lenci Objavljeno Marec 18, 2010 Opozori Objavljeno Marec 18, 2010 V nedeljo pa Sežana, vreme nam bo očitno naklonjeno .)
lenci Objavljeno Marec 21, 2010 Opozori Objavljeno Marec 21, 2010 Vreme je bilo naklonjeno, organizacija odlična, edino konje so ta hitri splašili in jih počasni nismo več videli
lenci Objavljeno April 18, 2010 Opozori Objavljeno April 18, 2010 Danes sem bila na teku okoli Šmartinskega jezera.....kot fotografka. Ravno v času teka je deževalo, prej in potem pa ne . Kljub temu so jo šibali kot snete skire . Sedaj pa upam, da bo šlo zdravje na bolje in jo v soboto malo pokukamo v Ormož :yes:.
lenci Objavljeno April 18, 2010 Opozori Objavljeno April 18, 2010 Takole so štartali In se pognali v dir v klanec In pred ciljem je bilo treba premagati še enega izmed mnogih "klančkov"
lenci Objavljeno Maj 3, 2010 Opozori Objavljeno Maj 3, 2010 Prijava za Radence oddana . Malo še pomigam, pa bo že treba resno delati
lenci Objavljeno Maj 16, 2010 Opozori Objavljeno Maj 16, 2010 Pa sem oddelala ta velikega v Radencih aero 1
pajkica Objavljeno Julij 1, 2010 Opozori Objavljeno Julij 1, 2010 končn se mi uspel spravt ta moj krog pretečt.... pa ni blo slabo zdej pa samo še nadaljujem O:-) DAMI34, anja37 in m147 2 1
lenci Objavljeno Julij 5, 2010 Opozori Objavljeno Julij 5, 2010 Tečeš, ko odplavaš do kolesa, pa odkolesariš in nato zares tečeš. Se kar natečeš na triatlonu tudi :lol: She 1
Tedybear Objavljeno Julij 5, 2010 Opozori Objavljeno Julij 5, 2010 (popravljeno) Lenči. Tole je pa fotomontaža ali pa odigrano, hehe. :naughty: Ne poznam nobenega, da bi se na triatlonu pri zadnji disciplini še smejal, pa če te fotograf še tako nagovarja ...hehe Popravljeno Julij 5, 2010. Popravil Tedybear
lenci Objavljeno Julij 8, 2010 Opozori Objavljeno Julij 8, 2010 Lenči. Tole je pa fotomontaža ali pa odigrano, hehe. :naughty: Ne poznam nobenega, da bi se na triatlonu pri zadnji disciplini še smejal, pa če te fotograf še tako nagovarja ...hehe Ja, me še nisi spoznal :lol:
maratonac Objavljeno Julij 10, 2010 Opozori Objavljeno Julij 10, 2010 Ja, me še nisi spoznal :lol: to lenči naj vidijo iz kakega testa smo ko je najtežje usta od uha do uha:OK:
Kramp Objavljeno Julij 12, 2010 Opozori Objavljeno Julij 12, 2010 :wacko: :blink: Pa vi niste normaln! Upam, da vsaj u tej vročini daste gmh! Matr, namest da bi šli na :beer1: pa take neumnosti zganjate. men se v tej vročin še ne da ne pa lavfat. Ma ste užgan eni! Alla in lenci 2
lenci Objavljeno Julij 12, 2010 Opozori Objavljeno Julij 12, 2010 Nismo dali gmah, takole se je včeraj moj smejal ob petih popoldne, ko je bilo za njim 1,5 km plavanja, 40km kolesarjenja in je gural še 10km teka No, priznam, bilo je hudo vroče in potem je pasalo spiti ali dva ali Še danes noter spravljam hudo dehidracijo :beer1:
Tedybear Objavljeno Julij 12, 2010 Opozori Objavljeno Julij 12, 2010 Lenči. A ma tvoj to kakšne posebne "štumfe" al je rad še mal v 70-ih. Drugače pa...včeraj sem porabil 4 litre pijače na 8 urnem hribolazenju. Premalo. Tudi jaz mam še danes posledice dehidracije.
lenci Objavljeno Julij 13, 2010 Opozori Objavljeno Julij 13, 2010 Lenči. A ma tvoj to kakšne posebne "štumfe" al je rad še mal v 70-ih. Drugače pa...včeraj sem porabil 4 litre pijače na 8 urnem hribolazenju. Premalo. Tudi jaz mam še danes posledice dehidracije. Ja, dehidracija je trenutno kar huda zadeva, če človek športa. Drugače pa so to kompresijski štumpfki, ki jih nosiva na daljših zadevah Sem pa za ta teden odpovedala tek, samo plavanje pride v poštev
lenci Objavljeno September 5, 2010 Opozori Objavljeno September 5, 2010 Včeraj je bil pa prav lep izlet v Logarsko dolino....lepih 75 km iz Celja do Logarske, čeprav me je 10 km proti koncu pralo, saj se je dobesedno utrgal oblak...vendar se nisem dala She 1
motolover Objavljeno September 6, 2010 Opozori Objavljeno September 6, 2010 Bravo, bravo, vidim, da motoristi in motoristke letite tudi na OH ne samo na oktane. Da se še jaz malo poduvam in prilepim svojo slikco. Ja, tudi jaz imam nogavičke iz začetka prejšnjega stoletja, leta so tu.
gregorius Objavljeno Oktober 6, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2010 kaj pa EKOta v mariboru ste pa prespali??? bilo je super, še vreme se je poštimalo. zdaj pa dalje, lj se bliža.
lenci Objavljeno Oktober 8, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2010 kaj pa EKOta v mariboru ste pa prespali??? bilo je super, še vreme se je poštimalo. zdaj pa dalje, lj se bliža. Smo bili odrezani od preostalega sveta LM pa baje prihaja na prvi tir drugi peron
motolover Objavljeno Oktober 10, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2010 Zame LM odpade, trenutno se borim s prehladi in pretiranim delom v službi, treninga je zato bolj malo. Včeraj zjutraj sem sicer šel na Malo Planino, vendar počutje ni pravo. Mogoče 21tko za trening.
lenci Objavljeno Oktober 17, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2010 Ja, prihodnjo nedeljo pa kaže na lepo vreme, torej bomo uživali. Jaz na 21km skupaj s prijateljicama, lepo na izi, da prideta skozi cilj. Pa obilo užitkov in da dosežete svoje cilje vsem želim maratonac 1
maratonac Objavljeno Oktober 25, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2010 včeraj na LM smo se pa izkazali.Pravi tekaški praznik.Vreme super, upam da vsi sodelujoči zadovoljni.
lenci Objavljeno Oktober 26, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2010 Maratonac, tokrat je bila pa prehuda gužva, da bi se našla :unsure: . No pa kdaj drugič :beer1: . bilo je idealno za tek, vzdušje odlično , lopovička pod streho
Tedybear Objavljeno Oktober 26, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2010 Kapo dol pred vsemi, ki so zmogli 21 in pa 42 km. Še posebej pa tistim mojim znancem, ki smo jim podelili koledarje, da so vsaj približno vedeli, kako so s časom na progi.... D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se