TakeALookAround Objavljeno Julij 14, 2016 Opozori Objavljeno Julij 14, 2016 Builder,pa tebe Rossi skos preganja Ni ti lahko! builder in DAMI34 2
builder Objavljeno Julij 14, 2016 Opozori Objavljeno Julij 14, 2016 (popravljeno) pred 4 minutami, DinDiin pravi: Builder,pa tebe Rossi skos preganja Ni ti lahko! dobr, ker je skoz na tleh, pa me ne dobi Popravljeno Julij 14, 2016. Popravil builder nazo13 in maus 2
DAMI34 Objavljeno Julij 14, 2016 Opozori Objavljeno Julij 14, 2016 pred 44 minutami, Borutt pravi: Na mejnem prehodu z ustrezno listino . V EU..celo brez...pa da ne bom fin izpadu, tut po lastni krivdi sem že šel čez mejo, sam sem imel kar velik sreče pri prehodu maus 1
I30 Objavljeno Julij 14, 2016 Opozori Objavljeno Julij 14, 2016 pred 30 minutami, DAMI34 pravi: V EU..celo brez...pa da ne bom fin izpadu, tut po lastni krivdi sem že šel čez mejo, sam sem imel kar velik sreče pri prehodu Ja, sej to se mena, če maš srečo pa greš večkrat čez te meje. Jst enkrat sm šu čez čist po tuji krivdi. K je mela polet u vročin dve plastenki mrzle pjače na prehodu tko lepo k joškom stisnene. Jest pa z mopedom čez mejo u maline DAMI34 1
Borutt Objavljeno Julij 14, 2016 Opozori Objavljeno Julij 14, 2016 pred 53 minutami, DAMI34 pravi: V EU..celo brez...pa da ne bom fin izpadu, tut po lastni krivdi sem že šel čez mejo, sam sem imel kar velik sreče pri prehodu Poskusi biti brez ustrezne listine v tujini.
smasher Objavljeno Julij 14, 2016 Opozori Objavljeno Julij 14, 2016 Borutt, ne boš verjel pridejo na HR obalo Avstrijcu in čehi in podobni s študentkimi, zdravstvenimi, potnimi listi ki so pretekli pred 5 leti, pa pridejo čez mejo in pol se pizdijo na agenciji da zakaj rabijo potninlist ali osebno. Kot da so padli z marsa. Tako da lahko si v tujini brez lisrin očitno in se delaš francoza ko hoče kdo kej od tebe.
maus Objavljeno Julij 14, 2016 Opozori Objavljeno Julij 14, 2016 un Nemc tut ni meu ustreznih listin, pa ga na žalost niso spustl na Hrvaško ... ne bi sranja v Sloveniji naredu Bmflar, builder in DAMI34 3
Borutt Objavljeno Julij 14, 2016 Opozori Objavljeno Julij 14, 2016 pred 30 minutami, smasher pravi: Borutt, ne boš verjel pridejo na HR obalo Avstrijcu in čehi in podobni s študentkimi, zdravstvenimi, potnimi listi ki so pretekli pred 5 leti, pa pridejo čez mejo in pol se pizdijo na agenciji da zakaj rabijo potninlist ali osebno. Kot da so padli z marsa. Tako da lahko si v tujini brez lisrin očitno in se delaš francoza ko hoče kdo kej od tebe. Prideš že lahko. Samo v primeru kontrole lahko sledi globa. Pa naj se potem kdorkoli dela Evropejca. Efendi, builder, Bmflar in 1 other 4
smasher Objavljeno Julij 14, 2016 Opozori Objavljeno Julij 14, 2016 Ja se strijnam, res pa da to da vsakič ko me ustavi kontrola na HR zahteva seveda vozniško, prometno in osebno, po novem še osebne vseh potnikov. Ma uno je bil samo komentar na to da tut drugje v evropi čeprav imano kdaj kake severne sosede za pametne, se mi zdi kar nekaj. Mislil sem da so samo ljubljanski redarji butasti, dikler nisem prišel v stik z nizozemskimi. Res pa da je rekla moja draga da se ne bo več vozla z mano ki privabljam policaje, če stojijo kje ob cesti me skor 90% ustavijo, od aprila so me že ene 5x ustavili HR polcaji.
Bmflar Objavljeno Julij 14, 2016 Opozori Objavljeno Julij 14, 2016 (popravljeno) Men pa sam "izkaznica" iz žepa pade, pa smo hitr na ti Popravljeno Julij 14, 2016. Popravil HD-Dyna DAMI34 in builder 2
DAMI34 Objavljeno Julij 14, 2016 Opozori Objavljeno Julij 14, 2016 (popravljeno) pred eno uro, Borutt pravi: Poskusi biti brez ustrezne listine v tujini. kteri tujini? pred 16 minutami, HD-Dyna pravi: Men pa sam 200kun iz žepa pade, pa smo hitr na ti sm te mal popravil....velja za HR.....za ČG vstavi namesto 200kun, 20€ Popravljeno Julij 14, 2016. Popravil DAMI34 nazo13, Bmflar in builder 3
Bmflar Objavljeno Julij 14, 2016 Opozori Objavljeno Julij 14, 2016 pred 4 minutami, DAMI34 pravi: sm te mal popravil....velja za HR.....za ČG vstavi namesto 200kun, 20€ maus 1
builder Objavljeno Julij 14, 2016 Opozori Objavljeno Julij 14, 2016 pred 5 urami, maus pravi: un Nemc tut ni meu ustreznih listin, pa ga na žalost niso spustl na Hrvaško ... ne bi sranja v Sloveniji naredu državljan ja, ni pa bil Nemc maus in nazo13 2
exclan Objavljeno Julij 14, 2016 Opozori Objavljeno Julij 14, 2016 pred 9 urami, Borutt pravi: Od kje tebi ta podatek ? Motorist ni omenil nobenega izsiljevanja, saj tam ni križišča. Prav tako ni omenil, da bi nekdo pripeljal po njegovi strani, zaradi česar naj bi podrsal ograjo. Povedal je, da je bil sam na cesti. Tebe je doletelo izsiljevanje s strani drugega udeleženca, kar ni enako tistemu, kar sem napisal oziroma nisi prestopil mejo. In upam, da jo ne boš nikoli. Velja tudi za ostale. Oprosti borutt na koncu je dal vprašaj torej je vprašal ,če je bilo mogoče to ker na vikjiu smo vsi imeli info da se je zgodilo to kar je karmen1 opisala vendar nepotrjeno. p.s. ne nisem njen odvetnik
Borutt Objavljeno Julij 14, 2016 Opozori Objavljeno Julij 14, 2016 pred eno uro, exclan pravi: Oprosti borutt na koncu je dal vprašaj torej je vprašal ,če je bilo mogoče to ker na vikjiu smo vsi imeli info da se je zgodilo to kar je karmen1 opisala vendar nepotrjeno. p.s. ne nisem njen odvetnik Jaz sem tudi dal vprašaj na koncu prvega stavka . Ti bi pa lahko dal črko a na koncu dveh besed .
exclan Objavljeno Julij 14, 2016 Opozori Objavljeno Julij 14, 2016 (popravljeno) pred 3 urami, Borutt pravi: Jaz sem tudi dal vprašaj na koncu prvega stavka . Ti bi pa lahko dal črko a na koncu dveh besed . pa ne se v takem malenkosti vtikat zadaj pa mi je nerodno karmen1 sry vem, da si pupa drugače pa sem navajen pri tebi z klicajem na koncu pa sem vprašaj spregledal.- Popravljeno Julij 14, 2016. Popravil exclan
thumper Objavljeno Julij 15, 2016 Opozori Objavljeno Julij 15, 2016 pred 5 urami, exclan pravi: pa ne se v takem malenkosti vtikat zadaj pa mi je nerodno karmen1 sry vem, da si pupa drugače pa sem navajen pri tebi z klicajem na koncu pa sem vprašaj spregledal.- stari kera definicija driske ! C eagle in I30 2
C eagle Objavljeno Julij 19, 2016 Opozori Objavljeno Julij 19, 2016 In taki se pol vozijo po cestah... https://youtu.be/L-SMeh0BB58 No comment..... Kmet2, Bmflar in Andrejcer 3
I30 Objavljeno Julij 19, 2016 Opozori Objavljeno Julij 19, 2016 pred 2 urami, C eagle pravi: In taki se pol vozijo po cestah... https://youtu.be/L-SMeh0BB58 No comment..... Mater sem dvakrat zaspau vmes. Bmflar in C eagle 2
Borutt Objavljeno Julij 19, 2016 Opozori Objavljeno Julij 19, 2016 To je pomočnik za parkiranje kriv . Ti moderni avti .
C eagle Objavljeno Julij 19, 2016 Opozori Objavljeno Julij 19, 2016 pred 15 minutami, Borutt pravi: To je pomočnik za parkiranje kriv . Ti moderni avti . to bi jst prepovedal! Aja, nemorš prepovedat, tko kot ne morš prepovedat, da ma pomožnega jexxča.... Tej moderni šofedji... Ma saj še kakšno leto, pa ne bodo rabli znat vozit spljoh... Bodo kar avti sami vozili...
maus Objavljeno Julij 19, 2016 Opozori Objavljeno Julij 19, 2016 pred 8 minutami, C eagle pravi: Bodo kar avti sami vozili... bo vsaj mal karambolov ... pa večja varnostna razdalja ... pa še pokemone bodo lahko umes lovil DAMI34, nazo13, Bmflar in 2 others 5
C eagle Objavljeno Julij 19, 2016 Opozori Objavljeno Julij 19, 2016 pred 58 minutami, maus pravi: bo vsaj mal karambolov ... pa večja varnostna razdalja ... pa še pokemone bodo lahko umes lovil zavedaj se pa, da avtomat dela v redu samo dokler se ne pokvari. Potem dela neumnosti.... I30, maus, DAMI34 in 1 other 4
luka11 Objavljeno Julij 20, 2016 Opozori Objavljeno Julij 20, 2016 Ob 23. 8. 2008 at 11:38, Vanga pravi: In prekleto prav so imeli, oziroma še imajo. Točno tako, še kar drži ________________________________ predstave | vedeževanje | luskavica
I30 Objavljeno Julij 21, 2016 Opozori Objavljeno Julij 21, 2016 (popravljeno) pred 15 urami, luka11 pravi: Točno tako, še kar drži In od kje hudiča si ti najdu citirat nekaj iz leta 2008? Popravljeno Julij 21, 2016. Popravil I30 Kmet2 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se