impulz Objavljeno Januar 10, 2010 Opozori Objavljeno Januar 10, 2010 Ei impulz a bos ti kej odpru tole svojo huso... aja pa neki me ze skoz zanima k sm enkt zasledu... npr na aprilijah lahko kupš rave ventil a ma tut husqvarna kej tazga za izpušni ventil?? Al dobiš v tistmu njihovm kitu pač samo dele za ferg pa hgs ror? ne, husqvarna nima "rave". v kitu dobiš fergi dele pa iglo za olje. in pa hgs izpuh seveda. kaj se tiče moje husqvarne sem že tok deprimiran ej... eni pravjo da pašejo 08 izpuhi gor eni pravjo spet da ne paše (malenkost drugačen okvir). racing kita pa nebom kupo, ni šans, ne dam 600€ za to. že itak je motor predrag pol pa še take cene za izpuh jao
budacki Objavljeno Januar 10, 2010 Opozori Objavljeno Januar 10, 2010 (popravljeno) Ei impulz a bos ti kej odpru tole svojo huso... aja pa neki me ze skoz zanima k sm enkt zasledu... npr na aprilijah lahko kupš rave ventil a ma tut husqvarna kej tazga za izpušni ventil?? Al dobiš v tistmu njihovm kitu pač samo dele za ferg pa hgs ror? Jah pokrovček je, tak da verjetno gre Popravljeno Januar 10, 2010. Popravil budacki
dejko39 Objavljeno Januar 10, 2010 Opozori Objavljeno Januar 10, 2010 torej pri novejših tega ni več v originalu?ker js mam to not original ta ventil na elektro servo
impulz Objavljeno Januar 11, 2010 Opozori Objavljeno Januar 11, 2010 Sem o tem tudi jaz studiral da bi to lahk blo ze original zmontirano. Na tem podrocju ni bilo sprememb pri novejsih husqvarnah, pomeni, da ce je pri starejsih tako(04-08) mora biti enako pri 09. Kaj tocno je bilo spremenjeno sem pozabo, bi mogo mal pogledat...
impulz Objavljeno Januar 15, 2010 Opozori Objavljeno Januar 15, 2010 http://www.motocross-shop.de/ bi kdo naročil doma racing izpuh? Mogoče dobimo kaj cenej če vzamemo več stvari na 1x. Lp
pevecm Objavljeno Januar 16, 2010 Opozori Objavljeno Januar 16, 2010 http://www.motocross-shop.de/ bi kdo naročil doma racing izpuh? Mogoče dobimo kaj cenej če vzamemo več stvari na 1x. Lp hm.... 340€ se mi zdi, kar mal velik dat za izpuh. A ni HGS cenej? jst bi rajš HGSa...
budacki Objavljeno Januar 16, 2010 Opozori Objavljeno Januar 16, 2010 hm.... 340€ se mi zdi, kar mal velik dat za izpuh. A ni HGS cenej? jst bi rajš HGSa... Doma je drag kot sam hudič. Je pa tut extremno dobeR
Kvasko Objavljeno Januar 16, 2010 Opozori Objavljeno Januar 16, 2010 Doma je drag kot sam hudič. Je pa tut extremno dobeR Sm že večkrat slišu da je eden izmed boljših, čene celo najbolši avspuh za 2t Škoda k ga za mojo aprilijo ni, sm dau za arrow lih tko 330€ sam je vredn denarja...
impulz Objavljeno Januar 16, 2010 Opozori Objavljeno Januar 16, 2010 (popravljeno) doma= narjen da izboljša pospeške na nizkih obratih hgs= max power na visokih rpm. doma je zato dražji ker je lepo narjen pa ker je material malo bolj kvalitetn. najboljši za husqvarno pravjo da so doma fmf in hgs=bud racing najslabš pa gianelli. najslabši materiali pa še moči tolko neda kot drugi jaz sem naroču prej hgs-a. paše tudi tisti iz 08, treba le malo vijake odšraufat na okvirju da ga lahko not potisneš Popravljeno Januar 16, 2010. Popravil impulz
budacki Objavljeno Januar 16, 2010 Opozori Objavljeno Januar 16, 2010 doma= narjen da izboljša pospeške na nizkih obratih hgs= max power na visokih rpm. doma je zato dražji ker je lepo narjen pa ker je material malo bolj kvalitetn. najboljši za husqvarno pravjo da so doma fmf in hgs=bud racing najslabš pa gianelli. najslabši materiali pa še moči tolko neda kot drugi jaz sem naroču prej hgs-a. paše tudi tisti iz 08, treba le malo vijake odšraufat na okvirju da ga lahko not potisneš FMF ? To je za KTMe 2 taktne HGS ( Husqvarna Group System ) DOMA ... čist odvisno katerega maš. Mislm da je največkrat v uporabi Fatty.
impulz Objavljeno Januar 16, 2010 Opozori Objavljeno Januar 16, 2010 (popravljeno) mal si pomešu pojme. FMF fatty je največ v uporabi ja. na husqvarni sem ga tud že videl zgleda božansko (crome izgled ) hgs exhausts je nizozemska firma, dela enake izpuhe kot bud racing. bud majo štacuno v franciji. doma racing je pa pač doma ^^ sam ena sorta obstaja gianelli pa je cheap shit, tko kot da bi iz alufolije naredu izpuh recimo za silo pač... grem iskat slike k mam glih preveč cajta! Popravljeno Januar 16, 2010. Popravil impulz
budacki Objavljeno Januar 16, 2010 Opozori Objavljeno Januar 16, 2010 (popravljeno) mal si pomešu pojme. FMF fatty je največ v uporabi ja. na husqvarni sem ga tud že videl zgleda božansko (crome izgled ) hgs exhausts je nizozemska firma, dela enake izpuhe kot bud racing. bud majo štacuno v franciji. doma racing je pa pač doma ^^ sam ena sorta obstaja gianelli pa je cheap shit, tko kot da bi iz alufolije naredu izpuh recimo za silo pač... grem iskat slike k mam glih preveč cajta! Res je Pomešal sem http://www.langstonr...oma_Exhaust.htm tukaj pa imaš za Husqvarno http://www.knobby.eu...r-125-00-08.php Tukaj imaste dokaj ugodno DOMA izpuhe. ( Za 260€ se dobi že komplet se mi zdi. Ej Benjo a tvoj izpuh bo homologiran? Seopravičujemnadajanjunapačnihpodatkovgledefattyapress. Popravljeno Januar 16, 2010. Popravil budacki
impulz Objavljeno Januar 16, 2010 Opozori Objavljeno Januar 16, 2010 Nemors homologirat nobenga drugega izpuha kot pa orginalnega Z BLOKADAMI! Zarad prevelikega co2 izpusta! So pa finte... Pr gianeliju je kao neka cifra napisana na dusilcu da vsaj zgleda tako kot da jo lahk homolulu. Zacetek poletja more bit odprta cene popizdim kak to pocasi pospesuje..
budacki Objavljeno Januar 16, 2010 Opozori Objavljeno Januar 16, 2010 Nemors homologirat nobenga drugega izpuha kot pa orginalnega Z BLOKADAMI! Zarad prevelikega co2 izpusta! So pa finte... Pr gianeliju je kao neka cifra napisana na dusilcu da vsaj zgleda tako kot da jo lahk homolulu. Zacetek poletja more bit odprta cene popizdim kak to pocasi pospesuje.. HAHA Giannelliji imajo usi homologacijski papirček in natisnjeno cifro vsaj za RS je tako (sem že na dveh tako imel )
impulz Objavljeno Januar 16, 2010 Opozori Objavljeno Januar 16, 2010 (popravljeno) nebom dal roke v ogenj za to... tako pišejo po nemško/avstrijskem forumu. mogoče smo v sloveniji bolj prizanesljivi. mislim pa da vseeno nebi šlo skoz zarad izpustov, razlika v emisijah med odprto in zaprto je ohohoho ktm 250+ mora bit blokiran na 4kw da gre skozi nevem točno keri je to bil... mogoče 520 tako je tud z husqvarna wr. wr je tudi ORNK blokirana (pod 8kw) Popravljeno Januar 16, 2010. Popravil impulz
dejko39 Objavljeno Januar 17, 2010 Opozori Objavljeno Januar 17, 2010 dejte mi povedat kak hudič je drugačn pri 99 letniku,da so vsi izpuhi od 00-09?
impulz Objavljeno Januar 17, 2010 Opozori Objavljeno Januar 17, 2010 husky koledar z najlepšimi slikami enga foruma na sliki so doma izpuhi, hgs, gianelli, jolly moto uživancija wre 09 s HGS izpuhom ena stara husqvarna porihtana v nulo, tip vozi supermoto na polskem DOMA RACING Jolly moto HGS Gianelli
pevecm Objavljeno Januar 17, 2010 Opozori Objavljeno Januar 17, 2010 Usi majo zamenjane zadnje nosilce za tablco (luč). Se da to kje v Sloveniji kupt? Če ne, se ga bom kar sam lotil nardit, sam nekje bi mogu dobit zadnjo luč. Original luč je prou čudna, velik lepši zgleda pol k zamenaš.
janstyle Objavljeno Januar 17, 2010 Opozori Objavljeno Januar 17, 2010 Usi majo zamenjane zadnje nosilce za tablco (luč). Se da to kje v Sloveniji kupt? Če ne, se ga bom kar sam lotil nardit, sam nekje bi mogu dobit zadnjo luč. Original luč je prou čudna, velik lepši zgleda pol k zamenaš. js ti lahko takega zrihtam, pa pol po pošti pošljem.Če ja, piši PM.
janstyle Objavljeno Januar 17, 2010 Opozori Objavljeno Januar 17, 2010 Usi majo zamenjane zadnje nosilce za tablco (luč). Se da to kje v Sloveniji kupt? Če ne, se ga bom kar sam lotil nardit, sam nekje bi mogu dobit zadnjo luč. Original luč je prou čudna, velik lepši zgleda pol k zamenaš. js ti lahko takega zrihtam, pa pol po pošti pošljem.Če ja, piši PM.
budacki Objavljeno Januar 17, 2010 Opozori Objavljeno Januar 17, 2010 js ti lahko takega zrihtam, pa pol po pošti pošljem.Če ja, piši PM. http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=2644529
impulz Objavljeno Januar 17, 2010 Opozori Objavljeno Januar 17, 2010 (popravljeno) eh zabluzo. počem dobiš polisport? zakaj bi ti sploh rihtal? dobiš cenej al kako? Popravljeno Januar 17, 2010. Popravil impulz
janstyle Objavljeno Januar 17, 2010 Opozori Objavljeno Januar 17, 2010 http://www.avto.net/....asp?ID=2644529 ja isti prodajalec,samo da ga jaz pri njemu dobim s popustom.
Priporočene objave