MiNa Objavljeno Januar 23, 2022 Opozori Objavljeno Januar 23, 2022 (popravljeno) pred 5 urami, nokk2 pravi: ti jih poslikam Kaj bo s sliko? ps, a veš kaj pomeni RTFM? Popravljeno Januar 23, 2022. Popravil MiNa
DAMI34 Objavljeno Januar 23, 2022 Opozori Objavljeno Januar 23, 2022 zakaj ni prvi lastnik prejel navodil? 1, al je šalabajzer trgovec 2. še bolj verjetno pa lastnik, ker jih ni zahteval oziroma jih je izgubil. MiNa 1
raza Objavljeno Januar 23, 2022 Opozori Objavljeno Januar 23, 2022 pred eno uro, DAMI34 pravi: zakaj ni prvi lastnik prejel navodil? 2. še bolj verjetno pa lastnik, ker jih ni zahteval oziroma jih je izgubil. Že z opisa kaj kupuje se vidi, da se mu glatko fučka za za vse skup. Važno, da sosede draži....
nokk2 Objavljeno Januar 23, 2022 Opozori Objavljeno Januar 23, 2022 pred 3 urami, MiNa pravi: Kaj bo s sliko? ps, a veš kaj pomeni RTFM? Prebral jih bo lahko s slike
MiNa Objavljeno Januar 23, 2022 Opozori Objavljeno Januar 23, 2022 pred 6 minutami, nokk2 pravi: Prebral jih bo lahko s slike Na telefon jih spraviš v PDF formatu in jih imaš vedno s seboj. ...boljše kot slika ali papirnata bukvica.
nokk2 Objavljeno Januar 23, 2022 Opozori Objavljeno Januar 23, 2022 Pol mu jih pa ti nared, brihta MiNa 1
MiNa Objavljeno Januar 23, 2022 Opozori Objavljeno Januar 23, 2022 (popravljeno) EVO! naredil... Za novejše 2017... kot sem že zapisal, na telefon in jih imaš vedno s seboj... @nokk2 Bo OK? Popravljeno Januar 23, 2022. Popravil MiNa Mavti, nokk2, skalar36 in 2 others 4 1
0603 Objavljeno Januar 24, 2022 Opozori Objavljeno Januar 24, 2022 Hvala vsem...še posebej tebi "MiNa" za navodila v digitalni obliki. Je pa prejšnji lastnik našel knjigo z navodili ter servisno...tako, da dobim tudi to. 16 hours ago, raza said: Že z opisa kaj kupuje se vidi, da se mu glatko fučka za za vse skup. Važno, da sosede draži.... Ne razumem komu se fučka in zakaj bi sosede dražil? MiNa 1
raza Objavljeno Januar 24, 2022 Opozori Objavljeno Januar 24, 2022 (popravljeno) pred 40 minutami, 0603 pravi: Ne razumem komu se fučka in zakaj bi sosede dražil? Prodajalcu Vštroma, valda. Lani je pripeljal novega štroma, letos GSa Popravljeno Januar 24, 2022. Popravil raza
tkc Objavljeno Januar 31, 2022 Opozori Objavljeno Januar 31, 2022 Temu se tudi fučka: https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=17029897&display=Suzuki V-strom Če rabi kdo 20 let stara jajca z 65.000 prevoženimi (brez abs) za pol cene novega. Vedno huje je s trgom rabljenih vozil
skalar36 Objavljeno Januar 31, 2022 Opozori Objavljeno Januar 31, 2022 Tale ni čist originalne barve. Maska okrog luči, je bila črna. In prednja strehica je bila cela črna. Sicer je to 1000 ccm motor. Ni to 650, tko, da ni lih polovico cene novega. Se pa strinjam, da je predrag. ampak poglej si kak drug motor. Nore cene. Ne kapiram. 16 let stara Ymaha xt660r se prodaja za 4.5k. Brez besed.
tkc Objavljeno Januar 31, 2022 Opozori Objavljeno Januar 31, 2022 Aja, piše 650 ccm, potem je narobe napisal. Ja saj pravim da je vedno bolj smotano.
Joker Objavljeno Februar 1, 2022 Opozori Objavljeno Februar 1, 2022 Je kar prav 650. Je pa zanesljivo prebarvan. Sicer pa: saj si lahko želi 4000€. Kdo mu brani. Ga pač ne bo prodal. Tudi za 3000€ ga ne bo.
GeeSXer Objavljeno Februar 1, 2022 Opozori Objavljeno Februar 1, 2022 Ob 31. 1. 2022 ob 19:26, skalar36 pravi: Tale ni čist originalne barve. Maska okrog luči, je bila črna. In prednja strehica je bila cela črna. Sicer je to 1000 ccm motor. Ni to 650, tko, da ni lih polovico cene novega. Se pa strinjam, da je predrag. ampak poglej si kak drug motor. Nore cene. Ne kapiram. 16 let stara Ymaha xt660r se prodaja za 4.5k. Brez besed. Pa malo Tomose poglej. electronic E-90 pod 5.000 ga ni. SL-15 čez 2.000, APN čez 1.500 potem je xt660r tudi vredna 3.500. 4.500 ima verjetno za barantanje nastavljeno.
skalar36 Objavljeno Februar 2, 2022 Opozori Objavljeno Februar 2, 2022 Popravil je oglas. Pisalo je prej 1000 ccm, in 143KM. Tomos Electronic je dost redek motor. Razumljivo, da je mal dražji. Se ga dobi za 3k. Yamahca je pa nova stala cca 5.5k v 16 letih zgubila samo 1000 eur. Mal so se cene rabljenih motornih koles prenapihnile, ampak koker gledam Avtonet, se ne prodajo. Zadnic je en znanc reku da ni mogu prodat motor 2 leti.
tkc Objavljeno Februar 11, 2022 Opozori Objavljeno Februar 11, 2022 Zgleda so res zlati ti suzukiji. Če rabi kdo NOVEGA (praktično) malo ceneje je to zlata priložnost: https://avto.net/Ads/details.asp?id=17058038&display=Suzuki%20V-STROM%20DL650XA%203X%20KOV%C8KI%201%20LASTNIK%20KOT%20NOV Pohitite ker v pondelek ga več ne bo.
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Februar 11, 2022 Opozori Objavljeno Februar 11, 2022 Daleč predrag! Star model, šest let star, kufri, kot pocinkana vedra… Vreden je toliko, kolikor je zanj kupec pripravljen odštet. Nisi pa povedal kateri ponedeljek ??? tkc 1
Zlatibor Objavljeno Februar 17, 2022 Opozori Objavljeno Februar 17, 2022 lp, zanima me s katerimi gumami ste bili oziroma so se vam najbolj izkazale na malem štromu 650xt.
MiNa Objavljeno Februar 17, 2022 Opozori Objavljeno Februar 17, 2022 pred 2 urami, Zlatibor pravi: so se vam najbolj izkazale Pomembno pa je kaj ti od gume pričakuješ in kje ter kako se voziš. guma je kot čevelj ne odgovarja vsak vsakemu. Izbora imaš dovolj, kolikor vem ti bo vsak svetoval glede na to kar njemu odgovarja. Zapiši boš vozil dolge ture, pretežno asfalt, makadam... potem bo pa zadeva za "svetovalce" malo lažja. GregorM, DAMI34 in SAR-Solo Adventure rider 3
DAMI34 Objavljeno Februar 17, 2022 Opozori Objavljeno Februar 17, 2022 V osnovi bi vprašanje sodilo bolj med "pnevmatike" ne pa v Suzuki temo. Namreč, al je štrom al je bmf700, al ktm 790 al kaj drugega s podobno težo in velikostjo pnevmatik, je čisto vseeno katera znamka vozila je. Če je pa vprašanje v tej temi, pa se ne da kaj preveč debatirat. Fantje na Štromu vozijo od kramparc do Terra force..
Drago.P Objavljeno Februar 17, 2022 Opozori Objavljeno Februar 17, 2022 Vozim v glavnem asfalt. Imam že drugo montažo Pirelli Scorpion Trail II. Zelo dobro se mi obnesejo na suhem in predvsem na mokrem asfaltu. Niso pa za makadam. DAMI34 1
Joker Objavljeno Februar 17, 2022 Opozori Objavljeno Februar 17, 2022 (popravljeno) Veliko boljše gume, kot je omenjeni Trail 2, v tem segmentu ne boš našel. Za moj okus je zelo podobna Continentalova Trail Attack 3, vse ostalo, kar sem poizkusil (in ni jih bilo malo točno v tvojih dimenzijah), mi tako ali drugače ni "sedlo". Za makadam so vse gume v tem segmentu enako primerne, ali pa neprimerne. Je pa dejstvo, da na utrjenih makadamih, na motorjih kot je tvoj, tudi kramparica ne naredi bistvene razlike. Veliko več razlike naredi nižanje tlaka, kar pa je spet dvorezen meč, saj je s tem tveganje, da boš gumo presekal, večje. Še največjo razliko pa naredi vozniško znanje... Edina malo bolj terensko usmerjena guma, ki se je na asfaltu obnašala skoraj enako, kot Trail 2 ali TA2/3 je bila Continentalova TKC70. Še največja razlika je bila v glasnosti. Meni je dajala lažen občutek varnosti na ostrejših kamnih, ker sem zmotno mislil, da ima več "mesa". Dokler mi niso povedali, da je guma, z izjemo profila praktično enaka, kot je bila Trail Attack 2... Skratka, če se po makadamih voziš vsaj ali pa skoraj toliko, kot po asfaltu potem lahko razmišljaš o bolj terensko usmerjeni gumi, sicer pa je, po mojem mnenju, veliko več vreden dober občutek, ki ti ga obstoječa guma daje na asfaltu. Sploh v mokrem... Vse napisano je zgolj moje mnenje iz lastnih izkušenj z gumami, ki sem jih tudi preizkusil. Tudi z V-Stromom 650... Popravljeno Februar 17, 2022. Popravil Joker MiNa, IF7, SAR-Solo Adventure rider in 1 other 4
Zlatibor Objavljeno Februar 17, 2022 Opozori Objavljeno Februar 17, 2022 pred 53 minutami, Joker pravi: Veliko boljše gume, kot je omenjeni Trail 2, v tem segmentu ne boš našel. Za moj okus je zelo podobna Continentalova Trail Attack 3, vse ostalo, kar sem poizkusil (in ni jih bilo malo točno v tvojih dimenzijah), mi tako ali drugače ni "sedlo". Za makadam so vse gume v tem segmentu enako primerne, ali pa neprimerne. Je pa dejstvo, da na utrjenih makadamih, na motorjih kot je tvoj, tudi kramparica ne naredi bistvene razlike. Veliko več razlike naredi nižanje tlaka, kar pa je spet dvorezen meč, saj je s tem tveganje, da boš gumo presekal, večje. Še največjo razliko pa naredi vozniško znanje... Edina malo bolj terensko usmerjena guma, ki se je na asfaltu obnašala skoraj enako, kot Trail 2 ali TA2/3 je bila Continentalova TKC70. Še največja razlika je bila v glasnosti. Meni je dajala lažen občutek varnosti na ostrejših kamnih, ker sem zmotno mislil, da ima več "mesa". Dokler mi niso povedali, da je guma, z izjemo profila praktično enaka, kot je bila Trail Attack 2... Skratka, če se po makadamih voziš vsaj ali pa skoraj toliko, kot po asfaltu potem lahko razmišljaš o bolj terensko usmerjeni gumi, sicer pa je, po mojem mnenju, veliko več vreden dober občutek, ki ti ga obstoječa guma daje na asfaltu. Sploh v mokrem... Vse napisano je zgolj moje mnenje iz lastnih izkušenj z gumami, ki sem jih tudi preizkusil. Tudi z V-Stromom 650... Joker, hvala ti
Zlatibor Objavljeno Februar 26, 2022 Opozori Objavljeno Februar 26, 2022 lp, rabil bi, če kateri ve za koga da prodaja original sedež za strom 650 xt 2018, ne kakšnega predelanega prav takega, ki ga dobiš ob nakupu. Ali pa , če pozna kateri kakšno dobro varianto kje se to lahko naroči. Sem dal povpraševanje na TC-ni odgovora kot po navadi, sem dal na Motoland tudi nič, samo goldi mi je odgovoril in ponudil predelanega original od suzuki cena ubijalska 380€. Hvala
Bostjan L Objavljeno Februar 26, 2022 Opozori Objavljeno Februar 26, 2022 1 hour ago, Zlatibor said: lp, rabil bi, če kateri ve za koga da prodaja original sedež za strom 650 xt 2018, ne kakšnega predelanega prav takega, ki ga dobiš ob nakupu. Ali pa , če pozna kateri kakšno dobro varianto kje se to lahko naroči. Sem dal povpraševanje na TC-ni odgovora kot po navadi, sem dal na Motoland tudi nič, samo goldi mi je odgovoril in ponudil predelanega original od suzuki cena ubijalska 380€. Hvala Nekaj stvari je na ebayu. Ali so prave cene in modeli, poglej!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se