SiMoN` Objavljeno Junij 21, 2006 Opozori Objavljeno Junij 21, 2006 Spodaj na fergazerju, ko je ona šalčka, tisto dol odšravfaš in noter imaš dizo zašravfano :) . Lp
polini EVO Objavljeno Junij 21, 2006 Opozori Objavljeno Junij 21, 2006 una posoda črna na dnu fergazerja, odšraufaš dol, pol maš pa na sredini en šrauf in to je diza :) :)
McGrev Objavljeno Junij 25, 2006 Opozori Objavljeno Junij 25, 2006 jaz mam tule sliko od moje dize za moj gnili fergazer... če je kdo slučajno že kdaj videl tako dizo mi naj prosim sporoči... ker je res nikjer ni za kupit.... PS: tisto ko je obkrožena mislim :) [attachmentid=73801]
k0ci Objavljeno Junij 25, 2006 Opozori Objavljeno Junij 25, 2006 ja videl sem jo že je, sicer nism šur za kaj je sam to ma vsak vergi se mi zdi tako dolgo zaka pa rabš menat, k ponavadi se mena samo glavno dizo
LeoVince Objavljeno Junij 25, 2006 Opozori Objavljeno Junij 25, 2006 to ni diza, diza se tu not prisraufa.. odtegni tisti sraufek na zacetku (ravni sraufnciger).. tisto je diza.. .)
polini EVO Objavljeno Junij 25, 2006 Opozori Objavljeno Junij 25, 2006 hjo..... kaj si pa ti delu :D :D dej odšraufi tist šrauf nakonc une cevke ko si jo obrisal ;) in pol povej kok maš dizo velko.....piše ena cifra .) ajd
dj_runner Objavljeno Junij 26, 2006 Opozori Objavljeno Junij 26, 2006 kaj pa če je človek zgubo ta del? pa zato išče
McGrev Objavljeno Junij 26, 2006 Opozori Objavljeno Junij 26, 2006 zaj pa me končno poslušajte: tota diza je v enem kosu.. lahko jo samo prežagam narazen... saj pa te nisem glup, vem kaj se da narazen odšraufat in kaj ne... lahko si še naprej delate norce ampak mislim da ta forum ni namenjen temu... v glavnem diza je v enem kosu in je to glavna diza, zaj pa če tega še niste vidli pol ne pomeni da tega ni...
dj_runner Objavljeno Junij 26, 2006 Opozori Objavljeno Junij 26, 2006 niso take frčeki meli? vem da je bla neka podobna z takimi luknjami, če mam prav jo dobiš v MB v stupitu to edino vem za druge kraje pa ti bojo drugi povedali
SiMoN` Objavljeno Junij 26, 2006 Opozori Objavljeno Junij 26, 2006 Ja stari frčomatik ma tako dizo, ko jo lahko kar obstrani odtegneš, nerabiš nobene posodice iz fergazera dol jemat :) . Lp
TomoRunner Objavljeno Avgust 3, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2006 mene zanima ce avtomacki čok od weberja 12 pase na dellorto17,5 z avtomackim čokom torej ce je od weberja in dellortota enak čok?
Eno Objavljeno Avgust 5, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2006 JS NEVEM KA MATE ENI PROTI 21- FERGAZERJU. JS GA MAM CELO NA Gilera runer 50 ccm 21-FREGAZER. MAM SAM ELEKTRONIKO ZA DOTOK BENCINA IN ZRAKA NASTELANO PA MI LETI (50CCM) 125km/h (po stevcu seveda-realnih 110). Mam se avspuh zx... pa še športne prenose. CELO VERJAMEM DA NI HITREJŠE 50ccm v slo. (nisem pa ziher). Klasična 70ccm se lako skrije. :eek: Poraba pa je od 4-6.5l Težavo pa mam samo pri vžigu morm vsak dan zjutri cok potegnat pol pa vžge. :hmm: A je to normalno al ni prosim za odg. Pohvalo bi to temo ko je res razumljiva in poučna za vse skteraše. hehehehe Fajn se mejete!!!! L.P :yes:
TomoRunner Objavljeno Avgust 5, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2006 JS NEVEM KA MATE ENI PROTI 21- FERGAZERJU. JS GA MAM CELO NA Gilera runer 50 ccm 21-FREGAZER. MAM SAM ELEKTRONIKO ZA DOTOK BENCINA IN ZRAKA NASTELANO PA MI LETI (50CCM) 125km/h (po stevcu seveda-realnih 110). Mam se avspuh zx... pa še športne prenose. CELO VERJAMEM DA NI HITREJŠE 50ccm v slo. (nisem pa ziher). Klasična 70ccm se lako skrije. :eek: Poraba pa je od 4-6.5l Težavo pa mam samo pri vžigu morm vsak dan zjutri cok potegnat pol pa vžge. :hmm: A je to normalno al ni prosim za odg. Pohvalo bi to temo ko je res razumljiva in poučna za vse skteraše. hehehehe Fajn se mejete!!!! L.P :yes: mene zanima ce ni skrivnost kasne prenose mas in kako tezke valcke?
Eno Objavljeno Avgust 5, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2006 :hmm: Valcki in prenosi so bili že pred mojim nakupom v motorju tak sam da nevem kir proizvajalec je. Vep pa da so prenosi dolgoprestavni-športni (pac da je končna hitros večja, pospeški pa ničslabši). Za valcke pa nevem točno. Po občutku bi reko da so 4-5g. L.P :OK:
aerox R replica rossi Objavljeno Avgust 5, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2006 mam eno vprasanje keri ferg bi jas dal na aeroxa LC?? dal pa bi 17.5 dellorto PHVA ali PHBN?? hvala za odg. lp rok! :OK:
k0ci Objavljeno Avgust 6, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2006 JS NEVEM KA MATE ENI PROTI 21- FERGAZERJU. JS GA MAM CELO NA Gilera runer 50 ccm 21-FREGAZER. MAM SAM ELEKTRONIKO ZA DOTOK BENCINA IN ZRAKA NASTELANO PA MI LETI (50CCM) 125km/h (po stevcu seveda-realnih 110). Mam se avspuh zx... pa še športne prenose. CELO VERJAMEM DA NI HITREJŠE 50ccm v slo. (nisem pa ziher). Klasična 70ccm se lako skrije. :eek: Poraba pa je od 4-6.5l Težavo pa mam samo pri vžigu morm vsak dan zjutri cok potegnat pol pa vžge. :hmm: A je to normalno al ni prosim za odg. Pohvalo bi to temo ko je res razumljiva in poučna za vse skteraše. hehehehe Fajn se mejete!!!! L.P :yes: :lol1: you are killing me :lol1: kakšno elektroniko na fergazorju :lol1: realnih 110--->50cc :lol1:
pernek Objavljeno Avgust 6, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2006 JS NEVEM KA MATE ENI PROTI 21- FERGAZERJU. JS GA MAM CELO NA Gilera runer 50 ccm 21-FREGAZER. MAM SAM ELEKTRONIKO ZA DOTOK BENCINA IN ZRAKA NASTELANO PA MI LETI (50CCM) 125km/h (po stevcu seveda-realnih 110). Mam se avspuh zx... pa še športne prenose. CELO VERJAMEM DA NI HITREJŠE 50ccm v slo. (nisem pa ziher). Klasična 70ccm se lako skrije. :eek: Poraba pa je od 4-6.5l Težavo pa mam samo pri vžigu morm vsak dan zjutri cok potegnat pol pa vžge. :hmm: A je to normalno al ni prosim za odg. Pohvalo bi to temo ko je res razumljiva in poučna za vse skteraše. hehehehe Fajn se mejete!!!! L.P :yes: res pohvalno ne, ker 50ccm lahko spravis max do 100km/h pa ze to je fenomen res e nvm kak je tebi uspelo spravit do 110km/h ce si kje z okolice stajerske se lahko pridruzis 12.8.2006 na mitingu na ptuju ter malo pokazes deckom ki imajo notri 70ccm kaj dela tvoj "50ccm" skuter
longboy Objavljeno Avgust 7, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2006 ce si kje z okolice stajerske se lahko pridruzis 12.8.2006 na mitingu na ptuju ter malo pokazes deckom ki imajo notri 70ccm kaj dela tvoj "50ccm" skuter Kje, pa kdaj je miting?? Bi prišo malo pogledat...
SiMoN` Objavljeno Avgust 7, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2006 12.8.2006 Ob 12.45 @Ptuj - zbor na parkirišču pod gradom. :) Glede 110km/h z 50ccm original cilindrom pa tudi dvomim v to. Lp
longboy Objavljeno Avgust 7, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2006 Se vidmo...pridem malo pogledat :D Verjetno bom že mel noviga scoota...upam da se mi nebote preveč smejali, ker bom prišo z svetlobno hitrostjo --->50km/h<--- :BUA: Čez zimo tak pride noter 70-ka,...itd... :OK: Pa sorry za OFF TOPIC :topic:
pernek Objavljeno Avgust 7, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2006 Se vidmo...pridem malo pogledat :D Verjetno bom že mel noviga scoota...upam da se mi nebote preveč smejali, ker bom prišo z svetlobno hitrostjo --->50km/h<--- :BUA: Čez zimo tak pride noter 70-ka,...itd... :OK: Pa sorry za OFF TOPIC :topic: a zdaj na 1x pa ze kar z novim skuterom al kaj :glare: ma ste eni pravi friki da kr nekaj napizdujete :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
k0ci Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 (popravljeno) Se vidmo...pridem malo pogledat :D Verjetno bom že mel noviga scoota...upam da se mi nebote preveč smejali, ker bom prišo z svetlobno hitrostjo --->50km/h<--- :BUA: Čez zimo tak pride noter 70-ka,...itd... :OK: Pa sorry za OFF TOPIC :topic: :lol1: evo takoj se vidi da nabijaš, zdaj ko je pa miting pa boš mel nov scoot :lol1: rajši se zadrž takih: ....ja zdej ko je treba pokazat tistih 110km/h bom pa motor zamenu.... pa elektronika na fergu :lol1: da nimaš slučajno senzorja za mešanico pa laptopa pod zicom in pol štelaš kok bogato mešanco hočeš Popravljeno Avgust 8, 2006. Popravil k0ci
longboy Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 (popravljeno) Če bi pregledli moje stare poste, bi vidli da sn mel prometno. "Stariga" (2 meseca) scoota je vzela zavarovalnca, in mi dala gnar za novega...tak da, lepo prosim...ne na pamet :wallbash: pa tisto o 110km/h, nisem jaz "nabijal"... l.p Popravljeno Avgust 8, 2006. Popravil longboy
HaRkO Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 (popravljeno) ja dečki oz dečko Pernek je mal zajebal....narobnega obtužuje :D :P un eno je stisnu kurac u usta pa ga ni več, ker je vidu tu da nismo eni noobi am btw Eno če ti gre skuter 125km/h -50ccm realnih ti jaz svojega PODARIM .) .) tko da ne brbljaj u 36566574 krasnih .) .) Popravljeno Avgust 8, 2006. Popravil HaRkO
longboy Objavljeno Avgust 9, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2006 Malo je zajebo ja :) Najprej še mi niti jasno ni blo, zakaj se gre...sn si mislo wtf, kaj pa je zaj narobe :? Saj pol sn ugotovo da me je zamenjo za Eno-ta :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se