kolar Objavljeno Junij 25, 2006 Opozori Objavljeno Junij 25, 2006 Da še jaz nekaj napišem. Sem bil v sredo prvič tam gor, pa tudi ženo sem imel za hrbtom. Pri jezerui sta se kolega obrnila nazaj proti Ljubljani, midva pa naprej proti Cerknici. In kaj se zgodi? Po par sto metrih nama cesto prečka kar velik medved. Tudi če odštejem tisto, da ima strah evlike oči, je bil še vedno velik. Za obračanje ni bilo časa, tako da sem se obesil na hupo, kar ej očitno pomagalo. Je mrcina vklopila vse štiri, pa gas v hrib, midva pa naprej.... Zanimiva izkušnja.
Original-One Objavljeno Junij 25, 2006 Opozori Objavljeno Junij 25, 2006 Da še jaz nekaj napišem. Sem bil v sredo prvič tam gor, pa tudi ženo sem imel za hrbtom. Pri jezerui sta se kolega obrnila nazaj proti Ljubljani, midva pa naprej proti Cerknici. In kaj se zgodi? Po par sto metrih nama cesto prečka kar velik medved. Tudi če odštejem tisto, da ima strah evlike oči, je bil še vedno velik. Za obračanje ni bilo časa, tako da sem se obesil na hupo, kar ej očitno pomagalo. Je mrcina vklopila vse štiri, pa gas v hrib, midva pa naprej.... Zanimiva izkušnja. To mogoče na unem delu cestu, ki ni asfaltiran ?
kolar Objavljeno Junij 25, 2006 Opozori Objavljeno Junij 25, 2006 500 m naprej od jezera na makadamu.....
gizmOkak Objavljeno Junij 26, 2006 Opozori Objavljeno Junij 26, 2006 Da še jaz nekaj napišem. Sem bil v sredo prvič tam gor, pa tudi ženo sem imel za hrbtom. Pri jezerui sta se kolega obrnila nazaj proti Ljubljani, midva pa naprej proti Cerknici. In kaj se zgodi? Po par sto metrih nama cesto prečka kar velik medved. Tudi če odštejem tisto, da ima strah evlike oči, je bil še vedno velik. Za obračanje ni bilo časa, tako da sem se obesil na hupo, kar ej očitno pomagalo. Je mrcina vklopila vse štiri, pa gas v hrib, midva pa naprej.... Zanimiva izkušnja. to te bo čakalo tudi na Gerovem :P
Sanda7 Objavljeno Junij 26, 2006 Opozori Objavljeno Junij 26, 2006 jz mam danes namen na rakitno,upam da se me bo medved ustrašu če ga srečam :grim
MARE 65 Objavljeno Junij 26, 2006 Opozori Objavljeno Junij 26, 2006 jz mam danes namen na rakitno,upam da se me bo medved ustrašu če ga srečam :grim Če ga srečaš, mu vzameš trn iz šape, on pa ti v zahvalo prinese celo zibelko hrušk... :kva2:
P182 Objavljeno Junij 26, 2006 Opozori Objavljeno Junij 26, 2006 (popravljeno) Če ga srečaš, mu vzameš trn iz šape, on pa ti v zahvalo prinese celo zibelko hrušk... :kva2: če ga srečaš ga dej raj 3x okol kepe in mu reč nej ne hod na cesto :lol1: Popravljeno Junij 26, 2006. Popravil P182
Sanda7 Objavljeno Junij 26, 2006 Opozori Objavljeno Junij 26, 2006 nisem ga srečala,tok da veste je pa gor full prijetno kar se tiče klime se človk prov mal shladi :grim pa cesta je cool
Original-One Objavljeno Junij 26, 2006 Opozori Objavljeno Junij 26, 2006 nisem ga srečala,tok da veste je pa gor full prijetno kar se tiče klime se človk prov mal shladi :grim pa cesta je cool Rakitna rox :OK:
kolar Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 .....in potem svizec zavije čokolado....he-he-he-he....... :OK: Takole je lahko pisat, pa tudi smešno je, ko ti pa tista žvau stopi na cesto, otem pa :eek: :eek: :eek: :eek: Saj ni panike, je pa res malo hecen občutek...zato priporočam čim močnejše hupe...ha-ha-ha :lol1:
HHV Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 .....in potem svizec zavije čokolado....he-he-he-he....... :OK: Takole je lahko pisat, pa tudi smešno je, ko ti pa tista žvau stopi na cesto, otem pa :eek: :eek: :eek: :eek: Saj ni panike, je pa res malo hecen občutek...zato priporočam čim močnejše hupe...ha-ha-ha :lol1: Majčkeno previdnosti vseeno svetujem. Lahko se zgodi, da pripeljete ravno med mamo medvedko in mladiče. Potlej ni več vprašanje kdo bo koga 3X okoli kepe. :cry:
Sanda7 Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 a medvedje salame so za kej tolk da vem,če ga slučajno srečam ga kr povozim pol pa nardimo salaminjado .)
Pravokotar Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 a medvedje salame so za kej Ne bi vedel. Se pa medvedi bojda parijo od aprila do avgusta. In glede na to, da še nisem videl medvedke, ki bi se pritoževala nad 300 kilami osnega pritiska, bi se ti mogoče splačalo skoknit na Rakitno in prečekirat.
HHV Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 a medvedje salame so za kej Salame ne vem. Zrezki pa so izvrstni. Sploh velja medo za specialiteto. Ne bi vedel. Se pa medvedi bojda parijo od aprila do avgusta. .... :eek: Porkaš, pa še v tistih kožuhih v tej vročin. :cry: Pa sej so čist zmešan!
Pravokotar Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 :eek: Porkaš, pa še v tistih kožuhih v tej vročin. :cry: Pa sej so čist zmešan! Zgleda da so fetišisti. Mogoče trzajo tudi na ledraste kombinezone.
HHV Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 Zgleda da so fetišisti. Mogoče trzajo tudi na ledraste kombinezone. Zdejle si me pa mal prestrašu. :blink: Misliš da bi moral revolver s sabo vozit, ko grem v ledru čez Rakitno? :cry:
Alla Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 Ti kar flinto lepo zraven vozi. Pa ko kakega kožuhca počiš....se priporočam za degustacijo šniclov. B)
HHV Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 Ti kar flinto lepo zraven vozi. Pa ko kakega kožuhca počiš....se priporočam za degustacijo šniclov. B) Spet lačnaaaaaaaaa? :blink:
Zdrawc Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 a medvedje salame so za kej so, ponawadi so dobre za pojest :yes:
miha Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 a gre kdo zdele takoj gor da se dobimo pr brunarci
Dadi Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 a medvedje salame so za kej tolk da vem,če ga slučajno srečam ga kr povozim pol pa nardimo salaminjado .) So dobre :OK: :grim
miha Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 ej ce si lacn je vse dobr a je biv kdo od tuki dons gor k je blo full motoristov dons gor ob jezeru
Unikat Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 ej ce si lacn je vse dobr a je biv kdo od tuki dons gor k je blo full motoristov dons gor ob jezeru Jst :) Sej smo se vidl, pa še ena mito je za tabo pelala?
<=YaMaHa=> Objavljeno Junij 28, 2006 Opozori Objavljeno Junij 28, 2006 Jst grem pa tole rakitno dele mal obiskat :yea1: Fantje glejte da boste pozdravlal na cesti :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se