no_name Objavljeno April 20, 2009 Opozori Objavljeno April 20, 2009 Eden redkih motoristov, ki v nagibu zasede manj prostora na cesti kakor naravnost :hmm:
macak333 Objavljeno April 20, 2009 Opozori Objavljeno April 20, 2009 Jst bi tut šu, sam me neki zanima. Ko prideš gor pač na dirkališče. sam plačaš in začneš počasi furat al ti kej prej pogledajo motor, ker sm zadnjič gledal filmček na youtube, kjer je človek reku da moraš imeti neko posebno vodo v hladilniku, katera hitro izhlapi če padš itd. (sam tok, to je bil ameriški video) Pa še to, kokr je razvidno grem prvič gor, pa me zanima kaj če koga oviraš, da ne bi bilo problemov ker sm počasn (125-ka pa če voznik amater )??? Evo to naj bi bilo to.
benny0104 Objavljeno April 20, 2009 Opozori Objavljeno April 20, 2009 Men se zdi da ni nekih posebnih zahtev razen to da moraš prelepit ali odstranit svetlobna telesa da v primeru padca ni povsod polno stekla oz. plastike.
Jure Objavljeno April 20, 2009 Avtor Opozori Objavljeno April 20, 2009 Jst bi tut šu, sam me neki zanima. Ko prideš gor pač na dirkališče. sam plačaš in začneš počasi furat al ti kej prej pogledajo motor, ker sm zadnjič gledal filmček na youtube, kjer je človek reku da moraš imeti neko posebno vodo v hladilniku, katera hitro izhlapi če padš itd. (sam tok, to je bil ameriški video)Pa še to, kokr je razvidno grem prvič gor, pa me zanima kaj če koga oviraš, da ne bi bilo problemov ker sm počasn (125-ka pa če voznik amater )??? Evo to naj bi bilo to. Če ni tisti dan pista zakupljena za kakšno dirko ali privat zaprt trening, potem prideš, plačaš voziš. Ne obremenjuješ se z ostalimi, če ravno slišiš, da je nekdo zadaj, ki je hitrejši, se mu rahlo umakneš (sicer naj se na pistah tega ne bi delalo, ampak Raceland je ful ozek za prehitevanje), drugače pa se s hitrejšimi ne obremenjuješ, bodo že sami poskrbeli zase, da bodo prišli mimo. Nikoli se ne ustavljaš sredi kroga, z namenom, da bi koga čakal in ko nameravaš it ven, se lepo postaviš na zunanjo stran, tam kjer je izvoz in to nakažeš z roko. Odstraniš špegle, polimaš luči in žmigavce in akcija Nobenih posebnih zahtev. Edino rori naj ne bi bili preglasni, ker so menda imeli ene probleme s pritožbami zaradi hrupa. Ampak meni zaenkrat ni še nihče nič rekel, pa sem bil vedno z odprtim rorom tam.
Jure Objavljeno April 20, 2009 Avtor Opozori Objavljeno April 20, 2009 Pa rabiš komplet zaščitno opremo, v kaubojkah in majčki, te ne bodo spustili gor
macak333 Objavljeno April 20, 2009 Opozori Objavljeno April 20, 2009 Men se zdi da ni nekih posebnih zahtev razen to da moraš prelepit ali odstranit svetlobna telesa da v primeru padca ni povsod polno stekla oz. plastike. Ja to razumem ni problema, seltojp oz. lepilni trak in to je to. Če ni tisti dan pista zakupljena za kakšno dirko ali privat zaprt trening, potem prideš, plačaš voziš. Ne obremenjuješ se z ostalimi, če ravno slišiš, da je nekdo zadaj, ki je hitrejši, se mu rahlo umakneš (sicer naj se na pistah tega ne bi delalo, ampak Raceland je ful ozek za prehitevanje), drugače pa se s hitrejšimi ne obremenjuješ, bodo že sami poskrbeli zase, da bodo prišli mimo. Nikoli se ne ustavljaš sredi kroga, z namenom, da bi koga čakal in ko nameravaš it ven, se lepo postaviš na zunanjo stran, tam kjer je izvoz in to nakažeš z roko. Odstraniš špegle, polimaš luči in žmigavce in akcija Nobenih posebnih zahtev. Edino rori naj ne bi bili preglasni, ker so menda imeli ene probleme s pritožbami zaradi hrupa. Ampak meni zaenkrat ni še nihče nič rekel, pa sem bil vedno z odprtim rorom tam. Aha, razumem, edin žmigavci so mi problem, ker jih bom mogel spet štimat ko se bom vračal (domov mislim). Drugo pa itak ni problema, saj sm mislil itak malo oredja vzet s sabo saj kot prvo je str motor in kot drugo zaradi takih malenkosti (ogledala itd). Pa rabiš komplet zaščitno opremo, v kaubojkah in majčki, te ne bodo spustili gor Čudn, zakaj le
Frips Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 . Edino rori naj ne bi bili preglasni, ker so menda imeli ene probleme s pritožbami zaradi hrupa. Ampak meni zaenkrat ni še nihče nič rekel, pa sem bil vedno z odprtim rorom tam. Mislim, da bi Domen dokaj hitro ostal brez posla, če bi se šel takšno politiko. Ipak je to pista..jbga.
fp4492 Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 (popravljeno) Mislim, da bi Domen dokaj hitro ostal brez posla, če bi se šel takšno politiko. Ipak je to pista..jbga. A potem v Misanu Adriaticu tudi nimajo več posla? Kolikor vem, je potrebno na trackday-u imeti homologirane izpuhe, odprti odpadejo. Izjema so seveda raznorazne dirke za takšna in drugačna prvenstva, seveda tu mislim na dirkališče v Misanu. Popravljeno April 21, 2009. Popravil fp4492
jupek Objavljeno April 22, 2009 Opozori Objavljeno April 22, 2009 l.p zanima me kdaj startate oz mislite jet tudi jaz bi se pridruzil in malo sprobal pisto
Frips Objavljeno April 22, 2009 Opozori Objavljeno April 22, 2009 A potem v Misanu Adriaticu tudi nimajo več posla? Kolikor vem, je potrebno na trackday-u imeti homologirane izpuhe, odprti odpadejo. Izjema so seveda raznorazne dirke za takšna in drugačna prvenstva, seveda tu mislim na dirkališče v Misanu. Hja...glede na našo balkansko mentaliteto ) PS. Nisem vedel.....
Jure Objavljeno April 22, 2009 Avtor Opozori Objavljeno April 22, 2009 Mislim, da bi Domen dokaj hitro ostal brez posla, če bi se šel takšno politiko. Ipak je to pista..jbga. Na to temo bi vedel kakšno zanimivo povedat biker77, ko ga niso spustili gor s Husquarno z odprtim rorom..
Frips Objavljeno April 26, 2009 Opozori Objavljeno April 26, 2009 Ka zdej...bo ker jutr gor, da prideva z bikez-om mal zjala prodajat
bikez Objavljeno April 27, 2009 Opozori Objavljeno April 27, 2009 Ka zdej...bo ker jutr gor, da prideva z bikez-om mal zjala prodajat Zgleda, da se že vsi peljejo ... (sam kam :lol: ).
johnny21 Objavljeno April 27, 2009 Opozori Objavljeno April 27, 2009 Zgleda, da se že vsi peljejo ... (sam kam :lol: ). Na Štifto fanta, na Štifto!
Frips Objavljeno April 27, 2009 Opozori Objavljeno April 27, 2009 Eh ste neki.....Bil danes popoldan dol, žive duše nikjer, samo dva z gokardi...pa še ta sta šraufala miliiiina
Jure Objavljeno April 27, 2009 Avtor Opozori Objavljeno April 27, 2009 Smo zmatrani od včerajšnjega marofa
bikez Objavljeno April 27, 2009 Opozori Objavljeno April 27, 2009 Dobr ste peljali. Z Fripsom sva zelo uživala .
honda13 Objavljeno April 28, 2009 Opozori Objavljeno April 28, 2009 Jaz bi se tudi pridružil,samo povejte za datum gdaj naj bi se šlo.
bikez Objavljeno April 28, 2009 Opozori Objavljeno April 28, 2009 Jaz bi se tudi pridružil,samo povejte za datum gdaj naj bi se šlo. Si že zamudil. Včeraj smo furali na polno :grrr .
FrigoFrops Objavljeno April 28, 2009 Opozori Objavljeno April 28, 2009 Jure kdaj bo zdej kej časa za organizacijo raceland dneva?
fbevc93 Objavljeno April 28, 2009 Opozori Objavljeno April 28, 2009 kak bi šlo kej tule gor s 50cc cestakom ??
bikez Objavljeno April 28, 2009 Opozori Objavljeno April 28, 2009 kak bi šlo kej tule gor s 50cc cestakom ?? Zgubit nimaš kaj.
Jure Objavljeno April 28, 2009 Avtor Opozori Objavljeno April 28, 2009 Rekorda proge ravno ne boš postavil, ampak peljat bi se pa dalo
Jure Objavljeno April 28, 2009 Avtor Opozori Objavljeno April 28, 2009 Jure kdaj bo zdej kej časa za organizacijo raceland dneva? Nič ne morem obljubit, faks me je malo zafrknil, tako da ne vem kako bom s časom.. Drugače se bo pa določilo en datum, zbralo folk in greste sami en dan, itak je vedno tudi kdo, ki je že bil in lahko pove/pokaže začetnikom tiste osnovne zadeve. Za progo lahko pa tudi jaz pokličem, pa se zmenim, ni problema.. Čeprav upam, da se mi bo ratalo udeležit
tomazin Objavljeno April 28, 2009 Opozori Objavljeno April 28, 2009 kak bi šlo kej tule gor s 50cc cestakom ?? če je odblokiran bi šlo čist vredo
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se