Igorr Objavljeno November 9, 2008 Deli Objavljeno November 9, 2008 Vrhnika-Ljubljana-Kočevje-Delnice-Crikvenica-Novi Vinodolski-Senj-Karlobag-Starigrad Paklenica-Karlobag-Senj-Novi Vinodolski-Drivenik-Šimiči-Delnice-Kočevje-Ljubljana-Vrhnika 630km Pod Velebitom prav prijetno toplo, brez vetra. :whistle: dotem 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dadi Objavljeno November 9, 2008 Deli Objavljeno November 9, 2008 (popravljeno) Vrhnika-Ljubljana-Kočevje-Delnice-Crikvenica-Novi Vinodolski-Senj-Karlobag-Starigrad Paklenica-Karlobag-Senj-Novi Vinodolski-Drivenik-Šimiči-Delnice-Kočevje-Ljubljana-Vrhnika 630km Pod Velebitom prav prijetno toplo, brez vetra. :whistle: lepo, da si nazaj, sem pa malo sam nase jezen, če bi v petek bolj priden bil, bi lahko zraven šel, ker našo nekaj kuha in nismo šli nikamor, pizda sem ti fouš, upam da nisi šel sam ! Popravljeno November 9, 2008. Popravil Dadi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno November 9, 2008 Deli Objavljeno November 9, 2008 lepo, da si nazaj, sem pa malo sam nase jezen, če bi v petek bolj priden bil, bi lahko zraven šel, ker našo nekaj kuha in nismo šli nikamor, pizda sem ti fouš, upam da nisi šel sam ! Nč se sekirat Dadi, sej bo še vreme! .) Sva šla z atomIBO skupaj ja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rocco Objavljeno November 9, 2008 Deli Objavljeno November 9, 2008 Namesto nedeljskega kosila raje na motor Kok mi je to neki znan :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno November 12, 2008 Deli Objavljeno November 12, 2008 (popravljeno) Samo okoli 140 km- temperature- zakon....malce spolzko in dezevno....a z najvecjim uzitkom- spoznavanje- novega mrheca v vseh moznih razmerah....iiiiiiii..... milinaaaaaaaaaa..... :wub: :wub: :wub: Se sedaj brisem sline........ Popravljeno November 12, 2008. Popravil mačka27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno November 13, 2008 Deli Objavljeno November 13, 2008 Samo okoli 140 km- temperature- zakon....malce spolzko in dezevno....a z najvecjim uzitkom- spoznavanje- novega mrheca v vseh moznih razmerah....iiiiiiii..... milinaaaaaaaaaa..... :wub: :wub: :wub: Se sedaj brisem sline........ :eek: ...a si mela kakega deda zraven??? Lej lej našo gorenjko, nič ni fauš ... :hmm: :winkiss: :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno November 13, 2008 Deli Objavljeno November 13, 2008 (popravljeno) :eek: ...a si mela kakega deda zraven??? Lej lej našo gorenjko, nič ni fauš ... :hmm: :winkiss: :winkiss: :winkiss: Ne mores si predstavljat, kakega frajerja imam med nogami, hihihihi :naughty: :naughty: :wub: :wub: :wub: Sam jarki -oz kolesnice so mal bolj oddaljene, kot so bli prej :xx: Na-a....nec nism fous.... bom nadoknadila tiste peklenske 3 mesece strajka, hihihihi...kr pripravi se :grim Popravljeno November 13, 2008. Popravil mačka27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno November 14, 2008 Deli Objavljeno November 14, 2008 ewo dons pa mal bol mrzlih 295 km... pa mal lutanja po trstu :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lima Objavljeno November 15, 2008 Deli Objavljeno November 15, 2008 Domzale Kamnik sonce gremo eno turco do Ribnice . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno November 15, 2008 Deli Objavljeno November 15, 2008 Zebe :grim . Sam 50 km danes. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrejba Objavljeno November 15, 2008 Deli Objavljeno November 15, 2008 (popravljeno) Kaki zebe! Su od doma, Gorica, Udine, pa pol zakon cesta do Tarvisiota, pa cez Predel, Bovec, Tolmin, Gorica, Domov. Pridnih in novih 270km. Srecal pa enega motorista ob 11.30 v Volcji dragi, pol po italiji en miljon =), v Kobaridu Duo, pol dva pred Volcami, skupinco treh za volcami in enega modela na SS po rondoju v Rozni dolini, in pol se enga na obvoznici za Sempeter. Ni kaj pridni smo bli in ce bo vreme bomo kaj naredli se jutri. Popravljeno November 15, 2008. Popravil andrejba Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno November 15, 2008 Deli Objavljeno November 15, 2008 Kaki zebe! Su od doma, Gorica, Udine, pa pol zakon cesta do Tarvisiota, pa cez Predel, Bovec, Tolmin, Gorica, Domov. Pridnih in novih 270km. Ma mene je zebl, pa spet kašljem, pa komaj sem se rešu prehlada, pa še polcaji so me spet rukl iz ceste na pregled :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno November 16, 2008 Deli Objavljeno November 16, 2008 dons mrzlih 35km :D Borovnica-Cerknica-Rakitna-Preserje-Borovnica :D sreču tri endruaše pa noben ni hotu odzdravt :evilgrin: na Rakitni je bil pa parking skor čist zabit :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwr1200gs Objavljeno November 16, 2008 Deli Objavljeno November 16, 2008 Danes Nova Gorica-Kobarid-Bovec-Vršič in nazaj. Malo mrzlo po dolini Trente, ma se je dalo. Lepo vremce. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dotem Objavljeno November 16, 2008 Deli Objavljeno November 16, 2008 tale jadranska magistrala je pa čista poezija.... v zadjem mesecu se jo prevozu 3×... prvič do karlobaga, drugič še malo naprej, danes pa do maslenice... vmes pa še enkrat do pule... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno November 16, 2008 Deli Objavljeno November 16, 2008 Dns kratka pa vendar lepa furca,cca 140 km. Postojna-rakek-postojna-pivka-ribnica-prem-obrov- kozina-črni kal-kačje ride-postojna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STAR Objavljeno November 16, 2008 Deli Objavljeno November 16, 2008 Danes smo se peljali Gody, Darko in jaz okoli Pohorja (s katro in Majo). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Killroy Objavljeno November 17, 2008 Deli Objavljeno November 17, 2008 Učer najbrž zadnja resna fura letos...340 km, klasika....do Obale pa nazaj. Leva roka me je kr fajn bolela od pozdravljanja :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gamma Objavljeno November 19, 2008 Deli Objavljeno November 19, 2008 Tudi jaz sem bil danes uspešen v lovu na (če se le da še ne) zadnje letošnje kmje. Narejeni vmesni postanki v: Lj-Jesenice-Visoko Kranj-Logatec-Ride-Divača-Koper-Lj. Pozdravljal pa nisem nič, na vseh 404 km ni bilo videt nikogar na mototu. Le zakaj ne, saj je bil dan sanjsko lep: A mrzlo da je blo? Pomaga bikers, kaka juhica pa čaj in še pa še volje do vožnje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gumby Objavljeno November 20, 2008 Deli Objavljeno November 20, 2008 Danes kratkih, a sladkih 70km. Glede na datum je bilo prav prijetno "toplo" :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno November 21, 2008 Deli Objavljeno November 21, 2008 dve urvi po gozdu. zabavno. Strmca, Bukovje St Lovrenc in okoliški grički. . do sedaj še nepreizkušeno. Simpatično vreme in filmske kulise. . . enduro je kar fajn. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno November 22, 2008 Deli Objavljeno November 22, 2008 Spet ista tura Borovnica-Cerknica-Rakitna-Preserje-Borovnica :D na Raktini že sneg in led :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrejba Objavljeno November 22, 2008 Deli Objavljeno November 22, 2008 Hladno ko sment - so se mi lecke kar leple na ocie! No zarad vremena sem tudi na pol poti plan fure spremenu. Startal in v Braniku zavil za Komen, tam proti Stanjelu in naprej proti Storjam - v Sezani obrnu - Tomaj - Dutovlje - Komen - Opatje Selo - Miren - domov. No naneslo je ravno 100km, samo teh je blo res adrenalinskih - 3x skor ruknu, ka je zdrsnilo - pa sem pocas vozu! Srecal pa enega na kroski, ki je imel zraven enega na ATVju malo pred Branikom. Pol nikjer nobenega motorista. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest pmali Objavljeno November 22, 2008 Deli Objavljeno November 22, 2008 Lih v Komnu sva se morala kiksnt, Ajdovščina, Vrtovče, Štanjel, Kobjeglava, Komen, Gorjansko, Prapot, Sestjan, Gorica Šempas in domov. Srečav dva motorista v Italiji in enga mulota v Ajdovščini z 50ccm repliko od Yamahe. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno November 23, 2008 Deli Objavljeno November 23, 2008 :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave