DAMI34 Objavljeno April 3, 2017 Opozori Objavljeno April 3, 2017 pred 14 minutami, Andro Asgaard pravi: http://www.primorske.si/Novice/Kronika/Motorist-vozil-s-povprecno-hitrostjo-200-kmh svašta.. pa še s sopotnico. Boze mili dragi... zarad takih smo pol vsi divjaki.. A pol teb prot kalu ne potegne 200? Andro Asgaard 1
jskrablin Objavljeno April 3, 2017 Opozori Objavljeno April 3, 2017 pred 37 minutami, Andro Asgaard pravi: http://www.primorske.si/Novice/Kronika/Motorist-vozil-s-povprecno-hitrostjo-200-kmh svašta.. pa še s sopotnico. Boze mili dragi... zarad takih smo pol vsi divjaki.. To ni nič. Sej jim je sam povedal, da je šlo tud do 260! Verjetno je htel sopotnico zrajcat... pa ni vedal kak se lotit. Tale novica je res za 'svašta pička rodi' kategorijo DAMI34, Frenk 67 in Yoghurt 3
gsxf750 Objavljeno April 3, 2017 Opozori Objavljeno April 3, 2017 Nihče ni komentiral obliko zadnje Supercorse na CBRi (dogodek z rešilcem)? Tako širokega ravnega dela na sredini (zvožena) še nisem videl na nobenem potovalniku, ki se v večini vozijo "pokonci". Od vožnje skozi skozi ovinke se to ni zgodilo. sesir, GoBobi, ELO in 2 others 5
GO_Tomi Objavljeno April 3, 2017 Opozori Objavljeno April 3, 2017 52 minutes ago, Andro Asgaard said: http://www.primorske.si/Novice/Kronika/Motorist-vozil-s-povprecno-hitrostjo-200-kmh svašta.. pa še s sopotnico. Boze mili dragi... zarad takih smo pol vsi divjaki.. Netolerantno. Pujn direkt na gobec. Če bi kej jaudau, še dve okol kepe. Bi touku dokler ne bi biu tiho. schwantz, GoBobi, nazo13 in 1 other 4
schwantz Objavljeno April 3, 2017 Opozori Objavljeno April 3, 2017 Sam se je pohvalil?! Bi ga tudi jaz... Povem: v soboto sem bil deležen kontrole prometa Zanimiv dogodek, trije z zametki sivih las ob ušesih smo poklapano poslušali predavanje policista, da tako glasni nismo za na cesto (homologaciji navkljub). Smo ob robu ceste urno montirali ubijalce v lonec in se zahvalili za opozorilo. Ga ne vzamem več ven... Pa mi ž1 vedno pravi, da zadaj preveč ropota... C eagle, skalar36, GoBobi in 2 others 5
Efendi Objavljeno April 3, 2017 Opozori Objavljeno April 3, 2017 Tole nisem čisto razumel - kljub homologaciji auspuha voziš s seboj še dodaten demfer za vsak slučaj, če se zdi policaju preveč glasno? nazo13 in Yoghurt 2
jskrablin Objavljeno April 3, 2017 Opozori Objavljeno April 3, 2017 Pomoje vozi dbkiller s sabo. Ko Policija ustavi se zgovarja na homologiran ror (ki je homologiran z dbkillerjem), če pa to ne rata, pa šravfa dbkiller v ror. Efendi, nazo13, GoBobi in 2 others 5
Snečer Objavljeno April 3, 2017 Opozori Objavljeno April 3, 2017 pred 1 uro, sesir pravi: Prvič si zaslužiš klofuto od mene,ker si.... bogato nabirko prineseš domov, poleg našitkov dobro, da nisem motorist SMX17 in GoBobi 2
schwantz Objavljeno April 3, 2017 Opozori Objavljeno April 3, 2017 pred 1 minuto, jskrablin pravi: Pomoje vozi dbkiller s sabo. Ko Policija ustavi se zgovarja na homologiran ror (ki je homologiran z dbkillerjem), če pa to ne rata, pa šravfa dbkiller v ror. Tako nekako gre skrajšano, ja. Nisem se nič izgovarjal, sem razložil, kot je bilo od nakupa motorja dalje. Prva kontrola pač, sem namestil kiler noter in konec nelegalnosti... Nekaj prijaznih besed, za konec hvala in srečno... Efendi, sesir, skalar36 in 4 others 7
Andro Asgaard Objavljeno April 3, 2017 Opozori Objavljeno April 3, 2017 1 hour ago, DAMI34 said: A pol teb prot kalu ne potegne 200? Edin u prostem padu se mam preuc rad hehe DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno April 3, 2017 Opozori Objavljeno April 3, 2017 Pravkar, Andro Asgaard pravi: Edin u prostem padu se mam preuc rad hehe ampak bod pošten do mene, kok ti potegne si probal?
Andro Asgaard Objavljeno April 3, 2017 Opozori Objavljeno April 3, 2017 1 minute ago, DAMI34 said: ampak bod pošten do mene, kok ti potegne si probal? Ja na letaliscu (zaprtem) , no sej ponovm pa bomo usi mel namontirane.. (glej sliko) hahaha nazo13 in DAMI34 2
Kmet2 Objavljeno April 3, 2017 Opozori Objavljeno April 3, 2017 pred 7 urami, DAMI34 pravi: žal ne ja: 1. vsaj 200 kojnu 2. moped mora letet vsaj 300km/h 3. po zadnji moraš vozit od semaforja do semaforja 4.pa uresničit moraš , kar splaniraš , drugače si papak ne motorist DAMI34 1
NumLock Objavljeno April 3, 2017 Opozori Objavljeno April 3, 2017 Še ni za v črno kroniko, ampak, ta pa je budala, ta, ki pa se je zadaj šla rusko ruleto, pa ni zgleda nič kaj bolj inteligentna. Potem se pa čudimo! 24UR
DAMI34 Objavljeno April 3, 2017 Opozori Objavljeno April 3, 2017 Pravkar, DL650 pravi: Še ni za v črno kroniko, ampak, ta pa je budala, ta, ki pa se je zadaj šla rusko ruleto, pa ni zgleda nič kaj bolj inteligentna. Potem se pa čudimo! 24UR že debatiramo
NumLock Objavljeno April 3, 2017 Opozori Objavljeno April 3, 2017 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: že debatiramo Aja, saj res. Nisem zasledil .... ampak če se vrnem ... pa pred dnevi se je nesreča v tandemu končala tragično. Ne vem a ta nima interneta doma!? Nič ne spremlja medije ... če je on 23, je vprašanje, koliko je stara punca, ki je zadaj sedela. Mater, nekatere res nič ne izuči!
SMX17 Objavljeno April 3, 2017 Opozori Objavljeno April 3, 2017 js prihajam na motosvet samo še da berem kako se sesir jezi in meče ven frustracije o grupičih, ker ga Snecer tako lepo verbalno uničuje. Zapri account, ker to kar zadnje tedne pišeš je čista polomija fazerčk 1
Andro Asgaard Objavljeno April 3, 2017 Opozori Objavljeno April 3, 2017 maxxim, dr.looney, Yoghurt in 1 other 4
sesir Objavljeno April 3, 2017 Opozori Objavljeno April 3, 2017 (popravljeno) pred 37 minutami, DAMI34 pravi: ampak bod pošten do mene, kok ti potegne si probal? Imel z1000 2004 letnik...števec pokazal 243km/h se je pa mučno tako hitro peljat...gps nikoli imel poleg na z1000...seveda gre tolko le v nemčiji hehe Popravljeno April 3, 2017. Popravil sesir
DAMI34 Objavljeno April 3, 2017 Opozori Objavljeno April 3, 2017 Pravkar, DL650 pravi: Aja, saj res. Nisem zasledil .... ampak če se vrnem ... pa pred dnevi se je nesreča v tandemu končala tragično. Ne vem a ta nima interneta doma!? Nič ne spremlja medije ... če je on 23, je vprašanje, koliko je stara punca, ki je zadaj sedela. Mater, nekatere res nič ne izuči! loči 2 zadevi, namreč 100 v mestu je vsaj po mojem bolj nevarno kot 200 izven, kjer vse poznaš. Nisem reku da zagovarjam, mam 2 ovinka ki ju odpilim kot moped da od sebe, po ravnem mi je škoda gume in težko čez 120, ker mi je dolgčas. Sicer pa prav, da so mu izpit vzeli, kaj pa ni gledu v špegle, jaz takoj vem, kdaj je provida za mano. Pravkar, SMX17 pravi: js prihajam na motosvet samo še da berem kako se sesir jezi in meče ven frustracije o grupičih, ker ga Snecer tako lepo verbalno uničuje. Zapri account, ker to kar zadnje tedne pišeš je čista polomija hehe, saj ga nis vprašu kter je bil na vrsti v grupiču, če je bil prvi je pravi đek Andro Asgaard in SMX17 2
sesir Objavljeno April 3, 2017 Opozori Objavljeno April 3, 2017 pred 3 minutami, DAMI34 pravi: hehe, saj ga nis vprašu kter je bil na vrsti v grupiču, če je bil prvi je pravi đek Ženska nima zastonj tri lukne! DAMI34 1
motolover Objavljeno April 3, 2017 Opozori Objavljeno April 3, 2017 2 minutes ago, Andro Asgaard said: ko smo ravno pri Nemcih: 20.letni Somalijec iz zavetišča za "begunce" je ponoči vdrl v dom upokojencev in posilil dva invalidna starčka. Ko je v prostor stopila žena drugega, jo je ubil. Tretiran bo kot ubogi fant, ki pač nima punce in si mora pomagati s starčki... DAMI34, SF in sesir 3
sesir Objavljeno April 3, 2017 Opozori Objavljeno April 3, 2017 pred 1 uro, gsxf750 pravi: Nihče ni komentiral obliko zadnje Supercorse na CBRi (dogodek z rešilcem)? Tako širokega ravnega dela na sredini (zvožena) še nisem videl na nobenem potovalniku, ki se v večini vozijo "pokonci". Od vožnje skozi skozi ovinke se to ni zgodilo. Verjetno je na motpsvetu prebral,da je odlična guma! DAMI34 1
Snečer Objavljeno April 3, 2017 Opozori Objavljeno April 3, 2017 pred 55 minutami, DL650 pravi: Še ni za v črno kroniko, ampak, ta pa je budala, ta, ki pa se je zadaj šla rusko ruleto, pa ni zgleda nič kaj bolj inteligentna. Potem se pa čudimo! 24UR To je bil pravi motorist. NumLock 1
Popularna objava Kmet2 Objavljeno April 3, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno April 3, 2017 Mediji ...............škoda ,da ste eni takšne ovce ..............če bi napihnili vsako nesrečo in debilizem , ki ga naredijo avtomobilisti , eh sej je brez veze .................... Ne zagovarjam neumnosti motoristov ,ampak vem ,da jih veliko več naredijo tisti na 4 kolesih ..............kako vem ..........za volanom tovornjaka sem že 20 let , od malih nog na motorju , z avtom, ko je dež in z biciklom ko je res lepo ,skratka ne hodim ,ampak sem ko šmrkl skoz na cesti , tu pa so najbolj pametni vikend paket vozniki ............. Ko je pa naš dežurni policaj napisal ,da so vrjetno tisti ki delajo neumnosti v avtomobilih motoristi , no pol sem pa vedel ,da je odnesel vrag tudi tiste tri pike čiste zdrave kmečke pameti ...............ne nasedajte prosim , v Slo se vsak dan zgodi kakšna hujša nesreča z avtomobilom po čisti neumnosti ali objestnosti, pa ni zaslediti to nikjer , ko pa poči bajker , faaak pa to je ko 3ww na TV , Evo po policajsko bi se temu reklo ,da je v avtomobilu motorist ............... Še preden pride poročilo ali izvedensko mnenje ste nekateri že polni nasvetov in zgražanja , kot nazadnje ko se je zgodila nesreča z motoristom in so takoj ,tudi tu vsi skočili pokonci , norc , objestnež ,divjak ...............kolega pa je med vožnjo zadela kap in se je gladko odpeljal na drugi pas ...............namreč poznam okoliščine , pa se večkrat zadržim in ugriznem v jezik , eni ste res hepani v pisker . Marsikdo tudi nima čiste pojme kar se tiče motorizma in komentira nesreče a v nobeni ni bil udeležen (hvala bogu naj tako ostane ) toda to je kot da men nekdo govori kako se liže klitoris ,sam pa ga tudi videl še ni .....itd ............ne da se mi več , toda toliko gnoja , kot ga izlivate tu po motoristih , za bruhat ,sram vas je lahko vse ............ljudje se še ohladili niso v krsti imate že vse zaključke .... Izjava tedna .............če imaš SS motor je že po defoltu ,da se ne voziš počas , celo kupiš ga za norenje ....kje živite ??? Poznam kar nekaj motoristov s SS raketami ki vozijo lepše , kot vi s svojimi drek pumpami , pa še bi lahko našteval primere v nedogled , debilizma človeškega !!! In enkrat sem že povedal , kaj je vzgojna kazen pri prekrških ..........Soča , pomagat motoristom , ki so nastradali v nesrečah ,rit brisat , videt izmaličena telesa itd ...predvsem to ,ti, da mislit , meni je in to zelo !! Vse ostalo monetarno sranje od policije in države pa je enostavno polnjenje blagajne .................stvari bi se lahko hitro izboljšale samo ni politične volje , ker karkoli bi naredili res za nas in varnost bi iz mošnjička nekaj šlo ven in nič not , zato stvari stojijo , na policaje se pa pritiska z raznimi mobingi za čim več pobranih kazni , to je bolano in skregano z logiko ............ščititi, varovati , umirjati ..............to so samo še floskule policajev in državnih fikusov . lp Želim in upam , čeprav je utopično a vseno ,da več ne umre nobeden udeleženec v prometu ne avtomobilis ,ne motorist ..... Vam povem še moj primer ...........včasih sem bil debil na cesti , vedno prvi in nobeden me ni smeh prehitet .........imel sem 2 hujši nesreči in par malih , za vse kriv sam , toda prijel se me je sloves divjaka , pa čeprav me v naselju ne boste videli vozit več kot 60kmh itd ...ko sem nazadnje položil MTS na Jadranki sem bil norc , sej te poznamo , jaz pa sem mirno preden sem počil kruzal pod omejitvijo po cesti ................nadel sem si pečat , ki se me drži še danes , karkoli bom naredil , bom kriv !!! Želim vam lepo sploh pa varno sezono in ne bit ovce ........ Točno vem ,da me bo večina vas poljuvala ,a sem tip človeka ki mu visi kaj si mislite o meni ,to je vaš problem , ne moj ! . notranc, zan0088, 3nity in 12 others 15
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se