svobodnaptica01 Objavljeno Januar 24, 2014 Deli Objavljeno Januar 24, 2014 Bom še tukaj vprašal....zanima me ena zadeva glede menjave stopalk za aftermarket nastavljive. Torej, na desni strani, kjer je zadnja zavora, je ročica zavore povezana na zavorni cilinder ter na stikalo za zavorno luč, zraven pa je tudi vzmet, ki drži ročico v zgornjem položaju. Pri športnih stopalkah nisem opazil, da bi bila ročica sploh kam povezana, razen seveda na zavorni cilinder. Kako potem ročica sploh stoji v pravilnem položaju (zgoraj), če ni pripeta na feder? Je sam cilinder dovolj, da jo pridrži v tem položaju? Je ne rabiš, stoji sama od sebe. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
predragkp Objavljeno Januar 29, 2014 Deli Objavljeno Januar 29, 2014 evo če koga zanima.....prodajam suzuki k5 1000...vsa dodatna oprema ima manj kot 2000 km in je bila kupljena nova http://www.subito.it/moto-e-scooter/suzuki-gsx-r-1000-2005-trieste-82192834.htm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DXR16 Objavljeno Januar 29, 2014 Deli Objavljeno Januar 29, 2014 (popravljeno) Kako to da prodaš mašino,a boš zamenjau....? Popravljeno Januar 29, 2014. Popravil DXR16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
predragkp Objavljeno Januar 29, 2014 Deli Objavljeno Januar 29, 2014 Kako to da prodaš mašino,a boš zamenjau....? v dveh letih sem skozi imel zdravstvene težave(žolčni kamni in popokane vezi na kolenu) in to je povleklo še delo in čas.....v 2013 sem vozil samo par krat zadnjič decembra sem si moral še kombinezon sposodit ker nisem v svojega zlezel ....skratka motor stoji in ga je škoda.......cena za cel motor pa je manj kot stane vzmetenje in komplet izpuh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DXR16 Objavljeno Januar 29, 2014 Deli Objavljeno Januar 29, 2014 ¸Ja te štekam in upam,da boš zdaj boljše in tudi lepo dobro prodal mašino.... predragkp 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lencdo Objavljeno Februar 1, 2014 Deli Objavljeno Februar 1, 2014 (popravljeno) ali je to dovolj da imam quickshifter ali moram še kaj dokupiti, predelati itd.... hvala za odgovore http://www.avt0.net/_OPREMA/ad.asp?ID=8098244 Popravljeno Februar 1, 2014. Popravil Lencdo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno Februar 1, 2014 Deli Objavljeno Februar 1, 2014 Nisem ziher samo se mi zdi, da brez PC ne bo šlo. Ne me držat za besedo, mogoče bo kdo drug bolj vedu. Saj QS pri šaltanju navzgor onemogoči iskro in tudi injektorje če se ne motim. Mogoče bi se dalo na kill switch priklopit, sam to lahka kr škoduje motorju . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
N3jc Objavljeno Februar 1, 2014 Deli Objavljeno Februar 1, 2014 ali je to dovolj da imam quickshifter ali moram še kaj dokupiti, predelati itd.... hvala za odgovore http://www.avt0.net/_OPREMA/ad.asp?ID=8098244 Tisti rele oz. "elektronika" ki je na sliki in senzor je vse kar rabiš da bo zadeva delovala. Moraš pa to potem tudi vse pravilno zvezati da bo delovalo tako kot je treba. Je pa tudi opcija da boš vse pravilno zvezal pa ti bo varovalko ven vrglo ker je skurjen rele. No tako se je vsaj zgodilo pri meni. :glare: Samo moraš pa tudi vedeti ali rabiš push ali pull senzor... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lencdo Objavljeno Februar 1, 2014 Deli Objavljeno Februar 1, 2014 Tisti rele oz. "elektronika" ki je na sliki in senzor je vse kar rabiš da bo zadeva delovala. Moraš pa to potem tudi vse pravilno zvezati da bo delovalo tako kot je treba. Je pa tudi opcija da boš vse pravilno zvezal pa ti bo varovalko ven vrglo ker je skurjen rele. No tako se je vsaj zgodilo pri meni. :glare: Samo moraš pa tudi vedeti ali rabiš push ali pull senzor... kako pa naj vem oz. kje je razlika med push ali pull senzorjem? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
N3jc Objavljeno Februar 1, 2014 Deli Objavljeno Februar 1, 2014 Pri motorju poglej kako se pomakne vzvod kjer pride nameščen senzor ko prestaviš v višjo prestavo. In nato iz tega lahko vidiš ali potrebuješ senzor ki se skupaj stisne (push) ali pa takega ki ga narezen vleče (pull) za aktivacijo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Skeletor Objavljeno Februar 4, 2014 Deli Objavljeno Februar 4, 2014 Jaz sem imel tudi probleme s tole domačo elektroniko od čarmana , imaš pa elektroniko od PK-POWER , ki stane 150e priključiš pa jo direktno na konektorje svečk. Zadeva stane 150e, deuje pa super preizskušeno. Se pravi rabiš tole stikalo http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=8098244 za 100e kar mislim, da je dobra cena (tole Čarmanovo elektroniko(rele)) vrzi v smeti :mellow: in kupi tole elektroniko, ki dela fenomenalno http://www.pk-power.com/index.php ps: če boš zadevo naročeval, mu povej, da rabiš elektroniko samo za šaltavtomat , da ti nebo pošiljal powercomanderja. pa saj je tudi cena drugačna samo malo si moraš pomejlati z možakom sesir in GrCaR 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speed Objavljeno Februar 7, 2014 Deli Objavljeno Februar 7, 2014 Zanima me kaj uporabljate za hlajenje motorjev na pisti? Uporabljate pač standard hladilno tekočino (antifriz) ali uporabljate destilirano vodo. Zanima me kako se obnese destilirana voda, namesto antifriza. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Februar 7, 2014 Deli Objavljeno Februar 7, 2014 čist obična voda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno Februar 7, 2014 Deli Objavljeno Februar 7, 2014 čist obična voda Pa ni bojazni, da bi se kak kamn notr naredu k mamo tok trdo vodo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Februar 7, 2014 Deli Objavljeno Februar 7, 2014 Destilirana voda je agresivna...... O.k. no, če jo enkrat natočiš in pustiš pol notri, da se "naje ostankov kamna" od prejšnje tekočine, ne bi bilo problemov... če bi jo večkrat menjal, pa stvari lahko korodirajo. Destilirana voda bi bila o.k., samo prej jo je treba "ubiti" - to pomeni, da jo malo "razredčiš" z navadno vodo. ... sicer če kupiš na pumpi destilirano vodo, ni tako agresivna, če pa daš kako industrijsko pripravljeno vodo (kemično obdelana destilirana voda v toplarnah, ki je demineralizirana, dekarbonatizirana, odplinjena...itd...) ta voda pa je zelo agresivna. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorjanc Objavljeno Februar 7, 2014 Deli Objavljeno Februar 7, 2014 Pa ni bojazni, da bi se kak kamn notr naredu k mamo tok trdo vodo? Ja daš pa mehčalec vmes ... (kemično obdelana destilirana voda v toplarnah, ki je demineralizirana, dekarbonatizirana, odplinjena...itd.. .) ta voda pa je zelo agresivna. a zato pa ženski skoz likalnik crkuje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daredevil Objavljeno Februar 12, 2014 Deli Objavljeno Februar 12, 2014 (popravljeno) Prodam PPT racing tačke za yamaho R1 2009 -> Zraven dodam še komplet poliestrov. Več na zs Popravljeno Februar 12, 2014. Popravil daredevil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spider™ Objavljeno Februar 22, 2014 Deli Objavljeno Februar 22, 2014 A z nakedom kdo dirka? Se naredi veliko več škode kot pa če padeš z plastičarjem? Razmišljam o nakupu nakeda, pa se tudi vozim po pisti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rockson Objavljeno Februar 22, 2014 Deli Objavljeno Februar 22, 2014 A z nakedom kdo dirka? Se naredi veliko več škode kot pa če padeš z plastičarjem? Razmišljam o nakupu nakeda, pa se tudi vozim po pisti zakaj pa ne...škoda je isti k..., jaz sem bil z banditom 1200 hitrejši kot z ninjo 9, da ne omenim tiste miške s tuonotam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spider™ Objavljeno Februar 22, 2014 Deli Objavljeno Februar 22, 2014 Nakedi nimajo plastik, pa verjetno prej kiler, deklc, ... uničiš, kot pa na sportaku ki ima pokrito z plastikami Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DXR16 Objavljeno Februar 22, 2014 Deli Objavljeno Februar 22, 2014 Prijatu,če bi slučajno padu na pisti (boh ne daj) bi bile plastike najmanjši problem! Verjemi .) MteByKer82 in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dive Objavljeno Marec 3, 2014 Deli Objavljeno Marec 3, 2014 Evo, da malo popestrim temo s sliko. Moja RaceReady Honda 600RR. Manjkajo še športne stopalke, ki so v izdelavi, drugače pa je to to. maus, Erik, predragkp in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alex86 Objavljeno Marec 5, 2014 Deli Objavljeno Marec 5, 2014 Kje v Sloveniji bi se dalo najceneje kupiti zobnike 520 in sicer rabim za Yamaho r6? Lahko pa tudi kdo nalima kakšen link iz tujine če ve kje so ugodno? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lencdo Objavljeno Marec 5, 2014 Deli Objavljeno Marec 5, 2014 Evo, da malo popestrim temo s sliko. Moja RaceReady Honda 600RR. Manjkajo še športne stopalke, ki so v izdelavi, drugače pa je to to. predragkp in Cartman 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lencdo Objavljeno Marec 5, 2014 Deli Objavljeno Marec 5, 2014 Evo, da malo popestrim temo s sliko. Moja RaceReady Honda 600RR. Manjkajo še športne stopalke, ki so v izdelavi, drugače pa je to to. Izdelujes sam stopalke? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se