Skoči na vsebino

Honda NSR 125

alien

Priporočene objave

Živjo imam motocikel cbr 125 in ne da nič od sebe niti zelena lučka se ne prižge,akumolator je OK ! Mogoče kdo ve vse kaj je možno ? Hvala.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ha odkril sem napako ,na desni strani pod zicem je en rele al neki podobnega ker nekaj prska not ! Pol pa ko ga dam ven pa motor vžge sam ne delajo luči in obratomer itd ! Kaj sploh je to in kje se dobi kolk stane

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Guest anzeee93

Ha odkril sem napako ,na desni strani pod zicem je en rele al neki podobnega ker nekaj prska not ! Pol pa ko ga dam ven pa motor vžge sam ne delajo luči in obratomer itd ! Kaj sploh je to in kje se dobi kolk stane

enako sm meu js pred 1 tednom situacijo...sm dau na serfis so mi ga menjal rele= evo cena servisa(in releja) pa sam releja...rele zaganjac 31.57 eurou, delo pa 27.50

to je to =)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Guest anzeee93

nameravam si kupit nsrko, pa me zanima kolk se kaj obnese proti srki,yamahi ali pa miteju v pospešku in udobnosti vožnje?

udobnost vrhunska =) morm se pa pohvalt da sm zanc mitota z gianeli auspuhom pa tem za las nabou...aprilio pa kr =) pa mam original auspuh, ubistvu dost razn blokad

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

enako sm meu js pred 1 tednom situacijo...sm dau na serfis so mi ga menjal rele= evo cena servisa(in releja) pa sam releja...rele zaganjac 31.57 eurou, delo pa 27.50

to je to =)

No sem naročil rele cana je okol 15 evrov ! Tko bi moralo to delovat. Pa še to na števcu za tank mi ne kaže pravilno,kaj bi to bilo ko natankam full je cagar do konca pol ko pa ostane polovico tanka je pa cagar že čisto na koncu !?? :closedeyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Guest anzeee93

No sem naročil rele cana je okol 15 evrov ! Tko bi moralo to delovat. Pa še to na števcu za tank mi ne kaže pravilno,kaj bi to bilo ko natankam full je cagar do konca pol ko pa ostane polovico tanka je pa cagar že čisto na koncu !?? :closedeyes:

to pa nwm, ksn senzorck al pa kej, nimam pojma =)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 3 tedne pozneje...
Guest anzeee93

Evo stvar je taka, učer sm se mal vozu okol in odenkrat js slism neki k rohni, sm sam upu da ni nc tazga da bom lah prsu do doma...s prva sm mislu da je kak kiler se odsrafu al pa kej podobnega, rohni iz sprednega dela tm pr 6 cukov(kjer zacne vlečt motor) pa k šaltam.Kiler ni k je ubstvu sam nataknen gor na 2 "palcki" tko da nimam idej kwa bi lah se blo?

ce se komu kej sanja bi biu hvaležn =)

Popravljeno . Popravil anzeee93
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Evo stvar je taka, učer sm se mal vozu okol in odenkrat js slism neki k rohni, sm sam upu da ni nc tazga da bom lah prsu do doma...s prva sm mislu da je kak kiler se odsrafu al pa kej podobnega, rohni iz sprednega dela tm pr 6 cukov(kjer zacne vlečt motor) pa k šaltam.Kiler ni k je ubstvu sam nataknen gor na 2 "palcki" tko da nimam idej kwa bi lah se blo?

ce se komu kej sanja bi biu hvaležn =)

Jaz bi pa bil hvalezen, ceb mi poslal slovar za tvoje narecje :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz bi pa bil hvalezen, ceb mi poslal slovar za tvoje narecje :)

Evo stvar je taka, včeraj sem se malo vozil in od enkrat slism kako neki rohni. Upal sem da ni nič takega in da bom lahko prišel do doma. Sprva sem mislil, da se je "kiler" snel (odšaraufal) ali pa kej podobnega. Rohni pa iz sprednjega dela tam pri 6000 obratih (kjer začne motor pospeševati) in ko menjam prestave. No ugotovil sem, da "kiler", saj je v bistvu samo nataknjen gor na 2 "palcki" tako da nimam idej, kaj bi lahko bilo.

Bi mogoče kdo znal pomagat?

Evo tko sem jaz razumu, pa ni lih neki zaverglu, kokr ga znajo :D.

Jaz ti ne znam pomagat, ampak dobro poglej če je vse dobro zategnjeno. Če pa nič ne najdeš, pol pa vrjetno veš kaj sledi-Xtremno šraufanje.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Guest anzeee93

Evo tko sem jaz razumu, pa ni lih neki zaverglu, kokr ga znajo :D.

Jaz ti ne znam pomagat, ampak dobro poglej če je vse dobro zategnjeno. Če pa nič ne najdeš, pol pa vrjetno veš kaj sledi-Xtremno šraufanje.

Zdej sm ugotavlu mal in se nekje pr števcih neki odšraufal, sam neve zakaj mi pr 10 k obratov tok naglas rohni kt da bo razpadl use sko...gremo šraufat, xtremno

eh hvala lepa useen =)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 3 tedne pozneje...

Da ti ni kje okvir počil :wallbash: :wallbash:

Poglej vsa "ušesa" kjer je motor fiskiran na okvir. Pa ne govorim na pamet. Moja NSR-ka je bila 8-10let nazaj varjena 2x pa ni bila nikoli na tleh :headbang: :headbang:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Guest anzeee93

Da ti ni kje okvir počil :wallbash: :wallbash:

Poglej vsa "ušesa" kjer je motor fiskiran na okvir. Pa ne govorim na pamet. Moja NSR-ka je bila 8-10let nazaj varjena 2x pa ni bila nikoli na tleh :headbang: :headbang:

sm že meu pr jermanu da je zašvasu okvir, je nastala razpoka zrd vibracij, zdej je pa uredu ker je jerman še dodatno ojaču =)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 4 tedne pozneje...
Guest anzeee93

Zna gdo nastelat frgazr na hondi?Vceraj sem menjal filter in sem pozabil da je treba frgazr naštelat ko menjam tko da zdej motor uzge sam pod zaugom vozt ga pa tud nemorm, tastar filtr je pa nazalost ze razpadu :S

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

js sm včasih to znal v nulo ja, ko sm še sam mel nsrko...

šraufnciger v hlače. idi nekam na prazno vaško cesto pa se špilaj.

itq maš samo 2 šraufeka.prvo si štangas naštelaj pol pa še luft pa si zmagal :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zdej če je filtr dost drugačn bi blo mogoče celo dizo treba menat.... Drugače pa kr se špilaj, sam če nimaš pojma boš narobe nastavu in ti lahko ribne... Če se boš sam spravu delat, morš vedt da un šraufek k ma vzmet za prosti tek in ga zaenkrat pust prmer.... Posvet se ta drugmu, ampak vrtet morš res po mal, pa zapomni si za kok si premaknu, da lahko daš nazaj če nebo vredu.... K bo delal bolše, se pel in motor v 4. brzini prtegn dokonca. Pol pa lepo ustav in ugasn motor ter poglej kakšne svečke je barva. Ob optimalnih nastavitvah mora bit čokoladno-rjave barve... Ampak to se morš pelat par minutk, da se barva sveče spremeni...

Če pa neznaš pa raj kšnmu pel k zna... :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Guest anzeee93

Zdej če je filtr dost drugačn bi blo mogoče celo dizo treba menat.... Drugače pa kr se špilaj, sam če nimaš pojma boš narobe nastavu in ti lahko ribne... Če se boš sam spravu delat, morš vedt da un šraufek k ma vzmet za prosti tek in ga zaenkrat pust prmer.... Posvet se ta drugmu, ampak vrtet morš res po mal, pa zapomni si za kok si premaknu, da lahko daš nazaj če nebo vredu.... K bo delal bolše, se pel in motor v 4. brzini prtegn dokonca. Pol pa lepo ustav in ugasn motor ter poglej kakšne svečke je barva. Ob optimalnih nastavitvah mora bit čokoladno-rjave barve... Ampak to se morš pelat par minutk, da se barva sveče spremeni...

Če pa neznaš pa raj kšnmu pel k zna... :D

hehe hvala za nasvete fantje, ampak bo treba dizo menjat :BUA:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hehe hvala za nasvete fantje, ampak bo treba dizo menjat :BUA:

če motor muka ob polnem gasu (mooo moooo) to pomen da je diza premala, če pa trokira pa prevelika. Potem pa lepo preveriš kašne barve je sveča.... Če je presvetla daš večjo dizo, če je pretemna pa manjšo....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Guest anzeee93

če motor muka ob polnem gasu (mooo moooo) to pomen da je diza premala, če pa trokira pa prevelika. Potem pa lepo preveriš kašne barve je sveča.... Če je presvetla daš večjo dizo, če je pretemna pa manjšo....

sm pogruntu

hvala ti :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Guest anzeee93

ne nism, nimam dize še, sm pa tastar filtr skp sestavu pa isto muka pr 4k pa pod zaugom sam uzge...tko da gruntam kwa ga muč k sm filtr tko sestavu nazaj k je biu prej :surrender: štelu pa nism nubenih šraufkov nc

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ne nism, nimam dize še, sm pa tastar filtr skp sestavu pa isto muka pr 4k pa pod zaugom sam uzge...tko da gruntam kwa ga muč k sm filtr tko sestavu nazaj k je biu prej :surrender: štelu pa nism nubenih šraufkov nc

Vrjetno je filter preodprt - dobi ferg preveč zraka... Probi eno cunjo mau na filtr dt pa se igrej al pa tko....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!