Nagaya Objavljeno Maj 11, 2009 Opozori Objavljeno Maj 11, 2009 sej je nek pršut v hladilniku pa jaffa piškoti evo, še lažeš... jaffe ni.... več
biker77 Objavljeno Maj 11, 2009 Opozori Objavljeno Maj 11, 2009 evo, še lažeš... jaffe ni.... več izpuhtela kot čokolada z rižem? vesoljce mamo v kuhinji da ne bom čist off topic laufal ene 45 min dons..
maratonac Objavljeno Maj 11, 2009 Opozori Objavljeno Maj 11, 2009 HALO;HALO trojke so mimo , nova akcija Radenci
lenci Objavljeno Maj 12, 2009 Opozori Objavljeno Maj 12, 2009 HALO;HALO trojke so mimo , nova akcija Radenci Ja, res je v soboto so Radenci, pa še "lepo" vreme napovedujejo Bo polovička lažja. Vmes pa seveda še malo tekanja da ne pozabimo :naughty:
lenci Objavljeno Maj 12, 2009 Opozori Objavljeno Maj 12, 2009 Danes luštnih skoraj 10km na Rožniku :yes: . Malo klančkov ne škodi. Je bla pa gužva in se ni dal polagat .)
rude Objavljeno Maj 13, 2009 Opozori Objavljeno Maj 13, 2009 (popravljeno) Mojih 6 tekaških dni: petek 9,5 km sobota zjutraj 9,1 km, popoldan 10,1 km nedelja 21,3 km ponedeljek pauza torek 15,5 km sreda 10,1 km Zgleda, da sem odprl tekaško sezono. Popravljeno Maj 13, 2009. Popravil rude
gregorius Objavljeno Maj 13, 2009 Opozori Objavljeno Maj 13, 2009 bravo lauferi, resno delam na tem da se vam pridružim...
maratonac Objavljeno Maj 13, 2009 Opozori Objavljeno Maj 13, 2009 Samo kilometri štejejo pa če dišijo po potu ali benzu :naughty: kar veselo
lenci Objavljeno Maj 13, 2009 Opozori Objavljeno Maj 13, 2009 Samo kilometri štejejo pa če dišijo po potu ali benzu :naughty: kar veselo Hi, hi, ja kilometri štejejo. No jaz danes ta "švicastih" 9km. Sedaj pa mir do sobote
lenci Objavljeno Maj 13, 2009 Opozori Objavljeno Maj 13, 2009 Mojih 6 tekaških dni: petek 9,5 km sobota zjutraj 9,1 km, popoldan 10,1 km nedelja 21,3 km ponedeljek pauza torek 15,5 km sreda 10,1 km Zgleda, da sem odprl tekaško sezono. Uh, tole je pa huda otvoritev. Kaj šele bo v nadaljevanju :naughty:
maratonac Objavljeno Maj 13, 2009 Opozori Objavljeno Maj 13, 2009 Uh, tole je pa huda otvoritev. Kaj šele bo v nadaljevanju :naughty: Da ne bo pregrevanje ali celo zakuhalo :oops:
riderrgirl Objavljeno Maj 13, 2009 Opozori Objavljeno Maj 13, 2009 Hi, hi, ja kilometri štejejo. No jaz danes ta "švicastih" 9km. Sedaj pa mir do sobote Lenci...kaj če jaz tebe na kavo povabim..a me boš pol 10km gnala? :unsure:
rude Objavljeno Maj 13, 2009 Opozori Objavljeno Maj 13, 2009 Uh, tole je pa huda otvoritev. Kaj šele bo v nadaljevanju :naughty: No, ni bla lih otvoritev... Za vikend nisem bil nič na motorčku, pa namesto da si doma nohte grizem, raj tečem. Da ne bo pregrevanje ali celo zakuhalo :oops: Nč bat, grem vmes na :beer1:
lenci Objavljeno Maj 14, 2009 Opozori Objavljeno Maj 14, 2009 Lenci...kaj če jaz tebe na kavo povabim..a me boš pol 10km gnala? :unsure: Ah za samo 10 km se ne splača :unsure: , mora biti že vsaj maratonska razdalja, da se usedem na :naughty: Nč bat, znam tudi pri miru sedet :yes:
riderrgirl Objavljeno Maj 14, 2009 Opozori Objavljeno Maj 14, 2009 Ah za samo 10 km se ne splača :unsure: , mora biti že vsaj maratonska razdalja, da se usedem na :naughty: Nč bat, znam tudi pri miru sedet :yes: :unsure: vredi pol..
lenci Objavljeno Maj 16, 2009 Opozori Objavljeno Maj 16, 2009 Danes v Radencih ti je teklo dol, če si pri miru stal , ko pa smo tekli, pa je bilo najboljše na postojankah polivanje z vodo . Vseeno, uspešno pretečenih 21km. Maratonac, hvala za prijeten klepet , upam, da je bila vožnja odlična :naughty:
maratonac Objavljeno Maj 16, 2009 Opozori Objavljeno Maj 16, 2009 Danes v Radencih ti je teklo dol, če si pri miru stal , ko pa smo tekli, pa je bilo najboljše na postojankah polivanje z vodo . Vseeno, uspešno pretečenih 21km. Maratonac, hvala za prijeten klepet , upam, da je bila vožnja odlična :naughty: Ob priliki ,od Lenarta do Frama pranje ostalo lp
gregorius Objavljeno Maj 18, 2009 Opozori Objavljeno Maj 18, 2009 Danes v Radencih ti je teklo dol, če si pri miru stal , ko pa smo tekli, pa je bilo najboljše na postojankah polivanje z vodo . Vseeno, uspešno pretečenih 21km. Maratonac, hvala za prijeten klepet , upam, da je bila vožnja odlična :naughty: bravo, bravo, glede na vročino pa še posebaj
lenci Objavljeno Maj 18, 2009 Opozori Objavljeno Maj 18, 2009 Ob priliki ,od Lenarta do Frama pranje ostalo lp Le kje je bil dežek dopoldne :unsure: . No, samo da ni bilo prehudo in da je večina poti bila lepa. Mi smo jo hitro odpeketali domov, takoj, ko so kolega z infuzijo skupaj spravli . Ja pa ob prvi priložnosti.
lenci Objavljeno Maj 18, 2009 Opozori Objavljeno Maj 18, 2009 bravo, bravo, glede na vročino pa še posebaj Pravi asi so bili maratonci , jaz ga v takšni vročini ne grem laufat :grrr .
rude Objavljeno Maj 18, 2009 Opozori Objavljeno Maj 18, 2009 Le kje je bil dežek dopoldne :unsure: . No, samo da ni bilo prehudo in da je večina poti bila lepa. Mi smo jo hitro odpeketali domov, takoj, ko so kolega z infuzijo skupaj spravli . Ja pa ob prvi priložnosti. Kakšne čase ste pa tekli, da ste zaključili na infuziji??? :unsure:
lenci Objavljeno Maj 18, 2009 Opozori Objavljeno Maj 18, 2009 Kakšne čase ste pa tekli, da ste zaključili na infuziji??? :unsure: Kolega drugače šiba, tokrat pa je očitno precenil moči, saj se že v petek ni počutil dobro. Prišel je pa po dveh urah in pol na 21km skozi cilj, drugače gre pa tam 1.40. Je staknil virozo, pa vseeno šel laufat. Drugič ne bo več forsiral, pravi.
rude Objavljeno Maj 18, 2009 Opozori Objavljeno Maj 18, 2009 Kolega drugače šiba, tokrat pa je očitno precenil moči, saj se že v petek ni počutil dobro. Prišel je pa po dveh urah in pol na 21km skozi cilj, drugače gre pa tam 1.40. Je staknil virozo, pa vseeno šel laufat. Drugič ne bo več forsiral, pravi. Pravijo, da vsaka šola nekaj stane. Been there, done that. :krneki: Zdej sm pa lahko mal pameten. Samo, da ste ga porihtali.
lenci Objavljeno Maj 20, 2009 Opozori Objavljeno Maj 20, 2009 Včeraj je bilo prav prijetno tekati po Rožniku, senčka, veliko tekačev, še vročino sem lažje prenašala. Tale krog skoraj 10km je res za dušo. Za telo pa na koncu še kukiji, vedno se najde kdo, ki nekaj časti :yes:
rude Objavljeno Maj 24, 2009 Opozori Objavljeno Maj 24, 2009 Vikend brez mopedka. Sem pa zato malo tekel: petek 10 km sobota 20 km nedelja 15 km na Urbanovem tekaškem dnevu Naslednji vikend pa spet na moped.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se