McGrev Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 aha... ampak jaz sploh nimam filtra gor... mam kr trobento.... al kak se že reče :?
polini EVO Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 nima veze...lohk se tut brez filtra furaš in se tut lepo da naštelat. ti...posluš mene kaj ti majstor prav: pejt še en krog, in daj svečko dol. če je sveča bele barve(oz da je okol svečke nekaj belega) je diza premala. če je okol svečke umazanija use črno od olja, je diza prevelka...tko da povej ane pa ti bom še kej pomagu....če hočeš :D
McGrev Objavljeno Junij 16, 2006 Opozori Objavljeno Junij 16, 2006 ok jaz sem zaj to naredo in svečka ni mastna ni pa tud glih bela, tak svetlo rjava je... :?
polini EVO Objavljeno Junij 16, 2006 Opozori Objavljeno Junij 16, 2006 hm.... mora bit kostanjeva rjava da res super dela. dej mi povej kero dizo maš zdej pa ker setup da ti približno povem kero dizo da daš not
McGrev Objavljeno Junij 16, 2006 Opozori Objavljeno Junij 16, 2006 uf... kolko se meni zdi je na eni dizi pisalo 75 na oni drugi zraven pa 60 al 65.... drugače pa je fergazer dellorto PHBG19cs....
polini EVO Objavljeno Junij 16, 2006 Opozori Objavljeno Junij 16, 2006 dal ti bom primer. jz sm mel uso predelavo sport pa sm mel dizo 89 not. tko da kup ene 85 pa boš vidu a je bolš će je pol kup ene 88 če bo slabš pol greš pod 85. tko da svetujem ti da kupš 85 če maš sport celinder. ker je za sporta to ful premalo :):)
McGrev Objavljeno Junij 16, 2006 Opozori Objavljeno Junij 16, 2006 ok... kje pa bi lahko jaz kupo take dize... ?? sem pa gledal spet svečko pa se mi zdi da bi lahko bla kostanjevo rjava.... :)
polini EVO Objavljeno Junij 16, 2006 Opozori Objavljeno Junij 16, 2006 ja nevem pol :) dej povej svojo predelavo :)
McGrev Objavljeno Junij 16, 2006 Opozori Objavljeno Junij 16, 2006 hm... pollini cilinder (mislim da je 70ccm), menjani valčki, fedra, ka pa vem kaj še, pol pa ta nesrečni fergazer... na on stari fergazer (povrtan 12 dellorto) mi gre skuter ampak ne da vsega od sebe :D ta nov fergazer pa v bistvu če skuter en čas laufa pod štand gasom pa da ga pol stisnem te ful potegne.. pol pa kot da bi mu vsega zmanjkalo samo zboli... pol pa ga ne meorem več niti vredi premaknet... normalno dela samo do 1/4 gasa... če dam več gasa pa samo boli... zaj mi tud če ga mam na štenderju postavljenega mi do četrt gasa normalno laufa če ga pa bolj stisnem pa mi crkne... pa še nekaj je... če mu dam zaug ga spravim skor na 50 kmh brez zauga pa na slabih 40 kmh.... in to ne gede če je topla mašina ali hladna :? druga pa ne vem kaj bi še blo pomembnega....
Crownless Objavljeno Junij 16, 2006 Opozori Objavljeno Junij 16, 2006 Preveč zraka dobivaš. Daj nazaj filter.
k0ci Objavljeno Junij 16, 2006 Opozori Objavljeno Junij 16, 2006 (popravljeno) filter je 100% kriv je pa tut če pravš d ne da vsega od sebe...izpuh sm meu prej en izpuh..nevem ker...je delalo no sam tko ko 50cc original pol pa en frend pride ko ma aeroxa pa reče če čmo probat z njegovim RR-om.....faaaaaaaak veš kakšna razlika, jst skor nism mogu vrjet..tk d zgleda je biu tist izpuh čist zapacan pa koleno je blo ene trikrat švasano..vglavnem sfukan izpuh u podn Popravljeno Junij 16, 2006. Popravil k0ci
polini EVO Objavljeno Junij 16, 2006 Opozori Objavljeno Junij 16, 2006 POSLUŠAJ ME!!!! :) kup dizo 88 in dej not .) .) pa pol sporoč kako je;) bo velikoooooo bolje kot je zdej, to so pač začetniške napake :) :) ki smo jih usi delal in se sprot učil .)
McGrev Objavljeno Junij 16, 2006 Opozori Objavljeno Junij 16, 2006 najprej vsem hvala za pomoč..... prvo sem probal auspuh menjat... sem bil kao ful vesel ko mi je končno ratalo menjat... ampak ni obrodilo sadov :cry: pol sem poskuso s filtrom sem ga na vse načine prelepo da bi videl kolko zraka bi ustrezalo... in spet brez uspeha.... me je že kr melo da bi ga vžgal z vžigalicami.... :OK: tak da ne vem več kaj bi... naj mi prosim nekdo pove kje lahko kupim 88 dizo pa da vidim če bo to pomagalo.... slabše ko je itak ne more bit :D pa še nakaj me zanima kaj je to kar je na sliki obkroženo? [attachmentid=72997]
Crownless Objavljeno Junij 16, 2006 Opozori Objavljeno Junij 16, 2006 Olje? Ne mi rečt da nisi olja prklopu :?
McGrev Objavljeno Junij 16, 2006 Opozori Objavljeno Junij 16, 2006 ne ne olje je priklopljeno tam spredaj :) tak da to ni straha.....
Red Arrow Objavljeno Junij 16, 2006 Opozori Objavljeno Junij 16, 2006 kokr se men zdi je to za luft :) nimam fergazarja, tko da nwem najbol :D
dj_runner Objavljeno Junij 17, 2006 Opozori Objavljeno Junij 17, 2006 raje bodi tiho ker luft vleče zadaj pri največji luknji, zdaj se bojo še bolj iz tebe norca delali, to je za olje dol jo zamaši ker ti tu luft vleče in zato ga ne moreš optimalno nastavit, nekaj not potisni d anebo lufta vleklo al pa daj gor malo gume pa jo segrej da bo zaprta ne drugi strani
McGrev Objavljeno Junij 18, 2006 Opozori Objavljeno Junij 18, 2006 a kdo ve kje bi lahko kupil večjo dizo sa fergazer?? tam eno 88 al pa tu nekje :?
polini EVO Objavljeno Junij 18, 2006 Opozori Objavljeno Junij 18, 2006 iz kje si?? mogoče mam jz kako doma :) :)
McGrev Objavljeno Junij 19, 2006 Opozori Objavljeno Junij 19, 2006 to bi blo ql če bi jo res mel :D jaz sem blizu Slovenske bistrice... če res maš kako doma pol mi prosim javi pa se jaz magari oglasim do tebe..... samo da probam... :)
polini EVO Objavljeno Junij 19, 2006 Opozori Objavljeno Junij 19, 2006 sm gledu dons pa mam 90 in 85, tko da če rabš povej,
McGrev Objavljeno Junij 19, 2006 Opozori Objavljeno Junij 19, 2006 super... zaj mi še samo povej kak se boma zmenla da pridem jaz do tega :D ker bi pa res rabo...
polini EVO Objavljeno Junij 19, 2006 Opozori Objavljeno Junij 19, 2006 pošli mi na PM svoj msn se bova tam zmenila .) oprostite za offtopic
kosir Objavljeno Junij 21, 2006 Opozori Objavljeno Junij 21, 2006 no ker je že ravno tok govora o dizah, pa mene zanima kje na fergazrju je sploh diza pr skuterju. mopede poznam, o skutrjih pa priznam da nimam pojma :blush: lp
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se