Br1 Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 Kurc, pa sem spet zamudu,tud tle nisem v špili!! :headbang: :slap: Če se boš pridno učil, gledal okoli sebe bil pozoren se morda naučiš plavati s piranhami in teči z volkovi. Vedi le, da imaš samo 2 možnosti: 1 da te požrejo, ko opazijo, da nisi njihov 2 da ne opazijo tega Ys bi na tvojem mestu izbral 2. možnost :naughty:
xr800 Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 (popravljeno) Če se boš pridno učil,gledal okoli sebe bil pozoren se morda naučiš plavati s piranhami in teči z volkovi. Vedi le, da imaš samo 2 možnosti: 1 da te požrejo, ko opazijo, da nisi njihov 2 da ne opazijo tega Ys bi na tvojem mestu izbral 2. možnost :naughty: He, he, he velkam baaaaak...... :evilgrin: (samo, a se še ti da??) Popravljeno November 9, 2007. Popravil xr800
Br1 Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 He, he, he velkam baaaaak...... :evilgrin: (samo, a se še ti da??) mah, veš .. s prevajanjem je tako: enkrat imaš veliiiko dela drugič pa veliiiko časa potem se pa včasih zabavam na Motomarsu :evilgrin:
Tanatos Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 enkrat imaš veliiiko deladrugič pa veliiiko časa potem se pa včasih zabavam na Motomarsu :evilgrin: A s piciklnom se še kej woziš?
Br1 Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 A s piciklnom se še kej woziš? :yes: samo me je od preteranja zagrabilo levo koleno, kjer sem si kot mladič potrgow kite (nad kolenom) in me boli kar naprej .. tako da ne pretiravam s tempom - lagano, a veš? :rolleyes:
Damian Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 upam, da bos vsaj tokrat priznal in tudi ostalim povedal (ce se ze hvalis kaksna boga reva zatirana si) ZAKAJ gres na hladno (toliko dreka in scavnice kot je ti zlijes v tako kratkem casu tukaj okoli in koliko ljudi uzalis).mogoce izkoristis cas se za kaj drugega kot bentenje, prevajanje in lastno zavajanje. Se mi zdi škoda ukiniti Broja jedan. Tudi za Brumerja se mi zdi to malo puritansko , če je res. Po mojih izkušnjah so nekateri (in nekatera) še veliko bolj žaljivi, (če bi se človek s tem obremenjeval). Ali moderatorjem uidejo, ali so mogoče na pravi liniji....??? :whistle: Bogsigavedi.... :hmm: :hmm:
Br1 Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 Se mi zdi škoda ukiniti Broja jedan .... Zapomni si Damjan: Broj je neuničljiv in nikar te naj ne skrbi zuaradi tam enih nekih moderatorjev. :naughty:
Gallus Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 Zapomni si Damjan:Broj je neuničljiv in nikar te naj ne skrbi zuaradi tam enih nekih moderatorjev. :naughty: ... no, pa bo spet veselo ...
motoristek Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 ... no, pa bo spet veselo ... Ne za dolgo.... :rolleyes:
Br1 Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 Ne za dolgo.... :rolleyes: sanja svinja kukuruz :friend1:
motoristek Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 Ti prehitro voziš in si boš hitro pike nabral...
Br1 Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 Ti prehitro voziš in si boš hitro pike nabral... :naughty: na motmarsu z vijuganjem med telebajski ja .. na cesti pa ne ..
Matori Hanzo Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 :naughty: na motmarsu z vijuganjem med telebajski ja .. . Z vijuganjem ali z namernim zaletavanjem vanje?
Br1 Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 Z vijuganjem ali z namernim zaletavanjem vanje? Po je 100%en, da se namerno zaletavam vanj ... ostali pa se zaenkrat ne pritožujejo. Ampak, sy veš - powsod mora biti kaka izjema. :rolleyes: ................ zanimivost: kaj "Po" pomeni v D-jeziku? :naughty:
dr.looney Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 ................zanimivost: kaj "Po" pomeni v D-jeziku? :naughty: mogoče little ass...... :rolleyes: :whistle: dr.looney :devil:
Br1 Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 (popravljeno) mogoče little ass...... :rolleyes: :whistle: dr.looney :devil: mogoče .. člowk pri Nemcih nikoli ne more biti gotov ... V "Wahrig Deutsches Wörterbuch" piše, da je to kar si ti napisla - "Popo" povsem mogoče pa je, da se jim ne da izgovarjati cele besede in jo izgovarjajo okrajšano na polovico .. posebej, ker so pred leti dojčerice in posledično jodlarke pa prešvicanke na televiziji imele celo leto praktično v vsaki oddaji debato o moški "knackige Po" .. (knackig = svež, čvrst) in so takrat to besedo tako množično in pogosto govorile, da zna biti, da se je prepolovila iz praktičnih razlogov. :unsure: Popravljeno November 10, 2007. Popravil Br1
dr.looney Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 mogoče .. člowk pri Nemcih nikoli ne more biti gotov ...V "Wahrig Deutsches Wörterbuch" piše, da je to kar si ti napisla - "Popo" povsem mogoče pa je, da se jim ne da izgovarjati cele besede in jo izgovarjajo okrajšano na polovico .. posebej, ker so pred leti dojčerice in posledično jodlarke pa prešvicanke na televiziji imele celo leto praktično v vsaki oddaji debato o moški "knackige Po" .. (knackig = svež, čvrst) in so takrat to besedo tako množično in pogosto govorile, da zna biti, da se je prepolovila iz praktičnih razlogov. :unsure: v mojem elektronskem slovarju je ....der Po-ritka dr.looney :devil:
Br1 Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 (popravljeno) v mojem elektronskem slovarju je ....der Po-ritkadr.looney :devil: ja .. sy v mojem tudi - sem pogledal tudi tja .. v nemškem lexikonu pa, da je to okrajšava za Popo in pri kontroli v nekaj starejših slovarjih in lexikonih je le Popo .... Po-ja pa sploh ni tako, da gre zelo verjetno za to kar sem napisal: relativno mlado besedo sicer je pa jezik živa zadeva, v kateri se stalno rojevajo nove besede, kot poganjki na drevesu ali celice v nas .. le, da jezik živi v neki drugi časovno-prostorski dimenziji in mi uporabljamo le njegove delčke, ki segajo v naš prostor-čas. Zato pa je planet babiloriziran in v različnih prostorih ob istem času uporablljajo različne oblike oz. prostorske dele univerzalnega jezika. Malo sem zafilozofiral .. upam, da te ne moti preveč. :rolleyes: Popravljeno November 10, 2007. Popravil Br1
pika2 Objavljeno November 13, 2007 Opozori Objavljeno November 13, 2007 Ali kdo ve, kolikšna je kazen za 1,19 ml/kg, ugotovljena na odvzemu krvi v februarju 2007? :headbang:
DAN Objavljeno November 13, 2007 Opozori Objavljeno November 13, 2007 Ali kdo ve, kolikšna je kazen za 1,19 ml/kg, ugotovljena na odvzemu krvi v februarju 2007? :headbang: Da ti pomagam :headbang: :headbang: :headbang:
vapotek Objavljeno November 13, 2007 Opozori Objavljeno November 13, 2007 Ali kdo ve, kolikšna je kazen za 1,19 ml/kg, ugotovljena na odvzemu krvi v februarju 2007? :headbang: Če maš veze, potem nič.
Frips Objavljeno November 13, 2007 Opozori Objavljeno November 13, 2007 (popravljeno) :grrr prepozno, ko je enkrat spisano. Drugače pa cca najmanj 500 ojrov, najmanj 10 pik Popravljeno November 13, 2007. Popravil Frips
pika2 Objavljeno November 13, 2007 Opozori Objavljeno November 13, 2007 Kaj pa če plačam v 8.dneh, je 250 eur? Če je samo to, je še dobro! :whistle:
vapotek Objavljeno November 13, 2007 Opozori Objavljeno November 13, 2007 :grrr prepozno, ko je enkrat spisano. Kolega dragi, vse se da založit............preverjeno. ;)
Frips Objavljeno November 13, 2007 Opozori Objavljeno November 13, 2007 (popravljeno) d) če ima več kot 1,10 grama alkohola na kilogram krvi ali več kot 0,52 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka, z najmanj 120.000 tolarjev. Vozniku motornega vozila se izreče najmanj 10 kazenskih točk in prepoved vožnje motornega vozila. 250 v 8 dneh? :grrr To je najmanj! Če so ti izmerili 1.19 miligrama v litru izdihanega zraka, (vse kar je več kot 0,52 miligrama na liter izdihanega zraka oz 1.1 gram na kilogram krvi) pričakuj več kot 500 ojrov in več kot 10 pik. ZVCP Kolega dragi, vse se da založit............preverjeno Sam potem moraš res poznat veliko glavo ;) Popravljeno November 13, 2007. Popravil Frips
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se