Skoči na vsebino

Rakitna

D-D

Priporočene objave

Cesta na Rakitno tudi mene ne privlači kaj posebno, ker avtomobilisti vozijo po sredi ceste ali pa še čez. Kakšen motorist prav tako.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Cesta na Rakitno tudi mene ne privlači kaj posebno, ker avtomobilisti vozijo po sredi ceste ali pa še čez. Kakšen motorist prav tako.

Povsod se kdo po sred ceste prpele...je pa vsaj asvalt dobr.. :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...
Na rakitni sem se tud danes pofočkal :naughty:

pa maus ti si povsod..prejšnjič smo te na črnem kalu srečal..pa ride..pa rakitna..nardiš tolk km na let ko kak primestni avtobus :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

Men tud zelo odgovarja cesta na rakitno. Najboljša ovinka sta mi pa takoj na začetku ko se začneš vzpenjati proti rakitni. Najprej zavije v desno pol pa en malo bolj zaprt ovinek v levo. Tle sm mel vedno frej cesto, naprej pa ponavadi zmer kak avto dohitim in je treba mau potrplejnja. Skratka zlo fajn!

Ko si pa enkrat na vrh pa jezero osvežitev v teh vročih dnevih!!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Meni gre pa skrajno na zivce. Mirno popoldansko furco tam cez Rakitno do Cerknice in Logatca nazaj mi zmoti en tecen makadam, prah v usta in cel kup avtomobilistov, ki pridivjajo v nasprotno smer, po moznosti po moji strani ceste...

Se absolutno strinjam!! Par dni nazaj pripeljem s cerkniškega konca in hočem premostiti teh 3 km makadama in nadaljevati lepo turco naprej... že na začetku nasproti pridivja lokalni (?) fandžo z avtom, da se kadi vsevprek... se ustavim, ker nič ne vidim... se razkadi malo, evo še enega. Mah, K.V.J. si mislim, obrnem in si tudi jaz zastavim vprašanje: zakaj tega ne asfaltirajo? Je morda kdo od rakitniških vikendašev vpliven mož in noče preveč prometa tam? Je kdo od tukaj pisočih med njimi ali njihov govornik :whistle:

LP

Popravljeno . Popravil scht@bec
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

... Je morda kdo od rakitniških vikendašev vpliven mož in noče preveč prometa tam? Je kdo od tukaj pisočih med njimi ali njihov govornik :whistle:

LP

Da! In še vedno stojim za svojimi trditvami. Asfalta tam ne bo, dokler bo to le mogoče! :evilgrin:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kva pa ti veš....Predstavljaj si da zmerom ko greš v tiste konce moraš pazit da lih po vseh luknah ne voziš, k itak hitrej zjebeš feltne al pa kej druzga, pa skoz se kadi in maš skoz avto umazan...

važn da je teb kul :glare:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No včeraj popoldne sem spet obiskal tisto mlako in tam spil kafe in pijačo svoje mladosti.

Kot izgleda povsod, kjer se nabirajo ljudje, tudi tu očitno ne manjka cepcev s prenapihnjenimi beticami, da bi nanje stlačili čelade.

Predvsem je bila zanimiva skupina z enim supermoto oranžnim sekretom in dvema cestakoma, za katerima je ropotal sesalec. Vse seveda brez registracij, oz. eden celo z PR papirnato tablico. Še psi jih niso marali, tako kot se spomnim iz moje mladosti, ko domači pes ni prenašal ciganov. Po poti navzdol sem gledal po obcestnih kanalih, ker me je po pijači fino tiščalo, pa je podlaga očitno srečno zmotovilila drugam.

Obenem še pozdrav dvema cestakoma, ki sta gori obrnila, po poti nazaj pa smo se spet srečali. Eden je imel prilepljeno nekakšno številko na vetrobranu.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Da! In še vedno stojim za svojimi trditvami. Asfalta tam ne bo, dokler bo to le mogoče! :evilgrin:

Zanimivo. S to ''ozko'' izjavo si me pa razocaral! Ce bi vsi tako razmisljali, bi bil potemtakem povsod makadam. Verjetno bi bil potem zadovoljen? Mi smo dolga leta imeli makadam ob hisi, se je vse kadilo, da je bilo za crknit. Zdaj imamo asfalt in smo zadovoljni. So pa ljudje vozili (pre)hitro mimo hise prej in tudi zdaj. S to razliko, da se je prej za njimi se zelo kadilo...

Sicer sem pa trenutno v dezeli, kjer je ponekod tak asfalt (luknja na luknjo), da bi bilo bolje, ce bi imeli makadam (ta vsaj nima udarnih jam, kjer ti lahko odtrga kolo).

Lep pozdrav iz Prishtine!

SCHtabec

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Čas bi bil da se kdo polomi k svina da se bo vsaj mal nehalo noret gor.

Upam da lastniki predvsem cestakov vejo kaj mislim....dons ga spet en z tisočko ga gor testiru, verjemite mi da ne bo več dolgo pri močeh! glede na to kako izsiljuje je čudež da sploh že živi.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

danes bil po doooolgo cajta zopet gor... :wacko: čeprav sem dokaj blizu doma

včasih je bilo veliko lepše.....danes pa se je gori trlo ljudi polno pleha in plastike....kot da sem prišel na Bled :wacko:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

danes bil po doooolgo cajta zopet gor... :wacko: čeprav sem dokaj blizu doma

včasih je bilo veliko lepše.....danes pa se je gori trlo ljudi polno pleha in plastike....kot da sem prišel na Bled :wacko:

Dost podobna zadeva bledu :P tud otoček je sred jezera :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!