pik1 Objavljeno Avgust 28, 2015 Deli Objavljeno Avgust 28, 2015 Kapetanovo jezero, pa nism prepričan, če se da z mopedom..vsaj mojim ... ne skrbi ... ... sej, te bom pa jest pelu tja ... :) DAMI34, Kmet2 in Whiskey 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 29, 2015 Deli Objavljeno Avgust 29, 2015 Kapetanovo jezero, pa nism prepričan, če se da z mopedom..vsaj mojim ... ne skrbi ... ... sej, te bom pa jest pelu tja ... :) haha...umirem od smeha Trio čelos ima naslednje kapacitete: KTM gre povsod, tut tam kjer se ne sme in ne more SX zavije na kakšen makedam, zadnje čase je že popustil pri zahtevani kvaliteti le tega GS ojoj, ma ne spet makedam pik1, Kmet2, gsxf750 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno Avgust 31, 2015 Deli Objavljeno Avgust 31, 2015 Tole sem gledal že lani pa nisem uspel vkomponirati v zastavljeno. Vendar pa mene bolj mika dostop z vzhodne strani. "Cesta" zna biti zanimiva... To misliš čez Velje duboko? Tam zna biti veselo, če voda malo "dodela" cesto, drugače pa ni problema. Bolj "zanimiva" je cesta iz Gvozda pa čez planoto (vmes cesta malo zgine pa imaš občutek ko da si v Mongoliji, pa še kakšni šarplaninci te pridejo malo "pogledat" ) . lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Avgust 31, 2015 Deli Objavljeno Avgust 31, 2015 To misliš čez Velje duboko? Tam zna biti veselo, če voda malo "dodela" cesto, drugače pa ni problema. Bolj "zanimiva" je cesta iz Gvozda pa čez planoto (vmes cesta malo zgine pa imaš občutek ko da si v Mongoliji, pa še kakšni šarplaninci te pridejo malo "pogledat" ) . lp To z šarplaninci mi je znano,ni bla Mongolija je bilo pa Peručko jezero ....:-P DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno September 1, 2015 Deli Objavljeno September 1, 2015 Crna Gora ima veliko, veliko vec za pokazat, kakor samo Durmitor, Pivo in Taro . . . Joker, maxiscooter, igc1 in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 1, 2015 Deli Objavljeno September 1, 2015 Super, samo naslov teme je Žabljak-Durmitor, Črna gora , ma pa svojo temo http://www.motosvet.com/tabla/topic/21241-crna-gora/page-82 Mogoče bi moderatorji lahko združili obe. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno September 1, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno September 1, 2015 tema še ne obstaja .. bo okol 20 že počas prihajala druh let spet attack na Durmitor .. ... Dami ... mi boš dau skripte za prebrat swe ti dam, swe Mia, gsxf750, DXR16 in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Joker Objavljeno September 2, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno September 2, 2015 Ah, dej potrudi se mal, pa v temo ČG prilepi kako slikco, da bom končno en lep moped gledu, ne pa tiste endure polne železja Evo Dami, samo za tvoje oči, naravnost z Durmitorja... :grim Kmet2, Nearrain, dondule in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno September 10, 2015 Deli Objavljeno September 10, 2015 Znanka je bila z možem na dopustu v Ulcinju (z avtom) in sta se peljala tudi na Durmitor in okolico. Rekla je, da je tam okoli ogromno ovac, ki jih ponekod pasejo čobani (po turško ovčji pastirji), ponekod pa jih čuvajo šarplaninci. Na enem odseku ceste so jih napadli trije psi (eden je bil pred avtom) in čeprav sta bila v avtu, je bilo precej neprijetno. Ne vem, kako bi se to končalo, če bi napadli motorista. Je že kdo imel podobno izkušnjo? Jaz sem imel težave s potepuškimi psi v Romuniji. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno September 11, 2015 Deli Objavljeno September 11, 2015 Znanka je bila z možem na dopustu v Ulcinju (z avtom) in sta se peljala tudi na Durmitor in okolico. Rekla je, da je tam okoli ogromno ovac, ki jih ponekod pasejo čobani (po turško ovčji pastirji), ponekod pa jih čuvajo šarplaninci. Na enem odseku ceste so jih napadli trije psi (eden je bil pred avtom) in čeprav sta bila v avtu, je bilo precej neprijetno. Ne vem, kako bi se to končalo, če bi napadli motorista. Je že kdo imel podobno izkušnjo? Jaz sem imel težave s potepuškimi psi v Romuniji. 2x so me lovili in to prav šarpplaninci ampak sam po Bosni in HR.... Čez Durmitor že večkrat pa nikoli problem z psi,je pa velik na cesti poleg ovc......kravjaki,kamni in prfojektili po tvoji strani ampak nič takšnega kar ne bi srečal tud na Mangartu ,,zato brez straha pa srečno DAMI34 in MiNa 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno September 11, 2015 Deli Objavljeno September 11, 2015 Psi so tudi že kakšnega motorista zvrnili z motorja (lahko najdeš na NLB forumu) , nisem pa zasledil da bi koga potem tudi napadli (verjetno jih zanimajo samo premikajoče stvari) . Bolj nevarni znajo biti kakšni biki, po "pričevanju" so se že zapodili v kakšen avto, ko "varujejo" krave. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno September 11, 2015 Deli Objavljeno September 11, 2015 Psi so tudi že kakšnega motorista zvrnili z motorja (lahko najdeš na NLB forumu) , nisem pa zasledil da bi koga potem tudi napadli (verjetno jih zanimajo samo premikajoče stvari) . Bolj nevarni znajo biti kakšni biki, po "pričevanju" so se že zapodili v kakšen avto, ko "varujejo" krave. lp Men se je zaganjal v gumo in čevlje,ker pa so enduro segmenta nisem čutil zobkov Fantocci in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno September 11, 2015 Deli Objavljeno September 11, 2015 Men se je zaganjal v gumo in čevlje,ker pa so enduro segmenta nisem čutil zobkov .. v mene se je na Durmitorju zaenkrat zaganjal sam veter in dež ... ... sem imel pa srečo, da me ni prevrnu ... pa pol napadu ... pa mogoče še ugriznu ... . Ps. ... sicer pa po mojih izkušnjah tam še najbolj Dunja grize ... :) MiNa, Kmet2 in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno September 11, 2015 Deli Objavljeno September 11, 2015 2x so me lovili in to prav šarpplaninci ampak sam po Bosni in HR.... Čez Durmitor že večkrat pa nikoli problem z psi,je pa velik na cesti poleg ovc......kravjaki,kamni in prfojektili po tvoji strani ampak nič takšnega kar ne bi srečal tud na Mangartu ,,zato brez straha pa srečno ni čudno, da vas napadajo, če imate okoli vrata obešene salame! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno September 14, 2015 Deli Objavljeno September 14, 2015 Znanka je bila z možem na dopustu v Ulcinju (z avtom) in sta se peljala tudi na Durmitor in okolico. Rekla je, da je tam okoli ogromno ovac, ki jih ponekod pasejo čobani (po turško ovčji pastirji), ponekod pa jih čuvajo šarplaninci. Na enem odseku ceste so jih napadli trije psi (eden je bil pred avtom) in čeprav sta bila v avtu, je bilo precej neprijetno. Ne vem, kako bi se to končalo, če bi napadli motorista. Je že kdo imel podobno izkušnjo? Jaz sem imel težave s potepuškimi psi v Romuniji. V nas so se zaganjali v Sarajevu, ko smo se (peš) ponoči iz diskača vračali. Sem bil v momentu trezen Je blo treba počasi rikverc pa po vzporedni ulici do cilja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vito23 Objavljeno December 15, 2015 Deli Objavljeno December 15, 2015 (popravljeno) Eto ena od letos https://www.youtube.com/watch?v=800_AO_lcyE Popravljeno December 15, 2015. Popravil Vito23 DAMI34 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MiNa Objavljeno Junij 9, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 9, 2016 (popravljeno) Še kratek zapis o najini "hitropotezni" Črni Gori. Časa nisva imela ravno na pretek, vremenska napoved pa vsaj do polovice tedna OK, zato se odločiva za pot do MNE. V kraju Sutomore sva našla ugodno namestitev za dve noči, od koder bo odlično izhodišče za načrtovano pot. ima vedno mlade in na poti od doma do Sutomora sem "zradiral" gumo, da je bilo potrebo poiskati novo. S pomočjo člana @DrMračni iz foruma Nolimitbikers sem zadevo rešil na poti proti Mateševu. Menjava zadnje gume v servisu Magnus Moto. Prevozila sva cesto Podgorica Mateševo iz katere se ponekod ponuja pogled na objekte železniške proge Beograd-Bar. Most Mala Reka. Servisna cesta do enega od kampov kitajskih delavcev, ki gradijo novo AC v MNE Eno od gradbišč ob stari cesti. V Kolašinu sva obrnila in se vračala po dolini Morače. Utrinek iz poti V kraju Virpazar sva krenila po cesti ob Skadarskem jezeru, ki pelje preko prelaza Stegvaš. Pogled na otočke v Skadarskem jezeru. Kostanjev gozd Prelaz Stegvaš V daljavi Ada Bojana. Na vrhu. Po 305 kilometrih, servisu in prelepih vtisih, se je prilegla še balkanska večerja. Popravljeno Junij 9, 2016. Popravil MiNa Slow, sayo, raza in 21 others 24 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno Junij 13, 2016 Deli Objavljeno Junij 13, 2016 AC jim gradijo kitajci http://autoput.me/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 17, 2016 Deli Objavljeno Junij 17, 2016 Ob 13. 6. 2016 at 16:05, Fantocci pravi: AC jim gradijo kitajci http://autoput.me/ Bodo vsaj AC imeli ,ne pa mi kolovoz naflikan po parih letih izdelave. Pa še kup denarja po privat žepih dondule, robot, Fantocci in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno Junij 17, 2016 Deli Objavljeno Junij 17, 2016 (popravljeno) pred 2 urami, Kmet2 pravi: Bodo vsaj AC imeli ,ne pa mi kolovoz naflikan po parih letih izdelave. Pa še kup denarja po privat žepih Nč bat, ni to Švica....verjemi da si bodo tudi Črnogorski botri in strici znali nafilati svoje žepe. Ta umetnost v bivši jugi še dolgo ne bo izumrla, ne pri nas in ne v Montenegru - žal! Popravljeno Junij 17, 2016. Popravil skalaprava Kmet2, Bmflar, dondule in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 18, 2016 Deli Objavljeno Junij 18, 2016 pred 14 urami, skalaprava pravi: Nč bat, ni to Švica....verjemi da si bodo tudi Črnogorski botri in strici znali nafilati svoje žepe. Ta umetnost v bivši jugi še dolgo ne bo izumrla, ne pri nas in ne v Montenegru - žal! Res je, samo poglej AC na HR ene bolj poštimanih v bivši jugi pod taktirko amera. Mogoče so si nafilali ampak ceste so po 10 letih še vedno brez flik , pri nas so samo nafilali na račun kvalitete, po 10 letih je obup v kakšnem stanju je vse skupaj .... solorider, dondule, Matej207 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Junij 18, 2016 Deli Objavljeno Junij 18, 2016 AC najbolj uničijo težka tovorna vozila. Na smeri MB - KP jih je dnevno povprečno 7000. Toliko tovornih vozil vse Hrvaške AC ne sprejmejo tedensko. Tu je ena razlika, ostale ste pa tudi že našteli. Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 18, 2016 Deli Objavljeno Junij 18, 2016 pred 7 minutami, Tedybear pravi: AC najbolj uničijo težka tovorna vozila. Na smeri MB - KP jih je dnevno povprečno 7000. Toliko tovornih vozil vse Hrvaške AC ne sprejmejo tedensko. Tu je ena razlika, ostale ste pa tudi že našteli. Strinjam , seveda se temu primerno pobere tudi veliko več cestnine , ki bi lahko šla nazaj v amortizacijo cest , pa ne gre . solorider, Bmflar, dondule in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Junij 18, 2016 Deli Objavljeno Junij 18, 2016 pred 29 minutami, Kmet2 pravi: Strinjam , seveda se temu primerno pobere tudi veliko več cestnine , ki bi lahko šla nazaj v amortizacijo cest , pa ne gre . Točno tako, že od teh tovornjakov bi mi lahko imeli zlato cesto MB-KP Kmet2, Bmflar, bobi1001 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Junij 18, 2016 Deli Objavljeno Junij 18, 2016 Včasih je dobro prebrati letno poročilo DARSa...številke tam zadevo slikajo drugače. Sicer pa...kje je DARSovec MAUS.... Bmflar, maus in bobi1001 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se