Skoči na vsebino

Nolan, X-Lite, Grex čelade

dr.looney

Priporočene objave

Pri X-Lite bi moralo biti enako kot pri Nolan čeladah:

nolan_motorcycle_helmet_sizing_guide.jpg

Načeloma so velikosti Nolanovih in X-liteovih čelad enake (obseg glave merjen pri čelu), vendar pa se ergonomija notranjosti med modeli precej razlikuje. Zato je vsako čelado pred nakupom dobro povezniti na glavo, še bolje pa preizkusiti na testni vožnji.

Lp, Boris Kompare B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Načeloma so velikosti Nolanovih in X-liteovih čelad enake (obseg glave merjen pri čelu), vendar pa se ergonomija notranjosti med modeli precej razlikuje. Zato je vsako čelado pred nakupom dobro povezniti na glavo, še bolje pa preizkusiti na testni vožnji.

Lp, Boris Kompare B)

Lahko potrdim, kar je zapisal Kompi. Ko sem pred leti pri njem kupoval Nolan 103, sem bil z obsegom glave v velikosti M, čelada te velikosti pa mi je bila daleč prevelika. Vzel sem velikost S, ki mi je bila kot vlita.

Zato: predno kupiš čelado, jo obvezno poskusi (in jo imej nekaj časa na glavi).

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

Kupujem čelado in me zanima katere čelade bi prišle v poštev glede na to da nosim dioptrijska očala?

Popravljeno . Popravil urix2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kupujem čelado in me zanima katere čelade bi prišle v poštev glede na to da nosim dioptrijska očala?

Verjetno bo preklopna najboljša. Jo najlažje daš preko glave.

Scarabeo

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pri vseh čeladah Nolan je za udobje uporabnikov očal poskrbljeno z ergonomsko obliko notranjosti, ki zgotavlja dovolj prostora za ušesa in ročaje očal. Ekskluzivna rešitev “Eyewear Adaptive (EA”) pa na hiter in preprost način omogoča še dodatno preoblikovanje lične blazinice v smislu pridobitve dodatnega prostora za ročaje očal.

Lp, Boris Kompare B)

Popravljeno . Popravil kompi
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hvala za odgovore, gledal sem predvsem nolan n71,nolan n44, nolan 104,nolan 91 in nolan 43. Eyewear Adaptive se potem da vgraditi  v vse te čelade?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hvala za odgovore, gledal sem predvsem nolan n71,nolan n44, nolan 104,nolan 91 in nolan 43. Eyewear Adaptive se potem da vgraditi  v vse te čelade?

Eklskluzivna rešitev “Eyewear Adaptive (EA”) je del serijske opreme čelad X-lite X-1003 in X-702GT ter Nolan N86.

Za prilagoditev vseh ostalih modelov pa poskrbimo na našem servisu.

Lp, Boris Kompare B)

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gospod Boris Kompare

od celotne ekipe Maxiscooter.si najlepša HVALA za vaš trud in profesionalen odnos. Ponosni smo da smo imeli čast Vas spoznati .

107104981015268613852950.jpg

p.s. Celoten opis sledi....in še enkrat hvala

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gospod Boris Kompare

od celotne ekipe Maxiscooter.si najlepša HVALA za vaš trud in profesionalen odnos. Ponosni smo da smo imeli čast Vas spoznati .

p.s. Celoten opis sledi....in še enkrat hvala

Dragi Maxiskuteristi!

Hvala za prijazno gostoljubje. Druženje z vami mi je bilo v veliko veselje. Res ste prava klapa. Upam, da se kmalu spet srečamo.

Lp, Boris Kompare B)

• Všeč mi je 1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

a se da na 603 tudi kaj narediti glede očal? :blush: pri 602 nisem mela takih problemov, kot zdaj pri 603.... in kako to zgleda?

Seveda. Vabljena na obisk k nam na servis, pa bomo uredili zadevo.

Lp, Boris Kompare B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

nekateri pač ne moremo nositi leč....

kako se to reši? z drugo peno? ali kako drugače? ne bi se ravno vozila da potem izvem kaki je strošek in čelada ni bila kupljena v slo...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

nekateri pač ne moremo nositi leč....

kako se to reši? z drugo peno? ali kako drugače? ne bi se ravno vozila da potem izvem kaki je strošek in čelada ni bila kupljena v slo...

Praviloma je dovolj, če preoblikujemo oz. zamenjamo polistirenske nastavke obraznih blazinic. Za čelade, ki niso kupljene pri pooblaščenih prodajalcih v Sloveniji, takšen poseg zaračunamo 15,- EUR, sicer pa to opravimo brezplačno.

Včasih pa je kljub vsemu potrebna tudi menjava ličnih blazinic - strošek za par novih je 43,71 EUR.

Lp, Boris Kompare B)

Popravljeno . Popravil kompi
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

Nazadnje sem pri vas kupil X-lite in sem bil super zadovoljen s ponudbo ter strokovnostjo.

Sedaj bi pa potreboval za Nolan N84, vizir (s podvizirjem) in temni vizir (tisti mali, ki pride čez vizir).

Hvala že v naprej.

Lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nazadnje sem pri vas kupil X-lite in sem bil super zadovoljen s ponudbo ter strokovnostjo.

Sedaj bi pa potreboval za Nolan N84, vizir (s podvizirjem) in temni vizir (tisti mali, ki pride čez vizir).

Hvala že v naprej.

Lp

Vsi nadomestni deli za čelado Nolan N84 so na voljo na povezavi tukaj ->klik.

Sicer pa:

- vizir N84 ->klik

- Pinlock proti megljenju vizirja -> klik

- VPS senčilo ->klik

Za vsa morebitna dodatno potrebna pojasnila pa smo ti na voljo tudi na tel. št. 041/ 67  33 68.

Lp, Boris Kompare B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pozdravljen Boris!

Že kar nekaj časa kopujem novo čelado... v oko mi je padla tale  NOLAN N104 EVO VOYAGE N-COM - 15... se da dobit še kak popust.

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pozdravljen Boris!

Že kar nekaj časa kopujem novo čelado... v oko mi je padla tale  NOLAN N104 EVO VOYAGE N-COM - 15... se da dobit še kak popust.

lp

Zdaj je pravi čas za ugodne nakupe! Trenutno pri nas poteka Velika posezonska razprodaja, ko občutno znižamo cene čeladam na zalogi. Je pa povpraševanje precejšnje in rado se zgodi, da najbolj prodajno zanimive velikosti in barvne kombinacije precej hitro poidejo. Čelada N104 EVO Voyage N-Com v barvi 15 je terenutno na voljo še v velikosti S, cena pa namesto 399,99 EUR le še 299,99 EUR.

Lp, Boris Kompare B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kompi, ženi piha v čelado, zanima me, če se dobi večji podbradni vložek za n-104. Lep pozdrav.

Za N104 imamo na voljo tudi podaljšano protivetrno zaslonko, ki pod brado zapira več prostora ->klik in "zimsko" različico ovratnika, ki bolj tesno objame vrat ->klik.

Lp, Boris Kompare B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Popusti veljajo le za čelade ali tudi za dele?

lp

Popusti v sklopu posezonske razprodaje veljajo za zalogo čelad Nolan in X-lite.

Nadomestni deli, komunikacijski seti in čelade Grex pa pridejo na vrsto kdaj drugič.

Lp, Boris Kompare B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!