lmperator Objavljeno Maj 8, 2015 Deli Objavljeno Maj 8, 2015 Zanima me če je kdo v sloveniji ki čipira motorje ? ne rabi imet valjev če ve kaj dela in mislim na original elektroniko ? motorjev, ki nimajo turbine nimaš kaj čipirat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pitstopservvv Objavljeno Maj 8, 2015 Deli Objavljeno Maj 8, 2015 "motorjev, ki nimajo turbine nimaš kaj čipirat" Tole pa je zanimiva izjava......čipiramo motorje, vendar zaenkrat samo suzuki znamko, večinoma gsxr modele,hayabusa,b-king...naslednje leto še kawasaki program, ker sta si slična po sestavi map in računalnika...yamaha in honda sta poglavje zase...lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno Maj 8, 2015 Deli Objavljeno Maj 8, 2015 (popravljeno) Kaj točno pa želiš oziroma rabiš? Brez valjev ti lahko vsak proda "mačka v žaklju" Sedaj bi prvo izklopil izlapljanje injektorjev, ker zaradi emisij in nižje porabe novejši motorji ko spustiš gas injektorje in dovod goriva izklopi ko daš gas pa normalno deluje zaradi tega pa motorji kolcajo. Ter me zanima malo prilagodit nastavitve ker bom dal Akrapoviča in športni filter samo da se optimizira. Zaenkrat sem našel najbližje v Franciji da to delajo na original elektroniko. motorjev, ki nimajo turbine nimaš kaj čipirat motorje se čipira ker on je narejen za original avspuh ter filter, ko menjaš je bolje da se tudi optimizira (čipira) elektronika. Tu ne iščeš prirastka moči dosti samo da agregat lepše deluje. Popravljeno Maj 8, 2015. Popravil jany Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Maj 8, 2015 Deli Objavljeno Maj 8, 2015 Sedaj bi prvo izklopil izlapljanje injektorjev, ker zaradi emisij in nižje porabe novejši motorji ko spustiš gas injektorje in dovod goriva izklopi ko daš gas pa normalno deluje zaradi tega pa motorji kolcajo. Ter me zanima malo prilagodit nastavitve ker bom dal Akrapoviča in športni filter samo da se optimizira. Zaenkrat sem našel najbližje v Franciji da to delajo na original elektroniko. motorje se čipira ker on je narejen za original avspuh ter filter, ko menjaš je bolje da se tudi optimizira (čipira) elektronika. Tu ne iščeš prirastka moči dosti samo da agregat lepše deluje. Za to kar ti želiš je treba dati motor na valje. Ker če ti bilokdo naloži drugo mapo ta mapa ni bila narejena za tvoj motor in niti dva motorja si nista enaka. Tako da moj nasvet nabavi powercomander oz kako drugo zadevo ki opravlja enako funkcijo in pelji motor na valje da ti naredijo mapo za tvoj motor. In predno se dela mapo je dobro če se nastavi še timing odmične gredi ki je 99% primerov nastavljen napačno že fabriško. suzuki 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
perzo Objavljeno Maj 8, 2015 Deli Objavljeno Maj 8, 2015 Zanima me če je kdo v sloveniji ki čipira motorje ? ne rabi imet valjev če ve kaj dela in mislim na original elektroniko ? V sloveniji imaš pr Čarman motosportu. On ima tud valarje in pa power commanderje, je pa drag... Drgač so mi pa svetovali IGOR TUNING nekje na hrvaškem (če pogledaš na facebooku pa mu napišeš kaj te zanima ti takoj odgovori). Za mojega suzukija je reku da ne rabim power commanderja da mi mapo popravi kar na original CPU enoti, da potem vse skupaj na valarje in ti računa 300€. Dela ma pa za 1 ceu dan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Maj 8, 2015 Deli Objavljeno Maj 8, 2015 V sloveniji imaš pr Čarman motosportu. On ima tud valarje in pa power commanderje, je pa drag... Drgač so mi pa svetovali IGOR TUNING nekje na hrvaškem (če pogledaš na facebooku pa mu napišeš kaj te zanima ti takoj odgovori). Za mojega suzukija je reku da ne rabim power commanderja da mi mapo popravi kar na original CPU enoti, da potem vse skupaj na valarje in ti računa 300€. Dela ma pa za 1 ceu dan Meni je čarman rekel ko sem spraševal za moj motor da je powercomander+ powercomander mapa 366€(cena z montažo) če pa želim mapo po meri je to dodatnih 150€ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno Maj 8, 2015 Deli Objavljeno Maj 8, 2015 Za to kar ti želiš je treba dati motor na valje. Ker če ti bilokdo naloži drugo mapo ta mapa ni bila narejena za tvoj motor in niti dva motorja si nista enaka. Tako da moj nasvet nabavi powercomander oz kako drugo zadevo ki opravlja enako funkcijo in pelji motor na valje da ti naredijo mapo za tvoj motor. In predno se dela mapo je dobro če se nastavi še timing odmične gredi ki je 99% primerov nastavljen napačno že fabriško. Ja če so valji še toliko bolje nebi pa dajal power commanderja če ni nujno obezno ker se da popravit original ecu do te možnosti da lahko celo quickshifter na original enoto vežeš. Glede timinga odmične tudi se strinjam da treba popravit. mene ne zanima če om konje pridobil ampak da bi agregat optimiziral na razne dodatke oz. izboljšave. V sloveniji imaš pr Čarman motosportu. On ima tud valarje in pa power commanderje, je pa drag... Drgač so mi pa svetovali IGOR TUNING nekje na hrvaškem (če pogledaš na facebooku pa mu napišeš kaj te zanima ti takoj odgovori). Za mojega suzukija je reku da ne rabim power commanderja da mi mapo popravi kar na original CPU enoti, da potem vse skupaj na valarje in ti računa 300€. Dela ma pa za 1 ceu dan Bom se pozanimal pri čarmanu sedaj prvo čakam odgovor od enega Italjana iz Udin ki dela Honde za motocross za svetovno prvenstvo, drugače pa dela vse motorje. Igorja imam tudi na kontaktu.Me je zanimalo bolj če je v Sloveniji kakšen mojster ki ve kaj dela. Ker kabe in program se dobi poceni samo da sam pacam tam pa ni šans. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rok Jamnik Objavljeno Maj 13, 2015 Deli Objavljeno Maj 13, 2015 Je že kdo kupoval od tele firme auspuhe? Pač zanima me, da niso kkšen nateg... http://www.radiantcycles.com/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sorty Objavljeno Maj 14, 2015 Deli Objavljeno Maj 14, 2015 http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=9733297&show=1 tole "letenje" po grobniku bi pa rad vidu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsxf750 Objavljeno Maj 14, 2015 Deli Objavljeno Maj 14, 2015 (popravljeno) http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=9733297&show=1 tole "letenje" po grobniku bi pa rad vidu jest sm ga že Alpe Adria http://grabarsport.hr//rezultati/moto/Svjetsko%20prvenstvo%20prikolica/2014/stock600ss/AARR03%20Grobnik%20QP2%20SStk%20600%20%2B%20SSp%20-%20Laptimes.pdf Popravljeno Maj 14, 2015. Popravil gsxf750 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno Maj 14, 2015 Deli Objavljeno Maj 14, 2015 jest sm ga že Alpe Adria http://grabarsport.hr//rezultati/moto/Svjetsko%20prvenstvo%20prikolica/2014/stock600ss/AARR03%20Grobnik%20QP2%20SStk%20600%20%2B%20SSp%20-%20Laptimes.pdf gsxf750 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roman Objavljeno Maj 15, 2015 Deli Objavljeno Maj 15, 2015 (popravljeno) http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=9733297&show=1 tole "letenje" po grobniku bi pa rad vidu No ja, vsaj nekaj pozitivnega... Tale neupravičen dvom se je spremenil v dobro reklamo za prodajo motocikla. Popravljeno Maj 15, 2015. Popravil Roman Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc 16 Objavljeno Maj 25, 2015 Deli Objavljeno Maj 25, 2015 http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=9776065&show=1 Pozna kdo zgodovino? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m1ha Objavljeno Maj 25, 2015 Deli Objavljeno Maj 25, 2015 Očitno je Kevin zaposlen pri newyorški policiji pa je to njegovo službeno vozilo Kakšno je pa ohlins olje za vilice? Lp Miha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
crusty Objavljeno Maj 26, 2015 Deli Objavljeno Maj 26, 2015 Očitno je Kevin zaposlen pri newyorški policiji pa je to njegovo službeno vozilo Kakšno je pa ohlins olje za vilice? Lp Miha sax46 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno Maj 26, 2015 Deli Objavljeno Maj 26, 2015 http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=9776065&show=1 Pozna kdo zgodovino? Drugače je to motocikel enega forumaša. Se bo pa sam javil, če bo hotel. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno Maj 26, 2015 Deli Objavljeno Maj 26, 2015 Tale dotično je bolj za uporabo za komplet Ohlins kartuše, kot pa kot olje za v standardne kartuše, kar se tiče viskoznosti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiriGSX600 Objavljeno Maj 29, 2015 Deli Objavljeno Maj 29, 2015 http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=9776065&show=1 Pozna kdo zgodovino? Moj je prodajam sam zato ker grem na 1000drugače je pa motor top....in ful ohranjen ja ni neke razlike tale ohlins olje od navadnega bi priporoču kartuše...ceno se še pa da zmenit ker mam enga nagledanga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TTeeddd Objavljeno Junij 3, 2015 Deli Objavljeno Junij 3, 2015 A je že kdo od vas sprobal gume ,Donlop sportmax Gp D211 za grobnik ? najbol me zanima če so vzdržale dirko , ali so se mogoče začele pregrevat ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kewo Objavljeno Junij 3, 2015 Deli Objavljeno Junij 3, 2015 A je že kdo od vas sprobal gume ,Donlop sportmax Gp D211 za grobnik ? najbol me zanima če so vzdržale dirko , ali so se mogoče začele pregrevat ? GP D211 ali GP-RACER 211? Če si mislil prve so to predhodnice D212GP. Tako da samo gas! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TTeeddd Objavljeno Junij 3, 2015 Deli Objavljeno Junij 3, 2015 (popravljeno) GP D211 ali GP-RACER 211? Če si mislil prve so to predhodnice D212GP. Tako da samo gas! Ja samo gp , so ja ... tak da cool ... ker sem danes pri vulkanizerju ugoltovil da je zadnja KR , 16,5col .... in nisem imel nobene druge na izbiro in sem Dal kar toto gor Ok v glavnem pregrela se nebo .... eno vprasanje se imam , namrec na gumi pise da se polni na 42psi (COLD) in to je skoraj 2,9bar ... je to prav ? Ker meni se to zdi ful prevec sploh za pisto ? Popravljeno Junij 3, 2015. Popravil TTeeddd Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NinjaRider04 Objavljeno Junij 3, 2015 Deli Objavljeno Junij 3, 2015 Ja samo gp , so ja ... tak da cool ... ker sem danes pri vulkanizerju ugoltovil da je zadnja KR , 16,5col .... in nisem imel nobene druge na izbiro in sem Dal kar toto gor Ok v glavnem pregrela se nebo .... eno vprasanje se imam , namrec na gumi pise da se polni na 42psi (COLD) in to je skoraj 2,9bar ... je to prav ? Ker meni se to zdi ful prevec sploh za pisto ? 1.9 .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ankh Objavljeno Junij 3, 2015 Deli Objavljeno Junij 3, 2015 (popravljeno) 1.9 .. cca 1,1 -1,3 bara (hladna) je brez heca pravilni odgovor - preveč verjameš lokalnim gostilniškim racerjem Popravljeno Junij 3, 2015. Popravil ankh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TTeeddd Objavljeno Junij 4, 2015 Deli Objavljeno Junij 4, 2015 cca 1,1 -1,3 bara (hladna) je brez heca pravilni odgovor - preveč verjameš lokalnim gostilniškim racerjem Ja jaz KR filam na 1,1-1,3 ... tak da ok hvala vsem za odgovore Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3ninja Objavljeno Junij 10, 2015 Deli Objavljeno Junij 10, 2015 Če je kakšen zainteresiran. http://www.Avto.net/ad.asp?ID=9826771 Motor je tehnično dobro opremljen. Več Info 041770118 lp; Matjaž Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se