Prix Objavljeno Marec 17, 2014 Deli Objavljeno Marec 17, 2014 Tole si pa dam za ozadje matr....;-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m1ha Objavljeno Marec 17, 2014 Deli Objavljeno Marec 17, 2014 Evo še moje zaloge za letos,upam da zdrži do novembra Če to letos porabiš mora it konc sezone 1:30 . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Marec 18, 2014 Deli Objavljeno Marec 18, 2014 Če to letos porabiš mora it konc sezone 1:30 . Mogoče ti,te ne poznam, pa vseeno mislim,da ti še vsaj 3x tolk gum manjka ali pa še bistveno več. Če bi bile gume merilo,bi se Jerman moral peljat 1,10,ko tele moje gume porabi v 10-ih dirkaških dneh. sax46 in bikez 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Marec 18, 2014 Deli Objavljeno Marec 18, 2014 (popravljeno) 1:32.034 Mogoče ti,te ne poznam, pa vseeno mislim,da ti še vsaj 3x tolk gum manjka ali pa še bistveno več. Če bi bile gume merilo,bi se Jerman moral peljat 1,10,ko tele moje gume porabi v 10-ih dirkaških dneh. Glede na pogoje z leta 2009, bi bil Miha z letošnjim/lanskim motorjem in tisto lepo lepo lepo skladovnico verjetno zelo blizu 1:30:xx Tista slika je res lepa. Pa ne mislit de sm ti jo fouš. Upam de boš ponucal vse, in to brez obiska Sušaka. Popravljeno Marec 18, 2014. Popravil Cartman gsxf750 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sax46 Objavljeno Marec 18, 2014 Deli Objavljeno Marec 18, 2014 Glede na pogoje z leta 2009, bi bil Miha z letošnjim/lanskim motorjem in tisto lepo lepo lepo skladovnico verjetno zelo blizu 1:30:xx Tista slika je res lepa. Pa ne mislit de sm ti jo fouš. Upam de boš ponucal vse, in to brez obiska Sušaka. Sej ne rečem, da ni mogoče, samo ponavadi se nekje pač zatakne, preden se prileze to takšnega časa!! Al je to denar, material,čas,....nekaj pač. Ponavadi je pa človeški faktor tisti, ki pride do svojih mej. Eni hitro prilezejo na 1:40, drugi v 1 sezoni na 1:35, tretji do 1:XX, ampak dejstvo je pa da do 1:30 pa bolj malo kdo prileze!! Sploh v šesto klasi je to iluzija. V tisoč klasi jih pa tud na roko lahko prešteješ. Tako da te napovedi, kdo bi kakšen čas peljel, ko in če bi blo to ali ono je čisti nesmisel. dgungi, R6ER in bojc84 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Marec 18, 2014 Deli Objavljeno Marec 18, 2014 Men jih naj da. Bom do 1:40 prlezu. Oblubim gsxf750, maus, skofk in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m1ha Objavljeno Marec 18, 2014 Deli Objavljeno Marec 18, 2014 Mogoče ti,te ne poznam, pa vseeno mislim,da ti še vsaj 3x tolk gum manjka ali pa še bistveno več. Če bi bile gume merilo,bi se Jerman moral peljat 1,10,ko tele moje gume porabi v 10-ih dirkaških dneh. Važno da ti veš koliko gum meni manjka:-) Kdo pa sem jaz, da bi sodil... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ninjaninja Objavljeno Marec 18, 2014 Deli Objavljeno Marec 18, 2014 serator, kaj se kurčiš.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m1ha Objavljeno Marec 18, 2014 Deli Objavljeno Marec 18, 2014 serator, kaj se kurčiš.... A ti to meni? Pač ne razumem, da imaš vrhunski motor več kot 10000€ za gume in si užaljen če ti nekdo pove kaj temu sledi... iom in Dr.Kitty 28 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ninjaninja Objavljeno Marec 19, 2014 Deli Objavljeno Marec 19, 2014 A ti to meni? Pač ne razumem, da imaš vrhunski motor več kot 10000€ za gume in si užaljen če ti nekdo pove kaj temu sledi... ne tebi, pač pa vsem onim, ki forum uporabljajo samo za to, da se ven mečejo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lencdo Objavljeno Marec 19, 2014 Deli Objavljeno Marec 19, 2014 No pa dejmo za spremembo se kaksno koristno informacijo:-P Cez zimo mi je crknu obratomer, sedaj me zanima ali lahko montiram dirkalnega? ( nevem kako se pravilno rece) original na ebayu stanejo od 150 do 250e in se to rabljeni. Imate kaksnega v mislih? Zelim da prikazuje km/h, stevilo vrtljajev, temp.vode, in po vsej vrjetnosti cas kroga. Kaksne zaplete lahko pricakujem? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Marec 19, 2014 Deli Objavljeno Marec 19, 2014 ne tebi, pač pa vsem onim, ki forum uporabljajo samo za to, da se ven mečejo! Kako gre že tista slovenska: nič zato, če meni krava crkne, sam da sosedu crkneta dve ! sax46 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Marec 19, 2014 Deli Objavljeno Marec 19, 2014 Evo še moje zaloge za letos,upam da zdrži do novembra Bagio, zanima me razmerje gum. Na sliki imaš 10 sprednjih in 40 zadnjih. Ali to pomeni, da porabiš na eno sprednjo 4 zadnje? Hvala sax46 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sax46 Objavljeno Marec 19, 2014 Deli Objavljeno Marec 19, 2014 Bagio, zanima me razmerje gum. Na sliki imaš 10 sprednjih in 40 zadnjih. Ali to pomeni, da porabiš na eno sprednjo 4 zadnje? Hvala Odvisno kje voziš. Na grobniku ne zdrži, vsaj meni ne 1 sprednja tolko, kot na primer na Pannoniji al pa kje drugje. Je pa razmerje približno tam ja 1:4 ali pa 1:5. Sam to je za nas rekreativce Tisti, ki se res peljejo morjo met pa itak vedno nove gume gor. gsxf750 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawasaki81 Objavljeno Marec 19, 2014 Deli Objavljeno Marec 19, 2014 Ima kdo mogoče za prodat rabljen menjalnik za ZX6R 07-08 letnik,....lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Marec 19, 2014 Deli Objavljeno Marec 19, 2014 Mene pa nekaj zanima glede tanovih Dunlopovih KR 108 na Grobniku.. Če je mogoče že kdo sprobal ali pa pozna koga, ki je sprobal.. Kot verjetno veste so na trgu sedaj tudi tekmovalne Dunlop pnevmatike, ki niso več delane v UK, temveč so narejene v Franciji. Poleg tega trdote pri teh gumah niso označene s štirimestno kodo, kot smo vajeni zadnja leta, temveč so zmesi označene s številko od 1 do 5, pri čemer je 1 najbolj mehka zmes, 5 pa najtrša zmes. Te tanove KR 108 pridejo tudi v dimenziji 185/65 in ne več samo v 195/65 kot tastare, angleške. In predvsem ta dimenzija mi je zelo privlačna, saj imam na Suzukiju zad 5.5 col feltno in 185/65 je narejena prav za to feltno. Vem da gre gor tudi 195, sem jo tudi že imel, vendar se mi zdi da jo na 5.5 col feltni preveč grdo zvije in posledično guma ob robu ostaja neizkoriščena, poleg tega pa se mi tudi motor ne pelje tako lepo kakor z malo ožjo/nižjo gumo. Edini problem je v tem, da so zaenkrat te tanove francoske KR 108 dobavljive samo v trdoti 4 in 5, torej medium-hard in hard. Iščem gume za Grobnik in tele KR bi bile super izbira (tudi cena je normalna) ampak očitno ne bo šlo, ker ni na voljo pravih trdot.. Je mogoče probal kdo trdoto 4 ali 5 na Grobniku pri teh tanovih gumah? Kako se obnese? Je ista zadeva kot medium-hard oz hard pri klasičnih KR oz GP in posledično neprimerna zmes? Eno zadnjo s trdoto 4 imam že doma.. Ampak ne bi nekaj na silo hodil na Grobnik z njo, jo lahko ponucam tudi za Pannonijo v končni fazi.. Ima kdo kakšno izkušnjo s temi gumami? gsxf750 in sax46 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsxf750 Objavljeno Marec 19, 2014 Deli Objavljeno Marec 19, 2014 Bagio, zanima me razmerje gum. Na sliki imaš 10 sprednjih in 40 zadnjih. Ali to pomeni, da porabiš na eno sprednjo 4 zadnje? Hvala Izkušnja bivšega amaterskega rejserja na Panonni pred ca 3 leti: prednja medium je zdržala tud pol sezone, zadnja pa lahko samo en dan, zelo odvisno od vožnje voženo na spedenanem 600-taku in tekoče, brez zaletavanja. Če se ne motim, je imel čas na Marofu okoli 1:11,xx Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GHOST RIDER 46 Objavljeno Marec 21, 2014 Deli Objavljeno Marec 21, 2014 Evo še moje zaloge za letos,upam da zdrži do novembra ČRNO ZLATO hmmmmmmmmmm DXR16 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
yamalube01 Objavljeno April 7, 2014 Deli Objavljeno April 7, 2014 Kje kupiti u sloveniji spuzvu za notrasnjost rezervoara goriva? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno April 7, 2014 Deli Objavljeno April 7, 2014 Kje kupiti u sloveniji spuzvu za notrasnjost rezervoara goriva? Ebay. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno April 11, 2014 Deli Objavljeno April 11, 2014 Ali lahko kdo pove katere gume se smejo obračati, če sploh katere? Sem nekoč nekje bral, da nekateri tekmovalne gume obračajo zaradi neenakomerne obrabe, pa se ne spomnim več kaj je bilo o tem rečeno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsxf750 Objavljeno April 11, 2014 Deli Objavljeno April 11, 2014 Ali lahko kdo pove katere gume se smejo obračati, če sploh katere? Sem nekoč nekje bral, da nekateri tekmovalne gume obračajo zaradi neenakomerne obrabe, pa se ne spomnim več kaj je bilo o tem rečeno. za stezo: Pirelli in Metzeler - karkasa 0 stopinj - ni usmerjena Dunlop - D211 GP in GP Racer naj se ne bi obračale - usmerjena karkasa, (vir za GP - Dave Moss (video)) sam sem oboje obrnil a pri času 1:50 nisem opazil nikakršnih problemov - KR naj bi se lahko vulko Grobnik - šefe bo pravi naslov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno April 11, 2014 Deli Objavljeno April 11, 2014 Ga bom povprašal. Hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno April 11, 2014 Deli Objavljeno April 11, 2014 za stezo: Pirelli in Metzeler - karkasa 0 stopinj - ni usmerjena Dunlop - D211 GP in GP Racer naj se ne bi obračale - usmerjena karkasa, (vir za GP - Dave Moss (video)) sam sem oboje obrnil a pri času 1:50 nisem opazil nikakršnih problemov - KR naj bi se lahko vulko Grobnik - šefe bo pravi naslov Tud GPjke lahko mirno obrneš, tako prednje kot zadnje. gsxf750 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
crusty Objavljeno April 11, 2014 Deli Objavljeno April 11, 2014 Tud GPjke lahko mirno obrneš, tako prednje kot zadnje. Zadnje sem sam tud obračal vse po vrsti...................za prednje pa nisem vedel?? Res? Tud te se obračajo?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se