buellina Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 jaz bi zdaj ene par koščkov Lindor.... a ma kdo, ko ne rabi? O:-)
SharpNinja Objavljeno December 3, 2008 Opozori Objavljeno December 3, 2008 Do sobote zjutri še počakam, d Miklavž prnese tapravo robo, pol se pa zafiksam s čokolado :whistle: TommyP 1
riderrgirl Objavljeno December 5, 2008 Avtor Opozori Objavljeno December 5, 2008 za moje sladkosnede....en kiss.... :winkiss: tak sladek.... :)
SharpNinja Objavljeno December 7, 2008 Opozori Objavljeno December 7, 2008 Tlele pred sabo mam eno skladovnico samih tadobrih, Miklavž prnesu......mmmmm, kaj se bom jz čokolade nažrla :naughty: TommyP 1
bikez Objavljeno December 7, 2008 Opozori Objavljeno December 7, 2008 Tlele pred sabo mam eno skladovnico samih tadobrih, Miklavž prnesu......mmmmm, kaj se bom jz čokolade nažrla :naughty: Ne smeš, a si pozabla :P . Dej raj men :grim .
suzuki Objavljeno December 7, 2008 Opozori Objavljeno December 7, 2008 Tlele pred sabo mam eno skladovnico samih tadobrih, Miklavž prnesu......mmmmm, kaj se bom jz čokolade nažrla :naughty: Hola, evo, res je, res... tale Miklavž je prnesu fajn skladovnico... mmmmm... dober tek!! :naughty: @ bikez: eh, pa naj se enkrat na leto nabaše čokohrane k skoz sanja o tem :OK: SharpNinja 1
SharpNinja Objavljeno December 7, 2008 Opozori Objavljeno December 7, 2008 Ne smeš, a si pozabla :P . Dej raj men :grim . Lohk dobiš eno od unih k mam tri enake :whistle: .....vem d ne smem, zato sm pa že uskladiščla, sj majo rok uporabnosti še en let :rolleyes: TommyP 1
bikez Objavljeno December 7, 2008 Opozori Objavljeno December 7, 2008 @suzuki Viš, da ne sme. Ma ne sme se basat, k pol ne bo mogla nehat!! Vem iz lastnih izkušenj :yes: . @SharpNinja Sej una bi glih bla, k ene par jih ima jako čudne sestavine :) . Če boš to robo pojedla sama, ti ne bo nč. To mam jaz glih za ene tri dni, če mam dober teden :grim .
SharpNinja Objavljeno December 7, 2008 Opozori Objavljeno December 7, 2008 @SharpNinjaSej una bi glih bla, k ene par jih ima jako čudne sestavine :) . Če boš to robo pojedla sama, ti ne bo nč. To mam jaz glih za ene tri dni, če mam dober teden :grim . Eni smo za vroče, če je pa še eksotika pa mal weird kombinacija je pa sploh zakon :whistle: .....sm d gor piše hot pa je akcija :naughty: , lešniki so dooooolgčas TommyP 1
suzuki Objavljeno December 7, 2008 Opozori Objavljeno December 7, 2008 @suzukiViš, da ne sme. Ma ne sme se basat, k pol ne bo mogla nehat!! Vem iz lastnih izkušenj :yes: . ah, seveda ne :whistle: (pismo, nikjer ne najdem smajlija k bi mežikal samo na en uček) SharpNinja 1
bikez Objavljeno December 7, 2008 Opozori Objavljeno December 7, 2008 Eni smo za vroče, če je pa še eksotika pa mal weird kombinacija je pa sploh zakon :whistle: .....sm d gor piše hot pa je akcija :naughty: , lešniki so dooooolgčas Če hočeš nekaj weird pol je tle pravi naslov http://www.youtube.com/results?search_quer...=1&oq=weird+ Evo, da bo dovolj HOT. Matr, po tem še men začne tečt pot iz čela :)
bikez Objavljeno December 7, 2008 Opozori Objavljeno December 7, 2008 ah, seveda ne :whistle: (pismo, nikjer ne najdem smajlija k bi mežikal samo na en uček) Je natanko pod anglčkom ;)
Igorr Objavljeno December 7, 2008 Opozori Objavljeno December 7, 2008 Gremo, cukr-pekci! :worship: Ha, ko bi le bilo tako simpl. :)
SharpNinja Objavljeno December 7, 2008 Opozori Objavljeno December 7, 2008 Ha, ko bi le bilo tako simpl. :) Al je (velik bl kt npr. z motorjem se pelat :grim ), sm probat je treba, tko d kr zavihej rokave in mikser v roke ;) TommyP 1
Igorr Objavljeno December 7, 2008 Opozori Objavljeno December 7, 2008 Al je (velik bl kt npr. z motorjem se pelat :grim ), sm probat je treba, tko d kr zavihej rokave in mikser v roke ;) Ej, da ne bom jaz zastrupil koga. Boš še ti sokriva, ker si me spodbujala k peki. :naughty:
SharpNinja Objavljeno December 8, 2008 Opozori Objavljeno December 8, 2008 Ej, da ne bom jaz zastrupil koga. Boš še ti sokriva, ker si me spodbujala k peki. :naughty: Aja pozabla dopisat, da za prve take podvige priporočam, da narejeno najprej konzumiraš sam, če prežviš lohk ponudiš ostalim :whistle: TommyP 1
snoopy Objavljeno December 8, 2008 Opozori Objavljeno December 8, 2008 Milka navadna B) A je kdo zelen od zavisti?? :P
mamkabozja Objavljeno December 9, 2008 Opozori Objavljeno December 9, 2008 Brez čokolade in bencina bomo umrli.....
Irencko Objavljeno December 9, 2008 Opozori Objavljeno December 9, 2008 mi milka dela družbo, č drug neče :P
Mutika Objavljeno December 9, 2008 Opozori Objavljeno December 9, 2008 Milka navadna B) A je kdo zelen od zavisti?? :P :rolleyes: Neeeeee ... je za vse dovolj!
riderrgirl Objavljeno December 9, 2008 Avtor Opozori Objavljeno December 9, 2008 Brez čokolade in bencina bomo umrli..... tole pa podpišem.... :yea1:
motoristek Objavljeno December 9, 2008 Opozori Objavljeno December 9, 2008 bi eno polizal... :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se