solorider Objavljeno Junij 19, 2016 Opozori Objavljeno Junij 19, 2016 Ob 18. 6. 2016 at 12:02, Tedybear pravi: Včasih je dobro prebrati letno poročilo DARSa...številke tam zadevo slikajo drugače. Sicer pa...kje je DARSovec MAUS.... Verjetno črnogorsko avtocesto asfaltira! solorider, bobi1001, maus in 2 others 5
maus Objavljeno Junij 20, 2016 Opozori Objavljeno Junij 20, 2016 Ob 18. 6. 2016 at 12:02, Tedybear pravi: Včasih je dobro prebrati letno poročilo DARSa...številke tam zadevo slikajo drugače. Sicer pa...kje je DARSovec MAUS.... pred 22 urami, solorider pravi: Verjetno črnogorsko avtocesto asfaltira! puste me per mer bobi1001, DAMI34, Kmet2 in 1 other 4
solorider Objavljeno Junij 20, 2016 Opozori Objavljeno Junij 20, 2016 pred 31 minutami, maus pravi: puste me per mer Kaj zdaj asfaltiraš al ne? Matejo mi pozdravi! Bmflar 1
maus Objavljeno Junij 20, 2016 Opozori Objavljeno Junij 20, 2016 Pravkar, solorider pravi: Kaj zdaj asfaltiraš al ne? Matejo mi pozdravi! sm se ravnokar vrnu iz Črne gore ... nč ne asfaltiram ... brusm asfalt ... štekaš bom jo pozdravu solorider, bobi1001 in Bmflar 3
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Junij 20, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 20, 2016 Črna Gora Wiiiii Fiiii maus, Whiskey, osa rider in 11 others 14
Popularna objava pik1 Objavljeno Junij 20, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 20, 2016 . ... same črnogorske ... ... no, pa sej verjetn ni potrebno posebej govorit ... ... sej se vidi .. ... ena je iz Njegušev ... ena pa iz Tivat-a DAMI34, SuNa, Kmet2 in 7 others 10
Popularna objava maus Objavljeno Junij 21, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 21, 2016 še js eno sliko iz Durmitorja ... več pa ne dam SuNa, Kmet2, Snečer in 8 others 11
Snečer Objavljeno Junij 21, 2016 Opozori Objavljeno Junij 21, 2016 Iz katerega leta je ta fotka? (oz. "fotkič") DAMI34 1
maus Objavljeno Junij 21, 2016 Opozori Objavljeno Junij 21, 2016 pred eno uro, Snecer pravi: Iz katerega leta je ta fotka? (oz. "fotkič") pred mau več kt pred enim tednom DAMI34, Bmflar, Kmet2 in 1 other 4
tonystx Objavljeno Julij 2, 2016 Opozori Objavljeno Julij 2, 2016 Ta teden sem bil tud jest u Črni gori. In sicer na nadaljevalnem tečaju nemščine. Ne uprašat zakaj. Nemščina je pa res ful težka. Zjutraj fejst glava boli po njej. Joker, MiNa, DAMI34 in 3 others 6
pik1 Objavljeno Julij 2, 2016 Opozori Objavljeno Julij 2, 2016 pred 7 minutami, tonystx pravi: Ta teden sem bil tud jest u Črni gori. In sicer na nadaljevalnem tečaju nemščine. Ne uprašat zakaj. Nemščina je pa res ful težka. Zjutraj fejst glava boli po njej. . ... tud mene je zadnjič vsako jutro v Montenegru glava bolela ... ... pa vseeno nisem kej dost od nemščine odnesu ... MiNa, Joker, RobiRoberto in 2 others 5
DAMI34 Objavljeno Julij 2, 2016 Opozori Objavljeno Julij 2, 2016 pred 1 minuto, pik1 pravi: . ... tud mene je zadnjič vsako jutro v Montenegru glava bolela ... ... pa vseeno nisem kej dost od nemščine odnesu ... to nemščino pa še jest znam: CWAII DUNJA ŠNELL!!!! Kmet2, tonystx, pik1 in 3 others 6
pik1 Objavljeno Julij 2, 2016 Opozori Objavljeno Julij 2, 2016 pred 2 minutami, DAMI34 pravi: to nemščino pa še jest znam: CWAII DUNJA ŠNELL!!!! . ... DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Julij 2, 2016 Opozori Objavljeno Julij 2, 2016 Pravkar, pik1 pravi: . ... MIT ZWEI BEER , ya naturlich pik1 1
pik1 Objavljeno Julij 2, 2016 Opozori Objavljeno Julij 2, 2016 pred 6 minutami, DAMI34 pravi: MIT ZWEI BEER , ya naturlich . .... stari, če jest ne bi bil že oženjen .... bi se samo s tabo, al pa z nobenim drugim ... tonystx in DAMI34 2
tonystx Objavljeno Julij 2, 2016 Opozori Objavljeno Julij 2, 2016 pred 10 minutami, DAMI34 pravi: to nemščino pa še jest znam: CWAII DUNJA ŠNELL!!!! Ja, sam za tri dni vodenja po Bosni in Črni gori je pa to vseen mal premal, se ti ne zdi ? Sem pa tud njiju navadil nekaj međunarodnih neumnosti. pred 16 minutami, pik1 pravi: . ... tud mene je zadnjič vsako jutro v Montenegru glava bolela ... ... pa vseeno nisem kej dost od nemščine odnesu ... Stara slika al sam stara majca ? DAMI34 in pik1 2
pik1 Objavljeno Julij 2, 2016 Opozori Objavljeno Julij 2, 2016 pred 4 minutami, tonystx pravi: Ja, sam za tri dni vodenja po Bosni in Črni gori je pa to vseen mal premal, se ti ne zdi ? Sem pa tud njiju navadil nekaj međunarodnih neumnosti. Stara slika al sam stara majca ? . ... stari, vse je staro ... slika ... majca na sliki ... in dec na sliki ... ... vse je staro ... DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Julij 2, 2016 Opozori Objavljeno Julij 2, 2016 pred 13 minutami, pik1 pravi: . ... stari, vse je staro ... slika ... majca na sliki ... in dec na sliki ... ... vse je staro ... ni res, Nick name je nov: mali črn in šmirast Kmet2 in pik1 2
pik1 Objavljeno Julij 2, 2016 Opozori Objavljeno Julij 2, 2016 pred 17 minutami, DAMI34 pravi: ni res, Nick name je nov: mali črn in šmirast . ... no, natančno bi bilo ... ... "mali" je staro, "črn in šmirast" pa novo ... DAMI34 in Kmet2 2
Popularna objava Sitko Objavljeno Julij 12, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 12, 2016 Nedeljski izletek MOTO TURA Sarajevo (BiH) - Durmitor (MNE), 1 dan Lepo vreme, razpolozljivi cas, motor... vecna dilema: KAM? Slisal sem, da je Durmitor obvezna tura vsaj enkrat v zivljenju No, pa sem sel izzvat te govorice. Bom kar na zacetku tega kratkega potopisa zapisal zakljucno misel: "Ni mi zal! Se kdaj nasvidenje, tudi za kak dan vec." "Silom prilike" sem startal iz Sarajeva (iz Slo bi bila enodnevna tura itak brezveze oz. neizvedljiva). Cez Foco pa v hrib proti MP Scepan Polje... Nekdo je spraseval na MS, v kaksnem stanju je zdaj cesta proti Scepan Polju. Bi rekel, da je se vedno ista, kot zadnjih 10 let. Del, ki ga pogosto zasuje ali odnese plaz, je se vedno gradbisce. Zaradi relativno kratke razdalje se da peljat cez tudi s SS masino (po mojem skromnem mnenju pa ta celotna pot ni ravno uzitek za sportake). Najkrajsa pot iz Sarajeva (BiH) v Crno Goro, cez MP. "Najznamenitejsi" del te ceste je speljan po visokih bregovih reke Drine (kanjon). Veli del nima varovalnih ograj. Cesta je precej prometna, tdui z avtobusi in tovornjaki (tudi s popriklopniki). No, dobra stran nedeljske voznje je tudi, da vsaj tovornjakov ni. Ne bi bilo ravno modro zdrsniti tule... Kar globok prepad, cca 100 metrov valjanja po bregu, z zagotovljeno osvezitvijo - seveda, ce prezivis :| Tole je eno od "pristanisc" raftarjev po Tari. V blizini sotocja rek Tare in Pive, ki tvorita reko Drino. Slikca narejena na mostu cez Taro, med mejnima prehodoma BiH in CG. Mejnega policista sem vprasal, ce je dovoljeno slikanje, ter ce bi me lahko slikal na mostu... Ma nema problema (pa celo "ratalo" mu je slikat). Tole je kanjon reke Pive in most, ki ga preckam cez minutko, dve. Cesta proti Niksicu ter proti Durmitorju poteka po desnem bregu kanjona reke Pive, ter ima mnogo tunelckov. Ali je ta tunelcek na desno sploh prevozen, kazipotu navkljub? Spominja me na znani film in na "Drekavca iz tunela". Umetno Pivsko jezero, za HE. Jez na Pivskem jezeru za HE Mratinje je 220m visok, gre za 5. najvisji jez v Evropi. Reka Piva po jezu je precej nebogljena. Se vec tunelckov, zacasen "black-out" slikovitega razgleda... Na kriziscu levo proti Durmitorju, naravnost v... .... tunel, kakopak. Nimam nekega bolj domiselnega opisa slikce, pa naj bo "Vara Photo Session". A sem ze omenil tunelcke? Slikovita voznja. Nic McAdama na glavni poti, to je prod na bankini. Ku ku, a gre cesta naprej? Se en pogled nazaj (in navzdol) na slikovito pot. Planota Durmitor (Nacionalni park Durmitor, Crna Gora). Malo me spominja, kot da bi se po Veliki Planini z motorjem po asfaltu vozil med kocami... samo precej bolj ogromna zadeva. Cca 1400-1500 metrov nadmorske. Znana kot ena najbolj spektakularnih cest v Crni Gori, cesta cez prelaz Sedlo, na smeri Pivsko jezero-Zabljak. Cudovito! Asfalt prime, temperatura zraka osvezilna, nasproti vozece pa vecinoma zagledas ze v predhodnih krivinah. Vseeno previdnost ni odvec! Na vrhu srecam dva slovenska motorja. Hitro eno gospodarsko urezemo; par se vraca domov v Slo. z dopusta v Grciji, preko Albanije, Crne Gore, .... Nista prvic tukaj, sta ze celo planoto prevozila. No, moja "krava" ni primerna za navzdol potekajoci "gramoz", pa takoj odmislim kaksno McAdam vandranje. Niti nisem nacrtoval kakrsnegakoli off-road, pa morda naslednjic kaj raziscem. Skratka, take vrste planinarjenje mi je zelo vsec - slikano na... ... nekaj vec kot 1900 metrov nadmorske. Kaj tukaj pise? Zabljak. Zdi se mi prijetno mestece, s pridihom planinskega. Ostaja za naslednjic. Dobra pica, klasika za 5 EUR, prijeten personal skoraj moje visine (samo mnogo lepsi in z oblinami na pravih mestih). Hladna Coca Cola, normalna cena. Zdaj pa U-turn, pa bc-bc nazaj po isti poti. Priblizno 340 km. Zadovoljno utrujen! Utrujeno zadovoljen. https://www.google.ba/maps/dir/Žabljak,+Montenegro/43.8589318,18.4218201/@43.842896,18.3819171,2545m/data=!3m2!1e3!4b1!4m9!4m8!1m5!1m1!1s0x134d3933f3d5704f:0xb01f40bfcbb85495!2m2!1d19.1226018!2d43.1555152!1m0!3e0?hl=en HyperJack, Erik99, mladench in 22 others 25
tonystx Objavljeno Julij 12, 2016 Opozori Objavljeno Julij 12, 2016 Ja, jaz sem bil tisti, ki je spraševal kakšna je cesta proti Humu. Prejšnji teden sem jo šel kar osebno pogledat. Ne verjamem nikomur. sayo 1
u-r-o-s Objavljeno Julij 13, 2016 Opozori Objavljeno Julij 13, 2016 @Sitko, pravilno te spominjajo tunelčki, malo naprej (Goražde-VIšegrad) je eden izmed tunelov tisti, v katerem se je dejansko odvijala zgodba iz filma, katerega omenjaš Sitko 1
Sitko Objavljeno Julij 14, 2016 Opozori Objavljeno Julij 14, 2016 On 7/12/2016 at 5:53 PM, tonystx said: Ja, jaz sem bil tisti, ki je spraševal kakšna je cesta proti Humu. Prejšnji teden sem jo šel kar osebno pogledat. Ne verjamem nikomur. He, he, zakaj pa potem sprasujes, ce nikomur ne verjames? In, kaj si ugotovil, ce ni skrivnost?
solorider Objavljeno Julij 17, 2016 Opozori Objavljeno Julij 17, 2016 Sitko, a ni cesta za Niksic na levi strani kanjona reke Pive?
Sitko Objavljeno Julij 17, 2016 Opozori Objavljeno Julij 17, 2016 2 hours ago, solorider said: Sitko, a ni cesta za Niksic na levi strani kanjona reke Pive? A mislis, ce sem rikverc peljal, pa je na drugem bregu Davno je ze tega, ampak kakor se spomnim iz solskih klopi, pri dolocanju bregov ni pomemben nas pogled oz. kaj kaze slika, ampak kam tece reka. Me pa veseli, da si pozorno prebral moj zapis
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se