Dark Objavljeno Februar 18, 2016 Opozori Objavljeno Februar 18, 2016 V BBC so zapisali: The Tech-Air will be available in select European markets in spring 2015, with US sales to come later in the year. Initial pricing for the vest is 1,200 euros ($1,440), which mates to either the Valparaiso (650 euros) or Viper (350 euros) jacket. http://www.bbc.com/autos/story/20150105-deployed-alpinestars-tech-air-street-airbag-vest MMF 1
thumper Objavljeno Marec 9, 2016 Opozori Objavljeno Marec 9, 2016 je to res za francijo? - "V Franciji bo teoretični izpit za avto po novem zastonj, v enosmernih conah 30 km/h pa bodo kolesarji lahko vozili tudi v nasprotno smer, obveščajo pri Adacu. Motoristi morajo nositi odsevni jopič in s seboj voziti varnostni trikotnik."
MARJA Objavljeno Marec 10, 2016 Opozori Objavljeno Marec 10, 2016 (popravljeno) pred 7 urami, thumper pravi: je to res za francijo? - "V Franciji bo teoretični izpit za avto po novem zastonj, v enosmernih conah 30 km/h pa bodo kolesarji lahko vozili tudi v nasprotno smer, obveščajo pri Adacu. Motoristi morajo nositi odsevni jopič in s seboj voziti varnostni trikotnik." Tole imaš že v Ljubljani na Prulah pa ni cona 30. Za odsevne jopiče je paže dolgo zakon, pa ga noben ne upošteva, pa tudi policaji te nič ne ustavljajo. Popravljeno Marec 10, 2016. Popravil MARJA maus 1
thumper Objavljeno Marec 10, 2016 Opozori Objavljeno Marec 10, 2016 kako komentiraš pa odebeljeno ? tisto da morajo s sabo vozit varnostni trikotnik?
dkee46 Objavljeno Marec 10, 2016 Opozori Objavljeno Marec 10, 2016 pred 5 minutami, thumper pravi: kako komentiraš pa odebeljeno ? tisto da morajo s sabo vozit varnostni trikotnik? ...očitno, da je kakšna francoska firma trikotnikov in/ali kovčkov bolj na slabeh, pa so se odločili (kot v SLO glede prve pomoči in pomaganju že skoraj propadlemu podjetju za prvo pomoč..), da bodo naredli biznis. Biznis, da je obvezen trikotnik. Ga nimaš kam dat? ja, pa kup še kovček. haha. A ni že dobro znano dejstvo, da velja pri motoristih čelada na nek način alternativa za trikotnik? ni samo SLO politika v k****.
thumper Objavljeno Marec 10, 2016 Opozori Objavljeno Marec 10, 2016 mogoče majo pa take zložljive za napihnit ...
gaso65 Objavljeno Marec 10, 2016 Opozori Objavljeno Marec 10, 2016 Kukr vem je ADAcu pred časom ušla ta neumnost, a so jo hitro popravili. Tukaj tega o trikotniku ni več na njihovi strani https://www.adac.de/reise_freizeit/motorrad/motorrad-ausland/motorradrecht-frankreich/default.aspx Tudi francoska ambasada v Nemćiji nič ne omenja trikotnika za motoriste: http://www.ambafrance-de.org/Fahrzeugausrustung-Was-in thumper 1
thumper Objavljeno Marec 11, 2016 Opozori Objavljeno Marec 11, 2016 jbg...pa glih letos k nimam časa it u francijo
raza Objavljeno Marec 11, 2016 Opozori Objavljeno Marec 11, 2016 pred 23 urami, thumper pravi: mogoče majo pa take zložljive za napihnit ... Saj se v Lojzu prodaja prevleka za čelado na kateri je natisnjen trikotnik. https://www.louis.de/artikel/moto112-warndreieckhaube-fuer-integralhelm/10001050?list=96115520&filter_article_number=10001050 thumper 1
abeceda Objavljeno Marec 11, 2016 Opozori Objavljeno Marec 11, 2016 Varnostni trikotnik za motoriste v Franciji ni obvezen, medtem ko je odsevni jopic obvezen od januarja letos. https://www.service-public.fr/particuliers/vosdroits/F19459 (glejte deux roues)
franc Objavljeno Marec 14, 2016 Opozori Objavljeno Marec 14, 2016 Ja samo ne med vožnjo. Če kaj "hodiš" po cesti moraš imeti odsevni jopič (pa pešci morajo imeti "kresničko"/ nekaj odsevnega ponoči) , Tudi čelade morajo imeti odsevnike (samo če pogledaš uredbo, to velja samo za čelade kupljene v F) ipd. lp Bostjan L 1
dreja_123 Objavljeno April 13, 2016 Opozori Objavljeno April 13, 2016 Prvi real life test Helite Airbag brezrokavnika: LP Andrej builder 1
DAMI34 Objavljeno April 13, 2016 Opozori Objavljeno April 13, 2016 Tale budala, bi bolj rabil blazine ob celi trasi ceste builder, Kmet2 in TakeALookAround 3
ferek Objavljeno April 15, 2016 Opozori Objavljeno April 15, 2016 ...pa najbrž menjava bombice na airbagu ne bo več pomagala... mi je pa uganka, kako ga je sleklo?... al morda tip ni imel orenk zapetega... Ampak delo je pa opravu...
Kmet2 Objavljeno April 15, 2016 Opozori Objavljeno April 15, 2016 pred 5 minutami, ferek pravi: ...pa najbrž menjava bombice na airbagu ne bo več pomagala... mi je pa uganka, kako ga je sleklo?... al morda tip ni imel orenk zapetega... Ampak delo je pa opravu... Sreča in naklonjenost zvezd in po videnem tud ne rizični padec oz, ambient Pa jaz bi imel to, da ne boš mislil da kritiziram ! builder 1
dreja_123 Objavljeno April 15, 2016 Opozori Objavljeno April 15, 2016 1 hour ago, ferek said: ...pa najbrž menjava bombice na airbagu ne bo več pomagala... mi je pa uganka, kako ga je sleklo?... al morda tip ni imel orenk zapetega... Ampak delo je pa opravu... Po padcu se voznik pobere in si jopič sam odpne in sleče... builder 1
gody01 Objavljeno Maj 27, 2016 Opozori Objavljeno Maj 27, 2016 Ob 16. 1. 2016 at 17:18, svobodnaptica01 pravi: ... Sem pa videla, da Helite sedaj prodaj tudi BS center. Če boš kupoval tam, imam doma bon za 30% popusta, ki velja do konca januarja. ... A si pri zadnjem okušanju asfalta imela tole na sebi in kako se je obneslo ? Če koga zanima dober deal, se da hit-air_e dobiti tule za precej nižjo ceno kot drugje v EU. Delivery je bil brez problema. Drugi najcenejši se da na Poljskem dobiti, je pa kar nekaj dražji kot pri Roumunih. https://www.protectii-moto.ro/en/ Zanekrat se je dobro obnesel, kljub "pozabljivosti" se še ni sprožil. Upam pa da ne bo nikoli rabil opraviti svoje funkcije.
svobodnaptica01 Objavljeno Junij 1, 2016 Opozori Objavljeno Junij 1, 2016 Ob 27. 5. 2016 at 19:14, gody01 pravi: A si pri zadnjem okušanju asfalta imela tole na sebi in kako se je obneslo ? Če koga zanima dober deal, se da hit-air_e dobiti tule za precej nižjo ceno kot drugje v EU. Delivery je bil brez problema. Drugi najcenejši se da na Poljskem dobiti, je pa kar nekaj dražji kot pri Roumunih. https://www.protectii-moto.ro/en/ Zanekrat se je dobro obnesel, kljub "pozabljivosti" se še ni sprožil. Upam pa da ne bo nikoli rabil opraviti svoje funkcije. Pri 60 km/h super, pri 130 km/h pa bi blo več lufta noter
bstulic Objavljeno Junij 2, 2016 Opozori Objavljeno Junij 2, 2016 Mehanika - rg, Robert Gregorič s.p. je dober naslov za hit air izdelke.
Frenk 67 Objavljeno Januar 23, 2017 Opozori Objavljeno Januar 23, 2017 Tole je že v neki temi, ampak bolj prepucavanje kaj bi kdo mel in kaj ne. Zanima me, če ma kdo izkušnje z nošenjem tega jopiča, je udoben, vroče poleti, a plapola med vožnjo itd... Zanima me tudi, če ga je kdo nosil pod jakno, ker men ful grdo zgleda.
KARMEN1 Objavljeno Januar 23, 2017 Opozori Objavljeno Januar 23, 2017 Ima moja prijateljica, zelo lepega, temno modrega. Nosi ga čez sivo motoristično jakno in ji prav lepo pristoji. Ne plapola, lepo se prilega. Odkar ga ima, ga redno nosi, celo poletje. Kawalir 1
Frenk 67 Objavljeno Januar 23, 2017 Opozori Objavljeno Januar 23, 2017 pred 3 minutami, DAMI34 pravi: To ni obleka ampak zaščitni jopič
Frenk 67 Objavljeno Januar 23, 2017 Opozori Objavljeno Januar 23, 2017 (popravljeno) pred 5 minutami, KARMEN1 pravi: Ima moja prijateljica, zelo lepega, temno modrega. Nosi ga čez sivo motoristično jakno in ji prav lepo pristoji. Ne plapola, lepo se prilega. Odkar ga ima, ga redno nosi, celo poletje. sem mislu, da je sam črn al pa cestarski OK, se dobi tud moder in oranžen (rdeč), men še zmeri grdo Popravljeno Januar 23, 2017. Popravil Frenk 67
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se