cypena Objavljeno December 22, 2002 Deli Objavljeno December 22, 2002 Sem bolj priden za vozit kot cistit ampak tud ocistit ga je treba sem in tja kdaj ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno December 22, 2002 Avtor Deli Objavljeno December 22, 2002 :Fade-color jaz se bom med prazniki spravu s cujno na moj motor :x-mas: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lightning Objavljeno December 22, 2002 Deli Objavljeno December 22, 2002 Ej Cypena kdaj si ti kupu tvoj motor,ce lohk vprasam?A je blo prejsnemu lastniku ime Gorazd slucajn?? mejte se Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cypena Objavljeno December 22, 2002 Deli Objavljeno December 22, 2002 Kupil sem ga letos maja, lastnik pa ni bil Gorazd. Sem danes snel kolesa dol, da jutri nesem gume menjat :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lightning Objavljeno December 22, 2002 Deli Objavljeno December 22, 2002 Dobr to :D A mas ti krampe gor al enduro gumo ala Trailmax(Dunlop). Moja zadnja je tud ze cist slajt ratala...bom spomlad zamenu ce bo kej vec penez:)Kok casa ti guma zdrzi ce mas kramparco?? :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno December 23, 2002 Deli Objavljeno December 23, 2002 končno sem zbrsku eno upload stran evo, učerej sem bil med drugim tut na Murovici, malo me je opletal, pa enkrat okol obrnil, drugače pa super furca motor sem pa še isti dan opral z gobico in toplo vodo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno December 23, 2002 Avtor Deli Objavljeno December 23, 2002 a veš kokrat sm že bil na tem vrhu... peš veklikrat ...enkrat pa z motorjem. sam je blo lepo pa suho. EJ TI SI NORC :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :twisted: :wink: :wink: Kaj vse se ti je zgodil na poti gor? pa s kere strani si šel gor? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno December 23, 2002 Deli Objavljeno December 23, 2002 iz Vinj sem leteu gor, sem hotel še do Miklavža naprej, pa raj nisem šu, ker če bi obtiču, bi me mogl daleč iskat hodit :lol: drugač pa noro, treba še it Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cypena Objavljeno December 23, 2002 Deli Objavljeno December 23, 2002 Dobr to :D A mas ti krampe gor al enduro gumo ala Trailmax(Dunlop). Moja zadnja je tud ze cist slajt ratala...bom spomlad zamenu ce bo kej vec penez:)Kok casa ti guma zdrzi ce mas kramparco?? :oops: Jeseni sem dal gor krampe(zdrzali ene 2600km), prej sem pa imel bolj enduro, cestno-makadamske(zadnja za ene 4000km) . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno December 24, 2002 Avtor Deli Objavljeno December 24, 2002 jaz sm z mojimi bridgestone gumami naredu že preko 6500km pa zgledajo še kar OK :? :shock: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lightning Objavljeno December 24, 2002 Deli Objavljeno December 24, 2002 ja sej jst nardim tud cez 6000 km z mojim gumam, sam Enduras ne pozabit da mava midva 125 kubov :x : velika `jajcka´ :oops: ....ko pa KTM al pa TTR pohodta ..pa krampi kr po luft letijo... :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BRANE Objavljeno December 24, 2002 Deli Objavljeno December 24, 2002 suzuki 250 zobčenik posterjore da kvarantasej denti je pr meni iva tudi. pridi kej dol ku nrdin servis jn dan gor nove krampe, bumo šli kej vn. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno December 25, 2002 Avtor Deli Objavljeno December 25, 2002 jaz sm vidu kako je na eni krosi krampe kar dol potrgal ...je bla pol čist cestna guma :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno December 25, 2002 Deli Objavljeno December 25, 2002 suzuki 250 zobčenik posterjore da kvarantasej denti je pr meni iva tudi. pridi kej dol ku nrdin servis jn dan gor nove krampe, bumo šli kej vn. maš dunus ki cajta, da malo navratim na tvoj konček sveta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cypena Objavljeno December 25, 2002 Deli Objavljeno December 25, 2002 ja sej jst nardim tud cez 6000 km z mojim gumam, sam Enduras ne pozabit da mava midva 125 kubov :x : velika `jajcka´ :oops: ....ko pa KTM al pa TTR pohodta ..pa krampi kr po luft letijo... :roll: sem se nekaj tudi po cesti vozil kar je "smrt" za krampe, pa po trdem makadamu tudi. ce bi se res samo po terenu bi zdrzale dlje. saj mitaske niso drage tako da ni take sile :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno December 25, 2002 Avtor Deli Objavljeno December 25, 2002 kere so najbolše enduro gume? :?: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BRANE Objavljeno December 25, 2002 Deli Objavljeno December 25, 2002 suzuki 250 zobčenik posterjore da kvarantasej denti je pr meni iva tudi. pridi kej dol ku nrdin servis jn dan gor nove krampe, bumo šli kej vn. maš dunus ki cajta, da malo navratim na tvoj konček sveta Yebiga, ksnu..Pridi kj u petk, pero kliči kej prej ku greš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno December 26, 2002 Deli Objavljeno December 26, 2002 suzuki 250 zobčenik posterjore da kvarantasej denti je pr meni iva tudi. pridi kej dol ku nrdin servis jn dan gor nove krampe, bumo šli kej vn. maš dunus ki cajta, da malo navratim na tvoj konček sveta Yebiga, ksnu..Pridi kj u petk, pero kliči kej prej ku greš. ka pa dens, k je četrtk, jutr se darila nakupuje... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno December 29, 2002 Avtor Deli Objavljeno December 29, 2002 fantje letošnje sezone ni in ni konec :D ....pač ni snega :x ...rad bi videl ,da bi bil sneg , vesel bi bil pa tudi če ga ne bi blo :roll: :? :x Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lindau Objavljeno December 29, 2002 Deli Objavljeno December 29, 2002 kere so najbolše enduro gume? :?: Odvisno zakaj jih rabis...po moje je zmeren kompromis za med cesto in terenom Metzeler Enduro 3- Sahara. lahko pa da se debelo motim :lol: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno December 29, 2002 Deli Objavljeno December 29, 2002 Najboljše so Mihelinke 66!-Za oznako nism 100%! Ciao,by Pero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno December 29, 2002 Avtor Deli Objavljeno December 29, 2002 pero a se lohk pozanimaš pa daš natančno oznako? tanx Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roman Objavljeno December 29, 2002 Deli Objavljeno December 29, 2002 Najboljše so Mihelinke 66!-Za oznako nism 100%! Ciao,by Pero Michelin T66 so cestne enduro gume, med njimi pa po testih veljajo za najboljše Metzeler Tourance (tudi sam imam dobre izkušnje z njimi), mislim pa, da je bilo vprašanje mišljeno za kakšne bolj grobe gume. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno December 29, 2002 Avtor Deli Objavljeno December 29, 2002 ne vem še kakšne gume bi kupu... čist cestne , čist kros , neki umes bolj cestnega , neku umes bolj offroad ,... pojma nimam .... najrajš bi mel vse :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roman Objavljeno December 29, 2002 Deli Objavljeno December 29, 2002 ne vem še kakšne gume bi kupu... čist cestne , čist kros , neki umes bolj cestnega , neku umes bolj offroad ,... pojma nimam .... najrajš bi mel vse :roll: Kakšne gume boš kupil je odvisno od tega kje se misliš pretežno voziti - gume, ki bi bila primerna za vse podlage žal ni. Kako izgledajo profili Metzelerk in Dunlopk si pa lahko ogledaš tule: http://www.sitar-pneumatic.si http://motorjet.com Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave