siks Objavljeno September 18, 2008 Deli Objavljeno September 18, 2008 PRODAM vizir CX1/V-DARK ! nov,ker je pri hisi tudi IRRIDIUM,pa tale buzec sam prah pobira.Nikdar vporabljen-50EU.Na PM,tnx v AC ga dobiš za 42 eur. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bela81 Objavljeno September 25, 2008 Deli Objavljeno September 25, 2008 v AC ga dobiš za 42 eur. sem vprasala,pa mi ne dajo 30% popusta...zakaj pa tebi ja?Kaj jim das v zameno? :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno September 25, 2008 Deli Objavljeno September 25, 2008 sem vprasala,pa mi ne dajo 30% popusta...zakaj pa tebi ja?Kaj jim das v zameno? :rolleyes: hja to pa je skrivnost :naughty: aja racun izstavijo..................... na ........... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
siks Objavljeno September 25, 2008 Deli Objavljeno September 25, 2008 (popravljeno) hja to pa je skrivnost :naughty: aja racun izstavijo..................... na ........... sem klical, pa je stric rekel, da je 42 eur, pa ga majo na zalogi. Popravljeno September 25, 2008. Popravil siks Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ROBČEK Objavljeno September 27, 2008 Deli Objavljeno September 27, 2008 sem vprasala,pa mi ne dajo 30% popusta...zakaj pa tebi ja?Kaj jim das v zameno? :rolleyes: Preveril. Cena brez popusta je 42 EUR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stasky Objavljeno Oktober 6, 2008 Deli Objavljeno Oktober 6, 2008 Kolko so kej cene Irridium Blue? A je 80 € dobra cena al je preveč? (glede na to da je dark black 40 €) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
siks Objavljeno Oktober 7, 2008 Deli Objavljeno Oktober 7, 2008 Kolko so kej cene Irridium Blue? A je 80 € dobra cena al je preveč? (glede na to da je dark black 40 €) ne. na ebayu so po cca 50-60 eur! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Oktober 8, 2008 Deli Objavljeno Oktober 8, 2008 Dodaš poštnino 20€ in si tukaj nekje :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
siks Objavljeno Oktober 8, 2008 Deli Objavljeno Oktober 8, 2008 če kdo mogoče ve: ali so ostale variante vizirjev za xr 1000 (spectra blue, spectra silver, spectra gold,razen mellow smoke in progressively tinted) enako temne kot dark smoke??? :unsure: ker eni govorijo, da so enaki samo prevlečeni z barvno folijo, ali so svetlejši in prevlečeni s folijo!!! prosim ne ugibat! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Oktober 8, 2008 Deli Objavljeno Oktober 8, 2008 Mam še enega silver......se mi zdi da je za en čink svetlejši. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bela81 Objavljeno Oktober 10, 2008 Deli Objavljeno Oktober 10, 2008 -spectra blue ima rjakvasto notranjost-po tonu zelo blizu dark smoke,s tem,da je dark znotraj v temno zeleni,malo temnejsa! -spectra fire(gold) pa je se svetlejsa od mellow,ker ima svetlo zelen odsev,ki se z notranje strani tudi opazi,ker pa je spectra silver zatemnjena le v fumè(sivi varjanti),je spet malenkost svetlejsa od spectra blue(znotraj zatemnjena v zeleno)-tako,da tale(blue) je najblizja v tonu glede na dark. Sicer pa kot je temna dark,ni nobena! Malo sem zakomplicirala,vendar sem jih vse stiri med seboj primerjala,pa sproti pisala,sory. Upam,da sem pomagala. če kdo mogoče ve:ali so ostale variante vizirjev za xr 1000 (spectra blue, spectra silver, spectra gold,razen mellow smoke in progressively tinted) enako temne kot dark smoke??? :unsure: ker eni govorijo, da so enaki samo prevlečeni z barvno folijo, ali so svetlejši in prevlečeni s folijo!!! prosim ne ugibat! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bela81 Objavljeno Oktober 11, 2008 Deli Objavljeno Oktober 11, 2008 kako pa vse to veš?a maš vse pri roki?! a delaš v trgovini s shoei čeladami?!:) torej moram vzeti dark ali iridium blue?! Osebno me sonce full moti,tako da imam najraje dark smoke,pa se mi znese vcasih soncna ocala spravit noter.Z partnerjem vporabljava isto znamko celad,tako,da za zvecer nimava problemo,ker pol si samo zamenjava,glede na to,da on vporablja samo spectra fire-ki se malenkost bolse vidi zvecer. Na ostala vprasanja pa ti ne smem odgovarjat ...k me bodo lincal... :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ROBČEK Objavljeno Oktober 12, 2008 Deli Objavljeno Oktober 12, 2008 kako pa vse to veš?a maš vse pri roki?! a delaš v trgovini s shoei čeladami?!:) torej moram vzeti dark ali iridium blue?! Pejd v trgovino SHOEI MARIBOR pa naj ti pokažejo vse vizirje pa se boš najbolje prepričal. Kolko so kej cene Irridium Blue? A je 80 € dobra cena al je preveč? (glede na to da je dark black 40 €) Previsoka cena. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stasky Objavljeno Oktober 16, 2008 Deli Objavljeno Oktober 16, 2008 Pejd v trgovino SHOEI MARIBOR pa naj ti pokažejo vse vizirje pa se boš najbolje prepričal. Previsoka cena. No pol pa bi prosil za info kje dobit omenjen vizir (kako ste rekli da je spectra blue) po ugodni ceni (PM). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raceboy Objavljeno Februar 6, 2009 Deli Objavljeno Februar 6, 2009 ...ce koga zanima slucajno. Prodam CHEEK PAD za SHOEI XR-1000 st. 35. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raceboy Objavljeno Februar 23, 2009 Deli Objavljeno Februar 23, 2009 ..kdr se zakotalis po cesti ne pomaga racun :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ELO Objavljeno Februar 23, 2009 Deli Objavljeno Februar 23, 2009 (popravljeno) hmmm, raje se peljem s čelado, ki je kupljena pri uradnem trgovcu, zastopniku, pooblaščencu, ... če že zaradi drugega ne pa zaradi tega, da se mi niti ne porodijo dvomi ali ideje o tem, da sem po nekem čudnem naključju lastnik čelade iz serije, ki bi morala zaradi kake proizvodne napake ali podobnega na uničenje, potem je pa "kot ugoden nakup" pristala na moji glavi... poznam podobno zgodbo s pnevmatikami, pa z gradbenim materialom (pokajoče cevi,... ) če je sicks karkoli iz prve vrstice pa je to zagotovo ugoden nakup... :hmm: Popravljeno Februar 23, 2009. Popravil ELO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dive Objavljeno Februar 23, 2009 Deli Objavljeno Februar 23, 2009 pri meni določeni modeli shoei xspirit od 450 eur naprej. brez vizirja. Ja, dobra cena, ni kaj. Če prišteješ zraven dodatni zatemnjen vizir si že vsaj pri 500€. Ampak tele barve verjetno nimaš po taki ceni, ne? Vem, da se da dobit ceneje x-spirit, ampak tako barvo, kot sem si jo zahotel, je ceneje nisem mogel nikjer dobiti, znižane so druge barvne kombinacije. Vendar mislim, da je 530€ s stroški poštnine+vizir še vedno OK cena za tako čelado. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
phoebus Objavljeno Februar 23, 2009 Deli Objavljeno Februar 23, 2009 (popravljeno) V čem se pa X-spirit razlikuje od XR-1000? OK, eno je sport touring, drugo sport čelada, ampak tako, zame kot običnega bajkerja, kje bi občutil razliko? In kakšna je razlika med ST XR1000 in "vsakodnevno" raidII? Imam sicer XR-1000 tako da ne sprašujem ker bi kupoval ampak sem gledal po njihovi strani za vizirje in potem itak še malo pošnofaš če je kaj novega... in po opisih sodeč so vse bolj ali manj enake (ventilacija, dodatki, varnost,...) :unsure: Mogoče je vprašane glupo...ali bolje ispasti glup nego iz aviona :-) Popravljeno Februar 23, 2009. Popravil phoebus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ROBČEK Objavljeno Februar 24, 2009 Deli Objavljeno Februar 24, 2009 V čem se pa X-spirit razlikuje od XR-1000? OK, eno je sport touring, drugo sport čelada, ampak tako, zame kot običnega bajkerja, kje bi občutil razliko? In kakšna je razlika med ST XR1000 in "vsakodnevno" raidII? Imam sicer XR-1000 tako da ne sprašujem ker bi kupoval ampak sem gledal po njihovi strani za vizirje in potem itak še malo pošnofaš če je kaj novega... in po opisih sodeč so vse bolj ali manj enake (ventilacija, dodatki, varnost,...) :unsure: Mogoče je vprašane glupo...ali bolje ispasti glup nego iz aviona :-) X-SPIRIT čelada se precej razlikuje od ostalih čelad SHOEI. Je tudi narejena na drugem pultu - na pultu kjer se izdelujejo čelade za GP. Zelo hitro lahko snameš pralno podlogo, je zelo zelo zračna, školjka vsebuje karbon,... in,in,in. Priporočam seveda, če potrebuješ za dirkališče. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Februar 24, 2009 Deli Objavljeno Februar 24, 2009 Čak, zdj bo reku, da so čelade stare :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Februar 24, 2009 Deli Objavljeno Februar 24, 2009 (popravljeno) Jst čist kapiš....sam ker drug mogoče ne bo hehehe še enkrat preberi moj prejšnji post, pa boš vidu da se je nanašal na tiste osebke, ki so dvomili že prej.... PS.: sam res...kak lahk prodajaš stare čelade :lol: Popravljeno Februar 24, 2009. Popravil Frips Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hornet Objavljeno Februar 24, 2009 Deli Objavljeno Februar 24, 2009 Kok bi kej pršla cena XR 1000 z grafiko Camino TC-5 oz Camino TC-6? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bela81 Objavljeno Februar 25, 2009 Deli Objavljeno Februar 25, 2009 sej v bistvu nisem neki jaki prodajalec. le poskušam ljudem bolj poceni zrihtat dobro robo in pri tem tut sam zaslužit kak ojro. Meni ni treba polagat računov,ker jih sama nobenemu ne maram...Prav je, nobeden od nas ne dela za bombone. LpB81 :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nshaq Objavljeno Februar 27, 2009 Deli Objavljeno Februar 27, 2009 Zanima me, kako motec je whisper kit pri uporabi celade? A je samo tezje natakniti in sneti celado, ali je tudi obracanje glave otezeno? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se