ProdriveR Objavljeno Maj 7 Deli Objavljeno Maj 7 pred 4 urami, Kugelschreiber pravi: Ja, čist suvereno streže pohajače. Ce hoces bistveno bolsi motor, je treba kar precej vec odkartat. Ce kupis nekaj 2010 letnik, nisi naredil dosti. Ce hoces modern flagship si pa ob 15k za rabljenga. Meni je to prevec. Premal zasluzim. Kak stelvio bi bil kar dober nadomestek 🙂 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno Maj 7 Deli Objavljeno Maj 7 (popravljeno) 49 minutes ago, ProdriveR said: Kak stelvio bi bil kar dober nadomestek 🙂 Tanov? a nima jako podobnih oči kot star Capo? V živo ga nisem še videl, po slikah pa se mi zdita en mal v sorodu. Al je spet 15k, ne znam zmetat na kup, bank pa ne sprašujem, če se ne gre za cegle in strešnike. Popravljeno Maj 7. Popravil Kugelschreiber MiNa in ProdriveR 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rdeči Objavljeno Maj 7 Deli Objavljeno Maj 7 pred 2 urami, ProdriveR pravi: Kak stelvio bi bil kar dober nadomestek 🙂 Imel možnost ga voziti in kar nekaj h lušten motor lepo vleče že od nizkimi obrati naprej brez cukanja edino ko daš v prvo mal poč saj tak občutek precej lažji od capota saj, ko ga obračaš na mestu res se lepo pelje čez ovinke sedež trši noge taman za mojih 186 cm vetrna zaščita mi manka kakšnih 5-8cm občutek sem imel, da se je lepše šalta v programu šport zavore grabijo in motor se ne posede ravno prav ja zvok motorja ta pa res lepo prede. Da bi šel na daljšo pot pa mislim capo bolj prijazen. Z zadnji kufrom cevno zaščito in nekaj drobnarije 16500. Kugelschreiber in ProdriveR 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kugelschreiber Objavljeno Avgust 16 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 16 Ekspertna komisija na Avtokrki jo je požegnala za še eno leto uporabe. Letos je bila potratna. Ketnset (240€) in prednji diski s ploscicami (480€). Stevc ze skoraj dva meseca kaze 99700km. raza, Joker, DAMI34 in 7 others 9 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rdeči Objavljeno Avgust 16 Deli Objavljeno Avgust 16 Moj jih ima pred 3 urami, Kugelschreiber pravi: Ekspertna komisija na Avtokrki jo je požegnala za še eno leto uporabe. Letos je bila potratna. Ketnset (240€) in prednji diski s ploscicami (480€). Stevc ze skoraj dva meseca kaze 99700km. Moj jih ima 125000 tkm. do zdaj brez večjih problemov razen na začetku znanih problemov z el. hribuc in Kugelschreiber 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno Avgust 16 Deli Objavljeno Avgust 16 Just now, Rdeči said: Moj jih ima Moj jih ima 125000 tkm. do zdaj brez večjih problemov razen na začetku znanih problemov z el. Mal premlevam. V leta gre, kilometri se nabirajo, enodnevnih izletov skoraj ne delam več. Če crkne na poti za vikend v paklo, well, prav. 0802864, problem rešen. Če utihne na kaki furi, gre po zlu kup veselja, časa, načrtovanja in denarja. Se mi zdi, da bom dal preventivno pregledat kablovje, menjal stator, regler in bencinsko pumpo. Pa drgnil dokler volja ne mine. @Zok tega še ne ve. Joker, Hytech in Zok 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rdeči Objavljeno Avgust 16 Deli Objavljeno Avgust 16 pred 1 uro, Kugelschreiber pravi: Mal premlevam. V leta gre, kilometri se nabirajo, enodnevnih izletov skoraj ne delam več. Če crkne na poti za vikend v paklo, well, prav. 0802864, problem rešen. Če utihne na kaki furi, gre po zlu kup veselja, časa, načrtovanja in denarja. Se mi zdi, da bom dal preventivno pregledat kablovje, menjal stator, regler in bencinsko pumpo. Pa drgnil dokler volja ne mine. @Zok tega še ne ve. Na tvojem mestu bi samo menjal filter bencina stator pusti, če ti normalno polni preglej vse konektorje tudi v spredaj pri luči regolator menjaj z mosfet. Bencinska pumpa paše od avta tamala dobiš od 20 evr. Za stator je na trgu veliko kitajcev ki pa znajo biti slabši. Zok, Mavti, Joker in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Avgust 18 Deli Objavljeno Avgust 18 On 8/16/2024 at 5:41 PM, Kugelschreiber said: @Zok tega še ne ve. Jaz mu sploh ne bi povedal.😇 MiNa in Kugelschreiber 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno September 2 Deli Objavljeno September 2 On 8/16/2024 at 7:48 PM, Rdeči said: Na tvojem mestu bi samo menjal filter bencina stator pusti, če ti normalno polni preglej vse konektorje tudi v spredaj pri luči regolator menjaj z mosfet. Bencinska pumpa paše od avta tamala dobiš od 20 evr. Za stator je na trgu veliko kitajcev ki pa znajo biti slabši. Tega, ne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rdeči Objavljeno September 2 Deli Objavljeno September 2 pred 2 urami, Kugelschreiber pravi: Tega, ne? ne vem mal sem že pozabil čeprav mislim, da bi moral biti ok. oblika ni toliko pomembna meni je uspelo iz de. dobit original mislim okoli 40.evr Kugelschreiber 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno September 20 Deli Objavljeno September 20 Saj se ne smem pritoževat. Po 95.000+ mojih km me ni na potovanjih niti enkrat zajebala, na 100 km furah po rodni grudi pa me je rada užalostila. Po vrnitvi na B-mašino (moder nakup, no, plave barve je) imam lepe spomine na brutalne pospeške, na luči, ki režejo temo, na udobje sopotnice, na zjebana ušesa od auspuhov (in oznanitve, da prihajam), pa še kaj. Vendar moram postati praktičen hropec s skromno penzijo in nehat divjat. V glavnem lepi spomini in kakšen hud suffer. Ko zrihtam štrom do pumpe oz. pumpo, ki mi je omogočila spoznati prijazne DARS-ovce z Vranskega, ki so mi (ponovno) čakanje na šlep službo lajšali z družbo in vodo, se bova verjetno v solzah ločila ali razvezala, ali kako se že reče. Upam, da jo bo kdo maral, ker sem vanjo vložil za kakšno dobro FJR dnarja. To ni oglas temveč blues at midnight "You've been a toxic bitch and I was a frightened little boy, I could be rich, but you did take your toll...." Kugelschreiber, MiNa in ProdriveR 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno September 21 Deli Objavljeno September 21 (popravljeno) 11 hours ago, lasagna said: Saj se ne smem pritoževat. Po 95.000+ mojih km me ni na potovanjih niti enkrat zajebala, na 100 km furah po rodni grudi pa me je rada užalostila. Po vrnitvi na B-mašino (moder nakup, no, plave barve je) imam lepe spomine na brutalne pospeške, na luči, ki režejo temo, na udobje sopotnice, na zjebana ušesa od auspuhov (in oznanitve, da prihajam), pa še kaj. Vendar moram postati praktičen hropec s skromno penzijo in nehat divjat. V glavnem lepi spomini in kakšen hud suffer. Ko zrihtam štrom do pumpe oz. pumpo, ki mi je omogočila spoznati prijazne DARS-ovce z Vranskega, ki so mi (ponovno) čakanje na šlep službo lajšali z družbo in vodo, se bova verjetno v solzah ločila ali razvezala, ali kako se že reče. Upam, da jo bo kdo maral, ker sem vanjo vložil za kakšno dobro FJR dnarja. To ni oglas temveč blues at midnight "You've been a toxic bitch and I was a frightened little boy, I could be rich, but you did take your toll...." F650gs? Tastare capice so znale hecat z nekim zalitim/zakitanim kontaktom v rezervarju, ja. moja smo zadnje ploscice gloda na konus? Spodaj 3mm zgodaj samo se 1mm 🤷♂️ Drgac je kr pridna. 101101 in vrti dalje. Popravljeno September 21. Popravil Kugelschreiber MiNa in lasagna 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno September 21 Deli Objavljeno September 21 Razmisli o menjavi zadnje zavorne čeljusti, pri meni je podobno, pa mi je mojster svetoval, naj to dam v plan. Ima jih Holandec (Baboon). Kugelschreiber 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se