Skoči na vsebino

Cestno črno sivo nabijanje in moraliziranje

Priporočene objave

Objavljeno
pred 2 minutami, MdAzz pravi:

Tule imam tudi jaz problem. Pa da ne bom na tem primeru (ker je nekdo pomojem zjebal dejstva že s tem, da je napisal, da je motorist pravilno prehiteval) - Če se mi biciklist pripelje po kolesarski v nasprotno stran (torej počne nekaj česar ne sme in ) - ali sem ga izsilil ali ne, če ga nisem videl, ker ga tam itak ne bi smelo bit.

Sicer pa je fotr, stric ali karkoli mu rečeš reševal situacijo in tu ni neke hude filozofije. Svaka čast tistemu, ki je sposoben pravilno odreagirat ko vidi, da ga je usral in bo počl, če se ne bo izognu. Desno ni placa, spredi vse stoji, levo ni nobenga... Za špegu zmanjka cajta. Verjetno bi nas 90% isto naredil (še če bi bil cajt v špegu pogledat) in upal, da se bo izšlo...

Odkar imamo v avtu ABS vedno počim najprej na zavoro, šele nato je izogibanje. Sicer pa to počnemo nagonsko. In ko nato izračunamo, da ne bo šlo začnemo iskati rešitve. Nekateri pa samo zmrznejo.

Objavljeno
pred 5 minutami, MdAzz pravi:

Sicer pa je fotr, stric ali karkoli mu rečeš reševal situacijo in tu ni neke hude filozofije. Svaka čast tistemu, ki je sposoben pravilno odreagirat ko vidi, da ga je usral in bo počl, če se ne bo izognu. Desno ni placa, spredi vse stoji, levo ni nobenga... Za špegu zmanjka cajta. Verjetno bi nas 90% isto naredil (še če bi bil cajt v špegu pogledat) in upal, da se bo izšlo...

No in se ni izslo,ker je z dejanjem zbil motorista...Njegovo dejanje pa posledica malomarnosti!

Objavljeno
pred 4 minutami, maus pravi:

ti me skoz zasleduješ, da me pol prcaš :dry: 

sam hocem da mi pokazes kk ratas tok prlublen pr motoritkah kt ti...:lol1:

pa mal mn divjej, pol te pa nam zasledvou. pa mrbit ti bom tut kafe loh plaču :jezik:

• Všeč mi je 1
  • Haha 2
Objavljeno

Hm, če je motorist pravilno prehiteval je morala biti hitrost nižja od dovoljene. Torej so vozili precej pod omejitvijo. Stric, ki je zavil levo bi pogledal v ogledalo, če bi imel čas. In kaj bi storil, ko bi videl motorista? Šel naravnost v spredaj stoječ avto?

Objavljeno (popravljeno)
pred 6 minutami, Xebec pravi:

sam hocem da mi pokazes kk ratas tok prlublen pr motoritkah kt ti...:lol1:

Recept?

Poln cekina,lep,obrit,počesan, nealkoholik,samski,prijazen...ker sledi boš se se cesa nalezu...

Skoraj pozabu....vedno zadnji model sportnega mopija...

Popravljeno . Popravil sesir
Objavljeno
pred 23 minutami, Darko3g pravi:

Hm, če je motorist pravilno prehiteval je morala biti hitrost nižja od dovoljene. Torej so vozili precej pod omejitvijo. Stric, ki je zavil levo bi pogledal v ogledalo, če bi imel čas. In kaj bi storil, ko bi videl motorista? Šel naravnost v spredaj stoječ avto?

Da, vedno se odločaš o opcij, kje bo manj škode, tudi nagonsko. Moj fotr je s kamionom v drug kamion priletel (tovorni del) raje kot zgazit zastavo 101 in 3 osebe v avtu. Zavore niso prijele.

Še mački ki laufa čez cesto se nagonsko umakneš ali pa zaviraš.

Objavljeno

Spet cela doktorska disertacija,zanimivo je da ste/smo zmeri dokler je vse ok najbrzi pa najjaci,ko pa rata pizdarija pa usi jokat pa noben kriv pa skor prmer se je pelu,mal samokritike neb skodl.

Objavljeno
pred 22 urami, Snecer pravi:

no, lahko še ti kaj objestnega napišeš pa ne za 9 let, ampak za en izlet :) skrajšano verzijo

.

... ja, od tegale trenutka dalje žal res lahko ... :(

... sem na parkingu pred pošto, in v roki drzim "Pohvalo za posameznika" ...  iz Ogulina ... datiran prav na prvi dan potovanja "Trio čelos" :eek:

.... ma faaaaaaaaak ... :mad:

Objavljeno

Glavno, da se imamo fajn, ni važno  koliko to stane :panic:.

Btw: kako lahko postanem kralj ravnin :hmm:?

Objavljeno (popravljeno)
pred 6 minutami, pik1 pravi:

.

... sem na parkingu pred pošto, in v roki drzim "Pohvalo za posameznika" ...  iz Ogulina ... datiran prav na prvi dan potovanja "Trio čelos" :eek:

Ogulin?

Pa ni škoda, da se trudim za vas pa tolko lenobe, da si ne naložiš stacionarcev...

http://snecer-poi.blogspot.com/2015/08/hrvaska-poi-2015.html

pošteno bi bilo, da bi kazen vsi trije plačali :) mislim eno na 3 dele

Josipdol in Munjava dva stacionarca na 50kmh.

@pik1 za kateri radar si fasal?

Pravkar, KARMEN1 pravi:

Glavno, da se imamo fajn, ni važno  koliko to stane :panic:.

Btw: kako lahko postanem kralj ravnin :hmm:?

menjaš spol v prvi fazi

Popravljeno . Popravil Snecer
  • Haha 2
Objavljeno
pred 9 minutami, Snecer pravi:

Ogulin?

Pa ni škoda, da se trudim za vas pa tolko lenobe, da si ne naložiš stacionarcev...

ne vem kateri radar je bil ??? v Ogulinu nekje ... neka cesta Siča al naselje Siča ... kaj pa jest vem ???

... so me pa Hrvati nadvse prijazno povabil tudi na ogled fotografij, če se bom izkazal za "nejevernega Tomaža" :P

... samo glih tolk firbčeb pa nisem, da bi se prov tja dol vozil in preverjal če so me slikal v HDR tehniki al kar z navadnim aparatkom :huh:

Objavljeno
pred 28 minutami, MdAzz pravi:

Jap, prav imaš. Hudo je le, da človeku s takšno stopnjo čustvene inteligence v profilu piše "vzornik". 

Sva se že videla? 

Tistega nisem jaz napisal. Vprašaj koga drugega. 

Objavljeno
pred 5 minutami, pik1 pravi:

ne vem kateri radar je bil ??? v Ogulinu nekje ... neka cesta Siča al naselje Siča ... kaj pa jest vem ???

... so me pa Hrvati nadvse prijazno povabil tudi na ogled fotografij, če se bom izkazal za "nejevernega Tomaža" :P

... samo glih tolk firbčeb pa nisem, da bi se prov tja dol vozil in preverjal če so me slikal v HDR tehniki al kar z navadnim aparatkom :huh:

v Josipdolu je to

https://goo.gl/maps/V1jQwFAoQm82

kolko si tišal na 50?

Objavljeno
pred eno uro, luxsa pravi:

Spet cela doktorska disertacija,zanimivo je da ste/smo zmeri dokler je vse ok najbrzi pa najjaci,ko pa rata pizdarija pa usi jokat pa noben kriv pa skor prmer se je pelu,mal samokritike neb skodl.

no pol pa začni kar pri sebi, saj veš kdaj si legu pa zakaj. In točno veš da te je zbil kurac, ko si ga prehiteval. In jaz naj tebe obsojam????

Objavljeno
pred 40 minutami, Borutt pravi:

Če hočeš nasvet ali pomoč, boš dobil

No jaz bi prosu za pojasnilo...kaj je mozno pri prej omenjeni nesreči kot odvzem prednosti motoristu?

Objavljeno
pred 30 minutami, MdAzz pravi:

Jap, prav imaš. Hudo je le, da človeku s takšno stopnjo čustvene inteligence v profilu piše "vzornik". 

to piše avtomatsko, če ne spremeniš sam. 

pred 24 minutami, pik1 pravi:

.

kaj si pa diujau :P

pred 19 minutami, Snecer pravi:

Ogulin?

menjaš spol v prvi fazi

ti bom jaz povedal, če dobim. Aja, pa garmina nima ponavad nihče vklopljenega, ker se držimo omejitev (razn Pik-a)

pred 6 minutami, pik1 pravi:

in cena za tako fotko?

Objavljeno
pred 1 minuto, Snecer pravi:

v Josipdolu je to

https://goo.gl/maps/V1jQwFAoQm82

kolko si tišal na 50?

ene 130 povprečje...sampovem, ne me za besedo prjet :P je bilo megleno pa dž in se nam je mudilo.

• Haha 2
Objavljeno

mislim, da bo samo bogataš na GSA fasal, reveža na kawi in reveža na reliktu ne bodo pajsnili :) sta bila verjetno prehitra od zaslonke

Objavljeno
Pravkar, sesir pravi:

No jaz bi prosu za pojasnilo...kaj je mozno pri prej omenjeni nesreči kot odvzem prednosti motoristu?

pojasnilo ni enako pomoč.

Objavljeno
Pravkar, DAMI34 pravi:

ene 130 povprečje...sampovem, ne me za besedo prjet :P je bilo megleno pa dž in se nam je mudilo.

tam skozi po moje več kot 80 niste leteli

Objavljeno
Pravkar, Snecer pravi:

mislim, da bo samo bogataš na GSA fasal, reveža na kawi in reveža na reliktu ne bodo pajsnili :) sta bila verjetno prehitra od zaslonke

mogoče do Wajdušne potuje pošta en dan dlje. Al pa sva bila s @Kmet2pridna in je samo Pik diujau :P

Objavljeno
Pravkar, DAMI34 pravi:

mogoče do Wajdušne potuje pošta en dan dlje. Al pa sva bila s @Kmet2pridna in je samo Pik diujau :P

V Italijo ne pošiljajo :) 

Objavljeno
pred 5 minutami, Snecer pravi:

tam skozi po moje več kot 80 niste leteli

pojma nimam, načeloma pa znižujemo pod 80. Ampak ravno tam so neka kao naselja brez bajt in ful dolga. Drgač pa ja ne bom nič lagal, ravnine (zunaj naselij) je potovalna med 110-120km (ekvivalent 110% motoristom), naselja (tista prava z bajtami)  pa res znižujemo na 60 po števcu. Zabavo si naredimo ponavadi izven naselij na kakih ovinkih. Časi ko se mi je dalo še po ravnini nažigat so mimo. Ne spomnim se kdaj sem 200km/h peljal.

pred 4 minutami, Snecer pravi:

V Italijo ne pošiljajo :) 

Svobodna primorska. :P

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!