugasnil?bratu se je to zgodilo in mu ni ugasnil posledicno mu je napolnil airbox z oljem...
XTR Objavljeno Maj 28, 2016 Opozori Objavljeno Maj 28, 2016 Očisti airbox predno ponovno vžgeš, da ti olje ne povije ventilov!!!! Olje steče nazaj v airbox, ko ponovno vžgeš motor ga pa potegne v cilinder. Ker ni stisljivo ti povije ventile! Sem imel podoben primer na svojem motorju. Očitno je prejšnji lastnik naredil nekaj podobnega. Padci na mestu se lahko končajo tudi z zvitimi ventili... Pepper in Kmet2 2
Roxx Objavljeno Junij 1, 2016 Opozori Objavljeno Junij 1, 2016 Prodaja kdo tukaj, oz poznate koga ki prodaja kako 650ko vredno nakupa?
blindek Objavljeno Junij 1, 2016 Opozori Objavljeno Junij 1, 2016 Priblizno letnik ali cenovni razpon?
blindek Objavljeno Junij 2, 2016 Opozori Objavljeno Junij 2, 2016 Štromarji, glejte kaj lahko v švici kupiš kot original paket opreme Kmet2, hajoktejn in Bostjan L 3
Andrejcer Objavljeno Junij 3, 2016 Opozori Objavljeno Junij 3, 2016 A mi lahko kdo pove, kje si lahko ogledam V-Stroma v M. Soboti, Mariboru ali Ptuju? Je tu okrog kakšen zastopnik, prodajalec?
Scarabeo 500 Objavljeno Junij 3, 2016 Opozori Objavljeno Junij 3, 2016 pred 6 minutami, MP3500 pravi: A mi lahko kdo pove, kje si lahko ogledam V-Stroma v M. Soboti, Mariboru ali Ptuju? Je tu okrog kakšen zastopnik, prodajalec? Motorjet - MB. C celju imajo ponavadi zmeraj po en primerek - AC -FRI.
blindek Objavljeno Junij 3, 2016 Opozori Objavljeno Junij 3, 2016 Motorjet trenutno nima stroma na zalogi, saj oni dan ga nisem videl nikjer.
Strominator Objavljeno Junij 4, 2016 Opozori Objavljeno Junij 4, 2016 (popravljeno) Letošnja glavna predzimska pomladitev mojega DL650 K8 je bila zamenjava prednjih vzmeti in zadaj celotnega amortizerja - vse na progresivno. Zamenjal sem tudi ogledala. Ne, nisem še prodal Ali morda kdo kupuje original vzmeti in amortizer (ali ogledali) - prevoženih 64k km, od tega 80% solo vožnje. Dodatne info na ZS, tukaj pa brez neumestnih komentarjev, prosim. Popravljeno Junij 4, 2016. Popravil Strominator tiskarski škrat JezniPohorc 1
FrenkM Objavljeno Junij 7, 2016 Opozori Objavljeno Junij 7, 2016 Zadnji dodatki so gor. Dodal GIVI tanktorbo in zaščito motorja. Ukvarjam se samo še z veterno zaščito. LpF Maximus, Kmet2, Slow in 1 other 4
Kolen Objavljeno Junij 7, 2016 Opozori Objavljeno Junij 7, 2016 pred 2 urami, FrenkM pravi: Zadnji dodatki so gor. Dodal GIVI tanktorbo in zaščito motorja. Ukvarjam se samo še z veterno zaščito. LpF Veliko sreče pri vetrni zaščiti . Javi , če ti uspe ..... FrenkM 1
blindek Objavljeno Junij 7, 2016 Opozori Objavljeno Junij 7, 2016 Posodim ti givi airflow za probo če želiš. Zaščita motorja je original črna?
FrenkM Objavljeno Junij 7, 2016 Opozori Objavljeno Junij 7, 2016 Ni. Prašno barvano na pol mat. Aluminij ni nikamor pasal (glej sliko). Hvala za ponudbo Airflow-a. Pokličem če se odločim. Kmet2 1
Ciko86 Objavljeno Junij 7, 2016 Opozori Objavljeno Junij 7, 2016 kaksne gume kaj natikate na strome 1000? 20% makadama..
Kolen Objavljeno Junij 7, 2016 Opozori Objavljeno Junij 7, 2016 pred 7 urami, blindek pravi: Posodim ti givi airflow za probo če želiš. Zaščita motorja je original črna? Ga imam pa ni dobro FrenkM 1
Scarabeo 500 Objavljeno Junij 7, 2016 Opozori Objavljeno Junij 7, 2016 pred 7 minutami, Kolen pravi: Ga imam pa ni dobro Jaz mislim, da pri teh zaščitah ni problem višina ampak širina. Če bi bilo steklo par centimetrov širše bi ne bilo toliko hrupa levo in desno ob čeladi. Raskiral sem za puigovo šipo, ko bo, bom poročal. Scarabeo FrenkM 1
blindek Objavljeno Junij 7, 2016 Opozori Objavljeno Junij 7, 2016 21 minutes ago, Kolen said: Ga imam pa ni dobro Nekaterim pa ustreza. Meni je tudi MRA X-Creen boljši, čeprav Givi Airflow zna biti tišji. Vse odvisno od tega kaj kdo želi FrenkM 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se