robberrt Objavljeno September 26, 2005 Opozori Objavljeno September 26, 2005 imam namen zamenjati čelado, ogledujem za Schubert S1, pa me zanima kje se najbolj splača kupiti, je v avstriji to kaj ceneje, ko sem gledal louis je taka cena kot pri nas, v TC je pa sedaj -25% pa pride cca 70.000. Se splača S1?, všeč mi je kej je tiha, ker ima vizir za sonce? Kako je pa kaj z udobjem po recimo celodnevnem nošenju?? Sedaj sem imel Arai 6 let pa sem maximalno zadovoljen...
DDEAN1 Objavljeno September 26, 2005 Opozori Objavljeno September 26, 2005 imam namen zamenjati čelado, ogledujem za Schubert S1, pa me zanima kje se najbolj splača kupiti, je v avstriji to kaj ceneje, ko sem gledal louis je taka cena kot pri nas, v TC je pa sedaj -25% pa pride cca 70.000. Se splača S1?, všeč mi je kej je tiha, ker ima vizir za sonce? Kako je pa kaj z udobjem po recimo celodnevnem nošenju?? Sedaj sem imel Arai 6 let pa sem maximalno zadovoljen... ← Pol pa kup ARAI, slabše ne more biti a ne .) Drgač pa preberi mal poste in boš slišal same hvale (razen serijskege napake na vizirju) aja - je pa dost velika čelada in če si manjše rasti zgledaš dost smešno lp
Ice Objavljeno September 27, 2005 Opozori Objavljeno September 27, 2005 imam namen zamenjati čelado, ogledujem za Schubert S1, pa me zanima kje se najbolj splača kupiti, je v avstriji to kaj ceneje, ko sem gledal louis je taka cena kot pri nas, v TC je pa sedaj -25% pa pride cca 70.000. Se splača S1?, všeč mi je kej je tiha, ker ima vizir za sonce? Kako je pa kaj z udobjem po recimo celodnevnem nošenju?? Sedaj sem imel Arai 6 let pa sem maximalno zadovoljen... ← vzemi v tc-ju. v AUT je najcenejsa € 420.- (z vsemi do-, iber- in popusti). :closedeyes:
moto rider Objavljeno September 27, 2005 Opozori Objavljeno September 27, 2005 Jaz bi pa rad POHVALIL prodajalca Bojana v TC Motoshopu! Pred časom mi je prodal Pin-lock vizir za S-1. Potem smo ga reklamirali, ker je vmes prišla voda. Kot sem že rekel, so ga brez komplikacij zamenjali. Čez določen čas, pa me je še poklical in mi postregel z navodili, ker ji preje ni bilo. Če jih še kdo potrebuje, verjamem, da mu bo postregel z info! TO = TO !!! A ni odvolj?! V zadovoljstvo kupca pač! motorist P.S. Zakaj sem to zapisal? Ker ponavadi samo pluvamo po prodajalcih. Če se kdo potrudi "biti dober", se ga pa nihče ne spomni pohvaliti! :worship:
moto rider Objavljeno September 28, 2005 Opozori Objavljeno September 28, 2005 cena tega pinlocka za S1 ? Cca 18 jurčkov!
Vikking Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 Gledal sem na strani od louis-a in me zanima če je čelada SCHUBERTH QM1 STREET HELM vredna nakupa, ali naj izberem kakšno drugo. Ker verjetno jutri grem tja, in se na čelade ne spoznam, paleta izbora je široka. Naj se raje odločim za kakšno drugo čelado ki je boljše kvalitete oz. višjega ranga? nekje do 300€ sem pripravljen odšteti v louisu za čelado. Barva in oblika mi ni važna. Svetujete. LP
Robert Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 Gledal sem na strani od louis-a in me zanima če je čelada SCHUBERTH QM1 STREET HELM vredna nakupa, ali naj izberem kakšno drugo. Ker verjetno jutri grem tja, in se na čelade ne spoznam, paleta izbora je široka. Naj se raje odločim za kakšno drugo čelado ki je boljše kvalitete oz. višjega ranga? nekje do 300€ sem pripravljen odšteti v louisu za čelado. Barva in oblika mi ni važna. Svetujete. LP ← Si mogoče vprašal, če jo imajo v TC-ju, ker zna bit cenejša, čeprav so šli 25% popusti mimo. Pozdrav od Roberta
Vikking Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 Si mogoče vprašal, če jo imajo v TC-ju, ker zna bit cenejša, čeprav so šli 25% popusti mimo. Pozdrav od Roberta ← Mislim da imajo popuste do 14.10, na njihovi strani imajo samo S1 in C2.
Robert Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 Mislim da imajo popuste do 14.10, na njihovi strani imajo samo S1 in C2. ← To, da sta le ti dve čeladi na Netu vem, vendar vprašat ni greh. Jaz bi jih za vsak slučaj poklical, da se ne bi pozneje tolkel po glavi .) Pozdrav od Roberta
Ice Objavljeno Oktober 27, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2005 potrjujem ugotovitve ostalih "sotrpinov", da se vizir kljub notranji foliji pri nizkih do zelo nizkih temperaturah znotraj rosi. sicer ne pretirano in ne dolgo, vendar pri mestni voznji do 60 je to kar neprijetno. meni se v celadi na spodnjem robu vizirja zacnejo nabirati kondensne kapljice, ki pa niso dovolj velike da zdrsnejo z vizirja. ocitno tudi jaz ne znam dihati. :grrr
moto rider Objavljeno Oktober 27, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2005 potrjujem ugotovitve ostalih "sotrpinov", da se vizir kljub notranji foliji pri nizkih do zelo nizkih temperaturah znotraj rosi. ...... ...ocitno tudi jaz ne znam dihati. :grrr O - znaš, znaš! Samo vizir ni tisto, kar bi moral biti. Nobeden ni dober, pa naj proizvajalci flancajo kar hočejo!!! Jaz pa vem, kakšen bi moral biti, pa ga doma narediti ne moreš, ker nimaš tistega, kar imajo "TAVELIKI". :hmm: Žal! LP
Robert Objavljeno Oktober 28, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2005 ocitno tudi jaz ne znam dihati. :grrr ← Ja, sam potem tudi jaz ne. Meni, pa konkretno zarosi, potem si pa moram vizir rahlo odpret. Pozdrav od Roberta
master_wood Objavljeno Oktober 31, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2005 Še jst bi imel eno vprašanje. In sicer kako se obnese čelada črne barve poleti ?? lp Matej
moto rider Objavljeno Oktober 31, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2005 Še jst bi imel eno vprašanje. In sicer kako se obnese čelada črne barve poleti ?? lp Matej ← Vroče in "nevidno"! Je pa po modi.
Robert Objavljeno Oktober 31, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2005 Vroče in "nevidno"! Je pa po modi. ← Ne vem kako je v drugih barvah, ker je bila vedno črna pri hiši .) Pozdrav od Roberta P.S.: Pri conceptki ni blema, ker ji lahko dvigneš sprednji del .)
Pravokotar Objavljeno December 2, 2005 Opozori Objavljeno December 2, 2005 Luštna zadeva. J1, neke vrste jet
motoristek Objavljeno December 2, 2005 Opozori Objavljeno December 2, 2005 Luštna zadeva. J1, neke vrste jet Lepa je :naughty: jaz meu to :OK: Koliko stane? :hmm:
Pravokotar Objavljeno December 3, 2005 Opozori Objavljeno December 3, 2005 Ne vem če spljoh že stane al nas samo rajcajo tukile. Evo motorcycle-helmets@schuberth.de pa piš: draaaagi Božiček, a bi ti hoootuuu... :whistle:
bmwslo Objavljeno December 3, 2005 Opozori Objavljeno December 3, 2005 Oja stane, sem jo videl v TC-ju ampak cene pa ne vem !
motoristek Objavljeno December 3, 2005 Opozori Objavljeno December 3, 2005 V največi vročini bi se obneslo! :OK: na potovanju :naughty:
Gallus Objavljeno December 5, 2005 Opozori Objavljeno December 5, 2005 Še jst bi imel eno vprašanje. In sicer kako se obnese čelada črne barve poleti ?? lp Matej ... tudi poleti je črna ... ... vse čelade, ki sem jih imel do sedaj in vrjetno tudi v prihodnje so bile/bodo črne ... ... mislim, da nikoli ne bomo točno ugotovili ali je bolj vroča ali ne, ker ne morem imeti dveh naenkrat na glavi ... ... ko je vroče, je itak v vsaki vroče, ne glede na barvo... ... na mestu pa je ne nameravam testirat ...
jama1100 Objavljeno December 5, 2005 Opozori Objavljeno December 5, 2005 Lepa je :naughty: jaz meu to :OK: Koliko stane? :hmm: okoli 85.000.00 sit
moto rider Objavljeno December 5, 2005 Opozori Objavljeno December 5, 2005 ... ko je vroče, je itak v vsaki vroče, ne glede na barvo... * Pojdi na parking ko je (vroče) sonce. * Postavi se med črno in belo vozilo. * Položi roki na obe vozili. * Potem me pa pokliči! :hmm: :hmm:
Leteči Objavljeno December 5, 2005 Opozori Objavljeno December 5, 2005 Evo še malo bolj zakomplicirano kot je fičo povedal. P=(1-a)(sigma)T4.. Kjer je a tako imenovani albedo, ki je za črno telo 0, za popolnoma belo pa 1, sigma pa Štefanova konstanta 5.67×10-8 W/(m²·K4) KLIK MAter se da čist enostavne stvari zakomplicirat :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se