C4V4L13R Objavljeno Februar 24, 2007 Deli Objavljeno Februar 24, 2007 kakšne so kej cene schubert čelad? tko na splošno...najcenejše od ___€ do najdražjih ___€ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Februar 24, 2007 Deli Objavljeno Februar 24, 2007 (popravljeno) kakšne so kej cene schubert čelad? tko na splošno...najcenejše od ___€ do najdražjih ___€ TC Motoshop! Pa malo po popustih vprašaj. Ponavadi so pozimi radodarni! :yes: P.S. Pa še tole. Pin-Lock vizir, ki mi ga je na reklamacijo zamenjal v TC-ju Bojan, je bil pa na zadnji furi super dober! POHVALNO! Nič rosenja. Upam, da se ne bo spridil?! Popravljeno Februar 24, 2007. Popravil moto rider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Februar 24, 2007 Deli Objavljeno Februar 24, 2007 ja sm že gledov, sm bi mogu poklicat, pa sm mislu, da tukej gdo kej ve...vsaj okvirno? recimo...za enih 130 evrov bi jo dobu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Februar 25, 2007 Deli Objavljeno Februar 25, 2007 ja sm že gledov, sm bi mogu poklicat, pa sm mislu, da tukej gdo kej ve...vsaj okvirno? recimo...za enih 130 evrov bi jo dobu? Za malo denarja, malo muzike. Pri čeladah to zagvišen še kako drži! Menim, da boš moral odšteti vsaj 300 EUR, če boš hotel dobiti DOBRO robo (integralko). Pa ne, da so cenejše slabe. Zagotovo pa niso kvalitetne za tisto, za kar jih kupujemo; Hitrost, udarce itd... Za SVOJO GLAVO! Razmisli, pa naj ti, če ne gre drugače, še žlahta kaj primakne zraven. Obrestuje se!!! Čelada za 150 EUR ne more biti bog ve kaj. To ti potrdijo strokovnjaki! V končni fazi, pa bolje kakor nič. To drži! Razmisli!!! :hmm: :? :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
renegade Objavljeno Februar 25, 2007 Deli Objavljeno Februar 25, 2007 :OK: Pozdrav vsem :OK: Sem se zanimal pri TC - motoshopu , kako bo z Bluesonic..om , pa mi je možakar razložil , da bo potrebno počakat do Aprila , da bodo robo dobili dol z nemčije - (sedaj so bili gor samo na šolanju) torej nič prej ne bo možno to testirat ? :headbang: Ko se že odločiš za instalacijo tega sistema pa bo menda potrebno pri vseh čeladah menjati lični del oblazinjenja v čeladi , zaradi elektronike , ki pride vgrajena v čelado. - pa še baterije pridejo vgrajene v zadnji del čelade :? Bo treba res dobro premisliti , če to sploh rabimo ?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Februar 25, 2007 Deli Objavljeno Februar 25, 2007 Za malo denarja, malo muzike. Pri čeladah to zagvišen še kako drži! Menim, da boš moral odšteti vsaj 300 EUR, če boš hotel dobiti DOBRO robo (integralko). Pa ne, da so cenejše slabe. Zagotovo pa niso kvalitetne za tisto, za kar jih kupujemo; Hitrost, udarce itd... Za SVOJO GLAVO! Razmisli, pa naj ti, če ne gre drugače, še žlahta kaj primakne zraven. Obrestuje se!!! Čelada za 150 EUR ne more biti bog ve kaj. To ti potrdijo strokovnjaki! V končni fazi, pa bolje kakor nič. To drži! Razmisli!!! :hmm: :? :grim :grim no no...to so me že prepričali v drugi temi :P ampak sm čist tko vprašal... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 25, 2007 Deli Objavljeno Februar 25, 2007 ja sm že gledov, sm bi mogu poklicat, pa sm mislu, da tukej gdo kej ve...vsaj okvirno? recimo...za enih 130 evrov bi jo dobu? jst ti za ta dnar mojo rableno in poškodovano S1 prodam ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Februar 25, 2007 Deli Objavljeno Februar 25, 2007 :rolleyes: ok fantje...dojeu sem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno Marec 6, 2007 Deli Objavljeno Marec 6, 2007 Ali ima mogoče gdo v čeladi Schubert C2 vgrajene slušalke :? Zelo bi mi koristil kak nasvet! :OK: Pa še to,v TC-ju so čelade cenejše kot v Louis-u! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Marec 6, 2007 Deli Objavljeno Marec 6, 2007 Ali ima mogoče gdo v čeladi Schubert C2 vgrajene slušalke :? Zelo bi mi koristil kak nasvet! :OK: Pa še to,v TC-ju so čelade cenejše kot v Louis-u! :OK: Ravnokar se ukvarjam z istim problemom. Glede cen so pa že zdavnaj minili časi, ko je bilo za vsako stvar treba na vrat na nos čez mejo in potem na carini nazaj grede trepetati ali bo šlo skoz, ali bo vse skupaj postalo še dražje ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MrTn_T Objavljeno Marec 6, 2007 Deli Objavljeno Marec 6, 2007 Ali ima mogoče gdo v čeladi Schubert C2 vgrajene slušalke :? Zelo bi mi koristil kak nasvet! :OK: Pa še to,v TC-ju so čelade cenejše kot v Louis-u! :OK: Ne, me pa to še čaka. Če se bo kdo lotil tega podviga, ga LEPO PROSIM, če vzame fotoaparat in poslika celo operacijo. Ko sem vgrajeval slušalne v Nolanko 100N, sem to počel prvič, brez pomoči, pa mi je bilo hitro jasno, kaj bom naredil. Ko pa cem si ogledoval C2, niti ne vem, kje bi se lotil. :cry: Sicer je pa to carska čelada :D LP, ma Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno Marec 6, 2007 Deli Objavljeno Marec 6, 2007 Ali ima mogoče gdo v čeladi Schubert C2 vgrajene slušalke :? Zelo bi mi koristil kak nasvet! :OK: Pa še to,v TC-ju so čelade cenejše kot v Louis-u! :OK: veliko zajebancije pri podiranju oblog čelade..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MrTn_T Objavljeno Marec 6, 2007 Deli Objavljeno Marec 6, 2007 veliko zajebancije pri podiranju oblog čelade..... A lahko kaj uničiš? :cry: LP; ma Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno Marec 6, 2007 Deli Objavljeno Marec 6, 2007 A lahko kaj uničiš? :cry: LP; ma če si pazljiv in natančen ne..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Capoaprilia Objavljeno Marec 6, 2007 Deli Objavljeno Marec 6, 2007 če si pazljiv in natančen ne..... Kaj te obloge imajo tudi več prostora pri ušesih za slušalke in se splača (če se sploh kje dobi) samo te obloge zamenjat? Kaj je kdo videl zadevo ki sem jo pošiljal http://www.imc-motorcom.com/ bila je zelo pohvaljena. Zvočniki so na ježka in se pritrdijo direkt na oblogo debeli pa so cca 5-6 mm. Prodajajo v Conradu, baje so dobili par vzorcev v trgovini v Ljubljani v Btc-ju pod Emporiumom. L.p. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MrTn_T Objavljeno Marec 7, 2007 Deli Objavljeno Marec 7, 2007 Ali ima mogoče gdo v čeladi Schubert C2 vgrajene slušalke :? Zelo bi mi koristil kak nasvet! :OK: Pa še to,v TC-ju so čelade cenejše kot v Louis-u! :OK: Nekaj sem našel: PDF z navodili za montažo zvočnikov in mikrofona Debata na to temo je odprta na temu forumu, od koder je tudi zgornji link. Nisem še poskušal, ampak bom kmalu .) LP, ma Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Marec 7, 2007 Deli Objavljeno Marec 7, 2007 http://www.autocom.co.uk/pdf/Schuberth_C2_Fitting.pdf Verjetno si mislil to povezavo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vulcan Objavljeno Marec 7, 2007 Deli Objavljeno Marec 7, 2007 Kdo pa sploh rabi slušalke v čeladi .) . Še tam, da bi svojo boljšo 1/2 posluša :slap: :wacko: :devil: . Se hecam, čelado se, da čisto razdret in iz notranje strani pene predelat. Samo mikrofona pa jaz ne bi na pašček deval, je bolje ga čez peno od ličnice speljat. :hmm: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Marec 7, 2007 Deli Objavljeno Marec 7, 2007 (popravljeno) Če kdo kupuje šubertko, mam jst še en popust za TC do 15 marca :) jst ti za ta dnar mojo rableno in poškodovano S1 prodam ... Kupim. Za babnco bo vredi :P Popravljeno Marec 7, 2007. Popravil Brihta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 7, 2007 Deli Objavljeno Marec 7, 2007 Če kdo kupuje šubertko, mam jst še en popust za TC do 15 marca :) Kupim. Za babnco bo vredi :P Velikost 61. :-) Bo pač dala dve podkapi in eno ruto vmes, pa bo :-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Marec 7, 2007 Deli Objavljeno Marec 7, 2007 Velikost 61. :-) Bo pač dala dve podkapi in eno ruto vmes, pa bo :-) Kot sem že raku. Za babnco bo vredi. Jo bom že naplahtal, da to tako mora bit. Da mora bit prostorna :grim Kaj pa ona ve o tem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MrTn_T Objavljeno Marec 8, 2007 Deli Objavljeno Marec 8, 2007 (popravljeno) http://www.autocom.co.uk/pdf/Schuberth_C2_Fitting.pdf Verjetno si mislil to povezavo. Da. Sem šel pogledat kodo in ugotovil, da imamnoter dvakrat zapisano http:// <a href="http://http://www.autocom.co.uk/pdf/Schuberth_C2_Fitting.pdf" target="_blank">PDF z navodili za montažo zvočnikov in mikrofona</a> . Bom popravil v postu :D LP, ma P.S.: Ne da se več urejat posta. A kdo ve, koliko časa po objavi lahko še urejaš svoj post? LP, ma Popravljeno Marec 8, 2007. Popravil MrTn_T Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Marec 8, 2007 Deli Objavljeno Marec 8, 2007 Če kdo kupuje šubertko, mam jst še en popust za TC do 15 marca :) A Ta kupon je samo za "šljem", na ostale stvari ni popustov s tem kuponom? lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Marec 8, 2007 Deli Objavljeno Marec 8, 2007 A Ta kupon je samo za "šljem", na ostale stvari ni popustov s tem kuponom? lp Na vse :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Marec 9, 2007 Deli Objavljeno Marec 9, 2007 Na vse :) Kaj ga ti ne rabiš, bi ti ga vzel, če se da :doze: :? :topic: spet Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se