DAMI34 Objavljeno Maj 28, 2012 Opozori Objavljeno Maj 28, 2012 MM.... če mam pa rej melone.. ...ka pa čm z ožeto limono.... probi pihat vanjo, mogoč se bo spet napihnla (drgačpavmelonetutlahkopihaš) Zivnorc 1
SLVR Objavljeno Maj 28, 2012 Opozori Objavljeno Maj 28, 2012 Bom le za odtenek odtaval od teme ... Mleko mogoče ni najboljša pijača na svetu ... so pa joške ziher najboljša embalaža! :naughty: gsxf750, anja37, Zivnorc in 3 others 6
Mary Objavljeno Maj 28, 2012 Opozori Objavljeno Maj 28, 2012 MM.... če mam pa rej melone.. ...ka pa čm z ožeto limono.... Joj maus in Zivnorc 2
Zivnorc Objavljeno Maj 28, 2012 Opozori Objavljeno Maj 28, 2012 Mery......ni blema... tut z breskvam sem zadovoljen ... mejduš si pa nemarna... kdaj pa boš v avatarju CBF z novo mrcino zamenjala... ...btw..Mary.... za kdaj se zmenva da se greva na Rakitno drajsat.... :naughty: maus in Zivnorc 2
TICI Objavljeno Maj 28, 2012 Opozori Objavljeno Maj 28, 2012 ma babe smo zakon daj še posebno tiste na motorjih heheheheheheh Zivnorc in cedevita 2
Mary Objavljeno Maj 28, 2012 Opozori Objavljeno Maj 28, 2012 Mery......ni blema... tut z breskvam sem zadovoljen ... mejduš si pa nemarna... kdaj pa boš v avatarju CBF z novo mrcino zamenjala... ...btw..Mary.... za kdaj se zmenva da se greva na Rakitno drajsat.... :naughty: Čak da me Flori vzame v roke, pa do komolca... Potem me pa lahko loviš Zivnorc 1
Zivnorc Objavljeno Maj 28, 2012 Opozori Objavljeno Maj 28, 2012 Čak da me Flori vzame v roke, pa do komolca... Potem me pa lahko loviš ... lej... najprej te jest v roke vzamem da boš šla po kolenih za mano......ko pa bova pa tolk delč, da me boš po kolenih prehitela pa po kolenih pred mano bejžala...se pa s Florijem naprej pogovarji...
Mary Objavljeno Maj 28, 2012 Opozori Objavljeno Maj 28, 2012 ... lej... najprej te jest v roke vzamem da boš šla po kolenih za mano......ko pa bova pa tolk delč, da me boš po kolenih prehitela pa po kolenih pred mano bejžala...se pa s Florijem naprej pogovarji... Brez zamere vsem vpletenim.... Če boš ti mene v roke vzel... potem me lahko samo še bog kej več nauči.
mojamiska Objavljeno Maj 28, 2012 Opozori Objavljeno Maj 28, 2012 MM.... če mam pa rej melone.. ...ka pa čm z ožeto limono.... Ti poslušaj, a ti poznaš kaj je zgoraj in kaj je spodaj? Mater pa ne moreš imet med nogami nič kar je velikosti melone, halooooooooo . Kako bi pa to zgledalo? Bi ženska hodila kot stari kavboj po 1 mesecu jahanja na konju . Midva z mausom namreč govoriva o sočnih in malo manj sočnih limonah , ki so prave umetnice v pantomimi, a ne maus anja37, maus in Zivnorc 3
maus Objavljeno Maj 28, 2012 Opozori Objavljeno Maj 28, 2012 Midva z mausom namreč govoriva o sočnih in malo manj sočnih limonah , ki so prave umetnice v pantomimi, a ne maus končno sva na isti valovni dožini :lol: .. še mal, pa me boš prosila, da mi plačaš kavo ... itak se bom branu .. ene 5 sekund :krneki: mojamiska 1
DAMI34 Objavljeno Maj 28, 2012 Opozori Objavljeno Maj 28, 2012 Brez zamere vsem vpletenim.... Če boš ti mene v roke vzel... potem me lahko samo še bog kej več nauči. Če bi ti bila na kolenih, bi se norc itak kot bog počutil mojamiska in Zivnorc 2
Mary Objavljeno Maj 28, 2012 Opozori Objavljeno Maj 28, 2012 Če bi ti bila na kolenih, bi se norc itak kot bog počutil Ja? Se poznava morda, a ti kr na pamet pišeš...
DAMI34 Objavljeno Maj 28, 2012 Opozori Objavljeno Maj 28, 2012 Ja? Se poznava morda, a ti kr na pamet pišeš... Ni treba da se poznava, dejstvo ostaja enako mojamiska 1
Zivnorc Objavljeno Maj 28, 2012 Opozori Objavljeno Maj 28, 2012 Brez zamere vsem vpletenim.... Če boš ti mene v roke vzel... potem me lahko samo še bog kej več nauči. ..un pojma nima, kuko se to dela.....
Zivnorc Objavljeno Maj 28, 2012 Opozori Objavljeno Maj 28, 2012 Ti poslušaj, a ti poznaš kaj je zgoraj in kaj je spodaj? ...to vem.. mene bol jebe, kaj je levo, pa desno..... Mater pa ne moreš imet med nogami nič kar je velikosti melone, halooooooooo . Kako bi pa to zgledalo? Bi ženska hodila kot stari kavboj po 1 mesecu jahanja na konju . ...hmmm. z lahkoto sedim na unem terapevtskem balonu... k je 3x večji od melone... Midva z mausom namreč govoriva o sočnih in malo manj sočnih limonah , ki so prave umetnice v pantomimi, a ne maus kuko pa to zgleda?... a s pantomimo pokažeš sočno pa malo manj sočno limono?... morš bit pa že kar profesor.... mojamiska 1
maus Objavljeno Maj 29, 2012 Opozori Objavljeno Maj 29, 2012 hmmm .. vse dela na ukaz ... ja mrdnem okom, limonca se skremži in mi da ćelno s skokom mojamiska 1
ludiluka Objavljeno Julij 16, 2012 Opozori Objavljeno Julij 16, 2012 Ženske majo vedno prav ! vedno !!!! :grim :grim :grim
urkoman Objavljeno Julij 16, 2012 Opozori Objavljeno Julij 16, 2012 Moski pa zadnjo besedo: "Ja draga"
Sash958 Objavljeno Julij 16, 2012 Opozori Objavljeno Julij 16, 2012 Zgodovina je dokazala : Užitek vseh užitkov - to je ženska, nesreča vseh nesreč - je tudi ženska.... cedevita 1
Kmet2 Objavljeno Julij 16, 2012 Opozori Objavljeno Julij 16, 2012 Kot sem že enkrat povedal,če bi bila ženska pametna bi bila moški.... :lol: ludiluka 1
Zivnorc Objavljeno Julij 17, 2012 Opozori Objavljeno Julij 17, 2012 spet je nekdo brisal za cela dva meseca zgodovine..... anja37 1
umetnica51 Objavljeno Julij 17, 2012 Opozori Objavljeno Julij 17, 2012 matr zivnorc kje maš čas pogledat al je brisano al ne...... pa sj ene rdeče niti se res lahko držimo... ne moreš kmetije in ne vem kaj še vse ne mešat s fuk temo.....in nismo v nadaljevanju povedi.... in nobenemu ne lezem v rit...niti Alli niti Cufi... :grrr Raje napiš zivnorc KAJ SI MISLIŠ O ŽENSKAH buhtl????? :glare:
Sash958 Objavljeno Julij 17, 2012 Opozori Objavljeno Julij 17, 2012 (popravljeno) norc se lahko ponavlja kot lajna..je vse povedal..bolj smotrno bi bilo da se odpre post..Kaj mislite kure/babe o Živemnorcu Popravljeno Julij 17, 2012. Popravil Sash958 Zivnorc in Kmet2 2
Kmet2 Objavljeno Julij 17, 2012 Opozori Objavljeno Julij 17, 2012 Enostavno ga imajo rade pa ne priznajo.... :grim umetnica51, anja37 in Zivnorc 3
anja37 Objavljeno Julij 17, 2012 Opozori Objavljeno Julij 17, 2012 A sta vi2 fouš nuorcu a umetnica51 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se