Zdrawc Objavljeno September 24, 2007 Deli Objavljeno September 24, 2007 jap..samo še 3km makadama.....pokrajina božanska....evo slikce nič več McAdama :grrr (preverjeno v sredo) cesta pa res odlična, da o pokrajini sploh ne govorim :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno September 24, 2007 Deli Objavljeno September 24, 2007 :worship: Tole je pa hudo. Škoda da sem lani zamudil notranjost ČG. Bo treba it drugo leto v raziskovanje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 24, 2007 Deli Objavljeno September 24, 2007 :worship: Tole je pa hudo. Škoda da sem lani zamudil notranjost ČG. Bo treba it drugo leto v raziskovanje. meni je pa žal, da nisem šel že predlani tu čez, ko je bilo še več McAdama :kva2: , to je šele moralo bit noro...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 24, 2007 Deli Objavljeno September 24, 2007 (popravljeno) Če bi se slučajno kdo odpravljal iz Črne Gore na Kosovo, je cesta Andrijevica - Peč od prelaza Čakor (1849m) naprej zaprta, pravzaprav te od gor v dolino proti Kosovu ne spustijo policaji (spodaj na sami meji so menda Italjanski KFORjevci prekopali cesto). Naju so gor pričakali štirje, ki pač stražijo to obmejno področje, sami fajn dečkoti :OK: in jih predvsem zanimalo, tako kot pa povsod doli po odmaknjenih krajih, kolko kubika??? kolko konjeva??? kolko ide??? kolko košta??? pa sma tam obrnila (itak že v štartu nisma imela namena na Kosovo) in šla nazaj po lepem McAdamu (30km) :naughty: Popravljeno September 24, 2007. Popravil Zdrawc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rocky Objavljeno September 24, 2007 Deli Objavljeno September 24, 2007 nič več McAdama :grrr (preverjeno v sredo) cesta pa res odlična, da o pokrajini sploh ne govorim :worship: [ Zdrawc servus! Če bi teh 3km asfaltirali 1mesec in pol prej, bi to cesto prevozil tudi sam. Je pa bilo dokaj "pestrih" mojih prvih 7 km (od 28) od Boana proti Žabljaku. Sem pač moral pogledat svoj rimejk izpred 26 let, ko sem kot vojak pomagal pri gradnji ceste Šavnik - Boan. Na trenutke sem že razmišljal, da obrnem nazaj proti Šavniku in po drugi poti proti Žabljaku. Kako je predel po črnogorskih serpentinah tvoj Tigerček. :worship: A mu je družbo delala Yamaha 1.3? Mojemu Trophy-ju se je že prvi dan dopusta vtrgalo in je popeljal pot iz MB pa do Nikšiča. Kot izgleda mu zelo ležijo hrvaško, bosansko, črnogorske ceste. Pozdrav izpod vinogradov! Rocky B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rocky Objavljeno September 24, 2007 Deli Objavljeno September 24, 2007 Durmitor, okolica,Tara... Pozdrav izpod vinogradov! Rocky B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cb1300 Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 Durmitor, okolica,Tara... Pozdrav izpod vinogradov! Rocky B) Savin kuk :naughty: ...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 Zdrawc servus!Če bi teh 3km asfaltirali 1mesec in pol prej, bi to cesto prevozil tudi sam. Je pa bilo dokaj "pestrih" mojih prvih 7 km (od 28) od Boana proti Žabljaku. Sem pač moral pogledat svoj rimejk izpred 26 let, ko sem kot vojak pomagal pri gradnji ceste Šavnik - Boan. Na trenutke sem že razmišljal, da obrnem nazaj proti Šavniku in po drugi poti proti Žabljaku. Serbus, jop Črna Gora preseneča na vsakem koraku in je zato še tolko bolj pestra :grim Kako je predel po črnogorskih serpentinah tvoj Tigerček. :worship: A mu je družbo delala Yamaha 1.3? Mojemu Trophy-ju se je že prvi dan dopusta vtrgalo in je popeljal pot iz MB pa do Nikšiča. Kot izgleda mu zelo ležijo hrvaško, bosansko, črnogorske ceste. Tiger in pravtako tudi XJRjka delala BP :grim, tudi tistih 150km McAdama ki sma ga prevozila na turi sta kamot odfurala B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rocky Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cb1300 Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 CB, ja kam pa pri milem Bogu pa spada Savin kuk? :naughty: :hmm: Durmitorju. ;) Pozdra izpod vinogradov! Rocky B) itak :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 evo še malo + tunel in Pivsko jezero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 4, 2007 Deli Objavljeno Oktober 4, 2007 Nekaj slik iz Durmitorja in Pivskega jezera :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Januar 7, 2008 Deli Objavljeno Januar 7, 2008 še nekajzanimivosti za tiste, ki bi radi pešačili po Durmitorju ----> tukaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BadWoman Objavljeno Januar 7, 2008 Deli Objavljeno Januar 7, 2008 (popravljeno) Že tako sem načrtovala, da bi enkrat šla.. Sedaj pa, ko vidim te ovinke in vse ostalo :worship: Bo treba letos spomladi eno turco odpeljat do dol :grim Popravljeno Januar 7, 2008. Popravil BadWoman Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 7, 2008 Deli Objavljeno Januar 7, 2008 Jo bo treba napadit... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Januar 7, 2008 Deli Objavljeno Januar 7, 2008 Jo bo treba napadit... :rolleyes: Bo treba kr obe po mojem. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 7, 2008 Deli Objavljeno Januar 7, 2008 Bo treba kr obe po mojem. :whistle: Kaj so dve :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Januar 7, 2008 Deli Objavljeno Januar 7, 2008 Kaj so dve :hmm: Ja, bo treba napadit si napisal, a ne. Ja, obe, Črno goro pa BadWoman. :whistle: in to bi bilo še najlepše v Črni gori. :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 7, 2008 Deli Objavljeno Januar 7, 2008 Ja, bo treba napadit si napisal, a ne.Ja, obe, Črno goro pa BadWoman. :whistle: in to bi bilo še najlepše v Črni gori. :krneki: Mašino že ima pravo... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lo1ma Objavljeno Januar 7, 2008 Deli Objavljeno Januar 7, 2008 ...raj za avanturiste... je tam, kjer ni turistov... in v CG jih je skoraj povsod dovolj.. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Januar 7, 2008 Deli Objavljeno Januar 7, 2008 ...raj za avanturiste... je tam, kjer ni turistov... in v CG jih je skoraj povsod dovolj.. :whistle: CG ni samo obala. Tam k sem bil jaz lansko leto nisem vidu nobenga, razen nas cepcev :whistle: na motorjih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BadWoman Objavljeno Januar 8, 2008 Deli Objavljeno Januar 8, 2008 Ja, bo treba napadit si napisal, a ne.Ja, obe, Črno goro pa BadWoman. :whistle: in to bi bilo še najlepše v Črni gori. :krneki: Mašino že ima pravo... :whistle: Ej ej fanta! Tako hitro pa to tudi ne gre! :) V Črni gori te lahko še kje kakšna koza zaloti in zmoti :) Jaz bi si raje izbarala kakšen bolj romantičen krajček .) Ne uprem pa se vožnji po teh cestah. Motoristek; ti še ne veš ne, kaj se skriva pod njo! :naughty: z malim nikoli nisem zadovoljna :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Januar 8, 2008 Deli Objavljeno Januar 8, 2008 Ej ej fanta! Tako hitro pa to tudi ne gre! :) V Črni gori te lahko še kje kakšna koza zaloti in zmoti :) Jaz bi si raje izbarala kakšen bolj romantičen krajček .) Ne uprem pa se vožnji po teh cestah. Motoristek; ti še ne veš ne, kaj se skriva pod njo! :naughty: z malim nikoli nisem zadovoljna :whistle: Ja bi šel v Črno goro!Še kdo mogoče? :whistle: Ni hudič, da ne najdem kakšnega romantičnega kotička.Motoristek bo pa ahtal na koze in ostalo domačo perjad. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bambi61 Objavljeno Januar 8, 2008 Deli Objavljeno Januar 8, 2008 Mašino že ima pravo... :whistle: Ne vem, je še nisem videl ? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 8, 2008 Deli Objavljeno Januar 8, 2008 Ej ej fanta! Tako hitro pa to tudi ne gre! :) V Črni gori te lahko še kje kakšna koza zaloti in zmoti :) Jaz bi si raje izbarala kakšen bolj romantičen krajček .) Ne uprem pa se vožnji po teh cestah. Motoristek; ti še ne veš ne, kaj se skriva pod njo! :naughty: z malim nikoli nisem zadovoljna :whistle: Jaz že vem kaj dela 1000ccm.... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se