maratonac Objavljeno Junij 20, 2009 Opozori Objavljeno Junij 20, 2009 Leto dni je naokoli zato vas ponovno vabim na 2. Bistrški tek. Članski tek na 10 km se bo začel ob 17.00, več na www.tdbistrc.org Za hrano (golaž in polenta), pijačo in dobro voljo bo poskrbljeno, švic bo tudi tekel v potokih .... alora ni razlogov za nematranje Lani je bilo super ,letos bo sigurno tudi ,dajmo vse motorje na Črne njive nek se vidi ko zalaufamo i srčka i dvokolesniki
kat Objavljeno Junij 22, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Junij 22, 2009 (popravljeno) V soboto mi je končno ratalo odlaufat prvi uradni tek - Vojkov tek v Idrijski Beli v skoraj idelanih pogojih ..... deeeeež, 9 C ..... luštna trasa s ciljem in štartom na Idrijskem morju @ maratonac bo, bo .... nagrade sponzorjev se kopičijo , jest se bom nahajala v prijavnem šotoru se vidimooooooo Popravljeno Junij 22, 2009. Popravil kat
danci1973 Objavljeno Junij 25, 2009 Opozori Objavljeno Junij 25, 2009 Danes sem celo jaz malo tekal... Baje so seizmološke naprave zaznale manjši potres z več popotresnimi sunki. D.
Jure Objavljeno Junij 25, 2009 Opozori Objavljeno Junij 25, 2009 Tudi jaz sem šel danes malo pretegnit noge.. Sicer samo 7km, ampak bolje kot nič V zadnjih 7 dneh je bilo že tretjič, bom probal vzdrževat to frekvenco rekreiranja, škodilo ne bo
maratonac Objavljeno Junij 27, 2009 Opozori Objavljeno Junij 27, 2009 Leto dni je naokoli zato vas ponovno vabim na 2. Bistrški tek. Članski tek na 10 km se bo začel ob 17.00, več na www.tdbistrc.org Za hrano (golaž in polenta), pijačo in dobro voljo bo poskrbljeno, švic bo tudi tekel v potokih .... alora ni razlogov za nematranje tekaška prireditev v Ilirski Bistrici po moji oceni zelo uspela , po startu malo pranja in osvežitve potem pa spet sonce za zaključek, zahvala kat in ostalim organizatorjem za trud :yes:
maratonac Objavljeno Julij 12, 2009 Opozori Objavljeno Julij 12, 2009 Spet en lep dan- maksimalno izkorisčen, furca po Istri vmes pa še tek v Lupoglavu (Korita 10 km gorskih)
lenci Objavljeno Julij 12, 2009 Opozori Objavljeno Julij 12, 2009 16 km teka, 260 km z motorjem . Sedaj pa tekanje in plavanje, pa še kolo vmes. Cel teden samo uživanje pri garanju
lenci Objavljeno Julij 21, 2009 Opozori Objavljeno Julij 21, 2009 Je bilo vroče, ampak sem ujela nekaj juter :yawn: in se je nabralo kar lepo število tekaških kilometrov. Sedaj pa na motorčka
lenci Objavljeno Julij 31, 2009 Opozori Objavljeno Julij 31, 2009 Včeraj sva šla z mojim kužkom zvečer malo naokoli. Nova naglavna lučka je super, pa tudi čez 160 km teka ta mesec se je nabralo. Samo vroooočeeeee je, to mi ne paše (no za na motor pa je super vreme )
maratonac Objavljeno Avgust 2, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2009 Včeraj sva šla z mojim kužkom zvečer malo naokoli. Nova naglavna lučka je super, pa tudi čez 160 km teka ta mesec se je nabralo. Samo vroooočeeeee je, to mi ne paše (no za na motor pa je super vreme ) Je treba zjutraj bolj zgodaj pokonci pa akcija po vročini pa hlajenje z motorjem po gorenjski (mi je parkrat uspelo)
lenci Objavljeno Avgust 2, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2009 Je treba zjutraj bolj zgodaj pokonci pa akcija po vročini pa hlajenje z motorjem po gorenjski (mi je parkrat uspelo) Ja, tudi to prakticiramo :naughty: , najprej tek, potem pa z motorčkom v službo , samo tudi na vročino se moram navajati, če pa so tekme ob 17.00 popoldan :wacko: . Čeprav je bilo danes kar hudo pri 30 stopinjah na koncu, vendar priprave uspešne, čas pa odličen (zame)
maratonac Objavljeno Avgust 8, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2009 Danes 100% izkoriščen dan prvo furca do Bohinja, tek okoli jezera (čudovito), malo plavanja v jezeru za osvežitev , po počitku pa še vožnja čez soriško planino po goriški strani domov. Motoristov polno vreme vroče domovprišel prijetno utrujen.
lenci Objavljeno Avgust 10, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2009 Danes 100% izkoriščen dan prvo furca do Bohinja, tek okoli jezera (čudovito), malo plavanja v jezeru za osvežitev , po počitku pa še vožnja čez soriško planino po goriški strani domov. Motoristov polno vreme vroče domovprišel prijetno utrujen. Odlično izkoriščen dan , jaz sem se pa samo potila na teku po Zagorski dolini
lenci Objavljeno Avgust 16, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2009 Današnja 21-ka je bila super , posebej na začetku, ker še ni kugla v glavo sekala . V sredo ponavljamo vajo :naughty:
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 16, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2009 Danes popoldan otvarjam svojo 'sezono' ... :-)
GRUNF Objavljeno Avgust 17, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2009 (popravljeno) Danes popoldan otvarjam svojo 'sezono' ... :-) Čuj, pred osmo nea začni :evilgrin: .....toplo priporočam.... Popravljeno Avgust 17, 2009. Popravil GRUNF
vapotek Objavljeno Avgust 17, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2009 Danes popoldan otvarjam svojo 'sezono' ... :-) Čuj, pred osmo nea začni :evilgrin: .....toplo priporočam.... Eh, ob osmih pa nima več cajta... Ja nič, pa drugič
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 17, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2009 Čuj, pred osmo nea začni :evilgrin: .....toplo priporočam.... Okej ... seizmografe pripravite, bote vidli, kolko vam 'nesejo' :-)
GRUNF Objavljeno Avgust 17, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2009 Tektonski premiki, maybe?? Kurba sn šarf, ha??
gregorius Objavljeno Avgust 22, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2009 madona, po dobrih treh tednih neteka sem po današnjem totalno zjeban. zgleda da res nema odmora... :wacko:
lenci Objavljeno Avgust 25, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2009 Kako je prijalo danes 15 km ko se je lepo temnilo in ni bilo več vroče Sedaj se pa začenja sezona zame
lenci Objavljeno Avgust 28, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2009 Uh, danes pa sparina , švic trak je obupno težek postal , no, malo pa smo preguncali tazadnjo in spucali možgančke
lenci Objavljeno Avgust 30, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2009 Danes zjutraj vreme idealno za eno polovičko , potem pa malo uživancije na motorčku
lenci Objavljeno September 5, 2009 Opozori Objavljeno September 5, 2009 Danes ultramaraton Celje- Logarska . No, jaz samo od Celja do Ljubnega, potlej pa je bencina zmanjkalo . Še sreča, da se je ponoči zlilo. Sitko 1
maratonac Objavljeno September 7, 2009 Opozori Objavljeno September 7, 2009 včeraj je bila na sporedu 24 ur štafeta v Trstu .Popoldne pa se ve poln rezervoar in pali:yea1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se