Saint Objavljeno Junij 11, 2006 Opozori Objavljeno Junij 11, 2006 Sem zgoraj na eno starejšo zadevo odgovoril, se zgodi, ko uporabljaš Applov Safari namesto Explorerja. :rolleyes: Še eno vprašanje za strokovnjake, a se komu slučajno sanja glede razlike SD in MMC. A je MMC kartica res opazno počasnejša od SD kartice, tukaj mislim za uporabo v navadnem digitalnem fotoaparatu (Nikon S1) in ne kake hude profesionalne uporabe. Rabil bi pa to zadevo, ker mi moj mobitel/MP3 player dela samo na MMC in SD ne grejo notri. :angry: lp Rudi
CPU Objavljeno Junij 11, 2006 Opozori Objavljeno Junij 11, 2006 Mi lahko kdo mogoče pomaga? Mam Canona Powr Shot A60, pa ko ga pržgem mi začne piskat in se ugasne, pa objektiva sploh ne pospravi, in kadar koli ga prižgem nazaj samo piska in se ugasne.....objektiv pa ostane zunaj :? :( je že kdo mogoče imel podobne težave, pls :cry: A se to splača sploh na servis nosit? LP
TBoxer Objavljeno Junij 11, 2006 Opozori Objavljeno Junij 11, 2006 (popravljeno) @CPU Najboljše da pokličeš na servis. 3A audio video servis Andrej Rihtar s.p. ZALOŠKA CESTA 161 tel: (01) 54-61-000 in (01) 54-61-100 Fax: 546 6 101 e-mail: 3a@3a-servis.si Delovni čas: Ponedeljek, torek in četrtek od 8 do 16 ure, sreda od 8 do 18 ure petek od 8 do 15 ure sobota, nedelja in prazniki - zaprto ali pa Foto Beseničar Mojca Šventner Tel.: 01/ 2800 800 Informacije po telefonu: od ponedeljka do petka od 8.00 do 16.00 ure Prevzem in oddaja: od ponedeljka do petka od 8.00 do 19.00 ure Elektronska pošta: servis@fotobesenicar.com lp Popravljeno Junij 11, 2006. Popravil TBoxer
simonsi Objavljeno Junij 11, 2006 Opozori Objavljeno Junij 11, 2006 Mi lahko kdo mogoče pomaga? Mam Canona Powr Shot A60, pa ko ga pržgem mi začne piskat in se ugasne, pa objektiva sploh ne pospravi, in kadar koli ga prižgem nazaj samo piska in se ugasne.....objektiv pa ostane zunaj :? :( je že kdo mogoče imel podobne težave, pls :cry: A se to splača sploh na servis nosit? LP Meni isto naredi, ko imam čisto prazne baterije.
Špilferderber Objavljeno Junij 12, 2006 Opozori Objavljeno Junij 12, 2006 3A audio video servis tegale se je za izogibat kot hudič križa (komaj dobil fotoaparat nazaj..)
Crownless Objavljeno Junij 12, 2006 Opozori Objavljeno Junij 12, 2006 Mi lahko kdo mogoče pomaga? Mam Canona Powr Shot A60, pa ko ga pržgem mi začne piskat in se ugasne, pa objektiva sploh ne pospravi, in kadar koli ga prižgem nazaj samo piska in se ugasne.....objektiv pa ostane zunaj :? :( je že kdo mogoče imel podobne težave, pls :cry: A se to splača sploh na servis nosit? LP Kot ti je svotovat simonsi prvo preveri baterije. Meu podobne probleme sredi Češke na vlaku <_<
CPU Objavljeno Junij 12, 2006 Opozori Objavljeno Junij 12, 2006 Kot ti je svotovat simonsi prvo preveri baterije. Meu podobne probleme sredi Češke na vlaku <_< Baterije so čisto v redu.. Sem pa klical na 3A servis in so rekli, da je šla optika, popravilo pride 18k :wacko: Pa saj ni tolk velik, sem mislu, da bo huje :P
Broj Jedan Objavljeno Junij 12, 2006 Opozori Objavljeno Junij 12, 2006 Baterije so čisto v redu.. Sem pa klical na 3A servis in so rekli, da je šla optika, popravilo pride 18k :wacko: Pa saj ni tolk velik, sem mislu, da bo huje :P Nauk basni: tut Canon ni več to kar je biw .. :BUA:
Thundercat Objavljeno Junij 12, 2006 Opozori Objavljeno Junij 12, 2006 zakaj že? zato ker imaš ti slabe izkušnje z njim? :grrr
Broj Jedan Objavljeno Junij 13, 2006 Opozori Objavljeno Junij 13, 2006 zakaj že? zato ker imaš ti slabe izkušnje z njim? :grrr ne TC .. osebno sem bil do nekaj časa nazaj 100%ni Canon-navdušenec in se vedno pričkal z bratom, ki je bil Nikon-fan .. vsi klasični zrcalno-reflexni Canoni so mi služili več kot v redu .. kaj naj rečem - sama hvala, brez kritike posebej zadnjega EOS100, ki mi je zvesto služil 16 let, vedno iz filma s 36 posnetki izcuzal tudi po 38 posnetkov, veliiko lepih fotografij, katere sva naredila skupaj visi doma po stenah pri meni in sorodnikih .. tisto prej je bila bolj šala kot resna pripomba :blush: samo mogoče ti nisi danes vstal "in joke-modus" .. saj bo .. lej zunaj sije sonce in tudi ti boš gotovo kmalu dobre volje :OK:
Thundercat Objavljeno Junij 13, 2006 Opozori Objavljeno Junij 13, 2006 samo mogoče ti nisi danes vstal "in joke-modus" .. šlo je zgolj za vprašanje...dokaz: zakaj že? zato ker imaš ti slabe izkušnje z njim? :grrr
Broj Jedan Objavljeno Junij 13, 2006 Opozori Objavljeno Junij 13, 2006 šlo je zgolj za vprašanje...dokaz: sorry :topic: včasih te ne razumem - kot zdajle naprimer :blush:
vulcan Objavljeno Junij 16, 2006 Opozori Objavljeno Junij 16, 2006 A mi lahko kdo svetuje, kaj kupit. Panasonic FZ-7 ali Canon S2 oz. S3 ali Kodak Z612 ??? :hmm:
Thundercat Objavljeno Junij 16, 2006 Opozori Objavljeno Junij 16, 2006 Danes gledal cene, S3 120k, S2 89k ...če ti kaj pomaga .)
jose Objavljeno Junij 16, 2006 Opozori Objavljeno Junij 16, 2006 Danes gledal cene, S3 120k, S2 89k a je velika razlika v kvaliteti med S2 in S3, je že kdo sprobal oba :hmm:
Thundercat Objavljeno Junij 16, 2006 Opozori Objavljeno Junij 16, 2006 razlika S1 vs S2 S2 vs S3 S3 revju-primerjava tabela z S2 Glavna razlika S3-S2 Sensor 1/2.5” CCD, 6.2 million pixels 1/2.5” CCD, 5.3 million pixels Effective Resolution 6.0 million pixels 5.0 million pixels Maximum Image Size 2816 x 2112 2592 x 1944 Continuous Shooting 2.3 fps, unlimited 2.4 fps, unlimited LCD screen • 2.0-inch TFT (flip out and twist)• 115,000 pixels • 1.8-inch TFT (flip out and twist) • 115,000 pixels Weight (no batteries) 410g 405g
Broj Jedan Objavljeno Junij 16, 2006 Opozori Objavljeno Junij 16, 2006 (popravljeno) a je velika razlika v kvaliteti med S2 in S3, je že kdo sprobal oba :hmm: S3 = bistveno boljši cene so na eBay.de bistveno ugodnejše, drugače (če raje kupiš v trgovini) je pa pri Majdiču v Celovcu Canon S3IS cenejši (106.000 - 442€) kot v SLO pa še s popustom ali darilom lahko računaš jasno da govorijo slovensko Majdič Klagenfurt tule sta pa testa en poleg drugega - zelo v redu testi testi fotoaparatov Popravljeno Junij 16, 2006. Popravil Broj Jedan
Hanzi Objavljeno Junij 16, 2006 Opozori Objavljeno Junij 16, 2006 Mi lahko kdo mogoče pomaga? Mam Canona Powr Shot A60, pa ko ga pržgem mi začne piskat in se ugasne, pa objektiva sploh ne pospravi, in kadar koli ga prižgem nazaj samo piska in se ugasne.....objektiv pa ostane zunaj :? :( je že kdo mogoče imel podobne težave, pls :cry: A se to splača sploh na servis nosit? LP definitvno ne dajaj 18 ksit za popravilo 3 leta ali več starega fotkiča, če pa za 30 ksit dobiš bojšega novega :hmm:
Broj Jedan Objavljeno Junij 17, 2006 Opozori Objavljeno Junij 17, 2006 spet sem si dovolil razkošje "premislilti se" in sam sebi zakuhow totalno zmedo namreč na internetu sem našel enkratno ponudbo ponudba Nikon Nikon D50 + Sigma -Set 18-50 DC + 55-200 DC za 650€ .. kar je za 100€ ceneje kot v BigBang-u pri nas ali Majdic-a v A - kjer le ohišje Nikona stane 750€ in za slabih 200€ več od H5,, S3 IS, FZ30 .. :hmm:
Broj Jedan Objavljeno Junij 18, 2006 Opozori Objavljeno Junij 18, 2006 tole Alfa bo naredilo zelo vroč Julij :yes:
vulcan Objavljeno Junij 20, 2006 Opozori Objavljeno Junij 20, 2006 A pa ima kdo kaj izkušenj s Panasonicom FZ7? Lp, Vulcan
Broj Jedan Objavljeno Junij 20, 2006 Opozori Objavljeno Junij 20, 2006 A pa ima kdo kaj izkušenj s Panasonicom FZ7? Lp, Vulcan ogromno testov so naredili z njim - malce poglej po prej pripopanih linkih test profija je veliko več vreden, kot forumsko mnenje nekoga, ki je pred mesecem dni kupil tak aparart in predvsem, če ga je.. zeloo verjetno nima nobenih ali pa minimalne foto izkušnje .. tako, da so taka mnenja skoraj brez pomena :yes:
Thundercat Objavljeno Junij 20, 2006 Opozori Objavljeno Junij 20, 2006 test profija je veliko več vreden, kot forumsko mnenje nekoga, vprašanje če je tako...če fotiča kupuje "laik" mu profesionalno mnenje o aparatu malo pomaga...bolj mu pride v korist mnenje drugega "laika"
Broj Jedan Objavljeno Junij 20, 2006 Opozori Objavljeno Junij 20, 2006 vprašanje če je tako...če fotiča kupuje "laik" mu profesionalno mnenje o aparatu malo pomaga...bolj mu pride v korist mnenje drugega "laika" Mogoče si mislil, da se tak laik bolje počuti, če mu drug laik reče:"Ti veš qwa, ys sm ga zanč kupu pa sm full zaduvoln!" Ja verjetno imaš prow, saj oba nikoli ne bosta izvedela, da sta vrgla denar skozi okno .. Važno na tem Planetu Opic je pa le, da se imamo fajn, in da en drugemu čim manj grenimo življenje. :yea1:
vulcan Objavljeno Junij 20, 2006 Opozori Objavljeno Junij 20, 2006 ogromno testov so naredili z njim - malce poglej po prej pripopanih linkih test profija je veliko več vreden, kot forumsko mnenje nekoga, ki je pred mesecem dni kupil tak aparart in predvsem, če ga je.. zeloo verjetno nima nobenih ali pa minimalne foto izkušnje .. tako, da so taka mnenja skoraj brez pomena :yes: A mi lahko samo poves kako je kaj z vzdrzljivostjo baterije in koliko casa se fila. A se polni samo preko 220V ali obstaja tudi 12V polnilec? lp Vulcan
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se