Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

servis manualManuale_Officina_Hornet_07.pdf

priročnik navodila Hornet manual.pdf

Priporočene objave

Objavljeno

Hvala za odgovore :)

Sporocim, ko si se kaksno ogledam...

LP Andrej

Objavljeno

Težk boš našel tak letnik motorja, da še ni bil nikol na tleh. Praska je pa takoj. 

Objavljeno

Težk boš našel tak letnik motorja, da še ni bil nikol na tleh. Praska je pa takoj.

Tezko ja, ni pa nemogoce ;) Moja je bla 04 letnik, brez prask.

Fajn motorcki so tele hornetke. Sam vzmetenja jim manjka ...

Objavljeno

Tezko ja, ni pa nemogoce ;) Moja je bla 04 letnik, brez prask.

Fajn motorcki so tele hornetke. Sam vzmetenja jim manjka ...

Jst sm skeptik po naravi.. mogoče so jo pa dobr spoliral :D 

ne ne, sej privoščim ;) moja je bla spraskana ob nakupu (05 letnik), pa ma še kakšno prasko več že gor.. :blush:  drugač pa zadovoljna :)

Objavljeno

Mene naceloma manjse praske ne motijo, verjetno bo tudi pri meni kaksno dobila.

Ta, ki sem jo gledal je imela prevec prask - ze ce bi lastnik montiral gor cepe, agregat ne bi bil spraskan...

Drugace pa gledam za letnike 2007 dalje, z abs-om...

Objavljeno (popravljeno)

Mene naceloma manjse praske ne motijo, verjetno bo tudi pri meni kaksno dobila.

Ta, ki sem jo gledal je imela prevec prask - ze ce bi lastnik montiral gor cepe, agregat ne bi bil spraskan...

Drugace pa gledam za letnike 2007 dalje, z abs-om...

tudi s čepi se pokrov statorja malo pobrusi... ne vprašaj kako vem... (vsaj za model pc34 98-02) na srečo je original kos nekje 60€ tako da ni za se zjokat...

Baje nasplošno hornete večinoma padejo zelo lepo in je ponavadi malo stroškov za porihtat. Jaz že imam tako izkušnjo... 75-85km/h je zgeneriralo cca 150€ škode... če bi bila cela originalna bi lahko bilo tudi manj stroškov...

Popravljeno . Popravil StaraFeltna
Objavljeno

Bi mi kdo ki si lasti horneto pc 34 ali 36 prosim izmeril napetosti na bateriji:

V na štandagasu z in brez luči

V na 5000 rpm z in brez luči.

Po priročniku sem v mejah normale in zgleda imam bol bogo baterijo, "sulfirano". Edin o čudi me da napestost proti 5000 obratvo upada namesto narašča kar je tudi skladno z nekaj ostalimi po tujih forumih. Ker ni veliko napisanega o temu naprošam da tistemu ki ima horneto in multimeter naj poskusi.

Objavljeno

Evo tudi jaz bi mal menjal, nekako me najbolj vleče na hornetko 600 (trenutno mam bmw f650gs) mislim da bo za začetek kar dost. Zanima pa me na kaj naj bom najbolj pozoren ko bi šel kakšno pogledat? Ogledan mam sicer eno na avto netu 09 letnik pa 15k km, pa se že kar nekaj časa prodaja.

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Tudi jaz iščem Horneta, od 2007 dalje. Če se le da z Abs-om ...

Je zlato iz MS (K motors) kupil kdo iz foruma ?

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Mene pa zanima če ima kdo od vas, ali da pozna kakšnega ki ima doma Hondo Hornet 600, ki ima zanič motor in je vse ostalo celo, ker sem imel v nedeljo prometno nesrečo  :BUA: , in imam motor cel ker so mi ga rešili crash paddi, in bi rad sedaj čez zimo vse premenjal.

Hvala za odgovore in lp

Objavljeno

Mene pa zanima če ima kdo od vas, ali da pozna kakšnega ki ima doma Hondo Hornet 600, ki ima zanič motor in je vse ostalo celo, ker sem imel v nedeljo prometno nesrečo  :BUA: , in imam motor cel ker so mi ga rešili crash paddi, in bi rad sedaj čez zimo vse premenjal.

Hvala za odgovore in lp

To boš pa težko našel saj jih je mnogo v taki situaciji in praktično zanemarljivo malo takih ki ima agregat fuč. Če pa že imajo to smolo in je motopr drugače ok pa se dobijo za 200+€ rabljeni dalje in tako si večina ne dela problemov, skoraj raje menjaš agregat kot delaš velikanski servis. Še posebej ker je rezervni del in ni potreb po uvažanju upd. Menda še serijske nima... Kupiš 2nd hand, moniraš preveriš nasmešek in gas.

Kako razsuta je horneta? Lahko tudi prek pm, morda imaš kak kos ki meni pride prav, je preživel pa se zmeniva... (sicer pa kateri model je? pc-34?)

Objavljeno

Vem da je to problem dobiti, sicer sem dal povpraševanje na 2 konca in bomo videli kaj bo, motor bom pa tako ali tako imel doma do marca, če ga ne bom do takrat popravil ga bom pa prodal :ninja:
Evo še slikce kar je ostalo od motorja :BUA:
8ev-201408.jpg

slg-201408.jpg

4od-201408.jpg

Objavljeno

Uf, kaj te je drgac neslo ce ni skrivnost? Hitrost al kj druzga?

Objavljeno

V ovinku sem se premalo nagnil in sem bil že na črti nasproti pa avto :S, k sreči je samo motor priletel v avto jaz pa sem ga zgrešil in sem samo malo potolčen :)

Objavljeno

hvala ;), drugače za motor mi je čisto vseeno če je uničen, ker pleh se da popravit ostalo pa bolj težko......

Objavljeno

Vse jasno zakaj rabiš vse razen agregat... če maš originalen hondin regler bi si ga sposodil (rabim za test mojega) ali odkupil če ne bo hudobija od cene.

N osam oda si jo odnesel ok.

Objavljeno

hvala ;), drugače za motor mi je čisto vseeno če je uničen, ker pleh se da popravit ostalo pa bolj težko......

to se res ne splača popravljat, sej maš prou vse uničeno. za ena 2000 dobiš že kako staremu sršenu podobno zadevo, to pa prodaš za dele. že če grejo vilce v maloro je vprašanje kolko se splača pr tako starih motorjih kej čarat, ne pa zadeve kjer ni nič več celo.

Objavljeno

to se res ne splača popravljat, sej maš prou vse uničeno. za ena 2000 dobiš že kako staremu sršenu podobno zadevo, to pa prodaš za dele. že če grejo vilce v maloro je vprašanje kolko se splača pr tako starih motorjih kej čarat, ne pa zadeve kjer ni nič več celo.

Praktično je to res, ampak sedaj imam že pri 2 rezerviran motor, če bo slučajno kakšen z zaribano mašino in bi vse premenjal. Tudi to je res da bi dobil za tak denar že drugega, ampak je tudi v tem problem ker še tega nisem odplačal :/, do drugega leta bi pa težko toliko našparal.....

Objavljeno

Zdravo, jaz sem šel zadnjič gledat eno Hornetko 2007 letnik in sem opazil da ima krivine izpušnega sistema nekam čudno rjave (ampak ne umazane, temveč me je na pogled kar malo spominjalo na rjo), ima pa motor slabih 23 tisoč prevoženih kilometrov. Se komu kaj sanja kaj bi to lahko bilo?

Objavljeno

Zdravo, jaz sem šel zadnjič gledat eno Hornetko 2007 letnik in sem opazil da ima krivine izpušnega sistema nekam čudno rjave (ampak ne umazane, temveč me je na pogled kar malo spominjalo na rjo), ima pa motor slabih 23 tisoč prevoženih kilometrov. Se komu kaj sanja kaj bi to lahko bilo?

Japonc ;)

Objavljeno

Japonc ;)

Se pravi reskiram še 1000 € pa ruknem akrapoviča gor pa ne bo problemov :D

Objavljeno

Alpa kupiš kej evropskega ;)  ne hec sem jo mel in je blo isto z izpuhom slab material

Objavljeno

Pa je bilo prav rjavo? Bi prej rekel da je zažgana umazanija. Kakšen var že lahko porjavi, da bi pa cele krivine pa dvomim. 

Objavljeno (popravljeno)

Če je ta z rizoma balanco,.. to se vse očisti. Vtipkaj v google - slike - Optiglanz. Še malo polirne paste pa je izpuh kot nov. 

Popravljeno . Popravil XTR

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!